ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

До речі вона з прямим волоссям та окулярчиками мені якось більше подобалась.
    Змінилась дуже, щось стервозне з'явилося)

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тільки нікому не кажіть!
    Я зіткнувся (і не лише я, а сотні тисяч бухгалтерів) з її працьовитістю, коли вона стала прем"єром).
    Я вже розповідав колись, але нагадаю, що вона колись поміняла відсоток нарахування в ПФ на зарплату за два чи три дні до закінчення кварталу. Причому бухгалтери, що вже все відрахували у фонд, закрили місяць і квартал, порахували і підготовили звіти, мусили все переробляти. Причому там чого тільки не видумували в бухгалтерських журналах. Пропонували якийсь середньо-зважений (средне-взвешенный) відсоток нарахувань з п"ятьма знаками після коми.
    Усих тих головняків не було б, якби закон постанову запровадили на три дні пізніше - з першого квітня.
    Не забуваємо також, як колись за часів Юлі була чехарда із тим, що враховувати при розрахунку середнього для лікарняних.
    Два чи три місяці рахували так, а потім заднім числом перераховували, тому що надійшло роз"язснення, які відмінило те, що введено було раніше. В двох словах - повернулися до того, що було перед тим, як зімінила Юля.
    А хи-хи з Путіним, коли ціни на газ поповзли вверх? З її подачі.
    Нехай краще онука (чи онучку) бавить.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Досі не знав, вже тепер знаю - спитав у Віки :)
    Але це мимо, бо
    По-перше, Юля не старечого віку.
    По-друге, я ж не хочу з нею роман заводити)
    ...

Юля просто файна, як файною буває книжка, мачанка до пирога чи погода за вікном
    І Юля стабільна. Практично всю політ.кар"єру вона має 13-15% підтримки виборців, котрі її не зраджують.
    Та й мало хто з наших політиків стільки років втримується на вищих щаблях.

Карочє, Юля чічка :good:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пані товаріщь, не списуйте на пандемію в Україні.
    В Україні Слуги народу від імені держави нажилися на масках, а не понесли витрати. В Україні після продажі масок Слуги народу продавали маски через Епіцентр. В Україні держава не закупляла кисневі апарати і все лікування було і є за рахунок пацієнтів!!!!

Яка криза, мадам? Шо ви таке вигадуєте?

5. Та ми вже б може і вспокоїлися, але зелейобам немає чим хвалитися як здобуткамии Порошенка і вже два роки з їх вуст не сходить слово Порошенко, Порошенко.
    Наш кугутик, як раз десять не пропіє це слово, на подра не забереться. Навіть кацалапий кацап при згадуванні своєго Велєкого крадівництва, теж посилається на Порошенка.
    Дякуємо, що не забуваєте і нам помагаєте незабути.

6. Gyppsy

Йой, @medwedo berlogsoni, Ви якийсь такий злопам"ятний, шо то капєц...
    "Хи-хи з Путіним" могло бути і на нервовому ґрунті. Це ж не з якимось яценюком-порошенком-луценком зустрітися, а з кагебістом з ядерною головкою в штанах)
    Та й практично всі наші політики гнулися перед хуйлом і віддано в очі заглядали
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Навіть Зе щось там в пуйлових очах був розгледів;

А за ціни на газ Юля трохи відсиділа.
    Он, всі кому не лінь ціни на все піднімають, а більше нікого не посадили, тільки файну Юлю на візочку крайньою зробили.

7. Побачити Париж і на все забути. Після того як Макрон, озвучив для Зеленського забаганки Путіна, Вова впав у прострацію і не повернувся на Батьківщину. Добре б звичайно назавжди. Але думаю, погулявши два дня з Оленою і всією делегацією за державний рахунок, тобто за наш з вами, в Парижі, сьогодні ввечері наше диво прилетить в Україну.
    Офіс Президента і позитивні боти Подоляка з СерЛещем і Арістовічем, розповідатимуть про чергову геополітичну перемогу - найвелічнішого лідера сучасності.
    А наступного разу, щоб відвернути нашу увагу від провалів Зеленського в міжнародній політиці - Вова зніме штани перед англійською королевою, Лєнка припре в палац в купальнику і шльопанцях, а Мендель на груди повісить вже не окуляри, а то чим Зеля на піаніно грав. А то зелебоби протверезіли і запитують, коли ця вся фігня закінчиться.

