ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Ключ від раю знаходиться у Петра. А коміків ховали за парканом цвинтарю.
    Думай, Україно.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тут, точніше, не "тут", а в Америці закручується цікава інтрига: Джуліані-Фірташ-Луценко.
    Нагадаю, що Луценко (серло по своїй натурі), яке виступало проти американського посла Йованович (мені слово послиня не подобається). Дуже наївно сподіватися, що Юра Луценко наїжджав на представницю США в Україні без відмашки Порошенка.
    Скоро Луценко може виявитися знову "бажаним" в США, але на цей раз - в плані допиту та екстрадиції за океан.
    Втім, послухайте пару хвилин Сергія Лещенка з того моменту, де я виставив ролик, а кому цікаві деталі, може послухати хоч і ввесь ролик.
    Сергій розповідає про дуже цікаві події, що скоро почнуться. Причому - не з голови, а з американських ЗМІ.

View: https://youtu.be/AwcaX3XLHYY?t=1231

Я також не думаю, що коли виникне питання - екстрадувати Юрія Луценка в Америку чи ні, нинішня влада в Україні довго задумуватиметься.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, ти ж сам казав, що ти безбожник і шо ніби ти задуже освічений, щоб вірити в ці казки :)
    Чи ти таки зібрався в рай? ;)

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ключи від свого уявного райку Порошенко виборював все своє життя, та тільки ж йому все мало - влади було мало, палаців мало, мільярдів мало...
    А ключей від раю в Україні нема ні в кого і не буде. І раю не буде, може тільки у Комунарця буде свій особистий рай, та й те ..підозрюю, що його ангели розкусять.)

5. medwedo berlogsoni

Ничего нет.

View: https://www.youtube.com/watch?v=xv-WaO2kmkg

6. Про «упоротих порохоботів»

Олег Шимко

«Упоротий порохобот» – це “снігова людина” ФБ. Показати його не може ніхто, але є багато свідків, які його бачили. Зазвичай “упоротий порохобот” мариться свідкам перед виборами або після підйому рейтингів “Європейської солідарності”.

Зараз вже важко сказати, хто побачив «упоротого порохобота» першим. Можливо, то була Тетяна «Мінстець-ТП» Попова, але це неточно. Свідки кажуть, що його характеризує високий зріст і густа шерсть така палка і некритична любов до Петра Порошенка, що “він аж шкодить самому Порошенку!”

Тут громадяни, що спостерігають не міфічних, а реальних людей, відчувають когнітивний дисонанс. Досвід каже їм, що саме прихильники Порошенка, агітуючи за нього, не козиряють його іменем як таким, а посилаються на справи та здобутки: армія, томос, асоціація, міжнародна коаліція, санкції агресору і т.д. і т.п.

Навпаки, ім’я Порошенка є фактично обов’язковим для вживання у його противників. Навіть найнейтральніші запитання викликають потік згадувань про Порошенка:

– Чули, вчора поранили одразу 10 бійців, це таке перемир’я?
    – А ваш Порошенко скільки поклав у казанах?!
    – Як вам ціни?
    – А за Порошенка пенсіонери теж голодували!
    – Багато заплатили за опалення?
    – Замовчіть вже, порохолізи!!!

Картину світобудови прихильників нової влади дійсно міцно прив’язано до Порошенка. Чому?

У Зе немає і не було на момент обрання свого власного позитивного рейтингу. Взагалі. Його не було на чому будувати: ані досвіду, ані стратегії, ані мети. Питання негативного рейтингу було знято за допомогою фокусу під назвою «він нове обличчя, не з числа старих політиків». Нічого не робив – отже, ніде не помилявся.

Питання позитивного рейтингу вирішили іншим фокусом – його побудували повністю за рахунок негативного рейтингу Порошенка, виключно на протиставленні (ну, може , трохи додавши бидляцького шарму від Голобородька): це НЕ Порошенко, це ВИРОК Порошенку, це, як пам’ятаємо, особа, фізіологічно відмінна від Порошенка, «точно не гірше за Порошенка». Нічого, крім відторгнення Порошенка, в цієї постаті немає й досі.

