ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ми вже слухали цю програму про Севастопольський завод і труби прикарпаття. Як виявилося, все це повна брехня. Який зміст далі слухати тих брехунів за гроші?

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви прямо повторяєте слова будь-якого совка про Україну. 30 років срача і дикунства((

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чому брехня?
    Адже табір Порошенка визнав, що то - справжні розмови Медведчука з російськими чиновниками та сепаратистськими главарями. Тільки почав стверджувати, що то - уже за часів Зеленського.
    А в даній плівці Медведчук говорить ще про живого Захарченка та міністра Демчишина. Оскільки перший був живий ще за часів президентства Порошенка, а другий - міністром Кабміну Яценюка, то до Зеленського це уже не прив"яжеш.
    Ще раз нагадаю, що ніхто від Порошенка і сам Порошенко не сказали, що записи підроблені.

4. medwedo berlogsoni

Ось Вам, Миху, скріншот із цього ролика.
    деньги Сбербанку.JPG
    Хто по-Вашому, міг дати команду Нацбанку команду, щоб відкрили рахунок для однієї компанії, щоб перераховувати гроші Сбєрбанку?
    Там цікаво послухати ще, як організовувалося перевезення готівки СБУшниками до лінії розмежування для передачі цих грошей бойовикам.

• Подобається Подобається x 2
  5. medwedo berlogsoni

Я спеціально для Миха, який не хоче послухати ролик, буду давати цікаві скріншоти з цього ролика.
    Повторюю, у автентичності голосів Медведчука та його співрозмовників не може бути жодних сумнівів.
    Тим, хто ролик не дивився, раджу подивитися.
    Там є одне цікаве місце, де Медвечук каже, що "хтось" зі Львова дав потрібну відмашку, а за дивним збігом обставин саме в цей день у Львові знаходився Порошенко (вертольоти дарував).

Мені уже стало цікаво, чи є запис розмови того "хтося" з Медведчуком?
    Адже, якщо записувалися всі розмови Медвечука, то на тих плівках має бути і розмова "хтося" з Медведчуком, коли "хтось" був у Львові.

Я майже впевнений, що така розмова записана, бо навряд чи вона велася спецзв"язком.
    Тримають на шоколадний десерт.

• Подобається Подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

Ну, Миху, як і обіцяв. От такий ось снапшот після того, як "зверху" Службі Безпеки України дали відмашку забезпечити безперешкодне перевезення гривневої готівки в ОРДЛО.
    vlcsnap-2021-06-01-08h45m42s421.png
    Отам у правому нижньому кутку видно, що розмова відбувалася 31,12,2014 року.

Хто такий Петро Олексійович, якому заступник голови уряду РФ передає "нашє с кісточкой"?

Обов"язково, Миху, подивіться - взнаєте багато цікавого.
    Секретний рейс автомобіля з Києва із грішми їде до лінії розмежування. Хоча вугілля ще на той момент не надійшло.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це явно брєд - в той час був у Львові.:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, це треба запитати Голову нацбанку, а не потрібний ролик демонструвати. А ви як гадаєте?

9. medwedo berlogsoni

Ви ролик подивилися, чи Вам снапшоти викладати?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

він не запускається

11. medwedo berlogsoni

Ось снапшот, про Того-Що-Був-У-Львові (не львівця, а того, хто туди приїхав).
    vlcsnap-2021-06-01-09h05m42s453.png
    Значить вдень (30,12,2014) "придурок із Центроенерго" не хотів підписувати контракти з ОРДЛО, але хтось зі Львова, хто має вплив на керівництво Центренерго, натиснув на "придурка", і контракти були підписані. А те що вугілля почало поставлятися, про це ми знаємо із виступу самого Порошенка (у відео є фрагмент виступу Сивочолого).
    А де ж був наш Сивочолий, коли 30 грудня 2014 року "придурок із Центроенерго" під тиском когось підписав контракт?
    Порошенко віддав два президентських вертольоти армії | Українська правда

А на Яворівському полігоні! Львівська область.

Я думаю, що скоро СБУ викличе "придурка із Центроенерго" для дачі показань по Медведчуку, а той, щоб не "сісти" надовго, скаже, хто на нього натиснув. Я так думаю (с).

