ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Ну ти і тормоз.
    Усі знають віслюка Коломойського: припиздент віслюк Янелох Оманський Принижень

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. FB_IMG_1623260812502.jpg

3. 20210609_160321.png

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, то напевне якийсь спеціальний порохоботівський сленг , бо від людей я такого не чув :)))

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А ти поспілкуйся з людьми, а не з циганами.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Если бы медвечук так сильно дружил с ПП, как нам вещает бигускалинфо продакшн, весь ватный мир молился бы на Порошенко.
    А что мы видели за все годы его президентства? Мы видели как информационная армия свнсбк доводит ватных придурков до истерик, а потом скот бежит покупать конфеты Рошен чтобы публично их растоптать на камеру.
    Если вы когда нибудь захотите увидеть эталон ненависти, достаточно просто посмотреть на то как высеры рускага мира ненавидят Порошенко. Они гитлера меньше ненавидели чем ПП. Странно да?
    Они про Бандеру забыли в какой-то момент, бо вместо него нашли новый объект ненависти. Кстати именно эта ненависть всегда служила мне маяком "свой-чужой".
    При чем эти ватники уже неизлечимо заражены этой ненавистью к нему.

И вот при всем этом, какие то ослы, снимают и разгоняют киношку с целью вдуть в мою голову мысль о том что самая одиозная паскуда рускага мира, была партнером того от кого вся ватная мразота просто расплавляется в хлам. Ребята, вы вообще для кого это все снимаете? Для абсолютных амеб? Тех кто не помнит с утра для чего нужен унитаз и умываются в нем?

Если бы Порох был так выгоден куму "партнера", то зачем же тогда нужно было возрождать армию? Ну кто сегодня не может отличить разницу между обеспечением армии 14-19 года, и тем как зелёные макаки все урезают у ВСУ, и насыпают мусорку дополнительных миллиардов? Логично было бы если Порох бы делал то что делает сегодня зеленский. Тогда я бы и без пленок бигускалинфо продакшн поверил в то что Порошенко собирался капитулировать. А что на деле? Армию снова поставили на подсос, а ПП тратит свои и собирает через фонд на закупку важных и очень дорогих плюшек. Зачем?

Ска, ну это же так просто. Это же логика семилетнего ребенка, ну как можно заблудиться в таких элементарных вещах чтобы не заметить как телевизор тупо трахает в голову всех этих бигусоедов?
    И вот эти амебы потом говорят пол секту порохоботов которые просто верят своей логике, а не заряжающей воде с телевизора.
    Арсен Зекіров

7. Так звані «плівки Медведчука» виникли для того, щоб використати їх з політичною метою для дискредитації п’ятого президента Петра Порошенка. Про це в ефірі «Суспільного» заявила Вікторія Сюмар

У мене виникає питання – де вони були 7 років, ці плівки? Чому вони не спливли останні два роки, якщо навіть припускати, що Медведчуку якось там «сприяв» Порошенко – що активно роблять журналісти у своєму «розслідуванні». Показова історія, що ми не говоримо зараз про Медведчука. Ми насправді не говоримо про його злочини. Ми говоримо постійно про політичний мотив, як ці плівки використати проти Порошенка. Вся ця дискусія затіяна саме для цього. Ці плівки передала Банкова. І ми знаємо, хто на Банковій ці плівки мав всі ці 7 років, і напевно треба піднімати питання про відповідальність цієї людини, яка сьогодні посідає посаду заступника голови Офісу президента Володимира Зеленського.

Я можу проаналізувати як колишній журналіст газові переговори і звільнення заручників. Отже, газові переговори. Робиться висновок, що Порошенко – каже Медведчук – буде йому допомагати послаблювати позицію України. А що є фактом? Українська позиція послаблена не була. І коли українська делегація вилітала в Брюссель, в неї були директиви, які були підписані президентом Порошенком. І їх ніхто не змінив – як про це хвалився Медведчук своїм московським кураторам. Більше того, це підтвердив Юрій Продан, в якого мало підстав любити Порошенка.

Дуже багато висновків, які 100 відсотково робляться на довірі до слів Медведчука, що мене особисто дивує. Тому що я б не вірила цій людині. І не вірила йому ніколи. Вони не підтверджуються фактами. А факти теж треба було б оцінювати, зважати і спілкуватися з тими людьми, які були учасниками переговорів.