Але до того і для того знадобилося створити Порошенку аномально перебільшений негативний рейтинг. Максимально демонізувати, пофарбувати в безальтернативний чорний, облити брудом, оббрехати саме його особисто, бо набагато простіше для бидлосприйняття прив’язати всі гріхи світу до однієї особи (яка і є головною перешкодою реваншу), вести постійну атаку саме на цю особу.

Це була постійна, брудна, хамська атака, у великому та дрібницях: костюм м’ятий (Свєта-Лайнорезка), військовий берет не так сидить (Бігус), п’яничка (не пам’ятаю, чиє це), жінка не так привітала з днем народження (знову Бігус), «барига» (Сявкошвілі), «торти на крові» (Вомбат), і навіть «я побачила уві сні голого Порошенка, він був такий огидний» (Овно) – як вам?! Ну і, звісно, Мальдиви, «апшори», «казани», «ліпецька фабріка» і , нарешті, «свинарчуки» (знову Бігус). «Що ви будете робити, КОЛИ програєте вибори?» (Кошкіна).

«Уланы с пестрыми значками, драгуны с конскими хвостами – все промелькнули перед нами, все побывали тут». Журналісти, активісти, патріоти, антикорупціонери, з нічогенькими зарплатами в ГОшечках, з елітними квартирами, будиночками, з новими годинниками, автівками, понтами, з новими ФОПчиками під гранти – усі захоплено мочили українську владу та наближали реванш.

Який там агресор, хто там агресор, хто про нього пам’ятає? Зло, вселенське зло йде на українського обивателя, злочинець злочинців, зашквар зашкварів, уособлення пекла – Порошенко!!! Це він обікрав, ледь не вбив, це жахливіше за нього немає, на ньому кров, кров, кров!!! (Обивателя на цьому місці колотить реальна істерика).

Хто врятує? Юля? На ній самій нема де клейма ставити. Риги? Так ще свіжі в пам’яті розстріли на Майдані. О, ось він, рятівник!!! Простий хлопець на лисапеді, не був, не знаходився, не помічений, НЕ ПОРОШЕНКО.

Здобули. Нарешті цей простий хлопець керує країною. Знову патріоти обурюються, розслідувачі-антикорупціонери розслідують, активісти щось активничають – але без того вогню… А порохоботи думають, як країна буде вибиратися з цієї дупи.

Так ось що я вам скажу: країна почне вибиратися з дупи, коли у мізках її громадян буде реальна картина світу, а не та, яку впарюють їй олігархічні канали, коли громадяни почнуть відрізняти справи від понтів, результати від обіцянок, трудоголиків від ледарей, героїв від зрадників, чорт забирай!

А оскільки спотворена картина світу тримається переважно (якщо не виключно) на демонізації та оббріхуванні особисто Петра Олексійовича Порошенка, то і повернення електорату до реальності неможливо без визнання його реальної ролі та внеску в розвиток України в період 2014-2019 року, а також дещо до того і трохи наперед.

Справа не в тому, який він класний сам по собі, та як ми, порохоботи, його любимо. Справа в тому, що міць зекоманди, як роботи якутського скульптора, зліплено з лайна, що його кидали в бік Петра Порошенка. Або ми очистимо його ім’я від бруду, або ми житимемо у Малоросії замість України. От і все.

Реальна картина світу складається з дуже простих і ясних тез:

– Влада зразка 2014-2019 року була найбільш успішною, найбільш фаховою і найбільш патріотичною за всі часи незалежної України, за що ми значною мірою маємо подякувати Петру Порошенку.
    – Зекоманда є як мінімум недолугою та непрофесійною, як максимум – свідомо шкодить державі. Зекоманда – це ватно-ригівський реванш. Саме заради цього реваншу бомбардували голови виборців ненавистю до Порошенка.
    – Наразі «ЄС» та Петро Порошенко є найбільш успішною, найбільш фаховою, найбільш патріотичною і найбільш потужною опозицією реваншистам.
    – Ніяких нових сил та нових облич, здатних бути більш потужною, більш успішною силою спротиву реваншу, немає і не очікується. По-перше, їм немає де рости в цьому зеленому болоті; по-друге, в цьому болоті немає місця та можливості їх перевірити у справі. По-третє, влада із задоволенням дістане зі своїх шухлядок своїх претендентів на лідерство і «лєгєнду» зліпить, і піаром забезпечить.

