ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А за що Ви тупо поставили? Ви ж не вказали.
    До речі, Ви коли ходите в церкву сповідуватися, каєтеся перед духовною особою, що брешете?
    І чому мовчите стосовно вчорашнього відео від Бігус-інфо про Медведчука? Хто той "самый главный", на кого Медведчук багаторазово посилається? Який завернув з Верховного суду уже готове рішення стосовно "труби", який дав розпорядження ЗСУ купити гімно з тієї труби (солярка стандарту Євро-2, яка там бовталася багато років)...
    Ось це цікаво - правда?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

цитата з біблії становить десь 2%, а решту ваш спіч. То чому ж акцент на цитаті?

Хто є духовна особа?

а не бачив цього.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведчук говорить по телефону своїм голосом, Козирєв говорить своїм голосом, а хто говорить голосом Пороха?

:))):))):)))

І ще одне. Законом заборонено підслуховування телефонних розмов. Як їм це вдалося? Напевно, підробка.

Останнє редагування: 25 тра 2021
    • Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

А Ви подивіться. Я два рази давав посилання недарма. А то Ви дивитеся не те що треба.
    Не знаю, як у Вас, а у Порошенка після перегляду цього відео (а він не міг не подивитися), сильний метеоризм.
    Думаю, що йому вже в Ростові знайшли хату і роблять генеральну уборку (прибирають).

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. medwedo berlogsoni

Так-так. Медведчук не винний, голос не його, труба не його, Порошенко думав лише про державу.
    Якщо серйозно, то скоро побачимо, що в суді заспівають Медведчук, Порошенко як свідок (спочатку, далі буде видно), та інші дійові особи та виконавці (ті, хто купив за державні гроші гамняну солярку з труби для армії, ті, хто завернули рішення Верховного Суду на перегляд у Рівненський суд і всі-всі-всі, як казав Вінні-Пух)

Медведчука тримають вдома, щоб потім захист не казав, що з нього вибивали показання на Порошенка у в"язниці.
    Всі вони герої, допоки хвіст не прийде до діри.
    Дуже велика ймовірність, що і Порошенкові балачки записувались. Тримають на десерт (вишка в шоколаді).

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прошу
    Православна Церква України Київська Єпархія ( УАПЦ )
    Київський Патріархат - УПЦ КП
    Євстратій Зоря
    Патріарх Філарет
    Митрополит Епіфаній
    Православна Церква України
    Думаю, для початку Вам хватить. Щоб скоротити об"м інфи можете почати перегляд десь від початку 2018 року, коли почалися розмови про злиття православних церков України в єдину церкву.
    Потім, якщо захочете, я дам посилання на групи. Там також інколи дуже цікаве постять.
    @medwedo berlogsoni, а для чого мені над цим думати? о_О
    Я знаю ;)

Але ми з Вами говоримо на різних частотах)
    Ви говорите про засоби, я ж говорю про ціль.
    Звідки Ви взяли, що той хліб повинен змінити свої біологічні, фізико-хімічні, поживні та інші якості? :scratch_one-s_head:о_О
    Під час посвяти відбувається уособлення, і хліб вже сприймається як Тіло. Це і є ціллю Богослужіння.
    Все знову ж заключається у вірі.
    А чому така увага власне до віри?)
    При бажанні подібне можна відповідно провести серед футбольних ультрас, націоналістичних організацій, в товаристві радіоаматорів чи пошановувачів метеликів. Треба тільки, щоб якийсь шарлатан захотів скористатися інтересами і захопленнями цих груп у власних корисливих цілях і правильно провести роботу ;)
    Ну і що отримав Порошенко завдяки біганині з тим Томосом? На табло 15%! :)
    І це при тому, що найбільше голосів Порошенко отримав в західному регіоні, де багато конфесій католицького віросповідання.
    Так що може томос не допоміг, а зашкодив? ;
    О, Міську запросто вчергове може сказати "політтехнологи ЄС проїб@ли" :)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оба-на! То вже Медведчук з Порохом не друзі? Чи то правоохорнним органам завдання - добратися до Пороха, а Медведчук, як інструмент?

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо голос неавтентичний, то ясне діло.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Томос в 100 разів важливіший, ніж 15%. Поки ти того не зрозумієш, будеш бидлом.

• Смішно Смішно x 1
  10. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а чим важливий томос?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Циганхуїл, до тебе навряд чи дійде.

До Томосу Україна не мала визнаної православної церкви.

12. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, ну і шо?

Як впливає томос /визнання Константинополем православної церкви України/ на державу Україна?

Як впливає томос /визнання Константинополем православної церкви України/ на православних вірян України ?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що робилось з православієм в Україні до Томосу?
    Було три церкви:

1. УПЦ МП, де керували московські попи, вплітаючи в голови українців рускій мір.
    2. УПЦ КП, яку абсолютно ніхто не визнавав у православному світі. Тобто УПЦ КП - порожнє місце. Сама в собі. Політичне значення - було, а церквоне значення дуже відносне.
    3 УАПЦ - то саме, що УПЦ КП, лиш більшості на заході України.

Отже на перше питання:
    Ми стали в очах світу рівноправною християнською православною країною. Це має значення як політичне, так і церковне, бо тепер належимо до церковної православної общини.

