ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Кацап Вєллєр завжди буде говорити і робити так, як вигідно кацапії.
    Меркель буде говорити і, головне, робити так, як вигідно німцям
    Байден буде говорити і, головне, робити так, як вигідно американцям

Так само будуть говорити і, головне, робити і всі решта

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Трошки змахує на демагогію.
    Хто, по-Вашому в Україні говорить так, як вигідно українцям - Олексій Гончаренко, Тарас Чорновіл чи Ірина Геращенко? Всі вони - українці.
    Але кожен по-своєму розуміє, що вигідно Україні.
    Так само і серед росіян. Одні думають, що для Росії вигідно підімняти всіх під себе по самі Нідерланди, інші хочуть, щоб Росія була демократичною цивілізованою державою, де дотримуються права людини, панує закон, без усяких претензій на суміжні території, що колись належали Російській Імперії.
    Стосовно Меркель. Я дуже сумніваюсь, що впускаючи масу середньовічних мусульман із їх дикими традиціями, вона "робила так, як вигідно німцям".
    Невже Ви серйозно вважаєте, що німцям вигідно, щоб молода дівчина-німкеня боялася сама вийти на вулицю в короткій спідниці, бо якийсь навіжений середньазіатський чи африканський дикун, вважаючи її доступною, заволоче в кущі?
    Невже німцям вигідно, щоб в Німеччині було багато тих, хто працювати не хоче, а живе лише на одну соціалку?
    Невже німцям вигідно, щоб їх примушували відмовлятися від своїх цивілізованих традицій? Проявляти толерантність до середньовічних звичаїв понаїхавших?

Сподіваюся, читали про "розборки" в тих житлових кварталах німецьких міст, куди поселяли імігрантів з арабських країн? Невже німцям вигідно мати під боком таких сусідів?

Ще одна цитата, щоб спростувати Вашу хибну думку, що Меркель робить те, що вигідно німцям.
    Меркель признала ошибки Берлина в миграционной политике
    Чи не здається Вам, що це - яскравий приклад того, що Меркель зробила не так, як вигідно було німцям міста Хемніца.
    Дорого обійшлася та "помилка" Меркель для декого.

Але головне сьогодні не це.
    Головне те, що мені дуже хочеться почути офіційну реакцію порошенківського табору на оприлюднення дружньої розмови Медведчука (який непогано піднявся за часів Порошенка) з терористом Пушиліним.

3. Gyppsy

Вєллєр кацап.
    Більше не варто і говорити;

4. Gyppsy

Ну шо, @medwedo berlogsoni, Ви звернули увагу, як Вашим Вєлеером я завів Блядьберуся? :)))

5. medwedo berlogsoni

А як стосовно Меркель? Чи Ви продовжуєте наполягати на тому. що Меркель робила все на благо німців?

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А Gyppsy циган.
    Більше не варто і говорити.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. medwedo berlogsoni

Хомчин 10травня.JPG
    Але все - фігня в порівнянні з тим, що сьогодні вночі Хомчин був на форумі, але не дав жодного перепосту.
    Коли таке було?
    І я чомусь це пов"язую з тим, що після того, як оприлюднили перемовини Медведчука з Пушіліним, дуже дружні, між іншим, а Порошенко робив усе можливе, щоб Медведчук збагачувався і став публічним політиком, порохоботам просто немає що сказати.
    До Хомчина не надійшло жодного чорноволохівського висеру.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Blaberus

Схоже, Ваш боженька не лише Порошенко, але і Хомчин.

• Смішно Смішно x 1
  9. Gyppsy

Меркель робила і робить все на благо німців.

• Креативно Креативно x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

11. Blaberus

А в моє перевиховання вірите?
    Ось Мавпі японській колись кортіло працювати зі мною, щоб виховати з мене справжнього зебіла-дегенерата. Як він.

12. medwedo berlogsoni

13. Silver bullet

.
    Звісно, в нього інше начальство. Він кацапський троль.

14. Blaberus

Main libber совушка,
    Переворот вiдбувся в моїй душi.
    З тобою разом будем,
    Як двi свинi, грiбтись на полi.
    Грошi ми раздаватимем бабусям i калiкам.
    Нехай вони поїдуть в Монте-Карло
    І грають там в рулєтку, нам не шкода.(С)

15. medwedo berlogsoni

@Silver bullet,

16. Silver bullet

Останнє редагування: 11 тра 2021
  17. medwedo berlogsoni

@Silver bullet,
    Але головне не це. Головне, як в тому анекдоті радянських часів. Я не питаю, куди і коли забирають Медведчука і Козака. Я питаю, куди подівся Хомчин? Невже тому, що кілька днів перед цим Порошенка навчили, як буде англійською "рамси попутав"?

18. Silver bullet

Останнє редагування: 11 тра 2021
  19. medwedo berlogsoni

В зв"язку з обшуком у Медведчука...
    Якось наші сайти нечітко формулюють, що ж трапилося.
    Але на РБК руським по білому написано гранично чітко:
    Генпрокурор Украины объяснила, в чем заподозрили Медведчука

Тобто, були перемовини до передачі всього, що стосувалося родовища, окупантам. Зафіксовані нашими спецслужбами.
    Причому передавали не породистого єшака , а ціле родовище, рахувалося на балансі "Нових проектів", які звітували, складали баланс, сплачувало податки, були занесені в реєстр податкової інспекції, мали банківський рахунок, і т.п.
    Невже при Порошенку цього не помітили?
    Невже не доповіли про домовляння про "переуступку"?
    При Порошенку помінялось три Генпрокурори, поки не зупинилися на найкращому і найбільш дієвому - Луценку-Електроніку.
    Тепер цікаве питання: Чи доповідали про цю змову тим Генпрокурорам? Турчинову? Порошенку?
    От почнуть розбиратися. Якийсь офіцер з СБУ, який записував цю розмову (чи його начальник) скаже: А я доповідав. Такого-то числа, мій візит в Адмінстрацію Президента має бути записаний в журналі відвідувачів.
    Дійсно, запис є, відмітка, коли прийшов, коли вийшов - є.
    Очна ставка з Порошенком: що відвідувач доповідав, що Ви йому відповіли?
    Якось так має відбуватися.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Silver bullet

Розпродали Батьківщину...Звісно, знав і Порох, і Турчинов.
    Тому він такий потрібний Росії цей сивочолий гетьман. А Зеленський - "некомпетентний".
    Зараз гром гряне для Пороха. Стане в Європі нерукопожатним, разом з Льошею Гончаренко, і Ірою Геращенко. Луценко своєчасно збіг "лікуватися", бо такі справи знати...
    Та родовища не повернути. Що ще ці бариги передали Росії?

а де твій аватар? :)