ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Вас є приклади? Аналогічні тому, як Марія Цвигун переконала десятки тисяч молодих людей, що вона - месія?
    І взагалі, пошановувачі метеликів не лякають людей пеклом. Так само як і ультрас. Ніхто не каже, що якщо не вболіватимеш за Динамо Київ (я - умовно), то горітимеш вічно в вогні після смерті.
    І звідки віруюча в бога людина може знати, в якому образі може з"явитися месія? Вона вірить в месію, як наш Комунарець (який перконаний, що настали вже останні часи, і треба каятися), і вірить, що месія прийде. І цією вірою користуються шарлатани.
    Атеїсти переконані, що ніяких месій не існує, ніякий месія не прийде. Всі люди - лише люди. Вони відносяться до всіх людей як до представників виду гомо-сапієнс.
    А той, хто вірить, що бог кролись прийшов в образі Ісуса Христа, легко може повірити, що бог раптом взяв і прийшов в образі Марії-Деві-Христос. Не кажу, що всі, але багато. Як показали ті події. Особливо якщо ту людину ще й лякати: Не віриш, що це - месія, будеш мучитися на тім світі.

• Смішно Смішно x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Якшо це слово Вам невідомо, куце знання мови притаманно Вам, а не мені.
    А що, керівництво це не населення Індії?
    Парламент обирає не населення?
    Який добрий падлокловун! Заради рятування життів дикунів, яким на нього насрати і які вважають його людиною другого гатунку, тому що іноземець, він знищує житті українців.
    Я був би не проти, якби від брака кисню вмирали лише зебіли. Бо цінність життя кубиньського таргана набагато вище за цінність життя зебіла. Але, на жаль, порядні люди теж вмирають по вині віслюка.
    І взагалі, чому Ви згадуєте християнство? Ви атеїст, Зеленський жид.
    Чому би не провести аудіт фонду? Довести, що жодної гривні не вкрали набудівництві доріг. Тоді луноподібна пика віслюка засяла би світочем безкористливості. Але аудіту не стали проводити. Чому? Чи не тому що добряче накрали?
    До речі, "ЄС" вимагала проведення аудіту фонду. Ось провели би його, довели би чесність влади і тим просомили би діавола. Ходять чутки що МВФ, який теж виділив гроші на боротьбу з Ковідом, а не на шахрайськетво при будівництві доріг, теж вимагав аудіту. Але отримавши відмову він відмовив в кредиті. Чули про таке?
    Трубу Мєдведчук отримав згідно рішенню суду. Запам"ятайте цей факт, якшо це не дуже важко для Вас.
    А що там Жванія? Пам"ятаєте як він розпинався? І що? Відчуваєте себе лохом надуреним?
    Читайте вище.

А зараз, я хочу продублювати питання, яке Ви проігнорували:
    Яка Ваша думка з цього приводу?

3. medwedo berlogsoni

Моя думка з цього приводу, що Зеленського обрало населення, Верховну Раду обрало населення, як Ви слушно зауважили:
    тому, якщо більшості населення не буде подобатися, як вибрані ним, населенням, люди керують чи розпоряджаються державними грішми, то наступного разу їх не оберуть.
    Як не обрали злодіїв Порошенка, Гройсмана, Яценюка, Парубія, Луценка та багатьох інших.

Але ми відхилились від основної теми (через Ваш вкид про Індію). А основна тема: як так трапилося, що Верховний Суд України уже визнав "ту трубу" українською власністю, але потім здав назад, і та труба опинилася в руках Медведчука?
    І друге питання: чому Порошенко не подав в Гаагський трибунал на Росію, яка забрала його (непосильним нажите) майно в Севастополі? Хоча б після того, як побачив, що той трибунал вирішив цілком аналогічний позов на користь (ми його не любимо) Коломойського?

Останнє редагування: 27 тра 2021
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю традицій диких циганів, але у звичайних сімях діти не завше слухають батьків.
    Простий мирянин @VasMT лизав дупу зеку Януковичу, тому ясно, що він Порошенка не любив.:)))

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

що таке нелукавий священик з точки зору цигана?:))) То циганський барон роздає сертифікати нелукавства, чи як?:dirol:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

На жаль, так і є - населення. А обрала б нація, то б жили, як люди.

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже просто. В Святому Письмі про це ніде не написано. Хто читав Євангеліє, той знає, а в кого в голові була комсомольська полова, той повівся.

