ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, УПЦ вже не секта, а МП вже секта.
    Ось бачіте, яка користь від Томоса.

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Blaberus

Який цікавий гумор! Щоправда трішечки дебільний, в стилі "кварталу".
    Але яке відношення має Ваше глузування з Христианства до Томоса і Порошенко?
    Ось Вам розділ, Релігія, там і блазнюйте.

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Почесним патріархом ПЦУ є Філарет, на відміну від УГКЦ, якій ніколи не нададуть патріаршество, бо сопрічастіє - то як громадянський шлюб, не освячений Богом, але є політичним союзом проти іншої віри, крові і мови)
    УГКЦ - то як націоналістична секта з обмеженим генетичним розвитком і недоразвитою мовою))

• Тупо Тупо x 1
  5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

В релігії небезпечно блазнювати, а над тим, що вигадано людьми - навіть потрібно))

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Що таке Почесний патріарх ПЦУ? Яка його роль, права і обов"язки?

УГКЦ і не потрібне патріаршество. Сопричастя УГКЦ з РКЦ робить її канонічною у всьому світі ( Ecclesia Graeco-Catholica Ucrainae)
    УГКЦ є найбільшою православною католицькою церквою у світі (понад 5,5 мільйонів вірян).
    Інтерактивна карта Української Греко-Католицької Церкви

Клір УГКЦ завжди дотримувався націоналістичних засад, генетичний код збережений навіть в часи совіцького терору, і мова Богослужінь в УГКЦ є людською у всіх храмах світу ;)

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А вона канонічна?

8. Blaberus

Вона існує і визнана Римом. Що ще потрібно для канонічності?

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Повно замовлень?Если отбросить "меморандумы"- а их надо отбросить, так как это ни к чему не обязывающий папир, то по "твердым контрактам" заказано иностранными компаниями аж 12 самолетов.Можем сравнить с занюханым "Эмбраером".

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

РПЦ теж існує і теж визнана Римом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Blaberus

Але РПЦ добровільно розірвала відносини з Крнстантінополем з-за того що образилась за наш Томос. Тобто, вона сама себе зробила сектою. Хіба це погано?

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кстати, Медведо, я надеюсь, вы двумя руками "за" то, чтобы в Украине добывали свой уголь?И за дотации шахтерам?(Ну там "робочи мисця", и все такое прочее).А также за "держпидтрымку" всего и вся- тожыж "робочи мисця".

13. Gyppsy

Та я не знаю, тому й питаюся )
    А Рим канонічний?

14. Gyppsy

Йой, як все запущено... )
    @medwedo berlogsoni, або Ваша бабця Вам не розказала, або Ви її неуважно слухали;
    Під виглядом хліба / проскурки чи облатки / християни приймають все тіло Його, а не якісь окремі частини тіла)

15. medwedo berlogsoni

Для
    Для мене це дуже складно. Ісус був людиною. Йому вбивали цвяхи в руки і одягали на голову колючий вінок. Капала кров, боліло тіло.

16. Gyppsy

Все дуже просто - весь тлущ у вірі :)

А хліб / проскурка чи облатка / починає уособлювати тіло Христа тільки після здійснення певного обряду.
    Ви ж самі дали посилання на Марка14:22
    Тому і тепер суть кожного Богослужіння зводиться до консекрації - уособленню плоті й крові Ісуса в хлібі та вині

17. Good man

Good man Обычный человек

Тут вижу.
    А тут не вижу.
    Что такое православная католическая церковь?:haha::suicide:

18. Good man

Good man Обычный человек

Все у тебя брехло.
    Оно и правильно, для тебя истина только в вине. Точнее - в водке.

19. medwedo berlogsoni

Ну, і що, що уособлює? Фізико-хімічні, поживні та інші якості від цього не змінюються.
    Тобто, споживання прісного хліба (облатки, лаваша, маци) з одного і того ж борошна на організм діє однаково. Ті ж калорії, ті ж вуглеводи.
    Тим більше, не грає ніякої ролі, бабульки якого патріархату спекли ті облатки.
    До речі, моя бабуся всіх попів вважала стяжателями, в церкву не ходила, ходила "в собраніє", по-просту "в штунди".
    А від того, що якийсь п"яничка-піп здійснить над тими облатками "певний обряд", не думаю, що вони почнуть щось "уособлювати".

Пропоную на цьому завершити цей диспут, який почався з моєї вини: Це я сказав, що Порошенко під час своєї каденції пустив пил в очі, стверджуючи, що зробив "велике діло" - примазався до отримання Томоса. Який українська церква і без Порошенка отримала б. У світлі тих політичних і агресивних дій, що відбуваються з боку Росії та її попів.

Порошенкові слід було знаходити час, щоб відвідувати великі підприємства і сприяти їх розвитку.
    Я поцікавився, чи був Порошенко на Південмаші. Виявляється, був. В 2014 році.
    І був четвертим президентом, що розглядав гранатомет, який так і не запустили у серійне виробництво до цього візиту.
    Цікаво було б знати, чи після візиту Порошенка почали виготовляти ті гранатомети?
    Чи поверне «Південмаш» собі славу гіганта «оборонки»?

Що ж змінилося після візиту поважного гостя?
    А от що. Уже на початку наступного року читаємо:
    «Південмаш» зупинив роботу до 2 березня

А Порошенко, блін, томосами грається.

Тепер обсирають Зеленського, який відвідав завод Антонова, держава замовила транспортні літаки, Південмаш почав виготовляти шассі для цих літаків.
    А скотиняка МайорМайор каже, що літаки можна і за кордоном купити.

• Подобається Подобається x 1
  20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Пара до пензюка той Майор. Що він може сказати? Що для України добре - то погано.
    Ні слова на мові - черговий кацапський провокатор на українському форумі.

а де твій аватар? :)