Тема про заручників. Дуже чутлива. У 2014 році, коли я працювала в РНБО, до мене звертались дуже багато сімей, родин полонених. Я знаю, наскільки це були важкі переговори. Які вони психологічно важкі. Мені дуже шкода, що Ірину Геращенко не запитали нічого журналісти. Як і Тетяну Ричкову, яка безпосередньо займалась «Рахманом», як і дуже багатьох інших людей, а повністю зробили висновки із слів Медведчука.

Так от забули теж розказати, що «Рахмана» обмінювали тільки на Старкова. Цього вимагала Російська Федерація. Це російський майор, який для України чому був важливий? Тому що в 2014 році Україні треба було довести, що відбувається агресія Російської Федерації. А це був кадровий російський майор. І чотири місяці потрібно було для того, щоб отримати судове рішення, яке звучить так – звинуватити Російську Федерацію і командира Старкова, російського генерала, в агресії проти України. Це було важливо для наших міжнардних переговорів. оРосійську Федерацію Російську Мені дуже шкода, що вся ця аргументація не звучить в цьому розслідуванні.

Факти свідчать про абсолютно протилежні речі, які врешті відбувалися, аніж те, що говорив Віктор Медведчук. І це добре. Як людина, яка мала судовий позов від Медведчука саме за захист прав журналістів, я буду до останнього боротися за ваше право знайти тут правду. Але для того, щоб її знайти, треба вислухати весь фактаж, зважити і зробити його об’єктивним. І тоді виграє країна від цього.

Друзі, підписуйтеся на офіційні канали партії!
    Telegram bit.ly/2KOngQh
    Instagram bit.ly/34ZDz6H
    Twitter bit.ly/33Uld4F
    YouTube bit.ly/2GZgFTE

8. Плівки Бігуса дали знову якийсь сенс життя для кошерних зрадойобів, яким Порох й досі в штани сре. Так би мовити нова доза для того, щоб світ став кольоровим ненадовго

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ваша основна помилка - Ви вірите одному опитуванню (організованому Ахметовим) і не вірите іншим.
    А що "впарюють" і що має місце насправді, покажуть вибори.
    При умові, що Зеленський балотуватиметься на другий термін.
    До того часу, коли відбудуться нові президенські вибори - ще довгі три роки.
    У цьому опитуванні, з якими Ви носитеся, як дурень з писаною торбою, чомусь раптом стали дуже популярними серед народу стали Смєшко і Ляшко. В усіх попередніх опитуваннях вони і близько не наближались до п"ятивідсоткового бар"єру, а тут раптом подолали той бар"єр "на ура".
    За дивним збігом обставин саме Смєшко і Ляшко не вилазять з телеканалу Ахметова "Україна 24".

Хомчине, у Вас там за пазухою немає таких гарних графіків про Порошенка?
    Викладіть їх тут. Народу, напевно, хотілося б висловити своє ставлення стосовно Сивочолого.

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, навіть зебіли розуміють що Зеленський є брехливим падлом.

11. medwedo berlogsoni

Брехня. Брехня, що "перед цим".
    Медведчук в інтересах Порошенка затягував звільнення з полону «кіборга», – ЗМІ | БУГ - bug.org.ua

Про те, що указу про помилування Старкова на момент звільнення Гречанова не було, свідчить також Інтерфакс. Від 01 грудня 2015 року.

Порошенко зустрівся з "кіборгом" "Рахманом" після повернення з Франції

А "Рахмана" забрали з полону вдень 30 листопада. Потім його мурижили в Борисполі і не давали змоги зателефонувати матері і дружині, поки о пів на третю ночі вже 1 грудня не повернувся з Парижу Порошенко і не зробив це у променях юпітерів на телекамери.

Я дав посилання на варте довіри джерело - Інтерфакс.

А що там пишуть порохоботи - то вже діло десяте.

Останнє редагування: 10 чер 2021
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Тут @Mykhaylo Khomchyn , на днях казав, що адвокати Порошенка всерйоз візьмуться за Бігуса.
    Я хотів би, як тільки ці адвокати подадуть позов у суд на Бігуса, щоб Хомчин швиденько про це сповістив.
    Перша плівка Бігуса про Медведчука та Порошенка вийшла в світ ще в травні.

