ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Можна подумати ви його ззадуздупи бачили))
    Заговорюйте тему з фейкорозмовою з Ердоганом, заговорюйте))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циган розкодкудахкався...:))) Слідкуй за носом. Не базікай багато.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

можна подумати, ви бачили.

Жодного президента в майбутньому таким не видів.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та шо там?
    Ну зустрівся, ну поговорили. Ясне діло, Порох не може говорити від імені президента України.

А клоуна то пече. Та радій, клоуне, що Порошенко зумів мати таку зустріч. Що в тому поганого?

5. Silver bullet

Справа в тому, що зустрічі не було, то все петрові галюцінації. Від нього скоро бігати будуть, чи охраною відстороняти, бо став нав'язливим.
    Та найгірше, що потім про ці "зустрічі" тиражується в ЗМІ. А це вже нікому з лідерів подобатись не може. Їм протокол ділові зустрічі з депутатами один-на-один не дозволяє.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Silver bullet

А вам здається, що сцена - то нудистський пляж. І там актори в чому мати родила звикли пересуватись.)
    Ваші проблеми, кеп, що не бачили в майбутньому таких президентів.
    І петрові теж. Він мав бути хоча б обачнішим. А то переколошматив усіх суперників, не вибираючи засобів, і має те, що заслуговує.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та фіг його знає. Для деяких і сцена - нудистський пляж.
    Багато хто посоромиться вийти отак з гітарою наголяка. Все залежить від культури та міри зіпсутості.
    А часто, як нема таланту, а хочеться бути у шоу, щоб шокувати глядача, нічим не гребують. Імітація голого з гітарою на сцені не говорить ні про гумор, ні про культуру, скоріше, про проституцію, яка характеризується продажею свого тіла за гроші.

нема проблем. Воно мені ні до чого.

Його суперники - олігархат України, який обрав собі свого, ручного президента - Голобородька. Тепер ним керують як хочуть.

8. Silver bullet

йой. Олігархату в нас дуже багато - аж 73% населення. Ну що з вами говорити. Меліть краще про репертуар кварталу 10 річної давнини.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Абсолютно точно. Зустріч президента один-на-один із лідером якоїсь партії сусідньої держави на дипломатичній мові називається втручанням в внутрішні справи. (Яскравий приклад: зустріч Путіна з лідерами Зажопи).
    Президент якоїсь країни може зустрітися з парламентською делегацією іншої країни. Де будуть представники кількох партій.
    Єдина користь із того, що порохоботи розносять фейк про зустріч (під терміном "зустріч" мається на увазі не "проходив повз і глянув здивовано"), так це те, що до люди краще розуміють, що таке дипломатичний протокол. В тому числі і порохоботи. Дехто після всебічного освітлення "зустрічі Ердогана з Порошенком" під "развєсістою клюквою" можливо і задумається.

А порохоботські канали саме так і висвітлюють: Ердоган із Порошенком під час розмови, сидячи під развєсістою клюквою, обговорили нагальні питання та виклики. що стоять перед обома державами.

• Подобається Подобається x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, львівець @Мих -уїл, та ціхо... , чо Ви сі злостите? Та я слідкую потрошки...

Во, шмарка в Петра ще не видно, але і ніс, і міміка лиця вже подають надії ;)

View: https://youtu.be/yygUuYuWX4w

:)))

Останнє редагування: 21 чер 2021
  11. Silver bullet

Порох риє собі яму. Це не жарти - робити собі піар на брехні такого сорту.
    Я розумію так, що він занадто емоційна людина і не може заспокоїтись, та й ніколи не заспокоїться. Коли скинули його з посади секретаря РНБО, куди він назбирав собі генералів у штат і збирався зробити орган такий як Кабмін і навіть вищий за Кабмін - то втратив все і гірко ридав у кабінеті у Ющенка (Тимошенко на всю країну казала - Петро не заперечив досі). Тепер він грається у ще одного президента. При тому що це тільки бла-бла-бла для піару, з мухи робить слона завдяки своїм каналам та підгодованим журналістам чи хомчиним. Виходить антипіар, і буде ще велике розчарування, коли його стануть оминати та не запрошувати нікуди.

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мадам, помнится, вы размазывали сопли по поводу неподъемных цен на содержание вашего семейного рыдвана (не Нивы, а продукции корейского автопрома).Что скажете по поводу увеличения нормочаса на СТО более, чем на 50% за годы бубачьки?)))И еще- открою вам страшную тайну- нормочас до конца года еще подорожает.При нынешнем тренде- процентов на 15-20, а если зелемрази всунут свои рыла и в эту сферу- то процент подорожания я и не берусь называть.Вы надеялись, что за тот бл..ский цирк, который вы наголосовали, будет платить кто-то другой, а не вы?Скажу вам только одно- вы крупно ошиблись.))))

13. В Україні наразі три війни:
    З московитами на сході
    З сепарами в середині і у владі
    І з дурнями, що цього не розуміють.

14. View: https://youtu.be/EftX_qPN9S4

• Корисно Корисно x 1
  15. Кацалапий, я атеїст- греко-католик. З вашим МПЦ на одному гектарі срати не сяду.
    Так що йдіть на ... зі своїми кацапскими традиціями просити хер зна що

16. Silver bullet

Майори пам'ятають таке про мене, чого я сама не можу згадати))
    Размазуєте соплі це ви, порохоботи, вже другий рік поспіль.

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мадам, так вы разбогатели и сменили свой рыдван на Тойоту?Или Ниву на "Дискавери"?Или все проще-созерцание хлебальника хрипатого обрезанца по зомбоящику позволяет вам более легко расставаться с суммами, в полтора раза большими, чем пару лет назад, на ремонт и обслуживание вашего рыдвана?-Тогда я рад за вас.И уверен, что вы "потянете" увеличение нормочаса еще на 15-20%. В конце концов, кому, как не зебиляткам платить за весь этот цирк с конями, который они "наголо сували"?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

доречі, якби с ти не знали, нагадаю,

• Подобається Подобається x 1
  19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Стосовно Гугля. Я розумію що для вас, зебілів, відосікі падлокловуна та "Свати" є майже єдиним джерелом інформації. Але там чомусь не розповідали про те, що під час другої Світової війни Британія займалась контрабасом німецьких запчастин через Швецію. Безумовно, за ціною вищою ніж їх реальна вартірсть. І це природно.

а де твій аватар? :)