ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. navav

navav Well-Known Member

Важко визнати коли нема аргументів.Порох гандон,але якщо потішить блазень гандон у квадраті )

2. Ти від цього лохом бути не перестанеш.
    А в 15 куди тебе везли автобусами?

3. navav

navav Well-Known Member

ЩЕ РАЗ ПИШУ,ВОНИ УСІ 6 У ШОКОЛАДІ,НАРОД У ЛАЙНІ...

4. navav

navav Well-Known Member

Для даунів з Львівщини в АТО на Луганщину...Я не герой,я виконував свої обовязки чесно,тому я маю право говорити і про по і про зе,дістали адепти з кожного клану...

5. В АТО в складі якого підрозділу?

• Подобається Подобається x 2
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, не хами ;)

Ти давай по ділу говори:
    Міську, а чому серед тих фейсів нема знимки самого брехливого брехуна Порошенка Петра Олексійовича? о_О
    Ну а про всяких там дрібних пєсєт я вже і не кажу

Міську, ти би хоч для блізіру міг бути трохи об"єктивним? Чи не можеш? Чи не хочеш? Чи не вмієш? Чи серед ПЄСів, пєсєт і їхніх підгавкувачів нема брехунів? )

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Опа, ну циган мене не розчаровує, то шкарпетки понюхає, то в ніс загляне, а тепер, бач дупа зацікавила.:mocking::haha:

Цигану або свербить, або анатомістом міг би бути і трупарні.:)

8. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а прикольний фотошоп получився, шо нє?
    Пороха копнули в сраку, щоб не лазив куди не просять :)))

Львівець @Мих -уїл, а пам"ятаєте, ще було зроблено прикольний ролік, там Зе виганяє По із зали ВР
    Одна пані бігмалася, шо то правда, бо вона в ФБ бачила той відосік)))

View: https://youtu.be/uID5IhHCGg8

9. Лох не циган, циган не лох. Чи все таки лох, хоч і циган?

10. Валерій Прозапас
    Читаю новини від Кабміну про зростання тарифів для населення на гарячу воду та опалення ще на 33% - і згадую минулорічні слова місцевого активіста про "різницю між Порошенко і Зеленським".
    Той з надривом розповідав, що "в отличие от Порошенко, Зеленский НЕ ПОДНИМАЛ ТАРИФЫ" та відповідно "ничего у людей не украл".
    За цією логікою - з тих пір Зеленскький став красти на 46 % більше, а до кінця року стане більше красти ще на 33%, і так збагатиться у 82 рази.
    Оце "катастрофічно виріс", я розумію.
    Чи "ви нє понімаєтє, ето другоє"?
    Знаєте, подібні персонажі нагадують людину, що знайшла на дорозі яскраву коробку з лайном, і, не дивлячись на застереження, стала їсти - а тепер з усих сил намагається довести собі та оточуючим, що не помилилась і насправді смачно шо капєц, продовжуючи жувати крізь сльози, та ще і плюється пережованим.
    Так само, до речі, виглядає і українська журналістика з "експертним середовищем", на 73% як мінімум.
    Досі не визнаєте, що стало хуже, а будєт ще хуже?
    Ну хорошево тоді вам настроєнія

11. Gyppsy

Шо, Міську, по суті сказати нічого не можеш, то переходиш на образи?
    Поширений прийом всяких підленьких юзерів :)))

Міську, а от себе самого ти за кого маєш? ;)

12. Про що можна говорити з лохом. Пуста трата часу. Лох не взмозі визнати що він лох.
    Яйця для цього треба мати. І не віслючі.

13. Gyppsy

Міську, ти це сказав вже десь так років з два тому :)))

І все одно говориш і говориш зі мною. І ще ні разу ти не відповів ні на одне моє запитання прямо, без викрутасів і без переходу на особистості. Ти не можеш спілкуватися без тупого "сам дурак", не навів ні притомних фактів на підтвердження своїх слів, ні на спростування моїх :)))

Міську, ти слабак. Ти ганьбиш чоколядове звання адепта сизоносого і сивоголового гетьмана :)))
    Міську, а ти маєш яйця? Якщо маєш, то чиї в тебе яйця? ;)

• Подобається Подобається x 1

14. View: https://twitter.com/13Hellis_13/status/1408197038735495170?s=19

15. Gyppsy

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В постиках можно написать и миллион умерших от ковида). Жалко, что ли?
    Главное-не переставать делать вбросы, чтоб негатив и зрада лились без передыху, а то вдруг окажется, что Порох на фоне Зеленского - голый король.

17. Влада брехунів

FB_IMG_1624605786080.jpg

18. 20210624_115223.jpg

19. navav

navav Well-Known Member

ОВЗ

а де твій аватар? :)