ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

І не кажіть, особливо подобається, як вас Зеленський шпандьорить у хвіст і в гриву)) так вам і треба, аби знали своє місце в курнику)

• Смішно Смішно x 1
  2. Мене ні. Мій рівень життя не змінився. Мені як вистачало на хліб з маслом і до хліба, так і вистачає.
    А ось вам, шлунки ходячі, ланцюг вкоротили а миску відсунули ще дальше

3. Коммунарец

Та то таке.... холопське у вашій макітрі з вухами(
    Не єдиним хлібом з маслом жива людина)

4. І ще трішечки цікавих чисел.
    Саджанець липи коштує 70 грн. Дубу - 200. Клену - 150. Ялини і сосни - 50. Ну хай всі йдуть по 100 грн, адже "йолкі" не скрізь ростуть.
    Ну от.
    1 мільярд саджанців коштує, відповідно 100 млрд грн.
    Цього місяця виплати Пенсійного фонду України склали 6 млрд 450 млн грн. Виходить, лише за "велике садівництво" можна виплачувати пенсії впродовж 15,5 місяців - більше року!
    Або вже в цьому році просто збільшити всі пенсії вдвічі. А ще перерахувати виплати із січня і видати на руки ще по 5 їх нинішніх пенсій одномоментно!

А чому про це ще не дізналися наші пенсіонери? Я вас питаю, га?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну як, усі послухали уже, як Порошенко "на вищому рівні" звільняв підполковника Гречанова (кіборга Рахмана)?
    Якщо ні, послухайте обов"язково, як того Рахмана намагалися випхати з ОРДЛО, а Порошенко затягував, щоб показати, що його звільнили саме завдяки йому, Порошенку, що звільнили Гречанова лише після того, як Порошенко "натиснув" на Путіна в Парижі.

Дивіться, слухайте і робіть висновки. В дискусію з порохоботами не вступаю, бо тут немає про що дискутувати. Тим, хто не має можливості послухати цей ролик, бо заважають яйця Ютюба, щиро співчуваю. А тих, хто принципово не подивиться це відео, можна лише пожаліти.

View: https://youtu.be/TEDvUkFMZd4?t=2890

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що, боїтесь що Вас знов ткнуть мавпячою пикою в лайно? Треба вже звикнути, бо це ваше зебільне життя.

7. А я то думаю, чого мертвечука посадили під домашній арешт. А виявляється він плівки для ФСБ і Бігуса записує
    Ріфа на рік в тюрму, а тут домашній арешт.
    А кацалапий с бородатою хвойдою тут як тут.
    Кацалапий, а що там зі свинарчуками. Коли вже суд?

8. medwedo berlogsoni

Цікава миттєва реакція. Із опери "нє смотрєл, но осуждаю".

Тривалість ролика - більше години. Сам сюжет про "роль" Порошенка в визволенні з полону Рахмана - добрий десяток хвилин.
    Але @Blaberus - реагує уже через всього три хвилини після того, як я дав посилання на ролик.

Що це - сліпа любов до Порошенка чи щось інше?

Цікаво спостерігати за порохоботами, дуже цікаво.
    Порохобот Миттєва реакція.JPG

• Подобається Подобається x 1
  9. А я також не слухаю. Досить і вас ослів неотесаних, які вірять кожному кацапському слову.
    Перепрошую панство, не ослів, а лосів.

10. Я не дивлюся, не слухаю і не читаю інтерв'ю гб-шних агентів в будь-якій ролі. І також не дивлюся, чи не слухаю і не читаю інтерв'ю з розповсюджувачами дезінформації.
    Ось це і є моя думка з приводу плівок бігуса і цього питання.
    Я також не розумію " врага нужно знать в лицо".Яке там лице, там одні брехливі продажні морди? Навіщо всю ту брехню та пропаганду слухати? Розуму не добавить, нового не відкриє, у 158 раз впевнитися що ворог він і є ворог ?!

11. Кацалапого обламали зранку, пішов дзвонити бородатій хвойді, що їх описи вже народу незаходять.

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, я тут вище запостив тобі трохи про Олексія Порошенка.
    Чо мовчиш? Язик в сраку запхав, чи шо? :)))

13. Я подивився усі відео Denys Bihus з "плівками Медвєдчука".

Зрозуміло, що вони, направлені не проти кума Путіна, а проти Петро Порошенко

Про це зізнається сам Денис, неодноразово наголошуючи, що про "Медвєдчука ми все знаємо".

Я теж не почув на цих плівках чогось особливо нового.

Якщо це весь" компромат" на Петра Порошенка, а фігурує він у ньому переважно у словах самого ведучого, адже навіть Медвєдчук про нього напряму майже не згадує, то це ще більший доказ для мене, що Порошенко найкращий український президент за роки Незалежності.

Ненайкращий з тих, що міг бути, можливо ненайкращий з тих, що будуть у далекому майбутньому, але найкращий з тих, що були і є зараз, на мою думку.

Мені, як глядачу, усіляко намагалися пояснити цинізм політики. Але я і так знаю, що політика цинічна, а політики циніки. Мені і потрібен у руля країни під час війни прагматик, ділок, хитрий та холоднокровний, цинічний та агресивний президент. Мені не потрібен недосвідчений нитик Зеленський під час війни. Мені, як громадянину, свідомому виборцю, потрібна акула, а не кілька.

Тому я дякую Бігусу за ці плівки. Якщо це все, то це тільки доводить мені адекватність вибору українців у 2014му році.
    Мирослав Гаі

14. medwedo berlogsoni

Бачите, Хомчине, чоловік дякує.
    Тому подивіться. Особливо цікаво подивитися четвертий випуск, починаючи з того місця, яке я виставив у відео сьогодні вранці.
    Подивіться, і Ви подякуєте Бігусу.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

саме хлопське і вимагається у президента. А ви думали, що вимагається святе?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко радіє, що Зеленський переговорив з Байденом раніше Путіна.
    Порошенко - справжній державний муж, бо на таке слабак не здатний.

• Смішно Смішно x 1
  17. Коммунарец

Хлоп і холоп - то різні речі, а від президента нічого не має вимагатися, крім гарантування законності дій та прав громадян, записаних в конституції. Решта проводиться урядом під контролем гаранта з метою розвитку країни і покращення умов прожиття населення. Я би ще добавив президенту духовну та релігійну регулюючу функцію, якщо на то буде благословіння Божіє, бо як ви знаєте мабуть, Бог не дуже любить царів зза того, що люди сподіваються не на Бога, а на доброго царя, який не дуже їх чує. Хіба що Він сам покаже свого обранця на царствування на Землі, а не знову будуть його вибори, бо люди сліпці і легко поводяться на брехню.

18. Blaberus

Мавпо, ви що, вважаєте мене бидлом? Хіба я здатен витратити цілу годину свого життя на відосік, сповнений якихось одкровень для дегенератів?

19. Blaberus

Тобто Бог сам призначить доброго царя.

20. Якщо це весь" компромат" на Петра Порошенка, а фігурує він у ньому переважно у словах самого ведучого, адже навіть Медвєдчук про нього напряму майже не згадує, то це ще більший доказ для мене, що Порошенко найкращий український президент за роки Незалежності.

а де твій аватар? :)