ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а хто для Вас адекватні люди? Може @Коммунарец? Чи назвете когось самі?

А циганами Вам не треба гребувати, і визначати їм рівень Вам також не варто. Бо от якщо і справді Ваш невивчений син таки піде бродити, як той циган, то буде Вам маркотно ;)

Останнє редагування: 28 тра 2021
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

афігеть! Яка би користь була, якби пішов мости будувати, а не керувати країною!

Окрім Бєні Коломойського.:)))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

нюхай шкарпетки.:bad:

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Само собою... А може я той, кого Ісус просив Отця послати, аби втішив блажених і перебував з ними до кінця? Пам'ятаєте? "Якщо я не піду, то не прийде той, що має стати вам за правителя. Тому упрошу свого Отця послати іншого Утішника... "

5. Коммунарец

Беру самовідвід. Я самий неадекватний))

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. Gyppsy

Я шось пропустив? :scratch_one-s_head:

Шо, Порошенко поїхав в Ізраіль клубніку збирати, чи шо?
    [​IMG][​IMG]
    Не береже він себе... Там же той ХАМАС стріляє...

7. Gyppsy

@Коммунарец, не скромнічайте )
    Кого будь голос зверху не вибере ;)

8. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а я аж тепер дотумкав, чому у Вас є рвані Петрові шкарпетки)))
    Ви їх для свого сина тримаєте, шо нє? ;

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циганхуїл, ти - тупий, а тому мені нецікавий. Гуляй вальсом.:bye2:

10. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, так я ж намагаюся вчитися, щоб не бродити, як тотой Ваш ненавчений син. А Ви берете і таке кажете...

11. Коммунарец

По перше, я вже писав вам, що все передбачено було на рахунок мене, питання стояло тільки, коли я сам "напрошуся" на ту місію. Тобто, наверху знали, коли то станеться, але я сам мав вибрати свій шлях, що і сталося на початку 2017 року.
    По друге, до свого вибору я готувався вже заздалегідь, відмовляючись від земного прив'язку, аби нічого мене не тримало, не тягло і не заважало моєму просуванню до мети. Хіба адекватна людина відмовиться від родини, від жінок, від скарбів, шкідливих звичок, аби бути готовим до виконання чогось неймовірного? Звісно, я не став боголюдиною, але на світ дивлюся іншими очима, не забуваючи, що я сам є частиною цього грішрого світу, якому скоро буде триндець) і це не може не радувати. Бо мета моя близька!
    А ви берете і кажите...
    Немає чим хвалитися, щоби скромнічати)

12. Gyppsy

@Коммунарец, а якою є Ваша мета?

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  14. Коммунарец

Якщо коротко, то жити у єднанні з Богом, тобто з тим, кого так загальноприйнято називати як першопричину і наслідок.
    То мабуть важко уявити, але Він сам добре все сказав через Рериха у "Наставления ловцу, входящему в лес" тому, кого він назвав ловцем.
    Без Бога я не пізнаю світу, без моєї відданості Він не пізнає повної радості буття.
    Можу сказати, що ми добре розумілися під час мандрівки по Україні. Він охороняв мене, допомагав, я освячувався, слухався, випробовувався... Мда... то треба бути неабияким уявником. Але ж на то і містика)
    Можливо, що майбутній правитель, на якого чекають блажені як рятувальника, і буде тим, хто буде з Богом в серці правити людьми.

15. Good man

Good man Обычный человек

Демагогия - это цитируемое сообщение.
    Так что там с ростом ВВП до коронавируса при Зеленском и при позднем Порошенко?

16. Good man

Good man Обычный человек

Не барыга, а многолетний деловой партнёр действующего президента Украины.
    Надо иметь смелость называть вещи своими именами.

17. Good man

Good man Обычный человек

Где рост ВВП за счёт развития инфраструктуры?
    Ты хоть весь мостами обустройся, если это делается без учёта развития территорий, то эффекта никакого не будет.
    Объясню на твоём уровне: если ты в кастрюлю борща добавишь в пять раз больше картофеля, то борщ от этого вкуснее не станет.

18. Gyppsy

@Коммунарец, а Ви зі своєю дружиною брали церковний шлюб?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви так все знаєте.... А закони хімії, фізики ХТО придумав? Самовиникли?

а де твій аватар? :)