ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Кому не потрібен - ті мовчать.
    @Мих, але ж ви чогось за мною ходите і сьорбаєте тото гамно ;) :)))

@Мих? db ufvyj]l& спец.

Останнє редагування: 7 тра 2019
  2. ІгорМ

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хомнич, мабуть, вже сьорбає каву у Відні, бо не бачу його милої ави знизу)
    Або ж і аву тих, хто в ігнорі, не показують, хз)

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ох, то правосуддя, нє?

:))):))):))):))):)))

декому й не допоможе.

5. Silver bullet

США отказали в визе главе Конституционного суда Станиславу Шевчуку. Об этом в Facebook сообщает Центр противодействия коррупции (ЦПК).

"У главы Конституционного суда Украины произошла неприятность. Господину Станиславу Шевчуку отказали в визе в США", - говорится в сообщении. По информации источников ЦПК, причина такого решения американской стороны - в выводах КСУ касательно статьи о незаконном обогащении.
    -
    --------------------------
    Йой. Яка неприємність! Хотіла, але нічого не буду казати про зовнішність пана, щоб не травмувати естетичні почуття Миха. Але як би прокоментував він цю подію?
    Порошенко і його команда створили закон з дірками свідомо (їм давали висновок про дірки - не зреагували) і в потрібний момент маякнули КСУ - скасовувати можна. А тепер он яка ганьбища. Ззовні допомагають.
    Йой.

6. ІгорМ

Шось я за Закон про мову згадав.

Мусет Порошенко ще не підписав

Чи може залишить підписувати Зеленському, хто що думає?
    Я чось думаю, що залишить...

7. Silver bullet

Ви ще сумніваєтесь? Звісно, залишить. Бо там накуйовдили чогось провокаційного, чого не треба зараз.. Так щоб на Зе це впало. Але він мені не здається схожим на жертовного ягня. Буде з західними партнерами та парламентом вирішувати спірні моменти, щоб якось суспільство не драконити.

От, наприклад. Спектаклі - всі ті, що ще на російській, перевести негайно на українську - це край як потрібно? Ходять люди на ці спектаклі, квитки покупають, хай будуть на російській.
    Щось ще було в тому законі не дуже потрібне, аби гусей дражнити...та ладно. Просто що занадто - то не здраво. Суспільство треба охолодити після виборів, які роз'єднали його. Ненависть вже не між помаранчевими і біло-блакитними, а між порохоботами та антипорохоботами. Багато злості.
    І досі висять криваві борди з "головне-не втратити країни". Нащо досі ця під*бка?

Останнє редагування: 7 тра 2019
  8. Silver bullet

• Смішно Смішно x 1
  9. ІгорМ

З другого боку, Порошенко урочисто так заявив

А з першого боку, Порошенко відомий брехун, то всякого можна сподіватися.

Побачимо, що в ньому переможе - брехливе єство, чи дрібязкове чванство?

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Підпише, курва. Нікуди не подінеться. 10 травня - крайній термін. А Зеленський до того часу ще не вступить на посаду. Так що варіантів не так багато - або закон фтопку, або Порох його підпише

zakon.jpg

• Інформативно Інформативно x 2
  11. ІгорМ

Тоді такі да

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скільки ви всі тут будете рабами?
    Коли ви накінець зрозумієте, що Голова Конституційного Суду не може бути з команди президента. Ото і є ваше совкове мислення. Ага, всі свої і ворон не виклює око ворону.

Піймали Насірова. Покажіть, щоб його президент захищав. А скажіть, коли таке було, щоб на голову податкової України хтось покрошив батон? Ніколи, за всіх чотирьох президентів. Бо це була людина президента і ніхто не посмів. А з Насіровим чомусь так просто все не вийшло. Наробив манки - бувай здоров. Відповідай перед судом. Президент вніс закон про незаконне збагачення. А це чучмо - відмінило. Порошенко обіцяв знову його внести. А це чучмо нехай потерпає.

Але це треба цінити. А не наїжджати, бо завтра прийде президент і не дасть пхатися комусь до своїх друзів. А ви не ціните. Ви оте позитивне використовуйте, як зло. Тому що просто не розумієте.

Ви слухаєте і дивитеся кремлівські опуси.

Порошенко подав новий закон про покарання за незаконне збагачення

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого вас то зачіпає?
    Ви і багато інших тут присутніх віддали голос за Зеленського. А тепер сумніваєтесь, що він не підпише? Так ви і будете винуваті, якщо не встигне підписати. Ви самі собі зробили дупу. Був би президентом Порошенко - точно підписав би. А з слів Зе, йому там не все подобається і буде корегувати.
    Якщо вже запхали писок в гавно - нюхайте. Чого на когось поганого вішати ?

А сюрпризів ще буде багато. Це ще навіть не початок.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все добре ви тут пишите. Але у вашому дописі немає однього нюансу.

