Я думаю, нехай зараз Зеленський пояснить, чому в 2020-2021 році на мільярд доларів він купує електроенергію і купує вугілля з окупованих територій і з Росії, тоді коли ми перебудували електростанції і перевели їх на вугілля, яке видобувається в Україні.
Падлокловун знов чергового разу пролітає зі своїми звинуваченями, висмоктаними з господарського пенісу. Але так шкода лишати красиву надію, що людина яка зробила користі для України і шкоди для Росії більше ніж усі інші президенти разом, попаде на нари! А пам"ятаєте ейфорію, що була пов"язана з балакучім Жванією? Як бидло верещало від щастя? Сумно, чи не так? Тоді Новіков залишиться без бабла. Але ось що цікаве: medwedo berlogsoni вважає що Порошенко не варто довіряти росіянину. Тобто, Порошенко є ворогом росії. Таким чином, слід зробити висновок, що балачки про те, що Порошенко російський агент не більше ніж дегенеративна маячня, яка дуже властива всім зебілам.
Відосік більше години. Про що там? Взмозі сформулювати в декілька речень? Але я розумію що невзмозі. Виникає питання "чому"? Напевне в тому, що циганське рило є дегенератом.
Ми зараз бачимо, що замість того, щоб боротися з Путіним, Зеленський зранку до вечора намагається боротися з Порошенком. Пане Зеленський, ми зупинили Путіна в 2014-15 роках. Ми не боялися і не боїмося Путіна, ну а вас – й поготів.
От тут, як то кажуть, у Вашій логіці слабина. Якщо буде залізно доведено, що Порошенко співпрацював з Росією в той час, як Росія напала на Україну, то авторитет Зеленського зросте серед демократичних країн. Про те, що Медведчук працював на Росію, уже ні в кого немає сумнівів. Залишається взнати, з якою метою Порошенко для переговорного процесу вибрав саме Медведчука. І слідство поступово розбереться (і не таких кололи). Порошенку слід готуватися до очних ставок з Медведчуком. Адже на одній брехні Порошенко уже попався, коли заперечував, що Медведчук займається виключно питанням обміну полоненними. Виявляється також, що і віддачею "труби", яка вже була визнана ВСУ українською, назад Росії, а Росія "продала" Медведчуку. Також видно безпосередню роль Медведчука в вирішенні питання постачання вугілля з окупованих територій. А те, що Порошенко причетний, очевидно не лише з плівок, а й з його виступу по телебаченню. На місці Порошенка я б купив широкого капелюха, як у М.С.Боярського, і виходячи з допиту натягував би того капелюха низенько на лоба зі словами "Ноу коммент". Бо Порошенко дуже любить красуватися і краснобаїти на публіку, а з таким характером він знову ляпне журналістам, що потім обернеться проти нього самого
Та, мабуть, ті, на яких записано відоме виконання "ти ж мене підманула". А про що ж ще можуть запитати в СБУ?
А не треба більше години, Джіппсі виставив саме там, де цікаво. Досить послухати пару хвилин. Але якщо Ви глухий, я напишу буквами. У березні 2015 року ВСУ визнає трубу українською власністю. Російська сторона б"ється в істериці і пускає з рота піну. Але Медведчук заспокоює, що все з трубою буде чікі-пікі, про це потурбується "главний" І через пару тижнів районний суд міста Рівного визнає трубу власністю Росії. Цікаво, правда? З якого дива рівненський суд скасовує рішення ВСУ, скасовує на користь Росії, з якою Україна воює, і ніхто навіть не почухався. Ні Президент, ні Прем"єр, ні Генеральний, ні СБУ. От як раз із цією трубою, з тими "метемарфазвоза-ми" і розбираються.
Цікаво, чому Ви відповідаєте на запитання, що я завдав циганському бидлу? Я розумію що Ви палко шануєте дегенератів, але запитання було не Вам. Ви не відповіли на цілу купу запитань. Ось, наприклад, останнє запитання було таке: чому дороги при Великому Крадівництві коштують дорожче ніж шестисмугова магістраль в США?
Міську, а до чого тут Зеленський? Дроздова аж ніяк не можна назвати пошановувачем Зе і його команди Так що не роби політики там, де її нема. За Порошенком плаче чисто кримінал. Я розумію, що з Петровими можливостями йому складно пришити Статтю 364 , бо і він сам і його підгавкувачі будуть намагатися все звести на політику. Але ми ж з тобою знаємо, як все було насправді, шо нє?
Дивлюся «Watchdogs. Розслідування». От би в прайм-тайм по г+г показати! Воно наші гроші взагалі не рахує. Тільки на його собачок витрати 982 500 грн за 2 роки, з шампунями на 14 000 і черевичками за 17000. Не рахуючи шкарпеток для охоронців на 700 000. Всі Лєнкіні шльопки, хустки, потворні піНжаки і дизайнерські прикраси закупляють з бюджетних грошей. Нє, ну не має ж улюбленець публіки, долларовий мільйонер купувати вбрання своїй дружині власним коштом. Не для того він в припизденти йшов.
Не скажу, що здивований, та всеж. На старті- "скромняга". На фініші-КРЕЙЗІ. Найогидніше, що зелупні і далі зациклені на мантрі-Порошенко, а чмо в категорії прастого, чєснага парня. І бігуси мовчать, і стерненки, мабуть, не цікаво, не та фігура, не той формат? Гидко, образливо, паралельні світи.
Міську, я поки що не в курсі чи плаче чи ні - нема /або я ще не зустрічав/ притомної інфи про вкрадені 41 млн доларів Приватбанку. Бо вестися на популістські висери твоїх лємбергів, федин і поляркових якось не хочеться; Але цей факт, що ти не став спростовувати моїх слів про намагання порохоботів перевести все на політику, а просто тупо перескочив на Зеленського - це показово) Значить ми ж з тобою таки знаємо, як все було насправді, шо нє? Нічо, Міську, прийде і його черга Але щоб потім було легше, то зараз потрібен прецедент, коли екс-президента протягують через слідство і суд за кримінал. Тому хай Порошенка трохи попресують. Аби знав Шо скажеш нє? Так що, Міську, не бзди, все буде добре.
Тільки на його собачок витрати 982 500 грн за 2 роки, з шампунями на 14 000 і черевичками за 17000. Не рахуючи шкарпеток для охоронців на 700 000. Всі Лєнкіні шльопки, хустки, потворні піНжаки і дизайнерські прикраси закупляють з бюджетних грошей. Нє, ну не має ж улюбленець публіки, долларовий мільйонер купувати вбрання своїй дружині власним коштом. Не для того він в припизденти йшов.