ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Good man

Good man Обычный человек

Порошенко: На мои вопросы, почему отказываются вакцинироваться (прошу прощения за непарламентское выражение, прозвучавшее из уст врача, который пребывает в отчаянии), потому что г@вно привезли.
    Зеленский: Информационно нашу страну атакуют не только извне, но и изнутри... когда называют вакцину словом, которое характеризует суть именно их поступков.

Дания первой в мире полностью отказалась от прививок вакциной AstraZeneca
    В Швеции растет число отказов от вакцинации AstraZeneca и невостребованные дозы приходится выбрасывать - СМИ
    Европа в 2022 году откажется от вакцин AstraZeneca и Johnson & Johnson
    Грузия отказывается от AstraZeneca для людей младше 55 лет
    В странах Европейского Союза добавили информацию о риске тромбозов в описание вакцины AstraZeneca
    В Британии рекомендовали не прививать вакциной AstraZeneca людей до 30 лет
    Европейский регулятор подтвердил связь вакцины AstraZeneca с тромбозом. Но назвал это "редкой побочкой"

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не дуже вас зрозуміла. Це тільки моє ІМХО і як приклад кандидата до влади.
    Мою модальність тут почує навіть не дуже чуйне вухо.
    Де тут військові справи, хотіла б знати?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Погоджусь з Вами: Гриценко і військові справи - слова антоніми...

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А от цікаво (Хомчин, приготуйся вдвадцяте перепостити одну і ту ж картинку - це так весело і дотепно):
    Читаю повідомлення:
    Санкції проти контрабандистів: Зеленський позбавив трьох українців громадянства - джерело | Українська правда
    А хто ж такий цей Альперін?
    Про нього багато цікавої інформації, і Порошенко якби "при чому".
    І от чому:
    Альперін Вадим Олександрович — Вікіпедія
    В 2017 році саме в розквіті було президентство Порошенка.
    Порохоботи НАБУ інакше як НАєБУ, між іншим, не називають. Чого б це?
    Що таке 141 тис. гривень для мільярдера? (Яким є Альперін). Саакашвілі іронізував з цього приводу: це - вартість обіду з товаришами в ресторані.

Але і це ще не все. Був колись генпрокурором один кум-електрик. Надійна людина.
    Альперін Вадим Олександрович — Вікіпедія

Міг Порошенко позбавити громадянства контрабандиста Альперіна і видворити із України, якщо суди і куми-генпрокурори - продажні?
    Міг. Але не позбавив, не видворив. А Зеленський зміг.

Порошенко міг лише силою видворити Саакашвілі, у якого було єдине - українське громадянство. Тим самим своїм указом Порошенко порушив Конституцію, де сказано, що ніхто не може бути позбавлений українського громадянства, якщо це громадянство - лише одне.

Тільки не треба, шановні порохоботи, казати, що чому не судять, чому не садять. На манєже (маю на увазі суди, що дісталися у спадок нинішній владі) - всьо тє жє.
    Он Порошенко пліч-о-пліч з молодою і красивою (для Джіппсі) Юлею стіною стає а захист Тупицького.
    І Вовка нинішня влада ніяк за прапорці не зажене.

Головне, що працює Метод санкцій Зеленського-Данилова.

Я такий вредний, що мені, наприклад, хотілося б щоб у Порошенка було іспанське громадянство.

5. А як кацап співав, коли Порошенко позбавив громадянства сукашвілі. А тепер мовчок

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, циганхуїл.... то важка справа, а де написано, що колупання в носі заборонено?

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

По-перше, ви не досягли рівня міністра оборони, щоб такі заяви робити, при всій повазі. А Гриценко був ним навіть два рази, в 2 урядах.
    По-друге, я навела приклад генерала Кривоноса, який :
    Так при чому Гриценко. А тим більше я до військових справ. У вас настрій поганий?
    Я вважаю (моя особиста думка), що нам в президенти треба військову людину. Бо ми воюємо - раз. А по-друге, треба більш тверде керівництво.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, а хіба хтось каже, що колупання в носі заборонено?о_О

9. Кацапе, чого мовчиш про громадянство.

10. VasMT

Якби я, як дурень, натягнув помаранчовий шалик, і нагло брехав би з кожним подихом, то хто зна...

• Смішно Смішно x 1
  11. Gyppsy

Зато є що згадати :rock::yahoo:

View: https://youtu.be/Y26Nl9uKF20

12. VasMT

І шости тоді наскакали?

13. Gyppsy

Чо, спочатку було нормально, аж поки у владі любі друзі не скурвилися і не взялися красти нерозкрадене папєрєдніками )

Екс-голова штабу Ющенка Зiнченко звинуватив Порошенка у корупції, осінь 2005 року

View: https://youtu.be/nPcYSH4Tmhs

Екс-голова секретаріату президента Ющенка Олександр Зінченко 5 вересня 2005 року провів прес-конференцію відразу після відставки. "На останніх зустрічах усунення Порошенка і команди з посад стало ключовою умовою можливості моєї подальшої роботи в команді президента", - зазначив він.

Останнє редагування: 20 кві 2021
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. VasMT

Ото ж.
    Так вся та шобла-йобла і в 14-му скакала...
    А 54% повелись.
    А в 19-му 23% повелись... і смердять, і смердять, і смердять далі...
    Амнезія чи свідома падлючість?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

не зустрічав такого тупого цигана.:)))

16. Gyppsy

Для багатьох то була безвихідь
    Кого тоді було вибирати? А вибрати було тре...
    https://www.cvk.gov.ua/wp-content/uploads/2018/10/perelik_kandydativ_pu_2014.pdf

17. VasMT

РА-БІ-НО-ВИ-ЧА!!!
    Скільки раз підказувати...
    Рабінович - наше всьо!!!
    Хава нагіла!!!

• Смішно Смішно x 1
  18. Gyppsy

А шось не видно Вашого Рабіновича :scratch_one-s_head:
    Може хорує?

19. VasMT

Так "дорога ложка к обеду"...
    Тепер то він нашо?
    Фсьо, поїзд пішов...

20. Gyppsy

Рабінович ще міг би біля Бойка крутитися. Хто зна, як воно обернеться, може щось йому і перепаде

а де твій аватар? :)