ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

У своїх питаннях ви покладаєтесь на матеріал Бегуса?
    Я його з розряду інформації перевів у розряд слухи, бо знайшов брехню.
    Обговорювати слухи - невдячна справа.

А зрештою, нехай органи розбираються. То їх робота. Єдине, що я можу сказати точно (на 99% )- Медведчука не посадять.
    Максимум - відправлять в Росію, як обмін. Хоча я обома руками за те, щоб посадили.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я чув багато епітетів в сторону Порошенка.

Лицемір, грошолюб, барига, хапуга, йому все мало, брехло, обманщик, зрадник і т.д.

Але от привести пару прикладів, щоб довести кожне з цих слів, зразу співрозмовник входить в ступор.
    Збоку то виглядає, як би незнайому людину назвати лицеміром, а на питання чому - робити квадратні очі і не знати що казати.

І коли нема чим крити, тоді в бій вступає нюх. Наприклад, понюхати шкарпетки Пороха і висловити своє неподобство. Або побачити складку на костюмчику - це ж просто кримінал.

Примітивщина....

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ой, як цікаво! Правда, Миху, цікаво?
    В деле Руди Джулиани всплыли имена Луценко и Насирова, - Bloomberg

Здавалося б, при чому тут кум некомпетентного Луценка? (Я маю на увазі Того-Що-В-Шкарпетках).
    І чомусь мені здається (я перехрестився, але всі рівно здається), що США дадуть запит на екстрадицію до Америки цих високопрважних чиновників часів Шкарпеточного.
    Насіров Роман Михайлович — Вікіпедія

Ну, а про ймовірний метеоризм Порошенка при появі цього повідомлення я мовчу. Не нюхав і не збираюся.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, ну і шо з того? Яке це має значення для держави Україна?
    Державу взагалі не обходить релігія і віросповідання громадян, лиш би все було в межах чинного законодавства.
    І державні чиновники будь-якого рівня /тим більше президент/ не мають права пхатися до релігійних справ своїх громадян.

Релігійним очам світу розходиться тільки в тому, щоб по можливості розширювати свій інтерес на інші території.
    І ще також є спірним Ваше твердження, що ми стали рівноправною християнською православною країною ;)
    Львівець @Мих -уїл, а як тепер по Вашому розумінню бути з вірянами УПЦ КП і УАПЦ, котрих в цих церквах / котрі Ви називаєте сектою/ хрестили, сповідали, причащали, вінчали і відспівували?
    Чи їх /вірян/ треба перехрещувати?
    Чи вони повинні пересповідуватися і перепричащатися?
    А як бути з тими вірянами, котрі хрещені в УПЦ КП і УАПЦ і відійшли з цього світу і поховані цими церквами? Вони /душі цих вірян/ тепер в якому статусі знаходяться?
    А шлюби тепер визнаються дійсними, чи ні?
    А як бути з канонізованими УПЦ КП святими? Вони дальше святі, чи їх треба переканізовувати?
    Львівець @Мих -уїл, якщо Ви вважаєте, що Христос сам створив Єдину Апостольську церкву, то чим тоді являються Католицька і Православна церкви?
    За Вашими ж розкладами вони получаються самоутвореними сектами, шо нє?
    Львівець @Мих -уїл, а яку перевагу російська церква мала над КП?

Під час Богослужінь вся ПЦУ молиться за РПЦ і з повагою згадує їхнього патріарха.
    В УПЦ КП і УАПЦ я щось не чув подібного. /можливо, я тоді був неуважним і це пропустив/

До речі, якщо тут є вірні РПЦ та УПЦ МП, то просвітіть - в цих церквах моляться за ПЦУ і Єпіфанія, чи ні?

Останнє редагування: 26 тра 2021
  5. Gyppsy

Порошенко рвав на груді вишиванку і бився копитом в груди, захищаючи мову і закликаючи українців її любити. А в цей час його син Міша на весь писок заявив, що він не володіє мовою і що у них вдома спілкування в основному на язікє
    Тут я зафігачу тільки фотку. В ній тлущ ;)
    [​IMG][​IMG]
    Львівець @Мих -уїл, я вже казав: якщо Ви знову маєте рвані шкарпетки Пороха - тягніть сюди, трохи поприкалуємося ;)