Звичайно, що якщо СБУ організовувало переправлення готівки через лінію розмежування, навряд чи було б розумним заявляти в СБУ про зв"язки Медведчука з бойовиками із ОРДЛО. Як Ви вважаєте, Миху?

• Подобається Подобається x 2
  12. medwedo berlogsoni

Зайдіть до сусідів, може у них запуститься. У мене на Гуглхромі не тільки запустився, але я його ще й скачав у пристойній якості, щоб легле було робити для Вас особисто снапшоти.
    Якщо не запускатиметься, я витягну аудіодоріжку і викладу тут.
    Але дещо пізніше. Мене чекають більш порядні, ніж Порошенко та Медведчук істоти - колорадські жуки на картоплі.

Ви можете також подивитися через TeamViewer цей ролик у когось, у кого він запускається.

13. Знаете, у меня все крепнет убеждение, что Зеленский реально руководит Украиной по квновски. То есть важно блеснуть картинкой или репризой в короткой перспективе, в короткие сроки и не дать народу переварить обещанное, уже подбрасывать что то новое. У них там по ходу сходняки каждую неделю. Типа - чем можно удивлять нарид, чтоб он охуел и не смотрел в холодильник.
    - А давайте индусам поможем концентраторами?
    - Так нам же самим не хватает. Их нет у нас. И индусы нам по вакцинам сроки срывают.
    Зе - А вот похуй, возьмем и передадим. Зато какая картинка как маленькая окруженная врагами Украина отрывает от своих умирающих граждан концентраторы которых нет, для миллиардной страны лидирующей в производстве вакцины от коронавируса. Все, передаем.
    - Ше… (под нос) закупочки, закупочки...
    - А давайте построим президентский университет за 7,2 млрда гривен?
    - Та куда нам еще один ВУЗ, и так все секретари и манагеры с ВО. Половину разогнать бы.
    - А мы туда напихам всяких модных професий, сделаем типо икубатор для специалистов украинской силиконовой долины. А пока они будут учиться, мы и долину организуем указом. Как раз шоу с пролонгацией.
    - Преподавать кто будет? Толковые ВУЗы за преподавателей воюют. Не можем платить конкурентные зарплаты.
    Зе - Точно. Универ. Имени меня. Пусть все эти черти заткнуться что мне папа диплом нарешал когда с КВНом ездил. Вот просто заткнуться, когда поведут своих детей и внуков в мой универ.
    Ше… (под нос) – 7,2 ярдов опять таки...
    РОМАН Донік

14. FB_IMG_1622543464874.jpg

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Хомчине, ну дуже цікавий перепост.
    Але мені чомусь спадає на думку, що оте саме "===ел" можна цілком сказати про Порошенка. (тема - про нього, до речі, а не про Зеленського чи "нарид").
    Якщо Ви, Хомчине, уважно подивилися третій ролик Бігуса, що вийшов вчора, то не могли не побачити там цитують фрагмент виступу Порошенка перед Новим 2015 роком, де він говорить про початок поставок вугілля з ОРДЛО. Але не каже, що все те організовував Медведчук. І про те, що розраховувалися з бандитами готівкою. Готівка взагалі заборонена в розрахунках між підприємствами.
    А оскільки Медведчук заявив, що Порошенко "організував " підписання договору, коли той саме знаходився у Львові, то дуже велика ймовірність, що у Бігуса є запис телефонної розмови Медведчука з Порошенком 30/12/2014 року. (Якщо записувалися всі розмови Медведчука, то чи можна сподіватися, що не були записані всі розмови Медведчука з Порошенком?
    Як тут Порошенку не "===їти"?

Роману Доніку - що? Його справа - кукурікати. А от Порошенку треба щось придумати, коли викличуть тих на допит, хто возив готівку, хто підписав контракт. Придумати, що відповісти, коли вкажуть на Порошенка.
    Тут уже дійсно КВН.
    Пам"ятаєте корифея КВНу Олега Філімонова?
    Чоловік повертається додому вранці в губній помаді і жіночому ліфчику і просить свою дружину "Придумай что-нибудь, ты же у меня умница!". Вона перед цим знайшла для нього виправдання, чому той вдома не ночував, чому щока в губній помаді... Тепер чоловік просить придумати виправдання стосовно ліфчика.

