ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

О, зачепили армію, а ми тут практично всі цивільні шпаки. Тільки вищий недоохвіцер Міську мусет дятел)))

Раз така справа, то тре до розмови запрошувати @VasMT. Він знає шо каже ;
    @VasMT, харе мовчати, тут Вам мусет є з ким поговорити по ділу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про армію мовчу. Я лише кажу, що зараз виготовляють три транспортні Ан-178 для армії.
    А також написали, що будуються дві бази для ВМС. Не думаю, що це - неправда.
    А мости і дороги я бачу на власні очі. А які не на власні очі, про ті є репортажі. Міст через Прут, недобудований протягом 12 років, добудували торік за кілька місяців. Не треба тепер робити гак у 40 кілометрів.
    Якщо за 12 років ніяк не могли побудувати, а за 5 місяців побудували, то я вважаю, що для України це краще.
    Те ж саме і з мостами через Дніпро в Запоріжжі.
    Стосовно армії, я читаю в мережі, що Канада починає будівництво патронного заводу в України.
    Чому не почалося будівництво такого заводу при Порошенку - риторичне питання.
    В Україні виготовлятимуть патрони: разом з канадцями створять завод

Так що як колись казали "не всі йогурти одінаково полєзні".

• Подобається Подобається x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

По делу с Василием можно поговорить только о водке.

4. Good man

Good man Обычный человек

Паря, какое ещё ВМС, у тебя же ВМФ Украины.

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви анархіст?

6. ДЛЯ РОЗУМІННЯ ПОВНОГО ЗЕ-ПІ@ДЕЦА‼️‼️

☝️☝️Два місяці тому, 14 квітня, Уряд Зеленського схвалює нові правила субсидій.

З 1 травня, 3 мільйона домогосподарств ПОЗБАВЛЕНІ субсидій!

Для призначення нових субсидій їх потрібно переоформити! (При попередній «злочинній» владі це робилося в автоматичному режимі, без черг, заяв, довідок та ін)!

Станом на 17 червня в Україні НЕ ПРИЗНАЧЕНА (не переоформлена) ЖОДНА СУБСИДІЯ!!!

ЖОДНА‼️‼️

А знаєте чому??

Бо до цього часу обласним управлінням соцзахисту НЕ ПЕРЕДАНО нове програмне забезпечення для призначення субсидій за новими правилами!!!!

ВДУМАЙТЕСЬ!!!!

Команда «великих» ЗЕ-реформаторів, цифрових «геніїв» і діджиталізаторів ДВА МІСЯЦІ (!!!) не може внести елементарні зміни у програмне забезпечення по субсидіях!!

⚡️⚡️НАСЛІДКИ??

6 мільйонів українців (понад 3 млн. домогосподарств) уже два місяці НЕ ОТРИМУЮТЬ СУБСИДІЇ!!!

☝️☝️ Ціна на газ для населення зараз втричі вища, ніж у минулому році.

А СУБСИДІЇ ЗАБРАЛИ!!!

Кінець епохи бідності, мля!!
    FB_IMG_1623923850994.jpg

7. Найгірша трата часу - сперечатися з дурнем, якого не хвилює ні істина, ні реальність, а тільки перемога його переконань та ілюзій. Але проблема у тому, що віслюки мають таке ж право голосу, як і тигри, але їх більше. Тому і цар в нас не лев, а віслюк.

8. navav

navav Well-Known Member

Лев мав 5 років,все що зміг зробити це привести віслюка...Я припиню війну,я знищу корупцію...приходить клоун і тупо лупить демагогією і невиконаними обіцянками попередника...І знову граблі...Правда є ньюанс-кого із жидів вибрати )))А ВИ ДУРНІ БИЙТЕСЯ ЛОБАМИ ДО СРАЧКИ

9. navav

navav Well-Known Member

Я песиміст...

10. navav

navav Well-Known Member

Не всі 6 гандонів однакової якості...Нікому не вірю,де посадки і зниження тарифів ?..

11. navav

navav Well-Known Member

Чому не президенти,а гандони.
    1.Кравчук-просрана ЯЗ,плоди пожинаємо.
    2.Кучма.Батько олігархії і початкового дерибану.
    3.Ющенко.Найбільша надія і розчарування,втрачені можливості.
    4.Янукович.Диктатор неідаха,йому до Гааги.
    5.Порошенко.Невиконані обіцянки і брехня,котли.
    6.Зеленський.Демагог і брехун-корупцію подолано,тарифи знижено,війну закінчено...

12. navav

navav Well-Known Member

Я памятаю як він у 2010 ржав коли я говорив що соцмережі будуть знаряддям шпіонажу...Совкова закалка напевно ще )

13. Gyppsy

І я пам"таю багато чого ;)
    І я також десь на ЛФ говорив свою думку про його совкову закалку. І від своїх слів не відрікаюся і зараз)

Але @VasMT зараз в армії, на фронті. І він все бачить.
    З ним можна не погоджуватися, але він не бреше і не маніпулює.

зі

@VasMT, перепрошую, що я за Вас говорю в третій особі :hi:

14. navav

navav Well-Known Member

Де в армії і на якім фронті,я не вірю без пруфів.У нас теж є герої які по три котли пройшли...

15. FB_IMG_1623923842114.jpg

16. А хто за кого голосував?
    Кравчук -
    Кучма -
    Кучма -
    Ющенко +
    Янукович -
    Порошенко +
    Віслюк -

17. Gyppsy

Йой, @navav, не робіть тут ромашку, "з пруфами вірю - без пруфів не вірю"). Якщо хочете - читайте форум, моніторте мережу, і самі все побачите.
    Особисто від себе можу сказати, що я шось там посилав в Соледар на його ім"я, і звідтам з НП маякнули "одержано".
    @navav, де це у вас? Чи секрет?

Останнє редагування: 17 чер 2021
    • Подобається Подобається x 1
  18. Прихильники совка виясняють хто більший зрадник: овощ чи віслюк.
    Погодились на тому, що зрадник таки Порошенко.
    Тепер займаються важливою справою - шукають нове виправдання для свого майбутнього голосування за чергового дятла.

19. Граблі наше все!!!!!
    20210617_101421.png

а де твій аватар? :)