ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Я думаю, нехай зараз Зеленський пояснить, чому в 2020-2021 році на мільярд доларів він купує електроенергію і купує вугілля з окупованих територій і з Росії, тоді коли ми перебудували електростанції і перевели їх на вугілля, яке видобувається в Україні.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Падлокловун знов чергового разу пролітає зі своїми звинуваченями, висмоктаними з господарського пенісу. Але так шкода лишати красиву надію, що людина яка зробила користі для України і шкоди для Росії більше ніж усі інші президенти разом, попаде на нари!
    А пам"ятаєте ейфорію, що була пов"язана з балакучім Жванією? Як бидло верещало від щастя? Сумно, чи не так?
    Тоді Новіков залишиться без бабла.
    Але ось що цікаве: medwedo berlogsoni вважає що Порошенко не варто довіряти росіянину. Тобто, Порошенко є ворогом росії. Таким чином, слід зробити висновок, що балачки про те, що Порошенко російський агент не більше ніж дегенеративна маячня, яка дуже властива всім зебілам.

3. View: https://twitter.com/donikroman/status/1401046201252859904?s=19

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5. Blaberus

Відосік більше години. Про що там? Взмозі сформулювати в декілька речень?
    Але я розумію що невзмозі. Виникає питання "чому"? Напевне в тому, що циганське рило є дегенератом.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Ми зараз бачимо, що замість того, щоб боротися з Путіним, Зеленський зранку до вечора намагається боротися з Порошенком. Пане Зеленський, ми зупинили Путіна в 2014-15 роках. Ми не боялися і не боїмося Путіна, ну а вас – й поготів.
    20210605_070910.png

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От тут, як то кажуть, у Вашій логіці слабина.
    Якщо буде залізно доведено, що Порошенко співпрацював з Росією в той час, як Росія напала на Україну, то авторитет Зеленського зросте серед демократичних країн.
    Про те, що Медведчук працював на Росію, уже ні в кого немає сумнівів.
    Залишається взнати, з якою метою Порошенко для переговорного процесу вибрав саме Медведчука.
    І слідство поступово розбереться (і не таких кололи). Порошенку слід готуватися до очних ставок з Медведчуком.

Адже на одній брехні Порошенко уже попався, коли заперечував, що Медведчук займається виключно питанням обміну полоненними.
    Виявляється також, що і віддачею "труби", яка вже була визнана ВСУ українською, назад Росії, а Росія "продала" Медведчуку.
    Також видно безпосередню роль Медведчука в вирішенні питання постачання вугілля з окупованих територій. А те, що Порошенко причетний, очевидно не лише з плівок, а й з його виступу по телебаченню.

На місці Порошенка я б купив широкого капелюха, як у М.С.Боярського, і виходячи з допиту натягував би того капелюха низенько на лоба зі словами "Ноу коммент". Бо Порошенко дуже любить красуватися і краснобаїти на публіку, а з таким характером він знову ляпне журналістам, що потім обернеться проти нього самого

8. medwedo berlogsoni

Та, мабуть, ті, на яких записано відоме виконання "ти ж мене підманула". А про що ж ще можуть запитати в СБУ?

9. medwedo berlogsoni

А не треба більше години, Джіппсі виставив саме там, де цікаво.
    Досить послухати пару хвилин.
    Але якщо Ви глухий, я напишу буквами.
    У березні 2015 року ВСУ визнає трубу українською власністю.
    Російська сторона б"ється в істериці і пускає з рота піну.
    Але Медведчук заспокоює, що все з трубою буде чікі-пікі, про це потурбується "главний"
    І через пару тижнів районний суд міста Рівного визнає трубу власністю Росії.
    Цікаво, правда? З якого дива рівненський суд скасовує рішення ВСУ, скасовує на користь Росії, з якою Україна воює, і ніхто навіть не почухався. Ні Президент, ні Прем"єр, ні Генеральний, ні СБУ.
    От як раз із цією трубою, з тими "метемарфазвоза-ми" і розбираються.

• Подобається Подобається x 1
  10. Blaberus

Цікаво, чому Ви відповідаєте на запитання, що я завдав циганському бидлу? Я розумію що Ви палко шануєте дегенератів, але запитання було не Вам.
    Ви не відповіли на цілу купу запитань. Ось, наприклад, останнє запитання було таке: чому дороги при Великому Крадівництві коштують дорожче ніж шестисмугова магістраль в США?

11. Gyppsy

Міську, а до чого тут Зеленський?
    Дроздова аж ніяк не можна назвати пошановувачем Зе і його команди ;)

Так що не роби політики там, де її нема. За Порошенком плаче чисто кримінал.
    Я розумію, що з Петровими можливостями йому складно пришити Статтю 364 , бо і він сам і його підгавкувачі будуть намагатися все звести на політику.
    Але ми ж з тобою знаємо, як все було насправді, шо нє? ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. А за віслюком з вкраденими 41 млн доларів Приватбанку плаче чи ні?

13. View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158684883228439/

14. View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158685076258439/

15. FB_IMG_1622898416707.jpg

16. Дивлюся «Watchdogs. Розслідування». От би в прайм-тайм по г+г показати! Воно наші гроші взагалі не рахує. Тільки на його собачок витрати 982 500 грн за 2 роки, з шампунями на 14 000 і черевичками за 17000. Не рахуючи шкарпеток для охоронців на 700 000.
    Всі Лєнкіні шльопки, хустки, потворні піНжаки і дизайнерські прикраси закупляють з бюджетних грошей. Нє, ну не має ж улюбленець публіки, долларовий мільйонер купувати вбрання своїй дружині власним коштом. Не для того він в припизденти йшов.

17. Не скажу, що здивований, та всеж.
    На старті- "скромняга".
    На фініші-КРЕЙЗІ.
    Найогидніше, що зелупні і далі зациклені на мантрі-Порошенко, а чмо в категорії прастого, чєснага парня. І бігуси мовчать, і стерненки, мабуть, не цікаво, не та фігура, не той формат? Гидко, образливо, паралельні світи.

18. Gyppsy

Міську, я поки що не в курсі чи плаче чи ні - нема /або я ще не зустрічав/ притомної інфи про вкрадені 41 млн доларів Приватбанку. Бо вестися на популістські висери твоїх лємбергів, федин і поляркових якось не хочеться;

Але цей факт, що ти не став спростовувати моїх слів про намагання порохоботів перевести все на політику, а просто тупо перескочив на Зеленського - це показово)

Значить ми ж з тобою таки знаємо, як все було насправді, шо нє?

Нічо, Міську, прийде і його черга ;)
    Але щоб потім було легше, то зараз потрібен прецедент, коли екс-президента протягують через слідство і суд за кримінал.
    Тому хай Порошенка трохи попресують. Аби знав :)))
    Шо скажеш нє? ;)

Так що, Міську, не бзди, все буде добре.

19. А чого ти не закликає притягнути Кучму, який розвалився промисловість України? FB_IMG_1622898416707.jpg

20. Тільки на його собачок витрати 982 500 грн за 2 роки, з шампунями на 14 000 і черевичками за 17000. Не рахуючи шкарпеток для охоронців на 700 000.
    Всі Лєнкіні шльопки, хустки, потворні піНжаки і дизайнерські прикраси закупляють з бюджетних грошей. Нє, ну не має ж улюбленець публіки, долларовий мільйонер купувати вбрання своїй дружині власним коштом. Не для того він в припизденти йшов.

а де твій аватар? :)