ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, от бачите - самі не думаєте, а берете і кажете ;)
    @medwedo berlogsoni, так я вже кілька разів говорив і говорю ще раз - для чого Ви піднімаєте релігійні питання? Ви ж самі стверджуєте, що невіруючий і не думаєте. А в релігії рушієм є віра і роздуми.
    Для чого Ви стільки уваги приділяєте тому, чого / на Ваш погляд/ нема і бути не може? ;)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

@Good man, йди в сраку (лайт-версія)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не думав, що ти такий далекий.:scratch_one-s_head:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

в еліти суспільства навчився?

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я не далекий, а зависокий))
    Звідти багато чого видно такого, що зблизька не роздивитися;)
    А втім, незабаром самі побачите(

• Смішно Смішно x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не піднімав тут релігійного питання.
    Якщо забули, нагадаю: я запитав, чим буде займатися Порошенко, якщо його оберуть вдруге? Адже основну роботу - отримання Томосу (і інші найважливіші завдання) він уже виконав.
    А тут почалася дискусія, хто краще в Бога вірить, яка віра - правильна, яка - ні. А чим відрізняється одна церква від іншої? Різними обрядами, формою одежі тощо. Тому у мене є багато запитань, просто із цікавості: яке тіло Христове правильніше: проскурка чи маца?
    Думаю, що Ісус, коли говорив про своє тіло, мав на увазі саме єврейську мацу. Адже він був євреєм.
    Який вигляд має тіло Ісуса в вірменській церкві, в грузинській церкві? Невже Вам не цікаво? Там попи лаваш дають, чи проскурки?
    Якщо вірменин прийде сповідатися до українського попа, а той дасть йому проскурку замість лаваша, то чи будуть відпущені гріхи?
    Якщо віруючий московського патріархату зайде в церкву українського, чи навпаки, чи не ризикує він після цього попасти в пекло?
    Якщо сьогодні церква була МП, в ній залишилися проскурки, а назавтра вона стала УПЦ, проскурки викидати і пекти нові (замість московських), чи повторно переосвятити (той же піп, що і вчора, але вже належить до іншого патріархату), і можна вживати?

Я веду до того, що релігія (патріархати, попи такі, попи сякі, з проскуркою, з мацою, з лавашем) не має нічого спільного із існуванням чи неіснуванням бога. І Порошенко, носячись із тим Томосом, просто дурив людям голови. Краще б чимось дійсно корисним для держави зайнявся.
    До речі, іслам визнає, що колись був Ісус, тільки він у них має ім"я Іса і вважається пророком, а не сином господнім.
    І в Біблії про це сказано:
    Матвія 1:1-17 – Родовід Ісуса Христа

Ніде Бог не згадується. Ісус по-батькові буде Йосипович. Ісус Йосипович Христос.
    А те, що Ісус зрікся свого батька Йосипа і назвав себе сином Бога, то вже інша справа.

• Корисно Корисно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
  8. medwedo berlogsoni

Мих за цитату з Біблії поставив "тупо". Чорти в пеклі уже зарезервували для Миха казан і трохи смоли.

• Смішно Смішно x 2
  9. Good man

Good man Обычный человек

Сосне указали на её место и она снова включила пластику про "караул, кацапы"

Сосна, объясняю тебе один раз и навсегда. Какой-нибудь провокатор из России на львовском форуме обязательно будет писать украинской мовой, используя гугл переводчик.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:facepalm:

11. Gyppsy

А на маєш о_О
    Ніколи не було, і от знову :)

@medwedo berlogsoni, от же ж Вас і ковбасить ) . У Вас все перемішалося - проскурки, маца, лаваш, Ісус, Іса, патріархати... Какая Вам разніца?)
    Головне - віра. Бог-то один.

