ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

• Смішно Смішно x 1
  1. Зауважте - по останній соціології (де 60 на 40) рейтинг ПП після нових висерів Бігуса як мінімум не впав. Обливання лайном уже не працюють, ПП уже так "облитий" що люди звикли та не звертають увагу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Лена ЗЕ за 15.000 Фубля в 14м просила зливати для росіян пересування української армії.
    Зеля - безкоштовно їм злив пересування вбивць українців з ПВК "Вагнера".
    Мабуть, сімейні традиції зрадників України у них в крові.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, шо таке "за 15.000 Фубля в 14м"?

4. Для особливо тупого перекладаю українською:
    Пропонувала по 15000 рублів в 2014 році за інформацію про пересування українських військових.

Випереджаючи чергову тупість і маніпуляцію цигана напишу: іди у сраку, шукай сам, тут давали скріни фейсбуку лєнкі в 2019 році.

Останнє редагування: 27 чер 2021
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В Криму настали непереливки: то "камні з неба" прямо в хату (з потопом), то Ердоган відкрив Турцію для русотуристів і всі кримські броні пішли під три чорти.
    Ватники виють.

• Смішно Смішно x 1
  6. Gyppsy

Міську, не нервуйся.
    Мені шукати легше, якщо пишуть людською мовою, а ти сам почитай, шо ти написав :)))
    Як я зрозумів, Лєні це зійшло з рук, чи нє?

Ну та менше з тим.
    Ми зараз говоримо про твою зраду віслюка.
    Міську, а в чому та зрада, ти можеш пояснити?
    Але давай без емоцій ;)

7. Циган, як бог розуму не дав, рахуй каліка.
    Пояснюй тобі з емоція чи без емоцій - результат буде однаковий: пуста трата часу. Циган включив дурника. Питай планктошу - брата по розуму.

8. Gyppsy

Тоді, Міську, лікуйся.

От чому тоті порохоботи всі такі якісь зденервовані? :scratch_one-s_head:

зі

Міську, а ти воду пив? / бо я тебе напоминав/
    А заспокійливе споживав?

9. Циган, тут віслюк тобі привіт передав:
    ідіть у сраку зеленский - Пошук Google

10. Gyppsy

Міську, мені десь твої віслюки, бариги, брехуни, злодії і іже з ними :)))

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вона в 2014році жила в Росії? Кому треба фублі?

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Буля харківська, Ви зовсім дурна? Зайдіть в будь-який обмінний пункт і там ви взмозі обміняти рублі, отриманні за інформацію про пересування українських військових, на гривні або бакси.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Всем известно, что цыган- синоним слова олигофрен.Что не удивительно- столетия жизни в говнище таборов и близкородственных вырожденческих потрахушек не могли не дать закономерный результат.Ну да ладно, снизойду.Государство, не отстаивающее целостность своих границ- обречено.Сегодня рашка аннексировала Крым и оккупировала куски далбаса.Завтра рашка устроит ватный шабаш в Харькове и Днепре с Одессой (смею заверить, тут ваты хватает.И не только тут.Сейчас у меня работает бригада строителей из Сум.Восемь человек.Вата ватная.)А послезавтра Венгрия (а мадьяры давно уху ели) отгрызут "кусочек" Закарпатья.Куда побежишь, "патриет" хренов?Впрочем- можешь не отвечать.Бредни дебила-цыгана мне как-то не интересны.

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Вот интересно- ты и вправду такой тупой, каким кажешься?В Харькове решил вопрос винницкий "Ягуар".Он самостоятельно приехал, его "нарид" позвал, или кто-то сверху дал команду?

15. Gyppsy

Ну от чо порохоботи такі расисти? Чим же вам славні цигани не вгодили? :)))

Дубльований майор, а з чого ти взяв, що я кудись побіжу? Чому це я маю бігати?о_О
    Я вдома, у мене тут рідне коріння і плоди. І мені тут файно.
    Тут у моїм саду росте калина, котру я привіз з малої батьківщини, з лугу, де джерело з котрого я пив воду ;)

View: https://youtu.be/gyaKAXG7z5I

Останнє редагування: 27 чер 2021
  16. Реакція Президента на інтерв'ю приЗЕдента.☝

Петро Порошенко©
    Сьогодні, після низки самовикривальних одкровень Зеленського в інтерв’ю найбільшому олігархічному каналу, країна потребує правди і відповідей. Адже йдеться про очевидні загрози національній безпеці і традиційну брехню першої особи.

Про вагнерівців в Офісі брехали вже не раз. Цілий рік твердили, нібито не було жодної операції із затримання тридцяти трьох російських терористів, на руках яких – кров загиблих українців і збиті літаки Іл-76 та Ан-26. Та вчора Зеленський вперше за увесь цей час визнав, що досі заперечувана ним спецоперація таки готувалася, і чітко дав зрозуміти, що саме він в останній момент її згорнув.

