ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А влада що???

Влада має назву: "Слуги народу". Всі правоохоронні органи в їх руках. ВРУ - їхня. Де реакція? Чому Ахмєтова не посадять, не затримають? Чому Медведчука за зраду України відпустили додому?

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мила картина: ганяє Ведмедо Мих-а по кутах) А той бубонить як потерпілий - " а чого відпустили Медведчука додому"? Як будто під заставу і у білий світ було б краще! Чи треба було одразу прибити у залі суду?
    Оце б було правильно, демократично і не совок!:)))
    Я ж кажу - порохоботи, краще мовчить як ваш папік.
    Квартира Лещенка вже оскомину набила: він з мамою повинен жити, щоб вам було так? Так може у мами велика квартира - то де вона таку квартиру взяла, га?
    Я не журналіст і бізнесу нема, а у мене дві квартири та ще загородний будинок непоганий. Мабуть, пора розкуркулювати)

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Мих-у, у Вас Є судові докази, що ковідний фонд розкрадають? Що в цих крадіжках бере участь Зеленський? Чи просто домисли?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. medwedo berlogsoni

Мова в даному випадку - про Лещенка. Лещенко сказав правду, чи ні, що Ахметов краде?
    Стосовно того, що Ахметов краде. Точніше, збагачується. Він збагачується тому, що ренту на добуток залізної руди для нього встановила ще попередня влада.
    Ось стаття про ренту на залізну руду від 2012 року.
    В чиїх кишенях осідає рента
    А ось стаття уже свіжа, що збирається зробити нинішня влада.“Антиахметівський законопроєкт”: Мінфін пропонує збільшити ренту за видобуток залізної руди Бо при Порошенку Ахметов збагачувався, як і при Януковичу.
    Зараз це планують змінити. Про це говорить Лещенко майже в кожному своєму виступі, але ахметовсько-порошенківські шавки гавкають на Лещенка, тикаючи йому його квартирою та дружиною. Що не має жодного стосунку до того, скільки Ахметов має на залізній руді та її перевезенні.
    Ахметова немає за що судити, тому що він платить згідно із ставками, встановленими ще до Зеленського.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Серуня сказав вибіркову правду. Серуня знає коли говорити правду, коли нічого не говорити, а коли збрехати.
    А тому, нехай ту правду доведе в суді, тоді повіримо.
    А вираз "Ахмєтов краде" - порожні слова. Конкретно: що вкрав, як вкрав, скільки вкрав і в прокуратуру.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ах планують!!!! Як мило! Побачимо.
    А може Ахмєтов Серуні заплатив за це, щоб відкусити більший шматок, щоб відвернути увагу, а для преси - маєте кості без мяса?:)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, не тупи. Президент має імунітет. Не спіши.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. medwedo berlogsoni

З цим погоджуюся.
    Зараз події розвиваються так, що дійсно побачимо.
    То йому не Ахметов заплатив, а за те саме - Порошенко.

Бо Лещенко говорить про Ахметова те ж саме, що і про Порошенка: два олігархи, що підлаштували закони під власне збагачення.
    В Роттердамі плюс зацікавленість однакова і в Ахметова, і в Порошенка.

10. medwedo berlogsoni

Стосовно збору підписів. Порохоботи, ану ініціюйте збір підписів, щоб припинили свавілля стосовно популярного політика Медведчука.
    І побачите, скільки підписів набере цей заклик. Думаю, багатенько. Особливо, якщо кожному підписанту щось заплатять.
    Всі ці збори підписів - дурня.
    Навіть якщо Лещенка виключать із наглядової ради, він як журналіст, що пише в англомовну газету Київ пост, якого регулярно запрошують на радіо та телепередачі, у якого більше ста тисяч підписантів на Ютьюбі, а дружина танцює танок живота в Москві, з голодухи не помре.
    Не забуваємо, що він має багато відзнак як журналіст
    Лещенко Сергій Анатолійович — Вікіпедія

Так що можна збирати скільки завгодно підписів.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слідкуйте за рухами.

1. Влада продає маски з держрезерву, котрі виготовлені за кошт платників податків і нагріває на цьому руки.
    2. Влада закуповує нові маски і продає платникам податків через епіцентр.
    3. Влада не займається генераторами кисню. Це робить Рошен в основному, хоч гроші є, але вони пішли в асфальт.
    4. Нема жодного безкоштовного лікування, все за рахунок тих, хто хворіє.
    5. Прибалтика, Польща, Грузія, Сінгапур лікуються найкращими вакцинами - ПФАЙЗЕР, Модерна. У нас - кореяська підробка, індійська, або Китай.

Міністр охорони здоровя України - жодної медичної освіти. А влада просто обкрадає народ.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. medwedo berlogsoni

Це - рухи. А я питав про судові рішення. Є щось стосовно ковідного фонду, що розглядалося в суді, в якому суді, хто був суддя, яке судове рішення, хто був покараний?
    Ви ж такий дока стосовно всяких там судів, де тих, хто заривається, ставлять на місце?

Давайте про суди, а не про пальці.
    Я поки що можу загнути лише один, великий палець і показати його покладеним між вказівним та середнім. В народі це називається "дуля"

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. medwedo berlogsoni

Миху, за совком скучили? Держава ціну на олію не регулює, як при совку?
    Он Кабмін спробував граничні ціни на деякі види пального встановити, так в деяких мережах тих видів пального просто не стало.
    Зараз на ринках та в магазинах олії - хоч залийся. Я, наприклад, беру кукурудзяну.

Може, Миху, Ви ще й ковбаси за два-двадцять захотіли? Є й такі бажаючі.

А півлітрова пляшка Миргородської коштувала 8 копійок. Зі скляною пляшкою - 20 копійок. Я носив пляшку на заміну. Давав продавщиці 8 копійок і пусту пляшку і отримував повну пляшку чудової Миргородської. Такої зараз не продають.

зі. І ще, Миху, вітаю Вас з днем банківських працівників. Ви, мабуть, воду в банки людям також наливаєте?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нехай живе хоч в Палаці, але розповість звідки гроші на палац? Невже до вас так туго доходить?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

За три роки все буде, при умові, якщо клоун стримає слово і не піде знову на президента, а дурачьйо знову проголосує.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))
    Але ти, Медведо, тупий.....

Зебобіки взагалі тупі...

Ціни регулюються не постановами кабміну, бо так роблять у совку.
    Ціни регулються економічними способами.

У Чехії, Польщі нема совка, а ціни менші. Значить там створено економічно вигідні умови продавати дешевше.
    А влада зебобіків цього не розуміє, трускавецька вища освіта заважає.:))):))):)))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, я хочу, щоб українська олія в Україні коштувала менше, ніж та ж олія в Польщі. Більше нічого.

Я хочу щось надзвичайне?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читайте закон. За зраду немає ні "відпустив додому", ні під заставу.

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не треба мені казати, що читати. Я читаю достатньо в своєму житті.
    Про те, що нема СІЗО до приговору за "ненасильницькі статті" сказали прокурори, яких було запрошено на Право на владу. І я слухала це сама.
    Не крутіться як вуж на сковорідці.

а де твій аватар? :)