ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Кацалапий, а чого ти тут пашталакаєш, а не запитаєш безпосередньо Грачанова. У тебе є адвокатська угода з Гречановим.
    Гречанов відмовився приймати участь в спектаклі, так зелейоби вирішили зіграти спектакль без головного героя?
    Мих, перестаньте лити воду на млин зелейобів. Якщо ви на вступатимите в пусті дискусії з ними їм не буде про що брехати. Не буде сенсу, якщо ніхто не реагуватиме. Рейтинги їхнє все.
    Рейтинги провалюються в тартарари ось вони в чергове витягати якусь брехню, подаючи її за правду.

2. Good man

Good man Обычный человек

Забыл о матюках борщеварочки?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, радий Вас бачити в своєму репертуарі.
    Я задав Миху запитання, що б він робив в аналогічній ситуації?
    Адже фактами є те, що його звільнили о 16 годині, фактом є те, що о 21 годині того ж дня він уже був у Бориспільському аеропорту.
    А матері Гречанова зателефонував лише Порошенко о пів на третю ночі.
    Причому Гречанову не дали навіть можливості поспати в цю ніч. (Якщо його не сонного о пів на третю обнімав Порошенко, то очевидно, що Гречанов не спав у цю ніч.)
    Де тут брехня?
    А те що рейтинг Порошенка падає вниз, то ми це і без Вас знаємо.
    Коли людині немає що відповісти аргументовано, вона стає в позицію номер два з матюками на устах.

4. Можете показати договір з Гречановим або підтвердження, що Гречанов притримується такої ж думки?
    Ні.
    Тоді ти ще раз підтвердив, що ти кацапське брехло і маніпулятор, яке вивчило мову.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Бігусоїдам присвячується.

Бачите паніку в очицях Бігуса? Це коли його на камеру спитали про родичів-ФСБшників у росії. І не даремно - адже, як з'ясував пан Андрій Дзінздя ще два роки тому, батько дружини Бігуса - колишній контррозвідник ФСБ Олєґ Соболєв, а її брат - чинний підполковник ФСБ Андрєй Соболєв.

Арсен Зекиров
    Уважно подивіться на всіх, хто споживає бігуса.
    Це - саме ті істоти, які привели до влади зелену плісняву.
    Вони й далі працюють над знищенням Порошенка. Знаєте чому? Бо вони досі вважають його Президентом. Президентом України.
    ПреЗЕдент малоросів їх не хвилює.
    Якби цього бігуса не було, його варто було би придумати, щоб побачити весь цей мотлох - малоросів.

Karl Volokh
    Пара слів відносно розслідування Бігуса.
    1. Якщо слідство не використовує НСРД для засудження підозрюваного, а зливає їх у пресу, це ясно означає, що злочину і судової перспективи воно там не бачить. Використання ж керівництвом країни спецслужб для переслідування й компрометації політичних опонентів (а зливання в пресу оперативних матеріалів це саме воно)- злочин самий по собі, особливо, проти демократії. Журналіст, який погоджується брати участь у такому - в ліпшому випадку корисний ідіот, але точно не розслідувач.
    2. Публікація подібних матеріалів без можливості перевірити їхню автентичність і відсутність там монтажів - це не просто непрофесіоналізм, а ясна ознака замовлення (політичного чи фінансового - не так важливо). Тому, називати це розслідуванням може тільки недолугий.
    3. Зовсім уже дурість - сприймати розмови Медведчука з росіянами чи їхніми маріонетками за чисту монету. Він тут бореться за освоєння багатомільйонних підривних бюджетів чекістів проти України, тому хитрує, бреше, набиває собі ціну, як тільки може. Відтак, подавати ці матеріали непідготовленій публіці як «зізнання» (тим паче, в тому, що стосується контактів із політичним керівництвом України) - свідома маніпуляція.
    4. У цей же розряд слід віднести численні факти неспівпадінь обіцянок Медведчука з реальними подіями, котрі журналістами іґноруються.
    5. Єдиний можливий спосіб використання такого роду записів порядним розслідувачем, який розуміє, що таке репутація, - прослухати їх, знайти найбільш кричущі й суспільно важливі факти й почати шукати їм об‘єктивні підтвердження - свідків, документи, експертизи тощо. У цьому відношенні робота журналіста не так уже й відрізняється від поліцейського слідчого. Але на це жодна команда розслідувачів в Україні не здатна - при всіх своїх понтах.
    6. Особисто моє враження - Бігус ображений на Порошенка за судове приниження у справі Гладковського і вирішив довести, що шкода від лайна, котре він здатний вилити на опозиційного політика, всяко є більшою, ніж користь від судового рішення, котре, до того ж, з‘явиться через роки. Іншими словами, політикам доводять, що судитися з журналістами не слід, яку б ахінею ті не оприлюднювали. Четверта влада, як і всі інші, шукає будь-які способи вийти з-під суспільного контролю.

