ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. View: https://twitter.com/GeogeOrwellLive/status/1131494224682201088?s=19

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Порох в Стамбулі зустрічається з Варфоломієм.Зараз кацалапий напише, що таке фото може зробити кожен нелінивий бажаючий на Гранд-Базарі.
    20210620_132946.jpg

• Подобається Подобається x 2
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

От і правильно)
    Бо хто зна, як воно там було за царя Гороха?;

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

за царя Панька, коли Земля була тонка.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

У влади є велика мотивація посадити Пороха, але нема підстав.

У влади нема мотивацій посадити Медведчука, тому його за зраду України... відпустили додому.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))

• Смішно Смішно x 1
  7. FB_IMG_1624225243238.jpg

8. Silver bullet

Свято татуся. Як мило, тільки ніс якось того...Невже Порошенко таки зловживає?

• Смішно Смішно x 1
  9. Gyppsy

Такі да - ніс сизий, бо ненапудрений :)))

10. Циган, а слабо викласти своє фото, де хоч якесь задрипане циганча тебе цілує.

11. Бачу булі немає чим хвалитися і її мучить національний звір, зелена жаба називається. Навіть не жаба, а скоріше всього ропуха.

12. Gyppsy

Міську, в мережі є трохи фоток і відосіків зі мною. Є і такі, де мене цілують/обнімають мої діти і онуки. Якщо хочеш, то можеш подивитися і навіть викласти ;)

зі
    Міську, а шо - це сизоносого Петра якісь задрипані циганчата цілують? :scratch_one-s_head:
    Ну нічо, в житті всяке буває...

13. Краще сизий ніс ніж оце середнього роду
    FB_IMG_1624246837888.jpg FB_IMG_1624246903649.jpg

14. Gyppsy

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, кацалапий напише, що на фото відображена популярна гра "Махньом нє глядя".
    У Порошенка в долоні зажата цукерка-смоктушка, а у попа - мідний хрестик.

Пам"ятаєте, Хомчине, які коменти були під фото, де Зеленський вітався з Блінкеном, торкаючись кулаками? Ну, тоді ще виклали фото шестирічної давності Порошенка з Блінкеном...

Наскільки я розбираюся в релігійних традиціях, Порошенко мав сказати "Благословіть, батюшко, на другий термін!", нахилитися, поцілувати руку, а батюшка мав перехрестити потилицю Сивочолого Гетьмана і сказати "Благословляю, сину мій!" (тільки турецькою).
    У Вас є таке фото? Я б подивився.
    А то якась дурниця виходить. Привітання двох лідерів двох партій. Прихід партії порохоботів частково перетинається з приходом партії Варфоломєя.
    В теорії ігр це має назву Игры с непротивоположными интересами - это... Что такое Игры с непротивоположными интересами?

Політичний преферанс.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шкарпетки - це добре. Слідкуй за носом, уважно слідкуй!

:))):))):)))

Як вилізе шмарок - витри!

:))):))):)))

У цьому житті у кожного своя функція.:blush::tongue:

17. Silver bullet

З чого б це? У мене, як і в Гапсі, велика родина, навіть буває, що хотілося б трошки самій побути, в тиші)
    Але ж те, що бачимо, то факт, і перед виборами до Порошенко звернулась Богословська і на всю країну попрохала його не йти на вибори, сказавши, що в нього ця проблема. Я до неї погано ставлюся, але ж так звернутися через телебачення з брехнею такого сорту - це, звиняйте - не може бути, як хочте.
    В нього як не намажуть ніс до камери - то капець, як у Нікуліна в фільмах Гайдая (там якраз мазали, тільки ліловим) :))).
    Тепер давайте фоти з виступів Зеленського, бо крити нічим. А той був комедійним актором, і ніхто цього не ховає. Гра - це гра, а алкоголізм - це ганьба.
    Отака для вас, порохоботів, неприємність.

Останнє редагування: 21 чер 2021
    • Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

клоуну краще, ато вилізло голе на сцену, як мавпа.

19. Gyppsy

Капєц... о_О
    Львівець @Мих -уїл, а шо, сизоносий Петро ще й зашмаркується? о_О
    Чого тут тільки не взнаєш від порохоботів про сивочолого :)))

Львівець @Мих -уїл, а Ви маєте фотку Петра зашмарканого? Чи знову брешете? ;)
    Львівець @Мих -уїл, ну то Ви вже якщо почали, то виконуйте свою функцію - при нагоді тягніть сюди зашмарканого Порошенка. Подивимося, чи йому витирати той сизий ніс, чи най такий зашмарканий і ходить ;)

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)