ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А Зеленський відвідав Москву в 2014 році.

• Подобається Подобається x 1
  2. Blaberus

А хто це? Московсьська повія як дружина Лєща?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікаво послухати. Як це так трапилося, що за часів президентства Порошенка все не закривали російські банки на території України.
    Аж поки ті банки не почали замуровувати громадяни.

View: https://youtu.be/YQyXThuCG1o?t=205

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Слава Порошенку!

5. Blaberus

Lanktocha, ось подивиться: циганьське рило ліпить ідола з Порошенко.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

7. Blaberus

Ось, бачіте! Циган зрадив зебільну ідею служіння наріду.

8. medwedo berlogsoni

Ану, порохоботи, тикніть мене, нещасного, носом в той допис, де партія Порошенка ХОЧ ЯКОСЬ прореагувала на домашній арешт Медведчука.
    Бо я все ніяк не розберуся, добре це чи погано - домашній арешт кума Путіна, а на фейсбучній сторінці основних поборників європейського курсу України та захисників України від російської чуми я щось нічого на тему "Медведчук" не знаходжу.
    От посилання на сторінку, яку ви, порохоботи, без сумніву, переглядаєте щодня, щоб отримувати правдиву інформацію з перших уст.
    Європейська Солідарність
    Я долистав назад до 12 травня, і крім великої народної радості з приводу дня народження Ірини Геращенко більше нічого не зустрів.

• Подобається Подобається x 1
  9. Silver bullet

Медведчука-соратника тримають під домашнім арештом...
    Какая боль, какая боль(с).
    Мовчать, бо краще не дратувати, бо з цих недоговірних станеться :)))

• Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

Я діко ізвіняюсь, але я переглянув ще й персональну сторінку Порошенка.
    І, о диво! Порошенко також про домашній арешт Медведчука - ні мур-мур.
    Нема власної позиції з даного питання у принципового політика.
    А я без його чіткої позиції не можу визначитися, як же мені відноситися до цього всього: чи як до клоунади, чи як до послідовного курсу на очищення верхніх ешелонів влади від всякої пропутінської нечисті.

Але, якщо ввімкнути логіку, то можна зробити висновок, що домашній арешт Медведчука - це для України добра справа.
    У Порошенка така позиція:
    - Якщо зараз щось добре зроблено, але без його попередництва (уважно читайте слово - тобто, те що він започаткував), то Порошенко просто помовчить, щоб не похвалити Зеленського.
    - Якщо Порошенко колись у свій час щось започаткував, а Зеленський продовжив, то буде сказано, що Зеленський уже на готовенькому піариться, розвиваючи те, чому був закладений фундамент Порошенком.
    - Якщо у Порошенка є привід до чогось вчепитися, що зробив не так, або не зробив Зеленський, то тут кращого демагога як Порошенко годі шукати. Прикладів - маса.

Отже, якщо Порошенко мовчить з приводу Медведчука, значить, зроблено щось дуже корисне для України, а похвалити нинішню владу означає, добавити їй рейтинг, що у далекосяжні плани Порошенка не входить.

Мовчання Порошенка і Мовчання ягнят Порошенка означає, що нинішня влада діє у вірному напрямку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Silver bullet

12. Silver bullet

@medwedo berlogsoni, ви уявляєте наскільки всі ці події стали для ПОПа і пєсєти неочікуваними? Це ж просто кошмар! Вони чим далі, тим більш розгубленими стають, і їхня "пурга" чим далі тим більш невпевнена).
    Обличчя Медведчука на суді - обличчя приреченого. Придивіться.
    Я вважаю, що він вже і свою політичну діяльність прокляв, бо залишився і терпить тільки із-за неї. А тепер що? Суди будуть довго, за цей час з Оксаною розпродасть свій бізнес в Україні.
    Посадять чи ні, а жити і пакостити тут він не буде. А то бач, вже і Оксана стала погрожувати, що піде в політику, в депутати. До чого вони, сцуки, звикли до своєї непідсудності та безкарності.
    А тепер - кого витурить Зеленський, хто самі заберуться, а повітря В Україні стане чистішим.
    От вам і актор.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. medwedo berlogsoni