@medwedo berlogsoni, якщо Вам вже так дуже цікаво, і якщо хочете, то відвідуйте служби в храмах різних конфесій. Перегляньте в ютьюбі проповіді і роздуми пастирів і проповідників різних віросповідань і течій.
    Може і щось взнаєте для себе;

12. medwedo berlogsoni

То Ви вірите, що Бог - один. В дійсності, ніхто не знає їх кількість. Від нуля - до нескінченності.
    Але знову ж таки - Порошенко займався не тим, що треба, коли примазувався до отримання Томосу.
    Коли дивишся на цю брехливу людину, на цього лицеміра і "стяжателя благ земних", то перше, що приходить на ум - хто б казав?
    І що цікаво, ніхто із професійних віруючих (я маю на увазі ієрархів різних конфесій, чи як там їх величати? - ну, всяких там патріархів та інших блаженнійших) не сказав публічно Порошенку: " Куди ти лізеш? Подивись на себе - на тобі ж клейма ніде ставити. З десяти заповідей регулярно порушуєш добру половину."
    Мовчать блаженнійші, їх святійшества, ексцеленції та преподобні... "На всіх язиках все мовчить. Бо благодєнствує." (Т.Шевченко)

13. Gyppsy

Так я ж про це весь час наголошую: весь тлущ у вірі! :)
    А якщо немає віри, то не варта і морочитися всякими релігійними заморочками ;)

View: https://youtu.be/j8Pm14T649c

@medwedo berlogsoni, дарма Ви таке берете і кажете ;
    Якщо особисто Ви подібного не зустрічали, то не значить, що такого ніхто не говорив :)
    Якщо хочете, то перегляньте сторінки представників українського кліру вищого ешелону всіх конфесій. Можливо, будете здивовані;

Зрештою, я і на ЛФ постив роліки з подібними матеріалами.

14. medwedo berlogsoni

Якщо не важко, дайте ще раз посилання.
    І, будь ласка, якось постарайтесь не пересмикувати слова.
    Якщо я кажу "не думаю", то я його кажу в контексті. В тому випадку було зрозуміло, що це означає "я не вважаю", "мені не здається"
    Якщо хочете, я скажу іншими словами: Якщо піп-п"яничка (а таких повно в усіх конфесіях) проробить маніпуляції над кусочками прісного хліба, то мені не здається (а фактично - я лише пом"якшив слова "я переконаний") що той хліб не змінить свої біологічні, фізико-хімічні, поживні та інші якості.
    І Ви самі з цим погодитеся, якщо подумаєте.

Потім, насаджування віри в Бога підготовлює людей до того, що якийсь шарлатан скористається цією вірою у власних корисливих цілях.

Наприклад, Порошенко скористався вірою в Бога, щоб ще раз бути обраним Президентом.
    Якби в Україні всі були атеїстами, то і Порошенко ніколи б не бігав з тим Томосом.

Інший приклад. Багато людей, які вважали, що Бог існує, цілими натовпами побігли за "Марією-Деві Христос".
    Жоден атеїст не був присутній у тих натовпах. Покрутив пальцем біля скроні, от і все.

15. Good man

Good man Обычный человек

Заметь, пятьдесят колен упоминается и ни одной женщины нет. Уже тогда женщины варили борщ и не ввязывались в вопросы политики и религии.
    Ждём матерные слова в адрес Иисуса Христа и пятьдесят его колен от нашей борщеварочки за такую дискриминацию женщин.:hi:

• Смішно Смішно x 1
  16. Good man

Good man Обычный человек

Стакашок накатил, смелым себя почувствовал. Ну, герооооооой.
    Слышь, смелый, а почему ты сначала поставил одобрение под моим сообщением, когда я расписал кацалапому за "ВМФ Украины", а через несколько дней убрал?
    Смело промолчишь об этом? :haha:

17. medwedo berlogsoni

Цікаво, що жодних відгуків з боку порохоботів стосовно опублікованих Бігусом перемовин Медведчука з російськими чиновниками про трубопровід.

Не доводиться сумніватися, що то - не монтаж, не фейк, а свідчення про дійсні події, що мали місце, і підтверджені тим, що відбувалося із тією трубою, з тою низькоякісною нафтою, що була опломбована в тій трубі. І хто міг віддати наказ армійським чиновникам купити те лайно.
    Я б на місці порохоботів уважно послухав отой ролик і тихо б помовчав у ганчірочку.

View: https://www.youtube.com/watch?v=qoWeJPiF5us

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Точно за цитату? Чи Медведу так би хотілося?:)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це просто було різне алкогольне спяніння.:)))

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)