ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. View: https://twitter.com/kameniar_ua/status/1406353863226101766?s=19

2. Нє, ну якщо спокійно, розсудливо і без емоцій, то віслюк, курва!!! Що тобі, довбню, зважало туди поїхати, нагло стати поруч і нагло сфоткатись???!!! ДБЛ БЛД!

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доповнення до попереднього поста.
    Я тут на днях прослухав оповідання Вудхауза " Jeeves and the Hard Boiled Egg"
    Там є такий момент, що деякі люди, щоб самоствердитися в очах знайомих, платять гроші, щоб зустрітися з кимось, хто стоїть на вищих щаблях у суспільстві.
    Та ось, як сказано в Вікіпедії
    Jeeves and the Hard-boiled Egg - Wikipedia

За те, щоб потиснути руку англійському аристократу, 87 американських джентльменів згідні заплатити гроші.
    А тут на фото з нашим "джентльменом" навіть не видно, щоб мало місце рукостисткання.
    Можливо, Ердоган взагалі не зупинявся, йшов собі, а тут Порошенко. Обличчя дещо знайоме, здивовано повернув голову, а журнашлюх порошенківський клацнув фотоапаратом.

4. Петро Порошенко зустрівся із міністром закордонних справ Туреччини Мевлютом Чавушоглу | Європейська Солідарність

5. Порошенко про Анталійський форум: на кожній зустрічі я говорив про посилення міжнародної коаліції на підтримку України | Європейська Солідарність

6. Нє, ну якщо спокійно, розсудливо і без емоцій, то віслюк, курва!!! Що тобі, довбню, зважало туди поїхати, нагло стати поруч і нагло сфоткатись???!!! ДБЛ БЛД!

7. medwedo berlogsoni

Хомчине, це у Вас називається "спокійно і без емоцій"?!
    оте Ваше "віслюк", "курва", "???!!!", "ДБЛ БЛД!" - оце і є емоції, якщо Ви знаєте, що означає це слово.

Без емоцій, це коли вказати на те, що на фото не видно, що дійсно відбулася зустріч. На прийомі ті, що зустрілися, тиснуть один одному руку.
    Фільм "Максим Перепелиця" бачили? Там Максим прислав фото, де зі спини сфотографований генерал, що зупинився перед Максимом. Після цього Максим вислав фото додому, що зустрічався з генералом.
    Стовідостоково та ж ситуація. Без емоцій.

У Вас Хомчине, немає жодного поста без емоцій. Підгоряє, і це очевидно.

8. medwedo berlogsoni

• Подобається Подобається x 1
  9. medwedo berlogsoni

Ось аналогічне фото. Там Петро зустрівся з Ердоганом, тут Максим зустрівся з генералом.
    зустричМаксимазГенералом.JPG

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Вибачаюся за свій п"ятак... :blush:
    @medwedo berlogsoni, та ми всі тут звичайні форумні балаболи :)))

@navav, Ви @medwedo berlogsoni не слухайте, він хоч трохи прикрий і напастливий, але роботящий - он, скільки мов вже вивчив ;)

11. medwedo berlogsoni

Мені та "зустріч" Ердогана з Порошенком не йде з голови.
    Подумалося: Йде собі Ердоган надворі, дихає свіжим повітрям. А коли проходив повз Порошенка, відчув незвичний запах. @Мих з першого разу догадається, який запах відчув турецький президент. Ердоган здивовано повернув голову у бік запаху. Фото готове!

• Смішно Смішно x 1
  12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порошенко поц і популіст.
    А за п"ять років на посаді гетьмана він впіймав зірочку і тепер ніяк не може /або боїться/ змиритися з реальністю. От і лізе без мила в кожну дзюрку ;

Останнє редагування: 20 чер 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. navav

navav Well-Known Member

Аксіома доведення не потребує.При всіх владах при владі )

14. navav

navav Well-Known Member

15. navav

navav Well-Known Member

Так і кацапи завдяки...Ти не у тій державі що я,порох задрав брехнею,зеблядь скористалася...Жиди...Ах так це ж антисемітизм ...

16. navav

navav Well-Known Member

Ну якщо я не помиляюся кацапи піндоси,англія,франція виступали гарантами,чи шукати текст на який усі срані харанти положили,хтось агресор ,хтось дуже стурбований...

17. navav

navav Well-Known Member

Тут зібралися антагоністи,які б портрет зе чи по замість ікони вішали...Обидва прєзіки.ІМХО

18. navav

navav Well-Known Member

О )))Хтось 10 років тому писав що соцмережі не стануть зброєю )Доки служу не скажу.За совком далі скучаєш ?

19. navav

navav Well-Known Member

Людина яка служить ніколи бездумно не буде бездумно виставляти світлини у формі,на фоні техніки,вести стріми на тік-тоці,показувати рух техніки...Я ще клепку маю,а балаболити я дійсно люблю,щодо прєзіків я ж писав-я не бачу нікого.Що ще зі мною не так ?)

20. navav

navav Well-Known Member

а де твій аватар? :)