ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

І Україна. Ротердам+ це був успіх.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

бачу, вигороджуєте Медведчука....

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Нарешті мавпа японська зробила смішну спробу відповісти на незручні запитання! Щоправда не процитувала мене, в слабкій надії що я не побачу жалюгідного посту слабкої на розум особистості і не запхаю мавпячу пику в кловунячє гівно.
    Отже я з задоволенням починаю цю приємну процедуру. Чому з запдоволенням і чому приємну? Тому що це, по-перше весело, по-друге справедливо.
    Але Ви читаєте. Можливо тому, що це найбільш розумне що Ви читали в своєму бідному сенсом житті.
    Стосовно катівень: Ви напевне вважаєте що всі навколо такі ж дурні як Ви? Ви вважаєте що спецслужби нехтують стародавнім мистецтвом фізичного і психологічного впливу на злочинців з ціллю отримати інформацію?
    Наприклад арабських терористів досить евективно катують "Металікою". Хетфілд, до речі, позитивно про це висловився: мовляв що таким засобом їх навчають культурі.
    Стосовно Бєні: ось Вам ДВ:
    Проблемы Игоря Коломойского в США: что известно на данный момент | DW | 11.08.2020
    Ось Вам Дейлі Біст:
    Exclusive: Billionaire Ukrainian Oligarch Ihor Kolomoisky Under Investigation by FBI
    Ось Вам упячка:
    Коломойський про можливе розслідування ФБР: Воно нічим не завершиться | Українська правда
    Упячку дуже раджу прочитати. Справа в тому, що Коломойський дуже брехливий.
    Тобто, Зеленський скористався літаком на якому літав Патрушев? Який цікавий збіг! А якби на борту залишились агенти ФСБ і вкрали його? Що сталось би з Вами, зебілами, без вашого боженьки?
    Якби на борту була фіксуюча апаратура? Москалі засняли би як бубачка нюхає кокс та совокупляється в анус і почали би шантажувати його!
    Або це неймовірна безвідповідальність, або падлокловун працює на кацапів.
    Тобто, це не виключає того, що ці люди могли зустрічатися на ринку. І цілком можливо що людина, яка приїхала, залишила мікрофон у таксі, щоб отримати компромат на людину, що уїхала.
    Яке смішне мавпенятко! Ця теза тупа навіть для правовірного зебуїна.
    Компромат для проукраїнських зебуїнів? Або підвишення рейтингу для проросійських зебуїнів, яких в багато разів більше?
    Ні, вода не полилась. Це було би небезпечно, а падлокловун дуже сцикливий.
    Але була заборона проводи розвідку, снайперам заборонили працювати і ще дещо.
    А тепер резюме: Ви так і не розповіли, що потвора робила в Омані. Чекаю відповіді.
    Але здається що не дочекаюсь: всі зебіли тупі, тому не взмозі вигадати щось схоже на правду.
    А навіщо? Може розписати ще гру хером на роялі, танці на високіх підборах та інші витівки дегенерата? Бо це все шоу, розраховане на бидло.

Останнє редагування: 20 тра 2021
  4. Blaberus

Так навіщо воно туди приперлось? При тому таємно, наче злодій.
    В останньому реченні одне слово зайве. Здогаєтесь яке, або підказати?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я оце собі так подумав - навіщо через три роки Порошенкові балотуватися в президенти (якщо його до того часу не посадять, бо дуже вже цікаві телефонні розмови Медведчука оприлюднюються останнім часом)?

Порошенко вже зробив усе основне, що було потрібно, під час своєї першої каденції:
    - разом із Сванарчуками розбудував армію
    - відкрив стовпчик на дорозі (добре, що не на тій, де місток обвалився після капітального ремонту Гройсмана)
    - потримав у руках Томос (як начебто, без нього той Томос не дали, це - по-перше, по-друге, яка радість від того Томоса греко-католикам, католикам, євангелістам, мусульманам та іудеям. Не кажучи вже нічого про атеїстів?)
    - дав можливість одному електрикові побути трохи Генпрокурором, а дружині електрика - прославитися на все третє тисячоліття, яке закінчиться ще не скоро (хіба що, коли виникне можливість, поставити по-приколу Генпрокурором слюсара-санатехніка?)
    - гарно заспівав зі сцени ("создал песню, подобную стону" (с)) "Ти ж мене підманула" (і так стогнав, що зміг трьохлітровий слоїк напісяти по самі вінця).

Що він зможе пообіцяти через три роки?
    Побороти корупцію? Повідрубувати ще раз руки корупціонерам, які були ним відрубані ще кілька років тому? Прогнати кацапів за Урал? Підписати ще одні угоди, попередньо даючи команду звільнити з в"язниці Медведчука, щоб він зайнявся цим нелегким питанням?
    Воскресити тих, хто помер від ковіду? Що ще?
    Цікаво буде послухати, якщо доживемо...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Клоуну точно би не дали. Хіба термосом по голові.

