ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А без "наприклад"?
    Коли і де Гречанова перевели на підконтрольну Україні територію?
    Чи там стояв літак з трапом, його відразу підняли в повітря, і ні в кого не було мобілки, щоб дати зателефонувати дружині і матері.
    Чому Гречанову після такого нервового напруження не дали можливості виспатися в готелі чи де в Борисполі (я, до речі, студентом ночував у готелі біля аеропорту, коли прилетів із будзагону пізно вночі, і дешевше було виспатися в готелі, чим їхати в Київ, та й гуртожиток тоді був для нас ще закритий).
    Чи щось змінилося б від того, якби Гречанов добре виспався, а потім Порошенко зустрів би його уже на Банковій?
    Чому не дали можливості зателефонувати Гречанову хоча б на півгодини раніше Порошенка?
    Він уже був не в літаку.
    Багато, дуже багато запитань, а відповідь одна - Порошенку захотілося попіаритися, і що там для Порошенка безсонна ніч якогось одного підполковника, якому пальці ламали в полоні...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому сам Гречанов не каже, що він хотів телефонувати, але йому не дали?

А тепер по логіці.
    Людину звільнили з полону.
    Вона могла мати свій телефон?
    - навряд чи. В полоні 100% відібрали.
    Чи міг би Гречанов зателефоеувати до, скажімо, дружини, чи матері з чужого телефону? От ви памятаєте номер телефону своїх близьких?
    Я - ні. Я знаю лише свій номер.

Дійшло?

Останнє редагування: 10 чер 2021
  3. medwedo berlogsoni

Ну, от, хотілося б щоб порохоботи послухали пару хвилин Мочанова. Якщо вони не довіряють Бігусу, то Мочанову, я думаю, немає причин не довіряти. Він розповідає про ті події, які відбулися після 16 години 30 листопада 2015 року, з того моменту, коли Гречанов уже був звільнений з полону.
    О 16 годині, карли. Але йому не давали зателефонувати. Його привезли в Бориспіль, і там він чекав на повернення з Парижу Великого Блягодєтєля.
    Мочанов після 16 години заспокоїв дружину Гречанова, що чоловік уже звілнений з полону. Передали на посту в Марьїнці. А та не вірить: "Якби не мені, то хоча б мамі зателефонував..."
    І така невизначеність - довгих 10 з половиною годин. Чекали повернення з Парижу Порошенка. Кореспонденти з телекамерами чекали.
    Я, блін, хотів би, щоб порохоботи так своїх дітей чекали. Що б вони тоді заспівали?

Послухайте, порохоботи. Буквально дві хвилини. Пряма мова Мочанова.

View: https://youtu.be/TEDvUkFMZd4?t=3642

4. medwedo berlogsoni

Зовсім. Не дійшло зовсім. Можна було зателефонувати на будь-який міський телефон. Я пам"ятаю добрий десяток телефонів Укртелекому. До цих пір.
    Ми будуємо гіпотези. Можна було зателефонувати за довідником у рідне місто, представитися і попросити подивитися номер кого-небудь із близьких. Там радо б допомогли герою.
    З дев"ятої години вечора, коли Гречанов був уже в Борисполі і до другої години ночі у нього була маса можливостей зв"язатися з близькими.
    Хіба що якщо йому сказали: "Якщо зателефонуєш раніше Порошенка, відправимо назад." Ну, тоді звичайно.
    Тоді краще почекати Парижського Артиста.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ви будуєте, а він нічого не каже.

6. medwedo berlogsoni

Я вам, брехуни порохоботи демонструю на прикладі.
    припустимо, Гречанов не пам"ятає номер.
    Припустимо, що він знає в Дніпропетровську якогось Мочанова.
    Тоді він заходить по гуглу, набирає прізвище і уаля.
    Мочанов Днепр.JPG

Просто, правда?
    От я, тупа японська мавпа, зебіл і турок , три в одному, догадався, що так можна вийти на когось із своїх знайомих у рідному місті Стамбул-Осака, а підполковник не догадався?
    Значить, заборонено було йому телефонувати першим.
    Це - не той Мочанов. Я взяв для прикладу.
    Але у кожного є купа знайомих, у яких ще не відключені укртелекомівські телефони, і на них можна вийти протягом п"яти хвилин.
    Був би дозвіл з боку попихувачів Благодєтєля.
    Але все тримали в строгій таємниці. Поки Брехуняра з Парижу не припреться.

ЗИ. Пригадую, як на початку дев"яностих доля закинула мене в Берлін. А у мене був знайомий німець, вчилися в університеті.
    І от я за хвилин 15 з моїм жахливим акцентом дізнався номер телефону знайомого німця, зателефонував йому, ми зустрілися і попили пива на Курфюрстендам.

7. medwedo berlogsoni

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

У партии Порошенко закончились аргументы. Мэр Ровно сделал нацистское заявление,
    ukranews.com
    Jun 10, 2021 3:42 PM

9. Коммунарец

У партии Порошенко закончились аргументы. Мэр Ровно сделал нацистское заявление,
    ukranews.com
    Jun 10, 2021 3:42 PM

10. Кацалапий сів в гівно з плівками бігуса і тепер ним розкидується направо і наліво.
    Все кацалапий. Проїхали. На зайшла народу ваша чергова брехня.
    І Порошенко в сьогоднішньому інтервью ще раз макнув вас мордою об субстанцію.
    Чомусь Гречанов не захотів приймати участь у вашому балагані. А чому?
    Чому Таню Ричкову не запитали?
    Та тому, що тоді вас кацапів вивели на чисту воду тим признанням старкова на камеру і його зверненням до хуйла про обмін.
    Так що сиди в субстанції і не рухайся, а то то всіх заляпаєш.

Останнє редагування: 10 чер 2021
  11. А хто такий цей бьіков?

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

О, то тотой мер Рівного вилупився від ПЄСів?
    Фтопку хєра!

13. А ти що вже в Рівне перебрався? Сам чи з табором?

• Смішно Смішно x 1
  14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, того мера від ПЄСів тре гнати з крісла по-любе, незалежно від того чи я тут, чи я там
    Бо це черговий прой@б політтехнологів ЄС :)))

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні, просто тупа японська мавпа і зебіл. Два в одному.

16. Blaberus

Ви в чомусь незгодні з поважною людиною яку обрав народ?
    Може тебе "фтопку", циганський нацмен?

17. Blaberus

Отличная идея!

18. Оскільки зедовбойоби обісралися з темою плівок, вирішили терміново переключити маси на іншу тему. І хто. Як завжди кацапня. Якийсь бьічара, який не вилазить з каналу Наш. А тепер складуть портрет того, хто це поширює. Виявляється теж комуняка кацапська.

19. Коммунарец

Здається, що ніби колись мер Івано-Франківська теж колись хотів вивезти ромів примусово. Мабуть, при деяких обставинах, то і розстріляв би їх десь в гаю(

Тепер цей проукраїнький евангеліст дорвавмя до влади, щкіру вовчу скинув.)

Всі однакові... дай владу, - то вже накерують(

"Теперь тьі дракон!"

View: https://youtu.be/gB3FuUT-Ioc

Останнє редагування: 11 чер 2021
а де твій аватар? :)