Тому, Хомчине, зараз дуже цікаво спостерігати за потугами захисників Порошенка. Який скоріш за все скоро переїде до свого колишнього начальника в Ростов.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, а давай на заклад, що Порошенко в Ростов не втікатиме. Інакше ви не маєте слова.

17. Good man

Good man Обычный человек

Михаил, до тех пор, пока будет идти обсуждение Порошенко, кацалапый будет выигрывать. Врага из Пензы надо бить его же оружием.

Сколько раз кацалапый писал про фабрику Рошен в Липецке? 200 раз? 300? А почему паря молчит про сериалы квартала 95 в России? Формально права на сериалы принадлежат шведской компании. Но мы соберём все факты вместе:
    Квартал 95 снимает сериал на русском языке.
    Вкладывает в это миллионы долларов.
    Этот сериал покупает шведская компания.

Кто-нибудь слышал о популярности украинских сериалов в Швеции? Я нет.
    Может они популярны в Германии? Или во Франции? Может в какой-то стране ЕС? Гугл об этом ничего не знает.

Шведская компания продаёт сериал квартала 95 в Россию.
    И по совершенно случайному совпадению в России говорят на том же языке, на котором снимался сериал.

И это всё происходит не в 2014-м году, не в 2015-м, а сейчас, в 2020 и 2021 годах.

Общая схема выглядит так:
    Порошенко, который владел фабрикой 2014-4 и начале 2015-го и свернул всю деятельность в России - барыга, коррупционер. Избиратель, выбирай меня, я честный.
    Избрал? Отлично. Теперь я буду снимать сериалы на негосударственном языке Украины и продавать их в 2020-м году в Россию.

Это даже не плевок в глаза, а Зеленский взял, извините за выражение, снял штаны и покакал на лица своих сторонников.

С борщеварочкой понятно, её ума на большее, чем борщ варить, не хватает. Планктоша до сих пор несёт МРТ головного мозга. С пьяницей Васькой тоже всё ясно. Но кацалапый медведо - это же откровенный вредитель Украины. Намеренный, хорошо продуманный провокатор. Его не банить, его надо головой об стенку и переспросить, будет ли он ещё продвигать губительные для Украины идеи. И бить головой об стенку пока он правильно не ответит.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  19. medwedo berlogsoni

Ну-ну, будемо обговорювати Медведо, Борщеварочку, замість того, щоб сказати щось про те, що в 2014 році організували купівлю вугілля у бандитів за готівку.
    Стосовно того, чи поїде в Ростов Порошенко, чи ні... Тут я можу погодитися з Михом - не поїде. Сидітиме в Україні, можливо, в Харкові, в тих апартаментах, що колись Юля сиділа. Бляберусь сухарі носитиме.

Я вже навіть читаю пости всіх порохоботів і навіть запоребрикового демагога.
    Але все зводиться до особистостей форумчан, а не до предмету обговорення.

Отже, для тих, хто не дивився ролик.
    30,12,2014 "придурок із Центренерго" не підписує контракт по постачанню вугілля з окупованих Росією територій.
    Того ж дня Медведчук телефонує "комусь" у Львів, де знаходиться Порошенко, і "придурок" контракт підписує.
    Розраховуватимуться з бандитами частково готівкою, частково - по безготівковому на Сбєрбанк (який за дивним збігом обставин не попав під українські санкції).
    В цілковитій таємниці СБУ везе готівку із Києва бандитам.
    Заступник голови уряду РФ через Медведчука вітає Петра Олексійовича з Новим роком.
    Петро Олексійович виступає по телебаченню і каже, що в ОРДЛО - наші люди, у яких ми будемо купувати вугілля.

У мене до порохоботів запитання: У вас є що сказати стосовно вчорашнього ролика Бігуса? Правду каже чи бреше?
    І ще одне запитання - опублікують згодом також телефонну розмову Медведчука з Порошенком, коли останній знаходився у Львові?

І прохання до @Silver bullet . Коли Порошенко сидітиме в Харкові в "Юліних" апартаментах, зваріть йому борщу і віднесіть. Скажете, що то - на прохання одного парі - його палкого прихильника.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то вже було, Ротердам+, Сьома під рельси лягав.... А виявилося, що це все до дупи.

а де твій аватар? :)