Радість така, що що Томос відєднав українську церкву від Росії і це зрозуміли всі конфесії, окрім всяких диких Медведів.:))):)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Blaberus

Навіщо? Вам цьго не дано. Доказом цьому є Ваші наступні тези:
    Так.
    Стосовно "свинарчуків", чим вам вони не подобаються? Я розумію що Ви невзмозі відповісти на це запитання. Тому, коли я акцентую на ньому увагу, я лише тикаю Вас мавпячою пикою в кловуняче лайно.
    Так. І ще багато чого.
    Можливо дали, можливо і не дали.
    Стосавно радості: мій знайомий іудей і греко-каоілік, а також багато атеїстів щиро раділи Томосу. Одна атеїстка навіть назвала себе "атеїсткою Київського патриархату".
    Але я можу перерахувати категорії наріда, якому Томос непотрібен: це бидло, проросійськи налаштовані громадяни та прихожани МП.
    Я, наприклад, вважаю православ"я історичною помилкою. Але я радію Томосу. Чому? Тому що це прирікає МП на повільну смерть принайчі в Україні.
    А Ви радієте такій перспективі МП?
    Зате Зеленський дав можливість покерувати державою телеведучім, весільним фотографам, гвалтівникам малолітніх, спеціалістам по муралам і взагалі усякій наволочі з КВВ.
    Ви маєте на увазі що Порошенко прочитав непогану промову в конгресі США не непоганому інгліші? Але падлокловун на це нездатен. Воно може лише веселити дегенератів своїм тупим гумором.
    Ось це, до речі , обов"язок падлокловуна. Бо ці смерті на його совісті.
    "Якшо доживемо"! Навідь тупі зебіли розуміють, до чого може привести керування бидла, якого вони обрали.

9. medwedo berlogsoni

Диким Медведам подобається, що Зеленський наприкінці 2020 року відвідав завод Антонова.
    Після цього для ЗСУ України почали складати три транспортні літаки. Робітники вісіх конфесій заводу Антонова, Південмаша (виготовляє шасі для літаків), а також невоцерковльонні цих підприємств отримали роботу, можливість працювати за фахом і зміцнювати військову могутність України.
    Практика показує, що могутні Збройні Сили краще стримують агресора, ніж кадила в руках попів церкви, незалежної від церкви агресора.
    Якби подібну інціативу з побудови літаків проявив наприкінці 2016 року Порошенко, то влітку 2019 року перший літак піднявся б у повітря.
    А наступні два піднялися б у повітря наприкінці 2019 року та влітку 2020 року.
    А питанням, кому мають належати кадила, хай би займалися попи, а не президент.

View: https://www.youtube.com/watch?v=SOCuxTzg-KY

ЗІ. Бачите, що на фюзеляжі написано? - "Збройним силам - надійні крила!" От так. Чи Ви вважаєте, що кращим є лозунг "Збройним силам - міцні кадила!"?

Останнє редагування: 22 тра 2021
    Reason for edit: "міцні кадила" краще звучить.
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А фонтан в Житомирі ж не побудований! :ireful1:
    Може він знову пообіцяє його побудувати?

:)

Львівець @Мих -уїл, шо Ви мелете? о_О
    Котру українську церкву Томос відєднав від Росії? :)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

До циганів туго доходить.

Ок, спробую з іншої сторони. Без Томоса нема української церкви.

12. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  13. Blaberus

• Смішно Смішно x 1
  14. Blaberus

Це цілком нормально.

• Подобається Подобається x 1
  15. Blaberus

А де крила?

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А тепер вже фігушкі, львівець @Мих -уїл, не вертіться як тота на тотому :)))
    Давайте, розказуйте, чо Ви тут назвизділи, ніби " Радість така, що що Томос відєднав українську церкву від Росії і це зрозуміли всі конфесії, окрім всяких диких Медведів."
    Розкажіть, котру українську церкву Томос відєднав від Росії?

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Blaberus

Які ці зебіли дурні!

• Подобається Подобається x 1
  18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Медведо дурачек.Как и положено правоверному зебуину.Три самолета- это полнейшая херня.И зачем городить самолет с таким ущербным рынком сбыта, если есть С-295, с примерно такой же ценой, есть транспортные модификации 737-го, есть Бомбардье с Эмбраерами, выпускающимися в районе 250-300 штук в год (сравним с тремя самолетами за сколько лет?).Я уж молчу про Эйрбас, с его выпуском более 500 самолетов в год.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

600 парафій МП перейшло на сторону церкви, що має Томос.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому 12 000 приходів ще є МП.

а де твій аватар? :)