Zinoviy Huzar
    Бігус знову обробився. Кіборг Гречанов (Рахман) заперечив затягування його звільнення Порошенком. Його звільнення після того, як мочанов засвітив його для рашабандюків ОРДЛО, змогло відбутись лише в обмін на російського офіцера, через указ президента Порошенка.
    Скільки ще має обобробитися швагєр полковника ФСБ Г-бігус, після Гладковського, зупинки колони і решти Г-вкидів, щоби блаЗЕні та інші стерненки нарешті зрозуміли, що це Г, а не шашлик?

Mason Lemberg
    Про деякі важливі нюанси плівок медведчука-клоуна:
    1) в плівках медведчука-клоуна відсутні будь-які діалоги з людьми яких ми знаємо, в тому числі коло близького спілкування. Тобто, нема діалогів ні з партнерами в "бізнесі", ні з підлеглими, ні з козаком, ні з шуфричем, ні з оксаною марченко, ні з путіном.
    Ні з ким, чий голос можна було б ідентифікувати.
    Ні з ким, розмови з ким були б логічними у щоденному спілкуванні.
    Натомість нам підсовують голос медведчука, а з іншого боку ноунейми, чиї голоси слухачі чують вперше.
    2) з нюансу першого випливає нюанс другий:
    На плівках медведчука-клоуна немає нічого, за що б можна було притягнути медведчука до відповідальности. І його колеґ теж.
    І це дивно, бо в тім, що нам продемонстрував Шапітолій ротом wалави, медведчук виявився тим ще говірким співрозмовником.
    Але геть нічого про його "бізнес", про його політичні структури, про підлеглих, про фінанси і фінансування - н.і.ч.о.г.о. Нічого, за що його б можна було притягнути до відповідальности.
    Можна було б сказати що все це є, але нам не показали. Показали тільки те що показали, а іншого не встигли. Коли не встигли, то це вже кінець, більше не буде?
    І це надто тупа відмазка, враховуючи той нюанс, що за леґендою бігусові передали цілу фонотеку. Тоді вже постає запитання до бігуса: а чого ж він вибрав тільки те, що вибрав? А де ж не менш цікаві розмови з путіном чи підлеглими? Чому він того не видав на гора, а обмежився лиш накидуванням Г на Пороха?
    Він же, типу, незалежний?)
    3) на плівках медведчука-клоуна також немає й Пороха. Тобто, на плівках медведчук розказує весь час про Пороха, але жодної розмови, яка би це підтверджувала, нема. Хіба це не дивно?
    4) зате на плівках показово, в контексті чи без приплітається Порох.
    "Їхав Порох через Порох і побачив Порох". Приблизно так.
    Знову ж зауважу: жодних згадок про якихось інших людей, які мали б бути причетними до дій, що їх нібито організовував медведчук. Тобто, в нормальних діалогах кожен з вас, описуючи дії, розказує про десятки людей, втягнутих у процес (хтось кудись має заїхати, забрати, передати, повідомити, нагадати), але тут вичищено все і всіх, ніби медведчук всьо робить сам.
    Зате Порох всюди.
    5) нема реакції самого медведчука. І це теж дивно, зважаючи на те, що його нібито слухали, його розмови, його особисте життя. Для такого говіркого медведчука, він би мав щось сказати, якось переживати.
    6) незважаючи на те, що купа фактів не відповідають дійсності, інформацію з плівок медведчука-клоуна намагаються подати як найчесніше джерело правди. Спочатку ти віриш медведчуку, а потім вже рідній мамі.
    7) джерела розповсюдження цього інфоґуана (поширюють його аґресивно, не реаґуючи на факти) теж показові: пул банкової, ходунки на зустріч з ярмаком і півники, які рік тому волали "якщо ти стверджуєш що стерненко догнав людину і вбив - це вбивство а не самооборона, то ти разом з портновим, бо він каже те саме", але тепер їм нічого не заважає вірити медведчуку більше ніж рідній мамі, за відсутності будь-яких доказів сказаного, навіть навпаки.
    Підсумовуючи: оці нюанси дають можливість робити припущення про те що ці плівки записані СПІЛЬНО медведчуком і клоунами.