Кожен, хто намагається донести до співгромадян ці прості істини, сприяє одужанню країни та поверненню її на шлях від імперії до Європи. Кожен, хто навпаки продовжує спотворювати співгромадянам картину реальності, тягне країну знову в імперське багно, допомагаючи в цьому обом КВНам: московському та криворізькому.

Зауважу, що зокрема спотворенням реальності є:

– замовчування факапів зекоманди;
    – критика Зеленського без адекватного визнання заслуги та значення попередньої влади (це просто підштовхування електорату до нескінченних пошуків щастя в обіймах ще новіших облич або добре забутого ОПЗЖ);
    – натужний пошук «запитань до Порошенка» та хоч якогось негативу, що можна було б до нього штучно прив’язати (зокрема і міфічних «упоротих порохоботів»).

«Упороті порохоботи» з’являються тоді, коли вже нема чого закинути і самому Пороху, і його партії, і тоді вмикається аргумент останньої надії: «О, у нього є такі погані прибічники, такі погані, вони так йому шкодять, вони шкодять його рейтингу».

Знаєте, пані та панове, рейтинг – це ми. Рейтинг – це підтримка. Просто підтримуйте самі, і все буде добре. Ніякі «упороті порохоботи» не упаривалися до лайків під пропозицією пустити газ на форум іншої партії – тому за рейтинги хай бояться ті, хто це робив.

Ще один момент.

В умовах засилля олігархічних каналів рятувати свідомість українців від атаки агресора перед усім мали б публічні особистості. Якби наші актори, співаки, спортсмени, блогери, активісти, експерти були чесними з людьми і з собою, якби своєчасно, голосно та рішуче подали голос за дійсно українську владу, зелений реванш не відбувся би.
    Цей моральний обов’язок з них ніхто і досі не знімав. Вони мають підтримати Україну. Якщо більш ніж доля країни їх хвилює, що у наступному шоу їх не зважать і не зроблять щасливими, хай принаймні мовчать і не підмахують реваншистам. Ми не повинні підтримувати їх бажання абстрагуватися або продатися. Ми повинні нарешті побудувати механізм репутації.

На фронті гібридної пропаганди, як і на лінії розмежування, немає жодного дня тиші. Брудний потік брехні та маніпуляцій несе наш човен все ближче до водоспаду у прірву. Якщо класний актор Вася настільки класний, що вважає себе вільним від весел, він ставить усіх під загрозу. Якщо класний пацан з купою заслуг перед державою, що має вагу і авторитет, достатні для того, щоб дати Васі копняка та посадити його на весла, замість того каже «Не чіпайте Васю, бо він класний», він, як і Вася, наближає катастрофу.

Коли прилітає і Васі, і його захиснику, вони починають шукати «не таких порохоботів» (підтримуючи цей пропагандистський міф.). Але йдеться не про упоротість, а про відділення зерна від полови. Про бажання зберегти Україну.

І ще важливий нюанс на додачу до довгого допису. Насправді електорат за межами ФБ не дуже в темі, хто є правильним порохоботом, хто неправильним, хто “упоротим”. Цей допис також не для широких мас, а для відносно вузької мережевої спільноти, в яку, тим не менш, входять і політики, і лідери думок, і спортивні/естрадні/телевізійні зірки, і , нарешті, просто небайдужі громадяни.