8. medwedo berlogsoni

І сам же відповім на друге питання:
    А Порошенко стосовно (колись його) заводу в Севастополі ніколи позов в Гаагу не подасть, бо йому скажуть (Путін скаже):
    Ти, паря (не наш паря, а паря Порошенко), зовсім опух! Тобі ж за той завод дали компенсацію в вигляді відкатів від медведчуківського трубопроводу?
    Не подасть позов, хоча його легкоможна було б виграти в Гаазі, як легко виграв стовідсотково аналогічний позов інший барига - Коломойський.

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки у них такі переконання? Так легше? Звідки ті люди взялися?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, досить ганьбитися перед людьми.

Гаага не розглядає подібних справ. Гаага розглядає справи порушення прав людини, справи проти людяності, геноциди, військові злочини.
    І ви правильно написали, Порошенко - розумний чоловік, він не подасть в Гаагу, а ви - недалекий бовдур.:)))

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фігасє... :suicide:

Львівець @Мих -уїл, я так зрозумів, що у Порошенка звичайна сім"я?
    То що ж получається: Порошенко не може навести лад в своїй сім"ї, а береться за державу :)))

Львівець @Мих -уїл, якщо Ви уважно читали мій діалог з @medwedo berlogsoni, то, відповідаючи на допис, вираз "нелукавий священик" я банально скопіював у нього)
    А що таке нелукавий священик з точки зору @medwedo berlogsoni я без поняття :)))

зі

до речі, львівець @Мих -уїл, Ви поки що чомусь оминаєте увагою мій допис #7564 , ПорошенКО - 3

Маєте там що сказати по суті?

12. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, Ви от знову повертаєтеся до релігії і віри, хоча недавно ніби вирішили твердо: "Ну, гаразд із церквами." #7566

@medwedo berlogsoni, Ви боїтеся пекла?
    А в потойбічний світ вірите?
    @medwedo berlogsoni, а звідки Ви знаєте, у що легко може повірити той, хто вірить у месію Ісуса Христа?

зі

Я ніколи не цікавився діяльністю Марії Цвигун, тотої " Марії-Деві-Христос".

А друге пришестя Ісуса Христа буде. І буде Судний день.

Останнє редагування: 27 тра 2021
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циганхуїл, що за звичка, як шкарпетки нюхаєш, то ніс пхаєш в чужу сім'ю? Сверблячка мучить?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циганхуїл, піди в МП, до батюшки, помолись "святому" Ніколаю - царю Расєї. Ну раз необходить.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому Росія віджала завод у Порошенка, а будинок-палац Зеленського у Криму - не віджала? Чому Росія не віджала бізнес Зеленського в Росії?

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дякую за філософську відповідь! Але я не бачу, яке відношення вона має до запитання що поставлено. А запитання було таке:
    Я знаю що нарід є бидлом. Але дякую що нагадали.
    Чекаю відповіді.
    Запитайте це у судів. Яценюк, наприклад, пояснював це тим, що наш суд чесний та некорупований.
    А про це спитайте у Ротшильдів. Бо саме в них було майно Порошенка в той час коли він був президентом. Тому він не мав ні права ні можливості подати позов стосовно свого майна.
    ..........
    І ще дуже цікава Ваша думка про аудіт фонду. Чому правлячі потвори не бажають провести йогот аудіт?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, у тебе що не вислів, то тупість.

Адвокат сьогодні захищає правду, а завтра кіллера. Це його робота, а не характер, чи бажання.

18. Gyppsy

А на маєш...
    Львівець @Мих -уїл, так Ви ж самі вирвали з мого допису фразу "Порошенко - лицемір і стяжатель." і захотіли пару прикладів, щоб довести кожне з цих слів :)))
    Ну я й по бистрячку привів вам пару прикладів. На мій погляд досить файних )
    Що Вам не сподобалося? о_О:scratch_one-s_head:

Львівець @Мих -уїл, і це все, що Ви можете сказати? :)))

Львівець @Мих -уїл, а як Вам 35 стаття Конституції? Ви з нею погоджуєтеся?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та яке то доведення?
    Он я хочу, щоб мій син став професором, а він не хоче вчитися.
    Я му кажу, будеш бродити, як той циган - недоходить. Проте інший - навпаки - гризе науку.
    Умови рівні, а діти різні.

То не доказ.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а то мало?

Одне і те ж ніби Православіє.
    В одному святий - батюшка-цар з іншої держави, а в іншій святий - місцевий священик - мученик.
    Є різниця для держави, чи нема?

а де твій аватар? :)