ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну добре, а справу проти сина Байдена вже закрили чи ні? Клоун вихвалявся Трампу, що у нього генпрокурор - повністю свой чєловєк і він притисне сина Байдена. Цікаво, як Байден тепер на це відрагує, бо то якась корупця, нє? Вплив на американські вибори.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Журналисты OCCRP рассказали о покупках Порошенко через офшоры на десятки миллионов долларов

Порохоботи! У Вас ніколи не виникало питання, чому Порошенко не реагував на те, що замісник гендиректора "Рошена" мав офшорки, через які прокручувалися мільйони, щоб не платити податків у казну України?
    Не знав, яку змію (його колишній однокласник Сєрьога Зайцев) пригрів на грудях?
    Який своєю поведінкою запаплюжив чесне і непорочне ім"я свого благодійника, а за сумісництвом - майбутнього гетьмана?
    Чи знав?
    Яка Ваша, шановні порохоботи, думка?
    Причому, зауважу, OCCRP - це Вам не "Сірьожа Квартирович"
    Це - дещо солідніше джерело.
    Проєкт розслідування корупції та організованої злочинності — Вікіпедія

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):))):))):))):))):)))
    А для чого ?

Пані з Харкова, професорка написала, що Порошенко мав власні офшорки, навіщо йому офшорки заступника директора?
    :))):))):)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Найтепліші вітання Главі УГКЦ
    Блаженніший Святослав
    з днем народження!
    Українська Греко-Католицька Церква
    посідає важливе місце у справі духовного відродження України. І Ви, як її лідер, з честю та гідністю виконуєте покладену на Вас велику та світлу місію. Правда, любов, віра та милосердя – це шлях до спасіння, яким Ви йдете та ведете вірних за собою.
    Тож нехай віддане служіння Господу та Україні воздасться Вам на многії і благії літа! Міцного здоров'я та Господньої благод…
    Показати більше...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Петро Порошенко

Найтепліші вітання Главі УГКЦ
    Блаженніший Святослав
    з днем народження!
    Українська Греко-Католицька Церква
    посідає важливе місце у справі духовного відродження України. І Ви, як її лідер, з честю та гідністю виконуєте покладену на Вас велику та світлу місію. Правда, любов, віра та милосердя – це шлях до спасіння, яким Ви йдете та ведете вірних за собою.
    Тож нехай віддане служіння Господу та Україні воздасться Вам на многії і благії літа! Міцного здоров'я та Господньої благод…
    Показати більше...

6. medwedo berlogsoni

Жодного протиріччя.
    Порошенко оформив свої офшорки на свого однокласника. Корупціонери так роблять завжди.
    У них завжди багаті мами, тещі, тітки, бабусі, дідусі, віолончелісти, тренери та "кружки їх членів" (з анекдота).
    Чоловік застукав жінку із якимись мускулистими мужиками.
    Це хто? - Члени мого кружка.
    Жінка застукала чоловіка з якимись красунями
    Це хто? - Кружки мого члена.

На днях (холодно, між іншим, зовсім погода не "щоб покупатися") Порошенко чомусь поперся на Кіпр, який славиться своїми можливостями в плані відкриття офшорів.
    Чому б це?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Другий день распрекрасні рубльові журналісти намагаються впихнути невпихуєме. Вчора цілий день вкидали якусь хрєнь про контрольовані Порошенком офшори.
    Видно пішло не дуже. Бо сьогодні цю хрєнь вже подають як головну новину вчорашнього дня. Зокрема, так звана "українська правда"
    Не здивуюся якщо завтра будуть подавати як головну новину тижня, декади, місяця, кварталу, року. Щоб впихати невпихуєме в голови баранів.

Бо ж які ще головні новини можуть бути в Україні в такий прекрасний час багатства і правди?
    І тут питання не про офшори. І навіть не про Порошенка, а про свідоме зміщення акцентів, керованість, продажність ітд.

