ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Було таке.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Коммунарец, а Ви пам"ятаєте, що тоді перед дружиною і Богом присягали?

3. Коммунарец

Та воно таке... колись я присягався і СРСР, але якщо його не стало, то не вмирати ж?
    Так і тут. Присягався одному при вінчангі, але не присягався ставати злодієм, та ще й під шантажем зза сина. Роки члтири терпів, а потім пішов проти того зла, дав згоду на розлучення... Краще руку собі відрубати, ніж душу свою погубити. Потім ще сходився з нею, але горбатого могила випрямить(.
    Краще бути самому і з Богом, ніж з гадюкою жити. Якто: є час подумати про Бога...)

Останнє редагування: 29 тра 2021
  4. Gyppsy

А на маєш о_О
    @Коммунарец, як у Вас все просто - Ви ототожнили присягу СРСР і присягу, дану перед Богом.
    А самі берете і ще й кажете краще руку собі відрубати, ніж душу свою погубити. То чому ж Ви не відрубали собі руку, а занапастили свою душу?
    Подружня приcягa у чacі прийняття cв.Тaйни Подружжя | Духовні роздуми на сайті: www.rozdum.org.ua _†_

@Коммунарец, щось в цьому випадку поведінка з Вашого боку виглядає не дуже по Божому, шо хіба нє?

зі

@Коммунарец, а як у Вас склалося з сином? Ви берете участь у його виховуванні?

5. Коммунарец

Щось не пам'ятаю, щоб таке обіцяв(
    Здається, я взагалі там мовчав)
    Щодо Бога... я вже писав, що Він не хотів мого одруження і навіть відговорював (то я потім зрозумів, як влип), але сказав, якщо хочеш, то спробуй), будеш мати досвід)

6. Коммунарец

Мабуть, що ніяк не склалися. Після 2010 року ми не зустрічалися і не спілкуємося. І то є факт, щоб я не казав.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, саме так - хто читав Євангеліє. Але справа в тому, що дуже багато віруючих просто не читали Євангеліє. Проведіть простий експеримент. Запитайте тих, хто виходитиме в неділю зі служби з церкви, щоб назвали імена євангелістів і в якому порядку їх писання надруковано в Євангелії. Але всі вони стверджуватимуть, що вірять в Ісуса Христа. І друге його пришестя.

8. medwedo berlogsoni

Я запитав, чи є у вас приклади, коли колекціонери метеликів лякають тих, хто не хоче колеціонувати метеликів, пеклом.
    І чи лякають фанати Динамо, що хто не вболиватиме за Динамо, на того чекають вічні муки після смерті.

Уже тиждень народ рубається кадилами, хто правильніше вірить. І забули, що почалося з простої моєї цікавості, чим зайнявся б Порошенко якби його обрали на другий термін. Там, між іншим, я загадав одне із найвидатніших на думку прихильників Порошенка досягнень: він доторкнувся рукою до Томоса.

9. Коммунарец

Так і є... Більшість читає молитвослов та псалми, ще там "Вірую" або "за Україну". А ще частина просто дає гроші і нехай відчепляться від мене, бо він дав гроші, а на решту п'є, лається і хвалиться купою грошей.
    Євангеліє читають тільки священники, єретіки, богослови та свідки СЄ, і то, тільки христяне, які не підтримують язичницькі віроісповідання.

10. medwedo berlogsoni

Миху, навіщо переводите стрілки? То не палац - то лише квартира площею 130 кв.метрів, хоча і гарна квартира, але зараз пустує. Якщо туди хтось заселиться, Зеленський судитиметься. Поки що вона належить дружині Зеленського. Квартира Зеленської в Криму: гарний краєвид, впливові сусіди | Українська правда),
    а Порошенко не судиться за свій севастопольський завод. За завод, який мав би йому приносити прибутки.

11. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, я там сказав :
    @medwedo berlogsoni, почалося з Вашого допису
    Будьте уважні!

;)

12. medwedo berlogsoni

Будьте уважні![/QUOTE]

Я уважний, я навіть можу сказати, що Ви менш уважний, бо до того як появився мій допис, на який вказуєте Ви зраз, раніше появився хоча б оцей Ваш
    Так само "строїлі глазкі" Комунарцю.

Ваш пост - 7490, мій -7502, тобто мій на 12 постів пізніше.

13. medwedo berlogsoni

Заради істини... Ібо істину вам кажу.
    Ось мій пост

Далі пішла миттєва реакція Миха (горітиме в пеклі, бо дуже багато бреше):

І Ви тут же вступили в релігійний диспут з Михом.

Потім під"єдналися інші: церква така, церква сяка, секта, пришестя-відшестя і так далі. До сьогоднішнього дня.

І ніхто так і не відповів на моє питання: Чим зайнявся б Порошенко, якби знову став президентом?
    Хоча все це - просто для "побалакати". Порошенко житиме в Ростові через пару років.

14. Gyppsy

Я уважний, я навіть можу сказати, що Ви менш уважний, бо до того як появився мій допис, на який вказуєте Ви зраз, раніше появився хоча б оцей Ваш

Так само "строїлі глазкі" Комунарцю.