Останнє редагування: 26 тра 2021
  6. medwedo berlogsoni

Ну, гаразд із церквами. Церкви - це свого роду політичні партії на духовному поприщі. Кожна церква-партія намагається довести, що вона - найкраща для людських душ, а насправді думає лише про збагачення. (Точніше - керівники тих партій).
    Дивитися сайти різних церков мені так само нецікаво, як, наприклад, офіційний сайт Європейської Солідарності чи Батьківщини, чи ОПЗЖ, чи Свободи, чи ще когось. Якщо когось забув - то і їх також.
    Мені от цікавий розвиток подій з Джуліані. Слідчі вже вийшли на Луценка та Насірова, призначених Порошенком на серйозні посади.
    Не буду писати "мені здається", "я думаю", ІМХО і тому подібного.
    Напишу просто: Я переконаний, що після того як об"явився Чаус, як опублікували деякі перемовини Медведчука, як слідчі США згадали Луценка і Насірова, куприкова кістка у Порошенка вже настільки розжарилася, що світиться в темноті.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

"Слуг наріду" забули.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Blaberus

А пам"ятаєте Жванію? Він обіцяв багато чого сенсаційного. І що? Надурив бидло?
    Але бидло знайшло собі нову надію. Яка їх сподівання теж обхаркає. Як Жванія.

9. Blaberus

А падлокловун косоворотку.

10. medwedo berlogsoni

І "Слуг народу" не дивлюся, і фейсбук Зеленського також.
    Мені досить того, що розповідають про реальні справи в Укр.нет та на Ютьюбі.
    Коли я бачу, що через річку Прут побудували міст, який стояв недобудованим 12 років, мені не треба слухати, що там каже Зеленський, чи що пише. Чи про що там мовиться на сайті "Слуг".
    Я бачу відео, що міст відкрили, і на ньому зустрілися люди із сіл, які живуть по обидва боки ріки.
    Я бачу, що з чотирьох мостів в Запоріжжі, які стояли недобудовані шістнадцять років, уже один завершили, і по ньому пішов автомобільний транспорт.
    Я бачу, що зібрали фюзеляж транспортного літака Ан-178. Я бачу, що Медведчука дуже сильно притисли.

А слухати політиків... Он Порошенко казав, що руки повідрубує тим, хто краде в армії. Казав, що він - перший, хто бореться з Росією, називав себе найбільшим патріотом. А в той же час дав відмашку Верховному Суду України (і я в цьому впевнений, щоб там не казали), щоб Роснєфті ту уже українську трубу (до міжнародних судів справа не дійшла) повернули.

Ви додавати числа вмієте?
    Медведчук заявив, що він і його родина не причетні до трубопроводу "Самара - Західний напрямок"

Ото якраз в 2017 році той же суд "з якогось дива" віддав українську трубу Росії. Знаємо те "диво". Скоро те "диво" шукатиме притулку в Ростові.

Наперед скажу, що дизпаливо стандарту Євро-2 (гімно, якщо чесно, яким лише в плиті розпалювати по селах) закупило Міністерство оборони України. Хоча Україна могла цілком сказати: нам такої солярки не треба. Забирайте разом із трубою.
    Але хтось же дав відмашку Міністру оборони Полтораку купити за державні гроші ту солярку для ЗСУ.
    Власна ініціатива Полторака? - Ага. А куди Порошенко дивився? В Томосі граматику перевіряв?

11. Blaberus

А читаєте "президент гов"?

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №186/2021 — Офіційне інтернет-представництво Президента України

а зараз подивимось, що це за допомога?

Украина предоставит Индии кислород для противодействия Covid-19

Украина отправит в Индию кислородные концентраторы и аппараты ИВЛ

Тобто, слід перепустити що ми маємо досхочу кисню, концентраторів та агрегатів ШВЛ. І гіпержадібний Зеленський може і надалі красти короновірусний фонд.
    А зараз, увага, запитання: концентратори і ШВЛ, які Зеленський хоче віддати індусам, їх купив Порошенко по пристойній ціні, або кловунячий мінздрав по завищеній ціні?
    І ще мене бентежить питання: чому саме Індії? Ця країна підтримує ворога:

Можливо Зеленському подобаються індійські фільми?
    Він добре нажерся на відкатах з індійською "вакциною"?
    Або він теж ворог України?
    Можливо і те, і друге, і третє?

Ну як? Відповідати будете? Або як завжди?
    Отже це брехня.

12. Blaberus

13. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, а чи надовго хватить Вашого "гаразд"? ;)
    Виглядає, що Вас шось муляє, шо Ви не маєте спокою)

На форумі засвітився юзер аналітик . Виглядає знавцем в релігійному питанні.
    Може він нас чогось навчить?

Але він чось давно не показується
    analityk

14. Blaberus

Невже? Прям циган якийсь.