То ж істину вам кажу: якщо після епохи клоунів цей прошарок рубльових куртизанок, які були першопричиною деградації суспільства і держави впродовж 30 років, не буде сидіти в тюрмах, то нема що робити в цій країні, бо вони і надалі будуть перетворювати і так інфантильне населення в стадо баранів.

8. СІРОЖА ХОЧЕ ПРАВДИ

Великий залізничник Сірожа Лещенко продовжує лити багно на Петра Порошенка без обіду і перекурів. Він це називає боротьбою за правду.

Ну, правда - так правда. Правда буває різна.

Наприклад - така. Великий залізничник Лещенко працює повноцінним ведучим на "24 каналі" - він веде програми "Що це було" і "Чесна політика". Тут треба розуміти, він не просто зачитує в ефірі падготовлений кимось текст, це не рівень Лещенка. Він повноцінно створює кожну передачу - за не менш повноцінний оклад.

Ще Сірожа Лещенко працює у газеті "Kyiv Post" - пише по кілька статей на місяць. Теж за гонорар - 659,6 тис. грн. за 2020 р.

Ще Сергій Лещенко веде власний ютуб-канал і нещодавно похвалився що перетнув відмітку у 100 тисяч підписників. Ютуб-канал, це надходження від "Петріон" та гроші від самого Ютуб за рекламу. Але справа не в цьому. Просто зрозумійте, кожен ролик на Ютуб - це шмат роботи. Придумати сюжет, зняти, змонтувати.

Також відомо що Лещенко надає різноманітні послуги низці бізнес-компаній. У 2020 р. він отримав 396,6 тис. грн. гонорару від фірми "Eaton Vance Corp." (США), ще 332,1 тис грн. від Google Ireland Limited.

Додамо до цього, що Лещенка ніяк не назвеш пустельником який зранку до ночі розривається на роботі через вроджену роботоголію чи-то через надприродну скнарість. Настя Тапольська уваги потребує неабиякої, та й квартирам немалої метражності потірбні догляд і турбота.

Вас нечіого не засмучує в перелічених фактах? Тоді я вас запитаю - а коли власне Сірожа Лещенко працює членом наглядової ради Укрзалізниці? Скільки часу на місяць він реально може приділити своєму основному (нібито) місцю роботи?

Працюючи офіційно на УЗ Лещенко отримує з/п у 332 тис. грн. за місяць (з/п пересічного зализничника 10 тис. грн. "брудними"), плюс він має корпоративну картку, якою може оплачувати "представницькі розходи" - квітки, подарунки, розходи у відрядженнях, послуги зв'язку, ресторани, тощо. Все це - з наших з вами податків, які я наприклад зі свого ФОП плачу щомісяця.

За які корисні справи Лещенко отримує такі шалені кошти? Явно не за поліпшення роботи "Укрзализниці". 2020 р. УЗ завершила з рекордним збитком в 11,9 мільярдів грн. Єврокомісія вже б'є на сполох - "Укрзализниця" знаходиться у критичному стані. Тоді за що Лещенку платять аж такі суми?

Очевидно за що. Лещенко - самий дорогий ЗЕбот. Думаю у такий спосіб гроші дають не тільки йому особисто - він мусить на них утримувати ще пару ЗЕботоферм. Іншого пояснення ситуації я просто не бачу. Те скільки грошей на ботоферми прилипає до рук самого Лещенка - питання окреме.

Просто уявіть собі. Стільки от за боротьбу з Порошенком вони платять одному тільки Сіроже, прчому державним коштом. Прикиньте скільки вони розходують на всю ЗЕботву. Ці люди нам розповідають про "ботоферми Порошенка".

