ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Є лише одне запитання для зебілів: чому ви такі тупі?
    А що там в таборі Зеленського? Мєдвєдчук йому вже не потрібен, поскільки обмін полоненних вже неможливий, віслюк все просрав.
    Чому би не заарештувати?
    Та щоб пдлокловун взяв під особистий контроль.

Останнє редагування: 9 тра 2021
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порошенко і Медведчук дужбани віддавна і ними залишаться.

3. Blaberus

medwedo berlogsoni, як там Ваш улюблений Лєщєнко? Все добре, не жебракує? Багато грошей його дружина привезла з Москви?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як я і передбачав, реакція наших порохоботів на питання: "Чому Медведчук довгих п"ять років залишався головним перемовником від України, хоча було відомо, що він - агент Кремля?", буде переведенням стрілок.
    Бляберусь - першим відізвався. Стрілки перевів.
    У Лещенка, між іншим, більше підписувачів у Ютьюбі, ніж у Сивочолого Гетьмана.
    Але мене цікавлять інші відповіді:
    Знав Порошенко про розмову Медведчука з Пушиліним чи не знав?
    Почекаємо ще на реакцію Миха і Хомчина.
    Думаю, щось розумніше, ніж переведення стрілок, важко придумати.

5. Blaberus

Згідно вимогам Мєркєль.
    А що там баканівське кловуняче СБУ? Або буде перевод стрілок?
    Я розумію що бидла багато.
    Так що там з дружиною Лєщєнко? Багато грошенят вона заробила в Москві?

6. medwedo berlogsoni

Також передбачувано. Стрілки переведено на животворящу Ангеліку.
    Стару комсомолку, яка робила все можливе, щоб Путін залишався весь цей час на плаву.
    Але з цієї репліки зрозуміло, що Порошенко - несамостійний. Маріонетка в руках старої комсомолочки.
    "А её коса острижена, в парихмахерской лежит -
    Лишь одно колечко рыжее на виске её дрожит".
    Ні, Бляберусю, це стандартна відмазка - списувати на Меркель.
    Порошенко дозволив Медведчуку привласнити українську трубу, через яку і сам збагачувався, і Порошенку відслинював.

• Подобається Подобається x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вчора передивилась "Право на владу", де було про візит Блінкена. Так Геращенко спробувала щось про Порошенко у зв'язку з Блінкеном бовкнути, так Мосейчук її швидко підрізала фоткою 2015 року та ще показали на екрані)). Така нахабна глупа баба Ірка! Говорив Чалий - розумна, обізнана, чемна людина, так ця базарна тітка спокійно перебила ("у мєня ремарка") і под цю ремарку щось своє (пєсєтське) пішла молоти як ні в чому не бувало...А за нею Дубинський встряг. Не дали сказати людині.
    От що Шуфрич, що Геращенко, що Дубинський - вони в цих дипломатичних розкладах студії були просто як сміття. Литовський посол вивився-дивився і сказав, що дивно чути кремлівські тезиси в студії - коли біля мікрофона стояв Шуфріч, а з міста підгавкувала Геращенко.
    Я дивуюсь трансформації, що сталась з Геращенко... я не про те, що вона стала вже ширша, ніж довша, а про те, куди поділась інтелігентна розумна дівчинка, що була при Ющенко (чи з Ющенко)
    ?

8. Silver bullet

Як завжди з цією сектою: "визгу много - шерсти мало".
    Це ж треба - нафантазувати особисту зустріч з Блінкеном, коли її не було і в помині, підсунути старе фото )) та і з головами Блінкен зустрічався 20 хвилин. Що таке 20 хвилин? Ніщо. З тих 20 хвилин 10 хвилин розказував Блінкен, а "голови" кивали головами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. medwedo berlogsoni

з місця.

А я собі от уявляю.
    Припустимо, Меркель сказала Порошенку, що Україну має представляти Медведчук.
    Тепер припустимо, що Порошенко взнав про ту розмову Медведчука з Пушіліним.
    Він міг про це або сказати Меркель, або не сказати.
    Якщо не сказав - тим гірше для Порошенка (значить, мав якийсь інтерес, щоб саме Медведчук фігурував).
    Якщо сказав, а Меркель настояла на тому, щоб Медведчук залишався, значить дуже багато відразу виникає висновків:
    а) Меркель грає проти України на боці Росії.
    б) Порошенко - несамостійний, раз не добився того, щоб Медведчук не представляв інтереси України.

