ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, доброго дня.
    Читайте уважно, що я написав:
    Я написав "продовжать". Тобто не Порошенко обсирає Лещенка. Я цього не стверджував. А обсирають Лещенка такі серуни як Ви та Бляберуський.

Зараз Ахметов і Порошенко кинули всі свої сили на те, щоб не було ухвалено новий закон, згідно з яким олігархи повинні будуть платити більше в бюджет. На каналі Порошенка на запрошення Луценка виступає Бойко (той, якого Луценко давно мав посадити за вишки).
    Лещенко стверджує, що Ахметов збагачується за рахунок надр України, які належать всьому народові України.
    Ви особисто щось маєте проти того, що в даному відношенні каже Лещенко?
    Чи хай і далі Ахметов платить два-три долари в бюджет за кожну тону добутої в Україні залізної руди і продає в Китаї по двісті доларів?
    Я б Вам радив послухати спочатку, що каже Лещенко, а потім вилазити сюди із тими кимось намальованими фотожабами.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Схоже, ці дебіли дістали навіть флегматика Порошенко.
    Я сам такий. Дістати складно, но коли дістали, це надовго та серьозно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. medwedo berlogsoni

До речі, я на відміну від порохоботів підтверджую слова не фотожабами, а фотофактами.
    Ось мирна бесіда колишнього Генпрокурора із нинішнім злодієм і ворогом України Юрієм Бойком, якого екс-генпрокурор не посадив за вишки, хоча довести вину Бойка було як два пальці. А той, що сидить спиною - то Омелян, до якого також дійде черга за крадіжки на будівництві доріг під час прем"єрства Гройсмана. Новака взяли за же в Польщі з двома мільйонами євро, і з цими омелянами-гройсманами згодом розберуться.
    Якщо Лещенко вказує на те, що Луценко запрошує ригоанала Бойка на канал Порошенка, то він, Лещенко, каже правду чи ні?
    ЛуценкоБойко.JPG

4. Blaberus

Його ще обісрала квартира та блядовита дружина.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Blaberus

Своє блядство дружина підараса Лєщєнко підтвердила особисто.

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ти батя, вроджений генпрокурор, заочного судилища. Таке навіть в СРСР не всюди побачиш.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

але з Медведом не підтвердила, звідки він може знати?

8. medwedo berlogsoni

Ви, бляберусі, своєї продовжуєте.
    У мене ж інше питання: сепаратист Бойко на каналі Порошенка на запрошення колишнього Генпрокурора - це нормально чи ні?
    А до бляберуся персональне запитання:
    Чому бляберусь стверджує категорично, що Зеленський краде на Великому Будівництві? У бляберуся є рішення суду?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ух як засмерділо совком.
    На телебаченні має бути хоча б дві сторони політики, не як при КПРС - ум, чєсть і совєсть совецкой епохі.:rock:

10. medwedo berlogsoni

Отже, в 2019 році сепаратист Бойко разом із Медведчуком, Рабіновичем і ще кимось там із ригоаналів (тепер - Зажоп) відвідали Москву.
    Тобто, в ті дні коли Росія вже кілька років вела гібридну війну проти України.[​IMG]
    Тепер цей сепаратист в прайм-тайм виступає на каналі Порошенка (скріншот подано вище).
    І ми тепер будемо замість того, щоб сказати: "Порошенко підігрує сепаратистам" обговорювати якогось нікому невідомого медведа.
    Який лише сміється із тих бляберуських потуг.
    Наш шановний @Gyppsy, років кілька тому, коли він ще був ІгорМ, дивувався тому, що медведо не зірветься на істерику.
    А з чого б це медведу звертати увагу на висери стосовно нього, медведа, нікчемних брехунів?
    На добраніч.
    Не прогавте (хто вночі не спить) черговий стрім Лещенка. А хто вночі спить, як я, може послухати ту цікаву передачу на ютьюбі вже вранці. І поставити лайк, і підписатися. Бляберусі, підпишіться і ставте лайки Лещенку. Він подає дуже цікаву і правдиву інформацію.
    А особисте його життя та статки мене не цікавлять. Лещенку років кілька тому в Норвегії вручили премію (послухайте вчорашній стрім). Тобто, Лещенка поважають в усьому світі. І ви, бляберусі, поважайте.

11. medwedo berlogsoni

Хай Луценко запросить на прямий ефір Лещенка.
    Бо Омелян і Бойко - це не дві протилежні сторони. Порошенко - соратник Медведчука. Які вже тут дві сторони...

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шо справді @Gyppsy, років кілька тому, коли він ще був ІгорМ, чомусь дивувався? о_О:scratch_one-s_head:
    )))

13. medwedo berlogsoni

Бувало, що й дивувалися, наприклад, Зеленський і КО

14. medwedo berlogsoni

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж чого генпрокурор вчора відпустила Медведчука?:)))
    У вас так все ясно і зрозуміло, он знимку маєте:))), аааа.... Занесіть знимку в генпрокуратуру, може вони її не мають?
    :)

Останнє редагування: 13 тра 2021
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще один Серуня....
    Так ж подай на Порошенка в суд!

17. medwedo berlogsoni

У свій час Порошенко зголошувався редагувати списки санкцій, які запроваджували в Україні проти російських компаній.
    Медведчук був посередником в цих питаннях.

View: https://youtu.be/88FbEX5rItk?t=1130

Останнє редагування: 14 тра 2021
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко зголошувався кому? Президенту Порошенку?

19. Blaberus

Нормально.
    Я про це писав не раз і, можливо, не два.
    Ви маєте курячу пам"ять? Конспектуйте.
    Мої тези для Вас занадто складні? Все одно конспектуйте. Читайте уважно і думайте, що хотіла сказати ця розумна людина.
    А зараз я маю запитання до Вас: що падлокловун робив в Омані?

20. Blaberus

Було би непогано. Мені дуже цікаво, звідки у Лєща гроші на квартиру: він накрав, або його дружина заробила проституцією у Москві?

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)