Віряни тепер розуміють, що вони входять у світове православіє, як інші православні світу, а не є якоюсь сектою, яку у світі ніхто не визнає. Віряни України належать Єдиній Апостольській церкві, а не самоутворенню УПЦ КП. Томос є серйозною противагою РПЦ та УПЦ МП, бо російська церква визнана у світі і в тому мала перевагу над КП. Томос позбавив її тієї переваги, а крім того зробив незаконним перебування УПЦ МП на теренах України.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що там такого страшного є? Я переглянув і що? Звичайна брехня. Ось вам свідок подій та дійова особа:

(17) ⚡️ТЕРМІНОВО! Фейки Бігуса спростовані ексдиректором "Севморзаводу" - YouTube

15. Good man

Good man Обычный человек

Столько слов накатала и ни одного по сути обсуждаемого вопроса родословной Иисуса. Сосна есть сосна, умеет только чесать языком.

16. medwedo berlogsoni

Родословная Ісуса - не суть "обсуждаємого вопроса". Суть "обсуждаємого вопроса" - яким чином уже націоналізований український трубопровід (рішенням Верховного Суду України - остаточно, та так, що в Роснєфті аж опєчалілісь) раптом заштовхали назад в Роснефть, а потім Медведчук і Козак той трубопровід приватизували через підставну фірму. І хто той "главний", який міг в Україні віддавати накази і Верховному Суду України, і Міністру оборони України?

Зауважте, Миху, я не про голоси, які "підробили", я про реальні події.

Я про те, що було вже готове і винесене (опубліковане) рішення Верховного Суду - труба українська.
    Я про те, що потім це рішення відкатали назад і відправили в суд першої інстанції.
    Я про те, що тепер уже суд першої інстанції назвав трубу знову власністю Роснєфті.
    Я про те, що Роснєфть вирішила "раптом" продати цю трубу якійсь "швейцарській" фірмі, яка була швиденько створена незадовго перед тим, як купити ту трубу.
    Я про те, що опечатана нєфть якості Євро-2 (низької якості, нею лише підшипники мити) перелилася із тієї труби в двигуни української армії.
    І це - факти, що мали місце в недалекому минулому, коли Порошенко був президентом.

17. medwedo berlogsoni

@Gyppsy, Ви багато накатали (хоча інколи мене звинувачували в тому, що я багато пишу). Я не полінувався і зайшов за одним тим посиланням. Першим.
    Але нічого крім привітання тезоіменитійшого Єпіфанія не побачив. Шерстити усі ті сторінки, щоб знайти, чи хтось назвав Порошенка лицеміром і стяжателєм (навіть у коректних висловлюваннях) я не збираюся.
    Я навіть дописи своїх фейсбучних друзів регулярно не переглядаю. І про це всіх повідомив, хай не ображаються, коли я не відповідаю на звертання до мене через фейсбук. Можуть зателефонувати у випадку нагальної потреби.

Ви, якщо зустрічали щось подібне, дайте конкретну цитату із конкретним посиланням.
    Найкраще було б, звичайно, щоб хтось із нелукавих священників сказав про це Порошенку в вічі. Або на фейсбуці в особистому звертанні до Порошенка.
    Бажано, щоб таке звертання до Порошенка було з тих часів, коли уже вся Україна знала, що Порошенко - лицемір і стяжатель.

Ось сторінка, яка у мене висвітилася

Останнє редагування: 26 тра 2021
  18. medwedo berlogsoni

Що, лише в 2018 році стало відомо, що Порошенко - лицемір, барига і стяжатель?
    Та @VasMT , простий мирянин, наприклад, говорив про це ще відразу після того, як Порошенка обрали президентом. І навіть трохи раніше.
    А Їх світлості та прєподобія нічого про це не знали?!
    Їх не просвітило, не сподобило?

19. Gyppsy

А на маєш...
    @medwedo berlogsoni, так Ви ж спершу взяли і самі попросили посилання, а тепер берете і кажете...

YES :yahoo:
    @medwedo berlogsoni, я зробив це навмисне)
    Тепер будете знати, яке велике свято було в ПЦУ ;)

Але решта посилань зберігають /сподіваюся на це, хіба би хтось їх пізніше редагував/ всі страсті переписки і думки дописувачів у ті цікаві часи.
    Так що, якщо хочете, то не полінуйтеся ще раз ;)
    @medwedo berlogsoni, бачите, який Ви є...
    Берете і кажете, що хочете ніби розібратися і ніби Вам цікаво, а самі берете і не хочете самостійно проштудіювати дописи;

А якщо через свій злий умисел і своє упереджене ставлення я навмисне подам Вам підтасовану і однобоку інформацію?)
    Так що варто самому почитати те, що написано, що нє?;
    А ще є ютьюб. То взагалі прекрасне джерело інфи :)

Як хтось колись комусь сказав: стукайте, і відчинять;

Там є і звертання нелукавих священників до Порошенка з тих часів, коли уже вся Україна знала, що Порошенко - лицемір і стяжатель.
    Але тоді Вам прийдеться переглядати сторінки десь з 2014 року;

зі

до речі, @medwedo berlogsoni, Ви взяли і чомусь не відповіли на мої запитання з того мого багатонакатаного допису ;)
    - Звідки Ви взяли, що той хліб повинен змінити свої біологічні, фізико-хімічні, поживні та інші якості? :scratch_one-s_head:
    - А чому така увага власне до віри?)
    - Ну і що отримав Порошенко завдяки біганині з тим Томосом? Так що може томос не допоміг, а зашкодив? ;

20. Gyppsy

Там, в моїх посиланнях, є і звертання нелукавих священників до Порошенка з тих часів, коли уже вся Україна знала, що Порошенко - лицемір і стяжатель.
    Але тоді Вам прийдеться переглядати сторінки десь з 2014 року;

а де твій аватар? :)