ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мушу зазначити, Хомчине, лише одне: заява Зеленського відгородитися від бандитів на Донбасі - із тієї самої категорії, що і заява Порошенка повідрубувати руки тим, хто крав у армії.
    Згадування прізвища Скрипіна - показове. Цей Скрипін весь час столувався на П"ятому, лив лайно на Зеленського після виборів, аж допоки не почув плівки Медведчука. Тепер прозрів. Захищати Порошенка можуть лише упороті портнікови.

• Подобається Подобається x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, а чого ти /якщо це твої слова, а не копіпаста від пєсєт/ хочеш і чекаєш від Яроша, Тягнибока, Парасюка, Ігорька Луценка, Дроздова, Скрипіна, Кривоноса?

Справа тих вагнерів досить мутна. І факт, що її активно і однобоко почали розкручувати в ПЄСів насторожує.
    Зараз виступити з критикою Зе - це значить підтримати Порошенка. А нахіба кому тепер Порошенко? Пєтька вже раз себе показав.
    От піна вляжеться, трохи проясниться - тоді і побачимо.

Я от так прикинув, що Зе не просто так виступив з тим признанням. Він не такий тупий , як По ;)

Останнє редагування: 27 чер 2021
  3. Gyppsy

:good:

Я тому ОРДЛО бажаю щиро: НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!
    Нахєр!

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А также Крыму, потом Харькову, Одессе, Николаеву, Днепру, и так далее.Цыганюра, ты и в самом деле такой тупой, каким стараешься казаться?

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І що там на тих плівках? З чого так нерестяться зебіли?

6. Blaberus

Я помітив таку цікаву річ: коли падлокловун обдристується рідким стулом, зебіли почінають гнати на Порошенко.
    Дурні, це в рідкому стулі не Порошенко, а ваш падлокловун!

7. Gyppsy

Два майора, слухай сюда ще раз, бо я для довбойобів я можу і повторитися.

Моя думка така:
    Крим ми просрали по нашій вині /по вині нашої влади/. Ну і, по великому рахунку, хєр з ним. Хрущов дав, хуйло забрав - невелика і втрата.

За Харків я не переживаю. Там є @Silver bullet, вона виховала правильних дітей.
    А такі самі молоді люди, як син @Silver bullet, є і в Одесі, і в Миколаєві,і в Дніпрі, і так дальше.
    Так що все файно. Лиш би влада не скурвилася і не почала все переробляти.
    / @Silver bullet, вибачте, що я за вас говорю в третій особі :give_rose:/

А ОРДЛО - це гангрена на тілі України. За стільки років там мозги переполокали всім дорослим. А дітям, котрі народилися в ДНР/ЛНР, в садках і школах вже відкрито і цілеспрямовано закладено рускій мір і расєя впєрдє.
    Цього не вичистити НІ-КО-ЛИ.
    Навіть якщо ті ОРДЛО під якимось соусом повернуться в склад України, то вони завжди будуть нас тягнути в кацапське болото.
    Вихід один - ампутація. ІМХО.

зі

а тепер, два майора, доганяй тих двох з ларца, бо я не маю зараз часу - мене поставили черговим поза чергою :)

8. navav

navav Well-Known Member

Ти не правий,у нас війни немає,це за 5 років не визнав ні порох,ні тепер блазень не визнає.Де юре все так,4 роки АТО,3 роки ССО.Жиди з єгиптянами воювали війну яка тривала 6 діб.Знаменно,що вперше за 7 років неоголошеної війни британці дали хуйлу ляпаса,вперше хоч якийсь крок до невизнання кримнаша...

9. navav

navav Well-Known Member

Ворог дійде настільки,наскільки дозволить народ.Лугандонці кликали хуйла-мать мір,у Харкові дали товчі,в Одесі підсмажили,різко перехотілося онр хнр...

10. Blaberus

І що ти пропонуєш? Може оголосити війну росії? Стати державою - агресором і отримати санкції по повній програмі?
    І що? Натікаєш що голосував за падлокловуна тому що він жид?
    ......
    Це мені нагадує старий радянський анекдот:

Лекція про міжнародний стан в сільському клубі. Лектор штовхає промову:
    -Населення Китаю набагато більше ніж населення СРСР.
    Голос з залу:
    -Тобто, якшо відбудеться війна між СРСР і Китаєм, Китай переможе?
    Лектор:
    -Ну чому? Ось арабів набагато більше ніж ізраїльтян, але Ізраїль успішно воює з арабами.
    Голос з залу:
    -А у нас жидів вистачить?
    Невже? А санкції?
    Хтось зних, чи то Лавров, чи то Пєсков навіть порівняв їх з гєноцидом.

11. Blaberus

Один блогер порівняв кацапів з вампірами: вампір взмозі війти в дом лише тоді, якшо його запросити.

12. navav

navav Well-Known Member

13. navav

navav Well-Known Member

Навсісто...Хоча в них традиція і без запрошення...

14. Blaberus

І що? Азери оголосили війну вірменам?
    Крім того що існує логіка, існує юриспунденція і ще існнують західні політики, куплені росіянами.

15. ‽‽‽??????????‽?????????
    При чому тут Порошенко
    Якщо віслюк зрадив країну?
    То ти зраджуєш країну тільки тому, що її захищають порлхоботи, ЄС і Порошенко.
    Тоді хто ви як не продажні малороси і кацапня?!

16. Gyppsy

Ціхо, Міську, не рипи
    Давай спокійно, своїми словами і без всяких репостів-перепостів.
    Шо сі стало? Як віслюк зрадив країну?

зі
    За то поговоримо пізніше.
    Все за порідком.

17. Кацалапий, ну чому я не здивований. Ти ж брешеш, що дихаєш. Де Скрипін працював і коли? Кого він останній раз обікраі?
    Ось так і всі пости кацалапого. Одна суцільна брехня і маніпуляція.
    Кацап. Що з нього візьмеш. Це вже генетика. Вкрасти. Збрехати.
    Циган. Тут твій молочний брат з'явився

18. Циган, а ти ті землі докупи збирав, що так легко роздаєш? Чи тобі для своїх кацапів чужих земель не жалко!

19. Gyppsy

Міську, попий води і чогось заспокійливого.
    Я ще маю чуть-чуть ніби роботи, то ти якраз може прийдеш до тями і може перестанеш кидати лозунги, чужі дописи і хамити.

Якщо хочеш - поговоримо тихо і спокійно

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

не бзди, він до плівок вже гадив Порошенку.

а де твій аватар? :)