Результат нам відомий ще з літа 2020-го. Виродки із приватної армії Вагнера уникнули відповідальності за вбивства наших воїнів і назавжди розчинилися в безмежних російських просторах.

Тепер Зеленський звинуватив наших партнерів в тому, що нібито то вони втягнули Україну в чужу спецоперацію. Поздравляю вас, господин, соврамши, – це знову брехня. А правда в тому, що санкцію на розробку, підготовку і проведення спецоперації свого часу віддав я особисто, коли ще працював Президентом. І наказав залучити до проведення української спецоперації наших західних партнерів. Путінські вбивці-вагнерівці залишили кривавий слід в багатьох країнах світу. І за ними багато хто полював, намагаючись притягнути їх до відповідальності.

Заяви, а головне дії Зеленського підривають довіру до українських спецслужб з боку розвідувальних органів наших євроатлантичних партнерів, на формування якої наша команда витратила п'ять років. «Зізнання» Зеленського лише підкреслили наскільки гострою є необхідність незалежного розслідування зриву спецоперації, особливо на тлі плутаної розповіді про те, що саме він «попередив» Лукашенка. І тут потрібна ясність. Суспільство має знати правду.

На відміну від Зеленського, я не дозволю собі кидатися голослівними звинуваченнями у державній зраді. Для цього потрібне неупереджене розслідування. І якщо в СБУ, яку Зеленський контролює на сто відсотків, немає питань до Єрмака, і, очевидно, до Зеленського, то ці питання є в українського народу.

Тому наступного тижня у Верховній Раді «Європейська Солідарність» разом з партнерами вимагатиме в предмет діяльності ТСК із розслідування можливих фактів державної зради включити зрив спецоперації із затримання головорізів-вагнерівців. І запросити на її засідання Володимира Зеленського. Я буду лише радий, якщо, відповідаючи на питання, він зможе зняти питання щодо ролі в цій історії його особисто та його оточення.

Шок викликає іще одне зізнання Зеленського. Виявляється, він свідомо зловживає публічними претензіями до наших ключових партнерів, бо, мовляв, таким чином повертає суб'єктність країні. Він глибоко помиляється, бо це дуже ризикована дорога до того, щоби залишитися сам-на-сам з агресором. А, по-друге, які аргументи мають бути у наших партнерів не зустрічатися з Путіним, якщо сам Зеленський вимагає тет-а-тет із російським диктатором?

А після того, як він зізнався, що припускає через референдум фактично позбутися окупованих районів Донбасу, що ми очікуємо від наших союзників? Звідки в американській та європейській столицях мають черпати впевненість, що Україна серйозно бореться за повернення Криму, Донеччини та Луганщини, якщо вони побачили готовність Зеленського зректися людей і територій, побудувавши «стіну». Залишити їх під російським контролем, прикрившись референдумом від відповідальності. Ця його ініціатива – ніщо інше як замах на злочин, передбачений статтею 110 Кримінального кодексу «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України». І хай не забуває, що імунітет не вічний, і що за злочини і брехню точно доведеться відповідати.

Отже, вчорашнім інтерв’ю Зеленський нашкодив собі, і то було би його проблемою, якби вся Україна не опинилася у нього в заручниках. Некомпетентна влада дилетантів – це проблема усієї країни, і наш обов’язок – всіма силами мінімізувати ту шкоду, яку ця влада завдає Україні.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенко із тими мінськими угодами загнав ситуацію в таку жопу (дупу), з якої попробуй вибратися.
    Росії ті угоди дуже вигідні, якщо вона багато років наполягає на їх виконанні. А Україні - не вигідні. І Зеленський їх не виконує. І правильно робтить.
    Росія хоче, щоб США натиснули на Україну, щоб вона почала виконувати ті угоди.
    Условие привлечения США к переговорам по Донбассу озвучили в РФ

І після цього всього порохоботи на чолі з Баригою ще сміють щось вякати!

Порохоботи, ви згідні, що Порошенко - зрадник, який підписав невигідні для України і вигідні для Росії Мінські угоди?
    Без переходу на особистості.

• Тупо Тупо x 1
  18. navav

navav Well-Known Member

АТО,ССО...Так можна нескінченно міняти абревіатуру...Найгірше,що купили наших запроданців,при чому зі всіх партій,вірніше клубів по інтересах...

19. navav

navav Well-Known Member

Тупий ти,якщо б у Харкові була критична маса сєпарів,при чому з харизмою,Ягуар нічого б не зробив,там були натхненники і тупа бидломаса,яка розбіглася.Цю бидломасу гарно було видно на похоронах керниса )

а де твій аватар? :)