Тут хочуть мати вплив, зачаровувати і пропагувати. Тут не проходять вибори, але саме тут значною мірою починає формуватися інститут репутації. Саме тут небайдужа спільнота може напхати огірків вчорашнім авторитетам і вимусити зірку мережі закрити акаунт за україножерські погляди.

Порівняння активних членів цієї спільноти з апостолами було б перебільшенням, але є спільна риса. Ні, не святість, а завдання свідчити правду.

Мем про “упоротих порохоботів” призначений атакувати саме цю вузьку спільноту. Він призначений спотворити правдиву картину реальності саме у тих, хто мав би доносити її до інших. Це атака на небайдужих, це атака на активних. Це атака на тих, хто розуміє, що відбувається.

“Якщо сіль втратить силу, хто зробить її солоною?”
    Друзі, але ж наші страви ніколи не будуть надто прісними, так?

7. medwedo berlogsoni

Ага-ага. Не козиряють...

• Подобається Подобається x 2
  8. Коли собаці немає що робити, то вона яйця лиже

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. medwedo berlogsoni

Чудово, Хомчине, чудово!
    Але не обійшлося і без русизмів, хоча і намагалися не засвітитися.
    Відмінювання слова ледарі
    Що свідчить також про те, що Ви особисто цього перерепосту
    а)не читали, або
    б)читали неуважно, або
    в)уважно, але Вам (творцю української, як Ви себе називаєте) не впала у вічі кричуща помилка того, хто це "ваяв".

Ну, і, само собою, ТРУДОГОЛІК - тлумачення, орфографія, новий правопис онлайн

Хомчине, Ви краще скажіть, Луценко перед американськими виборами зустрічався із Джуліані, за яким зараз цюпа плаче, із власної інціативи, чи його хтось надоумив пертися межи люди на міжнародному рівні?
    Все, що відомо про візит Джуліані до Києва та Будапешта

А те, що такого президента як Порошенко більше ніколи в Україні не буде, ми і без Вас знаємо.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А я з великим трудом дочитала до цього і плюнула. Ото "професійний українець" накатав простирадло, щоб підняти дух порохолизів. Але схибив:

Останнє редагування: 3 тра 2021
  11. А що панможе сказати про квартиру свого любимого квартировича і про борги, в які квартирович увігнав Укрзалізницю?

12. medwedo berlogsoni

Хомчине, я ж пояснив, і не тільки я. Рейтинг Зеленського ніколи не був сімдесят відсотків. Його рейтинг - це скільки людей проголосувало за нього в ПЕРШОМУ ТУРІ ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ.
    Це - по-перше.
    По-друге, Ви мабуть спросоння забули що ця тема - про Порошенка. Такі великі графіки, над якими хтось поподів, хоча зовні і красиві, але брехливі.
    А правду слід писати в цій темі про Порошенка.
    Як він на своїх політичних ресурсах друкує свої бізнесові справи.
    Європейська Солідарність

Скажіть, будь ласка, яке відношення має проект концертної зали Рошен до політичної партії?
    Як думаєте, партія Європейська Солідарність скоро почне на своїй сторінці у Фейсбуці друкувати найкращі дизайни коробок для цукерок Рошен?

Чи з"являться цукерки "ПЄС Тузік"?

13. medwedo berlogsoni

А ось результат двох років президентства Порошенка
    Рейтинги, статки і візити: два роки президентства Порошенка у цифрах - BBC News Україна

Тепер порівняємо, хто більше втратив за свої два роки. Навіть припустивши, що 73 відсотки у другому турі - це реальний рейтинг Зеленського на той момент (хоча це - не так. Там було багато таких "аби не Порошенко").
    Беремо в руки рахівницю і рахуємо

Порошенко: (54,7 -17,9)/54,7*100% = 67,28%
    Зеленський:
    (73,0-24,9)/73,0*100% = 65,89%

Тобто, мудрий сивочолий досвідчений всіма знаний політичний діяч Порошенко за свої два роки втратив більше прихильників, ніж нікому невідомий як політик "кіт в мішку" Зеленський.