Прослушка Медведчука: стосунки з Порошенком, Путіним і бойовиками (частина 1)///НГ№350(2021.05.17)
    Як Ви думаєте, Хомчине, коли адвокати Порошенка поставлять Бігуса на місце?
    17 червня святкуватимемо місячний юбілей виходу "плівок" на публіку.
    Я думаю, що спритні адвокати Порошенка до того часу уже підготують позов і дадуть хід.

• Подобається Подобається x 1
  13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, а чо ти якогось москаля заставляєш мені відповідати? )
    Ти сам не годен, чи шо?

14. medwedo berlogsoni

15. medwedo berlogsoni

А от як змінювався рівень довіри до діючих президентів протягом двох років.
    У випадку з Порошенком більшість опитуваних уже на дев"ятий місяць зрозуміли, що "шось не таво", Порошенко своїми передвиборчими бріхнями не виправдав сподівань.
    У випадку ж Зеленським це відбулося лише через 14 місяців і то не так різко. Надалі довіра-недовіра до Зеленського десь фіфті-фіфті.
    Але попереду ще цілих три роки. Перших два роки Зеленський набував політичного досвіду, на відміну від уже досвідченого Сивочолого Політика.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Плівки Бігуса дали знову якийсь сенс життя для кошерних зрадойобів, яким Порох й досі в штани сре. Так би мовити нова доза для того, щоб світ став кольоровим ненадовго

17. Джерело: опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведене 16-18 травня

18. FB_IMG_1623233001008.jpg

19. Спеціалізований медіа ресурс Військовий кур’єр оприлюднив документ ГШ ЗСУ від 25 травня.

Згідно з цією доповіддю заборгованість складала на 1 січня 350,8 млн грн., а на 15 травня вже 950 млн грн, тобто виросла майже утричі!

Причина - дії Міноборони по оптимізації наближення видатків бюджету.

Мені здається, що одного цьооо факту достатньо, щоб зняти Міністра з вовчим білетом.

Звичайно, якщо боєздатність ЗСУ реально турбує Верховного Головнокомандувача.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. Все, що треба знати про те, як споживача годують інформаційним лайном. Технологія елементарна:
    1. Береш маячню і починаєш її максимально розкидати.
    2. Підключаєш зливні бачки і такі "авторитетні" джерела, типу Гордона.
    3. Вмикаєш запарєбрік і усі ватні рупори в Україні.
    4. Намагаєшся качнути максимально швидко, щоб ніхто не встиг замислитися про правдивість.
    5. Ідеш на в ОПУ доповідати, шо и маладєц.
    Тільки цього разу рукожопи виявилися геть рукожопими і в бажанні накинуть на Пороха хтось перший переплутав 2020 рік із 2021 (це ж тра... ).

От те саме було із "плівками" Бігуса (шо першими, шо другими). Єдина відмінність - роблено було якісніше, не рукожопами, а цілком цинічними профі. Біда, що багато народу не має опцію "сумнівайся і став питання" в голові. А питань там торба і возик:
    - якщо роками записи робила СБУ і там є ознаки злочину, то чому про це не доповіли і не відкрили кримінальне провадження?
    - якщо "автор" записів був і є високопосадовцем, причетним до спецслужб, то його підслуховування було несанкціонованим? Тобто є злочином?
    - чому зібраний компромат був злитий фрагментарно?
    - чому він взагалі був злитий замість відкриття офіційної кримінальної справи (якщо є ознаки злочину)?
    - компру злили в місце, котре вже палилося озвученням замовних матеріалів - ні кого не здивувало це?
    - чому припущення трактуються як доконаний факт?
    - чи було зроблено аналіз запису на предмет монтажності?
    - чому "журналісти" озвучуючи "плівки" абсолютно не перевірили ті факти, які цілком можна перевірити? Кому вигідно, що вони цього не зробили?

„Брехня, котру повторили тисячу разів, стає правдою..." (с) Йозеф Геббельс. Батько пропаганди Третього Рейху тішився б своїми послідовниками від антикорупції і їх фінансистів.
    FB_IMG_1623318471798.jpg

а де твій аватар? :)