.
    Переляканий бігус - на кадрі з відео "Родичі Бігуса (наші гроші) працюють в спецслужбі РФ"
    View: https://www.youtube.com/watch?v=yfa56pUeIpY

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще раз підтверджує, що Медведо є кацапський, бо підтримує Бігуса, котрий взагалі є кацапом, повязаний з російськими службами.

Ну що, Медведо?

Всрався?

7. Про полонених
    Не дивилась ще 3-4 серію Бігуса, але вчора подивилась Право на владу, і...
    1. маю, що сказати.
    2. я таки дам вам інтерв'ю, Юрій Луканов, бо темою дуже сильно маніпулюють. До речі, чому ЗМІ не беруть інтервю у таких людей, як я, які це ніжками все оббігали та на пальцях можуть пояснити, як було?

Шматок записів Бігуса, що показали/обговорювали в передачі Право на владу:
    1) Медведчук домовлявся за відомого військового (!!!) полоненого (без імені, спецом) між Україною та РФ.
    2) Відома людина із України (без імені, не суть) поїхала в "днр" до Захарченко, домовилась із ним, щоб той відпустив.
    3) Захарченко погодив.
    4) Якийсь там ватажок "днр" сказав це Медведчуку та хотів вже виконувати.
    5) Медведчук сказав "че за фігня" та сказав "відбій".

І усю передачу жували, що це зрада, і що Порошенко-Медведчук просто дуже погані люди.

Вперше стану на захист Медведчука. Дочитайте до кінця, перш ніж материтись. Вдох. Вдох.

Тепер про іерархію в "днр" 2014-2015 років (це я точно знаю, бо я жила, працювала та сама бігала стежками Медведчука витягала людей).

Вищий рівень- спецслужби РФ. На цьому рівні вирішується (і це правило зразу з'явилось) передача військових полонених. Наскільки я знаю, що темою військових полонених та взагалі полонених опікувались саме ГРУ, бо вони мали "пропустити" людину через себе, виявити його цінність. У них були власні полонені (будівля СБУ та інші) та вони мали змогу наказувати рівню 2.
    Якщо до них потрапляли цивільні люди, то можна було спокійно без коштів забрати.
    АЛЕ (!!!) військових тільки по дозволу Кремля.

Другий рівень: ватажки батальонів "днр" (оплот, казачки, сомалі, восток, кальміуські та купа інших). Ці мали взагалі про всіх полонених звітувати рівню 1, але часто жульнічали, продавали навіть військових полонених, на рівні "нільовки" обмінювали.
    Таким волонтерам, як я, було заборонено у це влазити та грати у цю фігню. Після 15 року цей "магазин продажу" закрили із боку РФ, збільшили нагляд за ними.