Ваш пост - 7490, мій -7502, тобто мій на 12 постів пізніше.[/QUOTE]

@medwedo berlogsoni, а до чого тут мої бесіди з @Коммунарец і львівцем @Мих -уїлом?
    Вони проходять зовсім по інакшій графі, бо вони позиціонують себе віруючими людьми

А от чому Ви, атеїст і безбожник @medwedo berlogsoni, втягуєтеся в релігійні питання? ;)
    Невже Ви повірили у життя будучого віку?

15. Gyppsy

@Коммунарец, збоку виглядає, що у Вас якесь вибіркове ставлення до Бога і віри )
    Може то не християнський Бог, а хтось інший Вас тоді відговорював, а потім Вам щось там казав? ;)
    @Коммунарец, Ви зреклися сина?о_О
    Ви вважаєте, що це нормально і по християнськи?

16. Gyppsy

17. Коммунарец

Ви розглядаєте це з тої точки зору, що існує навколо вас. В інших релігіях думають по своєму. А мені може випало таке, треба буде відколоти непотрібне від істини, на яку навішали свого людського(
    Сталося як сталося і нема тут нічого такого, щоб себе картати - то життя. Чи похристіянськи? Вважаєте жити як зараз живуть, щоб одного часу вбити одного одного краще, ніж розійтися, не тримаючи зла? Якщо всім так добре, то чому б і ні? І це нормально)

18. Gyppsy

@Коммунарец, а до чого тут інші релігії? Хай в інших релігіях думають собі як вважають за потрібне.

Ви ж вважаєте себе християнином, визнаєте Ісуса Христа месією. Але Ви відчули себе "богоізбраним" і ніби хочете відколоти непотрібне від істини, на яку навішали свого людського. А в той же час легковажите і відкидаєте вже готові догми і канони християнської віри.
    Ви хочете апгрейднути Христову віру на свій лад, чи шо?
    Хіба це нормально - порушити обітницю і бути байдужим до долі свого сина? о_О
    Якось воно звучить по ханжеськи від людини, котра вважає себе "богоізбраним" і проповідує помисли Божі. Шо хіба нє?
    Я вважаю, що зараз живуть по різному. І я не знаю, що краще.
    Кожний відповідає і буде відповідати і дальше за свої вчинки.

Але не кожного дня зустрінеш людину, котру вибрав Бог для того, щоб відколоти непотрібне від істини.
    Тому я й питаюся у Вас про те, чого не знаю.

19. Коммунарец

Гадаєте, що я не замисливався, чому Бог обрав такого неадекватного у своїй поведінці для свого задуму? Єдине, чим можу пояснити, то може Він як ніхто розуміє пожертву своїм сином заради майбуття? А випробовування Авраама до його сина Ісаака? І загалом, Бог знає краще, що потрібно людині, а тим більше тому, кому належить судитиме Його ім'ям. При цьому я і не приховував того, що я не такий святий, але пізнав багато різного гріха, однак вчасно зрозумів їхні наслідки і не перетнув межу неповернення.
    А з іншого боку, менше буде балачок, що правитель буде красти для своїх дітей) Та з часом, якщо все буде добре, то знайдеться і та, що стане моїм справжнім кохання, як я вже і писав про ту, яку мені дасть Бог, бо не добре бути одному правителю, але добре, поки йтиму до мети)

Останнє редагування: 30 тра 2021
  20. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, я лише уточнив, що остання дискусія стосовно віри почалася з того, що я згадав Томос та роль Порошенка в його отриманні.
    Що ж до християнства, то тут має місце очевидна підміна понять. Бога підмінили людиною Ісусом.
    Існує принципове питання існування чи неіснування Бога. Яке вирішити раціонально неможливо.
    А християнство називає богом єврея Ісуса, фізичним батьком якого був Йосип, а матір"ю - Марія.
    Людина Ісус назвала себе сином Божим, таким чином утворилося християнство.
    Раніше люди не могли добратися до неба і думали, що небо - тверде, там живуть боги, тому щоб показати богам, як вони їх поважають, кадили ладаном. Дим піднімається вгору, боги нюхають, їм це подобається (так собі думали люди).
    В християнстві залишилася давня традиція кадити ладан, хоча давно відомо, що небо - не твердь, а лише оптичне явище.
    Крім того, коли уже відомо, що у Всесвіті існує безліч галактик, зоряних систем із планетами, дуже ймовірно, що існують розумні істоти, як це має місце зараз на Землі. Зустріч з позаземними цивілізаціями - лише питання часу. Як свого часу питанням часу було довести, що небо - не твердь. І цілком може виявитися, що у тієї цивілізації - свій Христос. Хтось там із тих істот вирішив назвати себе сином Божим, причому називав себе так переконливо, що ті на тій планеті йому повірили. Учні понаписували житія і євангелії.
    І коли християнство стверджує, що після багатьох мільярдів років, що минули після створення ним Всесвіту, Бог раптом втілився в людину з Іудеї, і ця людина стала Богом, то цим самим християнство дуже багато на себе бере. (В християнстві також існує поняття, що само собі протирічить - Мати Божа. Мати завжди в часі існує раніше, ніж її дитина)
    Адже тоді незрозуміло, що робив Бог ці мільярди років раніше, чи не завів він собі сина на іншій планеті з розумними істотами і тому подібне
    Тому навіть іслам - більш раціональна релігія. Вона стверджує, що Бог існує, Ісус - пророк (тобто, людина, яка пропагує віру в Бога), потім пізніше народився інший пророк - Магомет.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)