Цікаво послухати. Як це так трапилося, що за часів президентства Порошенка все не закривали російські банки на території України. Аж поки ті банки не почали замуровувати громадяни. View: https://youtu.be/YQyXThuCG1o?t=205
Ану, порохоботи, тикніть мене, нещасного, носом в той допис, де партія Порошенка ХОЧ ЯКОСЬ прореагувала на домашній арешт Медведчука. Бо я все ніяк не розберуся, добре це чи погано - домашній арешт кума Путіна, а на фейсбучній сторінці основних поборників європейського курсу України та захисників України від російської чуми я щось нічого на тему "Медведчук" не знаходжу. От посилання на сторінку, яку ви, порохоботи, без сумніву, переглядаєте щодня, щоб отримувати правдиву інформацію з перших уст. Європейська Солідарність Я долистав назад до 12 травня, і крім великої народної радості з приводу дня народження Ірини Геращенко більше нічого не зустрів.
Медведчука-соратника тримають під домашнім арештом... Какая боль, какая боль(с). Мовчать, бо краще не дратувати, бо з цих недоговірних станеться
Я діко ізвіняюсь, але я переглянув ще й персональну сторінку Порошенка. І, о диво! Порошенко також про домашній арешт Медведчука - ні мур-мур. Нема власної позиції з даного питання у принципового політика. А я без його чіткої позиції не можу визначитися, як же мені відноситися до цього всього: чи як до клоунади, чи як до послідовного курсу на очищення верхніх ешелонів влади від всякої пропутінської нечисті. Але, якщо ввімкнути логіку, то можна зробити висновок, що домашній арешт Медведчука - це для України добра справа. У Порошенка така позиція: - Якщо зараз щось добре зроблено, але без його попередництва (уважно читайте слово - тобто, те що він започаткував), то Порошенко просто помовчить, щоб не похвалити Зеленського. - Якщо Порошенко колись у свій час щось започаткував, а Зеленський продовжив, то буде сказано, що Зеленський уже на готовенькому піариться, розвиваючи те, чому був закладений фундамент Порошенком. - Якщо у Порошенка є привід до чогось вчепитися, що зробив не так, або не зробив Зеленський, то тут кращого демагога як Порошенко годі шукати. Прикладів - маса. Отже, якщо Порошенко мовчить з приводу Медведчука, значить, зроблено щось дуже корисне для України, а похвалити нинішню владу означає, добавити їй рейтинг, що у далекосяжні плани Порошенка не входить. Мовчання Порошенка і Мовчання ягнят Порошенка означає, що нинішня влада діє у вірному напрямку.
@medwedo berlogsoni, ви уявляєте наскільки всі ці події стали для ПОПа і пєсєти неочікуваними? Це ж просто кошмар! Вони чим далі, тим більш розгубленими стають, і їхня "пурга" чим далі тим більш невпевнена). Обличчя Медведчука на суді - обличчя приреченого. Придивіться. Я вважаю, що він вже і свою політичну діяльність прокляв, бо залишився і терпить тільки із-за неї. А тепер що? Суди будуть довго, за цей час з Оксаною розпродасть свій бізнес в Україні. Посадять чи ні, а жити і пакостити тут він не буде. А то бач, вже і Оксана стала погрожувати, що піде в політику, в депутати. До чого вони, сцуки, звикли до своєї непідсудності та безкарності. А тепер - кого витурить Зеленський, хто самі заберуться, а повітря В Україні стане чистішим. От вам і актор.
Справа в тому, що із Медведчуком не все так просто. Не забуваймо, хто у нього кум і які козирні карти на руках у того кума. Ніскільки не виправдовуючи Медведчука - якщо із Кремля була подана команда "сидіти в Україні і продовжувати працювати", то Медведчук сидів і працював. А тут - така козирна карта пішла: Порошенко - президент. Відразу, згідно з новими обставинами, що склалися, знайшли спільну мову. Тут і телеканали, і труба з соляркою, і ріст рейтингу Медведчука аж до другої за чисельністю фракції в ВР. Але тут прийшов "клавун" і спутав усі карти. Щоправда, із Зеленським також не все було відомо - темна конячка. Але народ вирішив поставити на темну конячку із думкою - гірше не буде. Саме тому, що наперед не було відомо, чим Зеленський "задихає", якщо отримає булаву, працівники СБУ і притримували ті розмови Медведчука. А втім, хто його знає, може то Вашингтон чи Тель-Авів записував, хто тепер скаже? І може ті плівки віддали лише останнім часом, коли пересвідчилися, що із тієї обнародуваної інформації вийде толк. Є там ще "цікаві" для Порошенка записи, є. Можна не сумніватися. Якби не було, то він би першим кричав "Тримай злодія Медведчука!". А так мовчить, неначе б то це в якійсь Гвадалупі взяли під домашній арешт керівника другої за величиною фракції парламенту. Порохоботи, Ви не скажете, чому досі мовчить Порошенко? Коли я запитував, чому Порошенко не подає в суд на такого-то журналіста, мені Хомчин, здається, відповів, що той журналіст - не того масштабу горобець, щоб Порошенко-сокіл на нього увагу звертав. Хай собі цвірінькає. (Сказано було по-іншому, це я образно переповів). Але ж на такий "безчин" влади з главою фракції, навіть більшою, ніж його, порошенківська, Сокіл мав би прореагувати?
Порошенко попросив Байдена зустрітися з Зеленським. А отже, Порошенко Зеленському довіряє і вважає, що Зеленський - кінь хоч і молодий, але борозни не зіпсує. Порошенко написав Байдену, що цілком довіряється Зеленському, якому можна беззаперечно довірити керівництво Україною. І додав наприкінці, що якщо Зеленський захоче балотуватися на другий термін, то це лише на краще. Щоправда, той джерело - чоловічого роду, але з ким не буває... Порошенко надіслав лист Байдену із проханням зустрітися з Зеленським
У Порошенка є всі підстави радіти: Об"явився нарешті Чаус, якого викрали в Україні в 2016 році і намагалися запроторити до молдовської в"язниці. View: https://www.youtube.com/watch?v=Rj12BQPEnvc
Вернули Чауса! Скучный обед превратился в праздничные поминки (для барыги) . Такие типы как Чаус всегда очень трусливые. А судьи вообще до жути боятся тюрьмы. Птичка обязательно запоет. Представляю, как Марина уговаривает его выйти из политики и не злить Зеленского. Ну так он уже и письма пишет Байдену, чтоб тот проявил к Зеленскому уважение!
Мне тоже интересно: сдаст ли Чаус клоунячих хозяев, или падлоклоун забздит? Ой, не смешите! Осел оманский - пустое место. Бенино имущество. Кадьіровский жополиз с ОЧЕНЬ вероятной наркозавимостью. Его даже хозяева презирают. Снимаю шляпу! Вот пример, когда человек ставит интересьі страньі вьіше естественного презрения к недоноску.