ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Будь ласка, не вживайте важких наркотиків!

• Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ж ти тупе.:)))
    Президент має імунітет. Правда, не вічний.

Все буде, май терпіння.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

думка майстра по щі мене мало цікавить.:)))

• Смішно Смішно x 1
  5. Blaberus

Цікаво, перед тим як жерти шті лаптєм, Буля харківська обробляє його епоксідкою? Щоб взуття було герметичним?

6. Blaberus

Sharp`s

Останнє редагування: 18 тра 2021
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не бачу другий день притомної відповіді, чому Порошенко не реагує на факт домашнього арешту Медведчука.
    А з собою я як-небудь сам розберуся. Без Бляберуся. (Щось мене останнім часом на поезію потягнуло. Може, писати пости віршами, щоб до порохоботів дійшло?)

8. Blaberus

Я від Вас досі не побачів відповіді, що падлокловун робив в Омані і чому Бєня в Україні, коли його з нетерпінням чекають в катівлях ФБР?

9. medwedo berlogsoni

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прослушка Медведчука: стосунки з Порошенком, Путіним і бойовиками (частина 1)///НГ№350(2021.05.17)

13:39-16:06 – Вплив Медведчука на Порошенка

View: https://youtu.be/VZJG_RKktBQ?t=967

У 2014-му проросійський політик і кум ворога Медведчук, здавалося б, не мав жодних шансів на політичній арені. От тільки в реальності вже з перших днів президентства Порошенка Віктор Медведчук отримав вплив на українську владу.

11. Silver bullet

Медведчук, звісно, кум Путіна - чому дивуватись?
    А наш найпатріотичний гетьман якого біса стояв в позі "Чего-с изволите"?? Чому він з Медведчуком по ночам зустрічався всі ці роки?
    Тому кремлівська колона такий шалений штурм Зеленському робить, от чому Порошенко "безальтернативний".Його Медведчук по всім питанням Кремля вів на мотузці :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
    Нема цензурних слів....

Чи бізнес в Росії, чи компромат в Росії...Сцуко, навіть не п'ята колона, а зрадник.:facepalm:

12. Silver bullet

• Смішно Смішно x 1
  13. Silver bullet

"История Порошенко - история позора" .Умри, лучше не скажешь)
    Лещенко объяснил, почему три дня прошло от начала суда над Медведчуком, а ПАП молчит: потому что любое слово ухудшит положение его самого..

14. medwedo berlogsoni

Чергові переведення стрілок порохоботів читати немає сенсу.
    Взяти хоча б історію з Коломойським: Звідки Бляберусь взяв, що в США існують катівні, і що там чекають Коломойського?

Про "катівні ФБР" можна парити мізки лише забитим путінською брехнею кацапам. (Уже одним цим виразом "катівні ФБР" Бляберусь показав, що є людиною, чи комахою, з перверсивним мисленням.)
    Так само як і про те, що Коломойського чекають в ФБР.
    Гаразд, візьмемо за правдиву версію, що Зеленський зустрічався таємно в Омані з Патрушевим. Хоча фактом є лише те, що Патрушев і Зеленський скористалися одним і тим же літаком в різний час. Патрушев туди прилетів тим літаком, а Зеленський звідти відлетів тим літаком.
    Все інше - домисли. Про це вже неодноразово говорили і наводили приклади. Хтось приїхав на таксі на Бесарабський ринок. Потім хтось другий побачив, що стоїть вільне таксі, сів у те таксі і поїхав з Бесарабського ринку. Робити з цього висновки, що ці люди зустрічалися на Бесарабському ринку - бурхлива фантазія.

Знаючи підступність Кремля, я навіть не виключаю, що політ Патрушева могли спеціально організувати, коли взнали, що там знаходився Зеленський із сім"єю, щоб потім "гнати хвилю", компроментуючи Зеленського, що начебто він зустрічається з представниками Кремля.

Але припустимо, повторюю, що Зеленський зустрівся з Патрушевим.
    Які наслідки цієї зустрічі? За цей час що минув, щось змінилосся у відносинах України з Росією? Полилася вода в Крим з Дніпра?

Ні, лише продовжується литися гімно із порохоботських ротів. Гімно, густо замішане не брехні.

А тепер, Бляберусь, після того як я висловив свою думку стосовно візиту Зеленського в Оман, будьте ласкаві, висловіть свою думку, чому Порошенко мовчить стосовно домашнього арешту Медведчука?