Домашнє завдання: Порівняти, який відсоток електорату втратили за два роки ці президенти, якщо орієнтуватися на результати перших турів виборів.

• Подобається Подобається x 1
  14. medwedo berlogsoni

До повідомлення від Радіо Свобода, що Луценко зустрічався у Будапешті із Джуліані претензії є?
    Залізницю в борги, до речі, ввігнав Ахметов зі своїми пільговими тарифами на перевезення залізної руди.
    Члени Наглядової ради саме зараз і намагються скасувати ці несправедливі тарифи.

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Зате свого Бєнєчку падлокловун нікому не віддасть.
    Я пам"ятаю як отара зебілів верещала що падло ось-ось відправить Бєню в Штати, де його з нетерпінням чекають хлопці з ФБР. І Що? Коли відправить?
    Тупі зебіли не розуміють, що падлокловун скоріше залишить Україну без пітримки Штатів ніж залишить свого Бєнєчки без годівниці.

16. Blaberus

І що? Гординя не дозволяє лохам визнати що вони лохи. Це стосується бидла у будь-якій країні.

17. Blaberus

Яка дурна мавпа, хоч і японська! Тема про Порошенко.

18. Мій колега з дружиною 11 квітня народили донечку.
    Він стоїть в моїй лабораторї перед мікроскопом, розповідає і сяє.
    У відповідь йому сяю я і на правах молодого батька починаю роздавати йому купу порад, розповідаю про наші з дружиною хитрощі і помилки, а потім додаю:

- Вам хоча б пощастило, Ви отримали бебі-бокс. Ми от із дружиною отримали картку з грошима, а не те, що було потрібно в найважчі моменти.

І тут він мене ошелешує:
    - Антон, ми не отримали бебі-бокса. В пологовому їх немає. Нам видали довідку про це.

Я (сподіваючись на краще):
    - От халепа, мабуть закінчились, тоді картку вже оформлюєте на 5000 гривень?

- Ні, картку чомусь сказали приходити оформлювати через 30 днів.

Я став чорним.
    Знаєте, минулого року, коли я особисто стикнувся з аферою Мінсоцполітики по заміні прекрасних бебібоксів на срану картку, яку оформити ДУЖЕ важко, після серії своїх гнівних постів (крайній тут
    View: https://www.facebook.com/100001274730611/posts/3672888469430275/
    ), після суспільного резонансу, після розслідування бігусівців про цю тему (
    View: https://youtu.be/pTTodxQF1kE
    ), після цілого прийняття закону, що зобов‘язував Мінсоц повернути пакунок малюка українцям, я щиро думав, що тему закрито.

Що хай ми і не отримали бажаний бебібокс, але в тому числі і нашими зусиллями решта молодих батьків його отримають.

І тут я чую від свого колеги, що нічого немає, а потім бачу оцей пост Александр Соколовский, де він детально пояснює, чому схема з 5 тисячами гривень жива, а бебібокси - ні.

View: https://www.facebook.com/100001610903253/posts/4037428689654121/

Немає сенсу переказувати цей треш.
    Читайте.

Я ж скажу просто:

Глибокошановні лярви з Міністерства соціальної політики.
    Саме ви мали зробити, щоб все працювало.
    Ви не зробили. Не працює.
    Хто винен?
    Ви.

Я не знаю, нащо ви убиваєте пакунок малюка, але українцям от що скажу:

Вірити чинному уряду - це дурити себе.
    Куди не плюнь - або плагіатори, або чорти, або міністри-смерті, або ж аферисти з мінсоца.
    Для яких абсолютно все - це цифєркі і статистка.
    Для молодих батьків - це труднощі і горе.

Держуправлінці срані.
    Щоб вами Ківа керував.
    Щоб він знущався над вами так само, як ви знущаєтесь з українців.

Всім решті - майте гарний вечір.

ПиСи. А шо, Ківа - міністр соцполітики - це свіже дихання в українській політиці, нє? Бо шось відосики від гаранта вже геть не веселять.

а де твій аватар? :)