Третій рівень: поліція "днр", прокуратура "днр" та "мгб днр". Вони мали доступ до цивільних полонених, мали власні фонди. Можна було забрати без коштів, доволі легко. Могли дізнатись деяку інформацію про військових, але не лізли у цей напрямок.
    Цей рівень дуже страждав від рівня 2, бо їх часто ватажки "днр" пресували.

Четвертий рівень: ЖОДНОГО ВПЛИВУ НА ТЕМУ ПОЛОНЕНИХ НЕ МАЛИ, ВАЩЕ ЖОДНОГО.
    Це Захарченко та його депутати, а ще всякі там пешки типу Губарева.
    Нуль. Цей рівень я мучала першими. НУЛЬ. ГОЛЯК.
    Цей рівень придумали для нас, щоб показати, що типу хтось цим всім керує.
    Вони не мали права наказувати "ватажкам днр", і тільки у окремих питаннях "поліції днр", "прокуратурі днр" та "мгб днр".
    Їх питання економіка, соціалка та ЖКХ.
    При усьому бажанні вони НЕ мали право лізти у тему полонених. І Захарченко там теж НЕ МАВ НІЯКОГО ПРАВА.

Для тих, хто ваще не в темі війни.
    Захарченко - лише обличчя.
    Захарченко теж був у подвалі, бо не хотів (1 раз відмовився виконувати наказ РФ щодо наступу, 100% правдива інформація). Його та його неофіційну жінку тиждень пресінгували. Ватажки "днр" хотіли йти у наступ, РФ вимагала, а Захарченко жалів людей.

Звичайно, його не опускали публічно, як Губарева, бо треба була картинка, що він лідер. Але це усього лиш картинка.

Депутати та він НЕ могли когось відпустити, дати наказ. ТИМ ПАЧЕ КОГОСЬ ІЗ ВІЙСЬКОВОГО.

Я займалась полоненими починаючи 14 рік.

НАКАЗ, ЩО ВІЙСЬКОВИМИ ПОЛОНЕНИМИ КЕРУЮТЬ ТІЛЬКИ ГРУ ТА ІНШІ СПЕЦСЛУЖБИ РФ - БУВ ЗРАЗУ.

Тому ото все фігня чистої води. Навіть, якщо Захарченко щось там вирішив (а на його рішення ГРУшники клали), навіть, якщо якійсь ватажок, який спілкувався із Медведчуком типу "не против", АЛЕ...

Але без вказівки спецслужб РФ, які чекають вказівку із РФ, ніхто б нікого не випустив.

Тим паче публічну особу, тим паче військового.

Коротше, ото дивишся на усьо це відео, розмови та думаєш собі думку.

Так, я була у 14-15 звичайним волонтером, мала можливість витягати лише цивільних, не знала якусь там державну таємницю, але реально навіть мені ото все чути смішно.

Мені, коли я бігала по Захарченко та депутатам, депутати не знали як допомогти навіть за кошти, що пропонувала наша фірма за допомогу у визволенні наших працівників, то тут...

І наших хлопців забрали по цивільній справі, за порушення комендантської години, ми знали, що це "оплот"... але депутати "днр" не могли дати наказ про повернення! Навіть за кошти! Проста цивільна справа!

Ну, Захарченко, міг, звичайно, щоб не бути лохом в очах "гостя із України", сказати, що він може військового полоненого відпустити. Ну просто для красивого словечка.

Але якби це він сказав навіть мені чи комусь іншому із місцевих волонтерів - побачив б усмішку (типу "не звезди", "рамси попутав"). Я потім їх, цей рівень, навіть по цивільним не мучала - ну про що там може бути мова? Немає реальних повноважень та права наказувати!

Тому, навіть, якщо цей шматочок запису реальний, то скоріш Медведчук просто зрозумів, що Захарченко лізе не у свій профіль, і ніхто йому не дасть нічого переграти. Значить це блеф.