Сірожа хоче правда? Правда буває ще й така.
    FB_IMG_1620234687295.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. ️Хотим поздравить гения политтехнологий из Офиса президента Мишу Подоляка с очередным грандиозным провалом. Эти великие комбинаторы разработали грандиозную провокацию против экс-президента Петра Порошенко, которая вылилась в не менее грандиозный пшик.
    Не мудрствуя лукаво, они решили повторить свой предыдущий номер и организовать Петру Порошенко на отдыхе новую встречу с "возмущенными ветеранами". Тот факт что экс-президент за границей с семьей привык ездить сам, им явно вскружило голову.
    Да не тут-то было. На Кипр екс-президент выехал в сопровождении серьезной охраны, в том числе так же из участников АТО. На Кипре же он остановился в отеле, который среди прочего предоставляет охрану своим посетителям. Провокации в аеропорту, в отеле, и в ресторане отеля не состоялись, поскольку привезенных туда "возмущенных ветеранов" до Петра Алексеевича просто не допустили. А особо ретивых забрала полиция.
    Что тут скажеш? Гении-комбинаторы.
    Телеграмм канал Печерский Холм.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Корупціонери не такі дурні, щоб відкривати офшор на себе, а потім переоформляти на когось.
    шось не пляше тут, погодьтеся.:)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б вам пояснив...

Мимо, Кіпр вже давно не закритий, придумайте щось інше.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому то у нього погоняло Серуня.

13. medwedo berlogsoni

Не пляше.
    Я не сказав "оформив на себе, а потім переоформив"
    Я сказав, що він відразу оформив на свого однокласника.
    От оце і не пляше. Почитайте уважно, що я написав.
    А оформив-переоформив, то вже Ваші домисли.
    Миху, признайтеся, обісралися з обваленим мостом? Капітально відремонтованим при Порошенку-Гройсману в 2017 році?
    Дайте чесну відповідь, не грішіть перед Богом.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

1.
    читайте першоджерело. Там сказано, що Порошенко - власник офшорів, потім ви пишите, що на свого зама оформив.
    Хоча і в це важко повірити. От якби вас викликав шеф і сказав: я на вас оформлю офшори. Ви б погодились, знаючи можливі наслідки?
    Отож я вас запитав: навіщо, коли професорка написала, що у Порошенка вже є офшори? Ви промовчали.

1. капітально - відремонтованим - ви самі придумали. Ви самі написали, що Укравтодор знав про аваарійність моста і призначив ремонт. Тобто він не був капітально поремонтованим.
    2. у 2017 році міст міг бути придатним до експлуатації, а через 4-5 років - вже ні.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви написали (цитую):

Порошенко оформив свої офшорки на свого однокласника.

Значить, Порошенко мав власні і оформив на однокласника. Так що вже так нагло не брешіть.

16. medwedo berlogsoni

Я нічого не придумав.
    Уважненько прочитайте нижченаписане
    Я Вам навіть скріншот зробив і підкреслив червоним на той випадок, якщо Ви не зареєстровані в фейсбуці.
    гройсманкапремонт.JPG

Ну що, хоч тепер признаєтеся, що обісрались? Вже вдруге?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але при тому, Укравтодор ЗНАВ, що міст тре ремонтувати.
    Ще раз кажу: у 2017 році міст міг не бути у аварійному стані.

18. medwedo berlogsoni

А Укравтодор оцінив той "капітальний ремонт" по-Гройсману і запланував все переробити вже в цьому році.
    Тільки не пишіть, що всю дорогу поремонтували "капітально", а ремонт мосту залишили на потім.
    Міст після "капітального ремонту Гройсмана" простояв менше чотирьох років, а не чотири-п"ять.
    Нахера такі ремонти, вибачте на кучерявому (як голова Порошенка) слові?

19. medwedo berlogsoni

Знав і включив в план. Бо бачив, що при Гройсману схалтурили. Попросту розікрали гроші. Новак у Польщу відвіз два мільйони готівкою. Євро.
    Ви зранку кричали про "крадівництво Зеленського", виявилося, що це - крадівництво Порошенка.

Доповнюю.
    Ваші слова:
    Це робилося не за ковідні гроші. Погодьтеся.

Весь час чомусь відбріхуєтеся.
    Або приберіть оте своє про Господа і можете далі брехати. Скільки влізе.

Останнє редагування: 5 тра 2021
    • Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Херово оцінив, тому херово запланував. Міст впав сам по собі, без навантаження.

а де твій аватар? :)