ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Этот пост я написал черти когда, 1 декабря 2015 года, ночью. Это было сразу после освобождения Рахмана, которого мы ждали в Борисполе.

Меня пересекла с ним судьба в Новом терминале ДАП, а потом еще несколько раз мы пересекались на фронте. Потом он попал в плен и начал эпопея по его освобождению. Многие люди старались, многие люди пытались. Кто-то больше помогал, кто-то больше невольно вредил. Но все пытались помочь искренне.

Теперь вылазит нечистота Бигус и показывает какие-то записи нечистоты Медведчука, создавая иллюзию того, что обмен специально затягивали для какой-то там красивой картинки с Президентом.

Вот только ПРАВДА в том, что Татьяна Рычкова в конце августа 2015 года, за 4 месяца до 1 декабря 2015 года, ПО ПОРУЧЕНИЮ ПРЕЗИДЕНТА, уже ездила на ноль для обмена. Который сорвался последний момент. И если Президент хотел "тянуть время" (эммм?), то зачем Президент отправил ее встречать Рахмана в конце августа?

Очередная ложь, очередной фейк, очередная "остановка колонны в Изварино по звонку боевиков".

View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2954601828141948/

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Написано...
    Вчора мені розповіли про випадок з тим, хто мене ображав і хотів побити за зауваження, що той у нетверезому стані ссяв на паркан в метрі від туалету.
    Вчора йому залізним прутом перебили ногу і руку... а іншого інсульт схватив, то вже не такий хоробрий і страшний.
    Я вже писав, що хто на мене руку піднімить, тому Бог не пробачить, але покарає. А далі може і за дурну думку
    .
    Я на них не мав зла, але зверху видніше, чого заслуговує кривдник. Прощення після каяття, або кари за непокірну чорну душу.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, от, а дегенарат Мирослав Гай, такий любий серцю Хомчина, виявляється, подивився не те що десять хвилин відео (де я виставив), а всі відео:

Скажіть, Бляберусь, Мирослав Гай дегенарат чи ні?

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні. Тому що це його робота. Щось на кшалт копроскопіста.

5. medwedo berlogsoni

6. medwedo berlogsoni

7. medwedo berlogsoni

vlcsnap-2021-06-08-19h32m58s609.png

Хто такий "якийсь Мочанов"? А ось хто:
    vlcsnap-2021-06-08-19h25m10s312.png

8. medwedo berlogsoni

vlcsnap-2021-06-08-19h46m37s625.png vlcsnap-2021-06-08-19h48m20s296.png

Кононов сказав, що вже повідомив Рахмана, що його обмінюють. 28 листопада. Але Медведчук дає відбій, бо Іуда має вернутися з Парижу лише через два дні, і треба, щоб Рахмана привезли в Бориспіль, коли прилетить Іуда, і щоб Іуда на камери обняв його і сказав, що саме завдяки його старанням його визволили із полону. А потім ще й на камери зателефонував бідній матері.

9. medwedo berlogsoni

О шістнадцятій годині Гречанов уже був звільнений, але йому не давали телефон, щоб він зателефонував матері і дружині.
    "Потрібно було", щоб матері зателефонував особисто Іуда після того, як повернувся з Парижа
    Ось фото, як Гречанов посміхається і дивиться вниз, бо знає, що Іуда бреше. (На відео є як Гречанов хилитає голово з боку в бік. Коли так хилитають, то зазвичай промовляють "Ой, бля...").
    vlcsnap-2021-06-08-19h21m25s328.png

А потім Іуда особисто телефонує матері героя.
    vlcsnap-2021-06-08-19h22m52s968.png

Підполковник Гречанов, кіборг, потупив очі вниз, бо бридко спостерігати увесь той барижний цирк.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:facepalm::facepalm::facepalm:
    От чому в Порошенка характеристика "аморальної людини". В нього нема душі, нема честі, все пішло в топку боротьби за владу і гроші.
    А може він таким і народився.

11. Колись давним-давно, по телеку показали якусь ватяну пзду. Вона на повному серйозі розповідала як своїми власними очима, бачила розп'ятого хлопчика.
    Потім ще одна розповідала про те, що плачуть корови. Про кров немовлят.
    Я пам'ятаю як тоді багато хто сміявся з цього. При чому багато хто з тих, хто сьогодні чавкає повним ротом телевізійний біогумус.
    Як же вас перетворили на таку дурну худобу, над якою ви ще недавно іржали?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. medwedo berlogsoni

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@Mykhaylo Khomchyn, єдине що можу відповісти - це вам поспівчувати. Як же ж важко знаходити на такі вбивчі факти якісь заперечення. Порошенко - барига, піарщик, людина без совісті.
    Стало відомо, що його не підпускали навіть наближатися до сцени в революцію Гідності, так він заліз на трактор і одразу став шукати представників ЗМІ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. medwedo berlogsoni

Терорист-сепаратист Кононов умовляє через Медведчука великого і богобоязного християнина, який згодом візьметься (рукою) за Томос, що потрібно бути людьми. Обміняти двох полоненних, які знаходяться в застінках.
    Все з ніг на голову...
    .. vlcsnap-2021-06-08-19h49m58s031.png

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж тре, який художній свист. А чому б йому не дивитися вверх, щоб не бачити того цирку?
    А може просто опустив очі? А чому очі не відвів вапво, чи вліво?

Медведьо, шо ти пив? Травку?:))):))):))):))):)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, ну то ясно було ще до першого пришествія.:)))
    :))):))):))):))):))):)))

Ви тагі з Порохом на тому тракторі були....:crazy::haha:

ну при Зе він теж тим трохи займався, а потім передав однопартійцю Медведчука - Кравчуку.:)))

Ага, усмішка від вуха до вуха.:))):))):))) Я бачу, Гречанову гидко - дивиться вниз. Гречанов посміхається - дивиться вниз.

:haha::haha::haha:

Медведо, є просьба одна, не сідай зараз за кермо...:))):))):))):))):))):)))

17. В полоні терористів з бананових республік залишається близько 2 сотень заручників. Більшість з яких військові, більшість з яких знаходяться там роками.

За словами уповноваженої з прав людини ВР України Л.Денисової, останнє засідання на тему звільнення полонених відбувалось в липні 2020, тобто рік тому. Цілий рік "головнокомандувач" забиває болт на полонених, після ганебного обміну беркутівців на таксистів за формулою "всіх на всіх"

Як добре що Шапітолій поки що не клепає плівки медведчука на цю тему і ротом wалaви не розказує чому в цьому винуватий Порох.

18. Якщо це весь" компромат" на Петра Порошенка, а фігурує він у ньому переважно у словах самого ведучого, адже навіть Медвєдчук про нього напряму майже не згадує, то це ще більший доказ для мене, що Порошенко найкращий український президент за роки Незалежності.

19. Зрозуміла істерика зедовбнів:

У ВОЛОДИМИРА впав...

"В Офісі Президента істеричка. Через інформацію, що 54,5 % українців не хочуть, щоб Зеленський балотувався на другий термін. Чи думають вони, як пояснити найвеличнішому політику сучасності за версією Єрмака і Мендель, чому зростає кількість тих, хто проти його переобрання і головне, кого призначити винуватим?"

а де твій аватар? :)