От прийняла Верховна Рада закон. Все нормально. Якщо ніяких подій нема, то все, як ви пишите так і має бути.

Але тут є одне але.

Деякі депутати зареєстрували у ВР постанову про відміну закону про мову. Виявляється таке можна.
    Тепер ні Голова ВР, ні президент не мають права підписати, допоки не розглянуть закон про відміну закону про мову.
    Отже все затягується. Якщо за постанову не проголосують, тоді не відомо як там рахуються всі ці терміни - треба читати.

15. Silver bullet

Блогери:
    Ах как торопится Порошенко!
    Он сместил (не говорите, ради Бога, про заявлении "по собственному") главу Нацкомиссии по радио и ТВ - и отправил туда членом человека из своей АП, он сместил главу войск на Востоке и назначил нового генерала командующим, Президент Украины Петр Порошенко назначил еще 75 (!!) судей Кассационного административного суда, Кассационного хозяйственного суда, Кассационного уголовного суда и Кассационного гражданского суда в составе Верховного суда /УНИАН/и он торопится назначить еще и главу Антикорсуда - он всех хочет назначить и переназначить сам, так чтобы будущая администрация была по сути его, а вовсе не какого-то там Зеленского - и потому будет стремиться затянуть момент инаугурации максимально. И особенно конечно он борется за суды. (о делах коломойских даже и не говорю)

Он помнит, как отсутствие контроля за судами превратило Ющенко в комика, и хочет нового президента-комика превратить в Ющенко. Делая при этом заявления о готовности помогать и сотрудничать. Для верующих в его истинно-патриотический порыв.

Что ж - насколько я могу судить, Данилюк и Абромавичюс просветили Зеленского насчет того, кто таков Порошенко, и потому он уже заявил, что ни с партией Медведчука, ни с партией Порошенко он в коалиции не будет.
    Война Порошенко продолжается - и это не плохо. Потому что это очень плохо. Это враг не менее опасный чем Медведчук. И если последний вполне сознательно стремится разрушить государство Украина, то Порошенко будет это делать в своих личных интересах.

Я боюсь ошибиться - но мы еще увидим, как далеко он может на этом пути зайти.
    Если я неправ в сегодняшних предположениях - я честно признаюсь. Но не ранее сентября будущего года - потому что игра будет в долгую
    .

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенко не зможе усунути за час, що залишився, одного міністра - Авакова. І вистачить одного судді, який ухвалить постанову про примусову доставку підозрюваного Порошенка до суду. І двох поліцейських, які забезпечать примусове приведення Порошенка до цього судді.
    Коли Коломойський каже, що Авакова потрібно залишити в міністерстві, він знає що каже.
    Тому, якщо один слідчий накопає неспростовних фактів, згідно з якими Порошенко виявиться або підозрюваним, або важливим свідком, а ці факти, належно оформлені в юридичному плані, попадуть на стіл до судді, який цим займеться неупереджено, далі все - справа техніки.
    Повістка, нез"явлення, примусовий привід до будівлі суду, злісна непокора і так далі. Можливе переховування за кордоном. Тоді про коаліцію в ВР, очолювану Порошенком, можна буде тільки мріяти.

17. ІгорМ

@Мих, ви сі не злостіть.
    Порошенко вже не міг би бути президентом, бо він захланний, бо він брехлій, бо він барига, бо він підставляє людей, які йому повірили, бо він по команді пісяє в баночку, бо він лапає людей за носи і знімає з них шапки, бо він деколи каже таке, що ні в паркан ні в браму, бо він..., бо він..., бо він... і т.д. і т.п.
    А найгірше - він пообіцяв і не побудував в Житомирі кращого фонтана ніж вінницький.
    Нафіга нам такий президент?
    @Мих, я вам вже сто разів казав - я пуцаю Порошенка, бо за нього йдуть файні гонорари.
    От коли дадуть розцінки на Зеленського - може візьмемся і за нього. Нам яка різниця, кого пуцати, шо нє? ;)
    Чому "ще буде багато"? Вже є :)))

Я вже навіть окрему папку завів, там все складаю, нумерую, шнурую і скріплюю печаткою.
    При великій потребі буду брати і давати вам ;)

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Залишилося зовсім мало - знайти такого суддю, який би зайнявся такою справою неупереджено. Що фактично прирівнюється до фантастичної казки в нашій країні.

19. iso

iso Well-Known Member

Думаю, що наступний Парламент в будь-якому випадку перегляне Закон.
    Мягко сказано:)

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Потрібно такого суддю шукати серед усунених з посади за часів Порошенка. Зеленський поновлює його на роботі. Там у Президента існує якась квота.
    Якби Ви сказали, що потрібно знайти десяток чесних суддів, то була б казка. А одного можна знайти.
    У будь-якому випадку Порошенку, після того як він відійде від влади, скучно не буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)