15. medwedo berlogsoni

Хай не бентежить (де Ви з Вашим куцим знанням української підхватили це слово?)
    Ви пов"язали різні речі. Росію в питанні Криму підтримало керівництво Індії, а гуманітрану допомогу надають населенню Індії.

Цілком по-християнськи: на зло слід відповідати добром. Це у Мойсєя було око-за-око, зуб-за-зуб.

Про ковідний фонд говорено-переговорено. Немає там ніякого розкрадання. Ніхто в суд не подавав і навіть не розглядав.
    А от українську трубу "Самара - Західний напрямок" за часів Порошенка віддали Медведчуку. Це факт. Українське державне майно взяли раптом і віддали ворогу - Росії
    І коли почнеться суд над Медведчуком, викличуть і суддів для дачі показань, і Порошенка, і Медведчука. Цікаво буде послухати.

Ви, Бляберусь, уловлюєте різницю:
    Зеленський надав допомогу не Росії, а людям Індії, а Порошенко віддав трубу Росії - ворогу. І Росія всякими махінаціями віддала ту трубу Медведчуку (також ворогу України), щоб Медведчук збагачувався.

16. medwedo berlogsoni

Я подивлюся обов"язково. Я знаю, хто такий Новіков - він захищав неадекватну Надьку. Тепер захищатиме брехунця Петьку.

• Смішно Смішно x 1
  17. medwedo berlogsoni

Подивився. Гарний ролик. Щось же треба говорити. Говорили півролика про Сємочка.
    Друга половина ролика - про Севастопольский завод.
    Хронологія з цим заводом проста: в 2016 році Шевченківський суд сказав, що статус цього заводу не міняється, тобто, належить Порошенку, в 2018 році Росія остаточно назвала цей завод державною власністю Росії.
    А далі? Порошенко якось прореагував? Подав у міжнародні суди про те, щоб Росія відшкодувала вартість того заводу, про неправомірність визнання того заводу російським?
    Ну, скажімо, як (ми його не любимо, але це - факт) Коломойський?
    Как Коломойский судится с Россией из-за Крыма (видео)
    Я знайшов цю інформацію дуже просто - гугл допоміг
    коломойский судится с Россией, Крым - Пошук Google
    Тепер замінюємо одне слово: замість Коломойский ставимо Порошенко
    Порошенко судится с Россией, Крым - Пошук Google

І бачимо, що не судиться. Лише збирається судитися (але так і не зібрався). Зате Крим збирається судитися з Порошенком.
    Цікаво, правда?

Так судився Порошенко з Росією за віджате в Криму його майно чи ні? Якщо не судився, то чому?

18. Gyppsy

Новіков засланий козачок. Він ошивається біля цікавих для Кремля фігурантів, бо адвокат має доступ до інформації, котру не завжди розголошують загалу.
    Чомусь Порошенко не оточив себе солідними західними адвокатами. Мабуть чогось встидається ;)

19. Good man

Good man Обычный человек

Хитрый кацалапый прокидывает конструктивную идею - не надо слушать то, что говорят политики, оцениваете их по делам. Да все сторонники Порошенко только за. И ещё раз за. Только оценивать президента по мосту через реку, или по заасфальтированной дороге это не конструктивны подход, а глупость, или намеренная подмена понятий. Это может ставится в заслугу директору строительного предприятия, мэру, но никак не главе страны. Уровень главы государства это ВВП, это снижение коррупции, которое отмечалось бы всеми участниками процесса - от простых людей в больницах до глав холдингов, и другие общегосударственные показатели. А оценивать президента по строительству моста через реку и асфальтированной дороге это как оценивать развитие предприятия по росту дохода секретарши, которая отвечает взаимностью директору. А что, увеличение дохода секретарши означает увеличение средней зарплаты на предприятии, а это признак развития компании!!!!11111

20. medwedo berlogsoni

Ну що ж, скоро оцінять Порошенка не лише "по словам", але і "по ділам". І подєлом.
    Цікаво, що ніхто не може пояснити, чому Порошенко не судився в міжнародних судах (Гаазі, наприклад) за віджатий у нього Росією завод у Севастополі.
    Он Коломойський судився. І суд в Гаазі виніс рішення на користь Коломойського.
    Суд дозволив компаніям Коломойського стягнути за рішенням Гааги активи РФ в Україні

А Порошенко подібного позову в Гаагу проти Росії не подавав. Хоча у нього Росія також віджала нерухомість.

Тому оті всі балачки про секретарш, які жарять рибу начальнику компанії, чи щось в тому дусі - проста демагогія.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)