Так, інтервю я таки дам, + допишу книгу.

Бо ну таку "пургу гонять" окремі ресурси, що навіть мені, по донецькі соромно за це.

Ага, дядя Захарченко, якого тримали тиждень у подвалі та вимагали наступ спецслужби РФ, наказав без дозволу спецслужб РФ відпустити відомого війського полоненого, який є вже офіційно у списках по Мінським.

Ага. Я так і повірила.

А пупок не розірветься?!

На картинці Захарченко у ролі Бога, а за спиною ржуть спецслужби РФ....а ще далі Кремль, де теж власні терки між башнями...а далі ще дядя Путін...

медведчук=мр..ь, мій пост це не заперечує.
    Просто щось у цій історії, наданій Бігусом, мені ріже вуха.
    Про полонених Не дивилась ще 3-4 серію... - Liliia Virovkina | Facebook

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я би відпочивав. Гуляв по Борисполю. Дихав вільним воздухом, який ще не забруднили зебіли своїм смердінням.

9. medwedo berlogsoni

Тобто, ходили б і перділи від хвлювання. А то як же - вночі має відбутися зустріч із самим Порошенком! Як тут від хвилювання не запердиш!
    Тут дійсно за рідну маму забудеш - "Я відєл Лєніна Порошенка!"

10. Кацап був, є і залишиться скотиною

11. Реакція кіборга
    Сам "Рахман" каже, що не чув про те, що процес його обміну гальмували. Для бійця головне, що зараз від вдома з рідними. Водночас коментувати плівки Медведчука він відмовився заявивши, що не впевнений, чи на них говорить саме нардеп.

12. Blaberus

Так. Бо я був би на волі.
    Зроміло. Ви би на його місці залишилися би в полоні?
    Напевне Ви ненавидіте Рахмана за те, що він обрав свободу?

• Креативно Креативно x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Переживши полон, він, мабуть, ще не до кінця вірив, що вижив, йому зовсім не до виступів на чиюсь користь. Кожен з нас так би себе ставив, навіть і сумнівів нема.

14. Blaberus

Це харчок в мавпячу пику medwedo berlogsoni?

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шо, Міську, тяжко тобі? :)
    Щоб вигородити Порошенка тобі приходиться ставити дупу і за Медведчука, бо вони в одному койці :)))

Не бзди, Міську, все буде добре.

16. Good man

Good man Обычный человек

Рейтинг Зеленского падал значительно стремительнее. Математика. Царица наук
    Это ты сейчас описал своё поведение и поведение борщеварочки, когда у вас заканчивались аргументы в дискуссиях со мной.

17. medwedo berlogsoni

Хомчине, як так "не нардепа"!? Так Ви ж самі кілька днів тому сповіщали, що Медведчук їздить в СБУ і набалакує там плівки!
    Щоб опорочити Порошенка.
    Ось же Ваш пост:
    Так що на плівках - голос "нардепа", можете не сумніватися.
    Крім того, якщо "Рахман" сумнівається, хай йому підкаже Турчинов, що плівки записувалися, коли президентом був уже Зеленський. Тобто, в останні два роки
    А Луценко, з свого боку підкаже, що плівки - справжні, записувалися, коли Луценко був Генпрокурором, і він знає навіть того, хто записував. Зараз той записувач уже в СБУ не працює. Тобто, писалося шість років тому.

Все сходиться. Найближчі люди Порошенка не брешуть.
    Плівки пишуться зараз. Плівки писалися взимку 2019 року. Плівки писалися в 2015 році.
    Все - тютілька в тютільку.
    Прямо як у путінських посіпак із збитим Боїнгом.

Останнє редагування: 13 чер 2021
  18. Blaberus

Не дуже зрозуміло, чому зебуїни так палко полюбляють Мєдведчука?

19. І чому я не здивований, що кацалапий без брехні не проживе.
    Я сказав що сидить під домашнім арештом і пише плівки.

а де твій аватар? :)