Я впевнений, що ні Ви, Бляберусь, ні Мих нічого з цього приводу не скажете.
    Тому що немає що сказати.
    Здивуйте мене і скажіть, чому ж Порошенко досі мовчить. Про Абабугаламагу він висловився, а про Медведчука - ні слова.

15. Blaberus

Ви підписали петицію?
    https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/3880
    Вже 3000 підписів!

16. medwedo berlogsoni

Отже, Зеленського помітили в Омані 5 січня
    Патрушев прилетів в Оман 8 січня. Літак стояв в аеропорту цілий день, а ввечері цим же літаком (якоїсь міжнародної компанії, що не має жодного стосунку ні до Росії, ні до України - це мальтійська авіакомпанія VistaJet - charter operator яка обслуговує пасажирів сотні країні), відлетів Зеленський.
    «Оманлива відпустка». В Оман прилітав секретар Ради безпеки Росії, коли там був Зеленський (розслідування)

Ніде і ніким не зафіксовано, що Зеленський і Патрушев зустрічалися. Є лише фотожаби, в яких не більше правди, ніж у інших фотожабах, які регулярно створюють постять і перепощують всякі ар"єви та інші чорноволохи, пропорошенківську орієнтацію яких ми дуже добре знаємо.

Чому Патрушев, для того щоб "зустрітися" з Зеленським не прилетів туди 5, 6 чи 7 січня?
    Чому перший кагебіст (ефесбешник) Росії, якщо він хотів зустрітися з Зеленським таємно, допустив такий "прокол" - "дозволив" Зеленському скористатися тим же літаком, що і він сам?

І знову ж таки: Як пов"язати "зустріч Зеленського з Патрушевим" з тим, що попав під санкції Медведчук, арештували літаки Медведчука, заблокували рахунки кума Путіна, відібрали телеканали, трубу, якою збагачувався Медведчук і навіть посадили під домашній арешт?
    Якби Зеленський був дійсно агентом Кремля, нічого подібного просто не могло б відбутися.
    Медведчук так і продовжував би володіти трьома телеканалами, як при Порошенку, качати дизпаливо вкраденою у України трубою, як і при Порошенку, літати в Москву і куди завгодно на власному літаку , як і при Порошенку, і добувати корисні копалини в Криму, як і при Порошенку.

Останнє редагування: 19 тра 2021
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. medwedo berlogsoni

Стосовно Лещенка. У нас - свобода слова. Тому я ніяких петицій проти журналіста підписувати не буду.
    Якщо у нас настільки свобода слова, що колишній генпрокурор Луценко запрошує сепаратиста Бойка в прайм-тайм в студію (а Мих, здається, кричав:"За совком сукчили? Опозиційну думку слухати не хочете?"), то чому я маю брати участь у зажиманні рота Лещенку?
    Тим більше, що ніхто нічого із сказаного ним не спростував. А куди його дружина їздить чи не їздить - жодного стосунку до озвучуваної Лещенком правди (за гроші, чи безкорисливо, чи ще як) не має.
    Нічого ж із сказаного Лещенком останнім часом (Порошенко не реагує на домашній арешт Медведчука, Ахметов наносить великі збитки державі, Ахметов купив сину за два мільярди гривень хату на Заході) спростовано не було.
    А шавки Ахметова, Медведчука, Порошенка хай збирають підписи. Хай жаліються в Сфатул Церій і Великий Хурулдан, бо нинішня влада на ці підписи жодним чином реагувати не збирається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що ви є совок і звикли давати оцінку судочинству, правовим органам без всяких доказів.
    Я б теж мовчав що до Медведчука, чи НЕМедведчука. Є суд, є слідчі. Вони повинні грамотно довести, що Медведведчук - зрадник і ворог. Не доведуть - такі самі.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрадника, колаборанта відправили додому!!!!!
    Де ти, українська влада?

От Венедіктова почала навіть бульки пускати. Побачимо що з того вийде.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лещенко залетів у корупції - не може пояснити звідки бабло на квартиру у Києві, тому зараз, при теперішній владі він є керований. Або ти говориш те, що ми кажемо, або продовжуємо розслідування на тему: звідки взяв гроші.
    Тому, як вільний журналіст, Серуня є порожнє місце. Я доступно пояснив?

а де твій аватар? :)