потерпає

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. medwedo berlogsoni

Справа в тому, що із Медведчуком не все так просто.
    Не забуваймо, хто у нього кум і які козирні карти на руках у того кума.
    Ніскільки не виправдовуючи Медведчука - якщо із Кремля була подана команда "сидіти в Україні і продовжувати працювати", то Медведчук сидів і працював. А тут - така козирна карта пішла: Порошенко - президент. Відразу, згідно з новими обставинами, що склалися, знайшли спільну мову. Тут і телеканали, і труба з соляркою, і ріст рейтингу Медведчука аж до другої за чисельністю фракції в ВР.
    Але тут прийшов "клавун" і спутав усі карти.
    Щоправда, із Зеленським також не все було відомо - темна конячка. Але народ вирішив поставити на темну конячку із думкою - гірше не буде.
    Саме тому, що наперед не було відомо, чим Зеленський "задихає", якщо отримає булаву, працівники СБУ і притримували ті розмови Медведчука. А втім, хто його знає, може то Вашингтон чи Тель-Авів записував, хто тепер скаже? І може ті плівки віддали лише останнім часом, коли пересвідчилися, що із тієї обнародуваної інформації вийде толк. Є там ще "цікаві" для Порошенка записи, є. Можна не сумніватися.
    Якби не було, то він би першим кричав "Тримай злодія Медведчука!". А так мовчить, неначе б то це в якійсь Гвадалупі взяли під домашній арешт керівника другої за величиною фракції парламенту.

Порохоботи, Ви не скажете, чому досі мовчить Порошенко?

Коли я запитував, чому Порошенко не подає в суд на такого-то журналіста, мені Хомчин, здається, відповів, що той журналіст - не того масштабу горобець, щоб Порошенко-сокіл на нього увагу звертав. Хай собі цвірінькає. (Сказано було по-іншому, це я образно переповів).
    Але ж на такий "безчин" влади з главою фракції, навіть більшою, ніж його, порошенківська, Сокіл мав би прореагувати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Blaberus

І хто його туди обрав? Можливо зебіли?

16. medwedo berlogsoni

Порошенко попросив Байдена зустрітися з Зеленським. А отже, Порошенко Зеленському довіряє і вважає, що Зеленський - кінь хоч і молодий, але борозни не зіпсує. Порошенко написав Байдену, що цілком довіряється Зеленському, якому можна беззаперечно довірити керівництво Україною. І додав наприкінці, що якщо Зеленський захоче балотуватися на другий термін, то це лише на краще.

Щоправда, той джерело - чоловічого роду, але з ким не буває...
    Порошенко надіслав лист Байдену із проханням зустрітися з Зеленським

17. medwedo berlogsoni

У Порошенка є всі підстави радіти: Об"явився нарешті Чаус, якого викрали в Україні в 2016 році і намагалися запроторити до молдовської в"язниці.

View: https://www.youtube.com/watch?v=Rj12BQPEnvc

18. Silver bullet

Вернули Чауса! Скучный обед превратился в праздничные поминки (для барыги) :))).
    Такие типы как Чаус всегда очень трусливые. А судьи вообще до жути боятся тюрьмы.
    Птичка обязательно запоет.
    Представляю, как Марина уговаривает его выйти из политики и не злить Зеленского.
    Ну так он уже и письма пишет Байдену, чтоб тот проявил к Зеленскому уважение!

19. Blaberus

А що це за діваха поруч з блядовитим злодієм лєщєнко? Теж якась московська шльодра, як його дружина?

20. Blaberus

Мне тоже интересно: сдаст ли Чаус клоунячих хозяев, или падлоклоун забздит?
    Ой, не смешите! Осел оманский - пустое место. Бенино имущество. Кадьіровский жополиз с ОЧЕНЬ вероятной наркозавимостью. Его даже хозяева презирают.
    Снимаю шляпу! Вот пример, когда человек ставит интересьі страньі вьіше естественного презрения к недоноску.

а де твій аватар? :)