Іншими словами, Порошенко - маріонетка Путіна і Меркель.

Але найбільш вірогідний варіант, що Порошенкові просто не доповідали про ту розмову Медведчука з Пушіліним.
    (Не в сивого мерина корм).

10. Silver bullet

Меркель не на боці Путіна точно - вона дбає інтереси економіки Германії і тільки. До речі вона питалася, нащо Порох підписував Мінські угоди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. medwedo berlogsoni

ЗИ. Я буду страшно здивований, якщо після цього мого посилання наш дорогий паря не подасть свій голос.

12. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, і де Ви то знаходите? о_О:scratch_one-s_head:
    Як не Шедерович, то Невзоров...
    Тепер он ще якогось пенька притягнули )

13. medwedo berlogsoni

Це - не пеньок.

14. Gyppsy

Ну і шо?
    Я послухав
    View: https://www.youtube.com/watch?v=UgmJASBN2xE

Цей Вєллєр того самого замісу, що і решта кацапських майстрів слова )))

15. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  16. Gyppsy

А зі статті Віки виглядає, що він звичайний кацапський шовініст-імперіаліст :)))
    Веллер Михайло Йосипович — Вікіпедія
    Є поміркованим критиком сучасного політичного режиму в Росії; вважає, що анексією Криму та війною на сході України 2014 року Росія порушила договори з Україною[2], проте при цьому вважає Крим «російським» і анексію схвалює[3].

17. Blaberus

Це казав Роман Бессмертний.
    Як би він був слугою наріду, я назвав би його брехливим падлом. Але він не помічен в ганебній прихильності до онука ката.
    Всі зебіли неймовірно тупі.
    Читайте вищє.

18. medwedo berlogsoni

А із сайта ПЄСа виглядає, що найбільший патріот України - ПОП.

Я коли давав посилання на його ролик, то хотів звернути увагу саме на його оцінку Ангели Меркель, та її роль у російській агресії проти України.
    Отже, саме в той час, в 2014 коли Росія напала на Україну, Меркель (глава держави) відкриває двері імігрантам-мусульманам.
    І Європа, замість того, щоб сфокусуватися на агресії Росії, починає турбуватися непомірним напливом імігрантів з середньовічних мусульманських країн. Тому що то тут, то там мусульмани починають вести себе в Німеччині як у себе вдома: того зарізали, ту згвалтували...
    Тут уже бюрграм і мусью не до України...
    Чи було це випадковим збігом? Вєллер дуже і дуже сумнівається. Тобто переконаний, що це - не випадковий збіг.

Ми ж, думаю, не сумніваємося, що Зеленський притиснув канали путінського кума саме тоді, коли медведчуківському куму було не до кума:
    почалися заворушення, пов"язані з судом над Навальним, туди була прикута увага Кремля.
    Якраз Зеленський і вловив момент. "Учора було ще рано, завтра - уже пізно".

Але головне не це.
    Головне те, що @Mykhaylo Khomchyn заглянув сьогодні на форум і нічого не написав. Можливо, не було чого перепощувати, а перепощувати старі картинки - не комільфо.
    На той випадок, якщо до Хомчина не дійшла інформація про дружню розмову Медведчука із терористом Пушиліним, яка відбулася за часів президентства Порошенка, я йому допомагаю.

View: https://www.youtube.com/watch?v=FY8vWwEtZpA

І хотілося б від Хомчина почути його (чи того, кого він перепощує) думку про те, яка роль належить Порошенку в цій історії.
    Знав Порошенко чи не знав про цю розмову.
    Якщо знав, то чому Медведчук не сів за сепаратизм?
    Якщо не знав, то чи не можна з цього робити висновок, що спецслужби з якихось причин не довіряли Порошенку?

А то з самого ранку - лише бляберуська самодіяльність (Меркель винна).

19. Blaberus

Тупе недосвідчене циганське бидло.

20. Blaberus

А чому він не сідає зараз? можливо онук ката теж сепаратист?

а де твій аватар? :)