ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, ціхо, попийье води і заспокійтеся.

Ще раз /передостанній/ питаюся?
    Ви можете сказати щось притомне про те, на якій стадії знаходиться слідство у справі "Саакашвілі - Курченко", про яку так кричали Порошенко і Луценко?
    Адже якщо до дембеля бариг цю справу не доведуть до кінця, то про президента-5 і прокурора-неука можна говорити як про засранців, шо нє?

3. ІгорМ

Ціхо-ціхо, не дуже і це є його право ;)
    Восени Самопоміч йому роги обламала по саму ріпицю ;)

/до речі, Порошенко з тим воєнним станом тоже залишає після себе купу лайна, яку ще довго будуть розгрібати/

4. Capitoshechka

а Ви сумніваєтеся ще й досі в тому, що Юа засранець?

5. ІгорМ

От тепер, коли Саакашвілі почне поновлювати громадянство, ми і подивимося на той закон і на те, хто бреше ;)
    @Мих, не мухлюйте ;)

Я написав не БПП, а бпп - бариги петі порошенка :)))

6. Capitoshechka

А йому насрати. Не йому ж розгрібати те лайно. Чим більшу купу лайна після себе залишить- тим йому краще. Бо потім буде тикати пальцем і всім розказувати який він був 3,14здатий хлоп і при ньому такого не було.

7. ІгорМ

ОБС, що нормальний юрист на раз-два докаже в суді, що Україна ще досі не вийшла з того воєнного стану, який був оголошений у 2018 році (26.11.18 — 26.12.18 рр.)

8. ІгорМ

Я Юру до його призначення ГП взагалі сприймав як вимушене недорозуміння в українській політиці.
    Але коли він став ГП і від нього вже почала залежати доля людей /і життя тоже/ - це повний кабздєц. І винен в цьому Порошенко.

9. Capitoshechka

Ви тільки Миху про це нічого не кажіть, а то він Вам за Юу сраку на британський прапор порве. Юа - це найкращий ГП за всі часи незалежності.)))

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А можна довести в суді, що не ввійшла пару років назад. Все можна, були б гроші і бажання.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Назвіть кращого.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так смішно слухати брехню коли знаєш правду але перебивати шкода людина старається...:haha:

13. ІгорМ

Ostap Drozdov

27 хв. ·
    В історію відходить президент, який в останні 3 місяці раптом став прям ідеальним якимсь. Тут ще треба посперечатися, хто з них більший актор. Останніми 3-ма місяцями красиво затулити всі попередні 5 років - це талант, що межує з геніальністю. А поза тим - я з жалюгідністю дивлюся на гіперактивність Порошенка в свої останні дні. Купа призначень, нагород, кадрових рішень - це ні в які ворота не лізе, адже у світовій практиці є важливе правило: наступного дня після поразки на виборах чинний глава держави (який програв) втрачає народну легітимацію і навздогін, під шумок, не може здійснювати нічого ключового. Це як мінімум некрасиво. Для цього було 5 років.
    ...Антагоністичне ставлення до Порошенка знайшло своє точне відтворення у студії цієї програми. Порохоботи VS антипорохи. У кожного своя правда. Я ж стою на позиції, що Петру Олексійовичу треба за все подякувати

Myroslav Oleshko Андрій Карпов) чи за все проклясти (Дмитро Гнап (Dmytro Gnap) Василь Вовк) - і сказати "Прощавай назавжди"
    ----------------------
    5 років успіхів і провалів.
    5 років кОристі і корИсті.
    5 років досягнень і 5 років корупції.
    5 років головномандування і 5 років схем.
    5 років державницької позиції і 5 років збагачення.
    Парадоксальні 5 років Петра Порошенка.
    Кажемо йому “до побачення” чи “до нових зустрічей”?

Гості:
    - Мирослав Олешко - блогер, порохобот
    - Андрій Карпов (Полтава) - відеоблогер, порохобот
    - Дмитро Гнап - політик
    - Василь Вовк - Генерал-майор юстиції

Парадоксальні 5 років Порошенка: до побачення чи до зустрічі? | політична програма "Прямим текстом"

View: https://youtu.be/BABzqedPsb0

14. Good man

Good man Обычный человек

Мужчина, который выбрал себе женский ник, уже должен вызывать подозрение.

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А призупинене громадянство може?
    А анульоване попереднє рішення про надання може?

Стаття 19. Підстави для втрати громадянства України

2) набуття особою громадянства України на підставі статті 9 цього Закону внаслідок обману, свідомого подання неправдивих відомостей або фальшивих документів;

Доречі, всі чи не всі президенти позбавляли громадянства у всі часи, цілими списками. Це нормальна практика. Але Масква сказала ФАС на Порошенка. Тому такий срач.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ідеальним зробили саме ви, щоб зручніше було гавно лити. Я не чув ніколи, від жодного порохобота що він ідеальний.

17. ІгорМ

Я на Порошенка гавно лию з 12 травня 2016 року.
    Між іншим, в основному якраз ви, @Мих, за мною ходите і в тому гамні бабраєтеся :)))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Або всесвітньовідомий журнал Форбс бреше, або ІгорМ.

На брехні далеко не поїдете.
    На пару з Кільою Азіровим? З Пуйлом?:)))
    Очевидно це ваша професія - гавнолій.:)))
    Я? Я навіть не у всі теми ходжу, що ви.

19. ІгорМ

@Мих, не скромнічайте - ви от навіть і зараз сьорбнули трошки ;)

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому ви вирішили, що хтось сьорбає те, що ви лиєте? Кому потрібні ви з вашим гавном?

а де твій аватар? :)