8. Gyppsy

Міську, та будь ласка)))
    Во тобі ще знимка на згадку;
    [​IMG][​IMG]

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо натяк на Гиценку, то який з гриценка військовий? Такий самий недоофіцерик, як і хомчин... Ще й пАморанчовий.

10. Good man

Good man Обычный человек

Она представляет страну на международной арене. Президент и его супруга не принадлежат самому себе. Да, да, борщеварочка, для тебя это будет открытием. Для понимания на твоем уровне - вроде как, делала борщ ты, а кушают его всей страной.:)))
    Первая леди не может публично пукать, ковыряться в носу, раздеваться и много чего ещё. Но я тебя удивлю, всё это она делает, делала и будет делать (в стороне от глаз) в силу того, что она человек.
    Твоё сравнение её с тобой некорректно. Когда ты читаешь лекции чёрт пойми в чём, то на 95% ты бросаешь тень на себя и на 5% на учебное заведение. Когда первая леди участвует в официальном мероприятии чёрт знает в чём, то на 95% она бросает тень на страну и на 5% на себя. Чувствуешь разницу? Доступно объяснил?

11. Good man

Good man Обычный человек

Опозорился на переговорах с Макроном, сразу геронтофил. А до этого всегда уважительно - президент Франции.

12. Циган, алаверди FB_IMG_1618652891460.jpg FB_IMG_1618662488348.jpg

13. Циган, а чому дивуватися. Ти і інші зебіли не приховуюєте, що головні вороги для тебе, Єрмакова-Зеленського та інших зедовбойобів не якийсь там хуйло кремлівський - а ті, хто любить Україну без малоросів, в т.ч. і Джемільов, Порошенко і ЄС ...

14. А, скотиняки, скажіть мені хоч один епізод через які вас ловили корчі і було чутно скрегіт зубів не весь світ, хоч найдрібніший, який через два роки виявився в результаті правдою?
    Семочко оббрехали.
    Гладковського оббрехали.
    Гонтареву оббрехали.
    Пороха оббрехали.
    Супрун оббрехали.
    Генерала Марченко оббрехали.
    І ще з десяток людей калібром поменше.
    І продовжуєте брехати.
    І у вас дальше українці винні, що хуйло напало і Порошенко особисто винен, що не здались кацапам в полон.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Gyppsy

Міську, є маленька різниця - Порох захланно жере ябко, а у Зе міміка морди. Та й то я чось думаю, що Зе прогнали через фотошоп)
    Бреши-бреши, Міську)))
    Для мене головні вороги ті, хто не дає Україні жити по-людськи.
    За хуйло кремлівське і решту кацапів і говорити не варто.
    А от внутрішні брехуни, фарисеї і злодії повинні одержати по закону. Будь вони хоч щирі українці, хоч малороси, хоч татари, хоч євреї з гагаузами

16. А те, що яблуко - це чистої води фотошоп, це нормально?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Знищує країну ну хуйло, а Порошенко. Циган, ти б методичку змінив. Палевно ж.

• Смішно Смішно x 1
  18. Квартальні паяци цілком можуть і не розуміти, хто такий насправді Мустафа Джамілев і наскільки безперспективно його шантажувати чи купувати. Але по-справжньому ідіотським цей вчинок Єрмака робить інше: Мустафа-аґа - чи не єдиний політик у країні, чиї слова жодній притомній людині не прийде в голову піддавати сумніву. Важко навіть уявити, яким дикунством виглядає в очах цивілізованої людини пов’язування національної політики щодо дискримінованого (і найбільш гнобленого сьогодні в Європі) народу з партійністю його лідера.
    Я ж укотре відзначаю для себе, що «нові обличчя», котрих мудрий нарід привів до влади в 2019 характеризує:
    - абсолютна відсутність ідеалізму й пасіонарності в плані ставлення до політики як способу виправити несправедливість (чому вони й не розуміють правозахисників-дисидентів), натомість - винятково як засобу збагачення;
    - абсолютне нерозуміння поняття репутації (характерне, щоправда, й для більшої частини українського суспільства);
    - абсолютний непрофесіоналізм у політиці й державному управлінні (що й зумовлює такі катастрофічні помилки).
    Ниці, цинічні дикуни при владі в європейській країні, та ще й на етапі, коли міжнародна підтримка є критичною для самого існування незалежної держави - чи може біда бути більшою?
    Карл Волох

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Gyppsy

Там всьо оригінал;
    Міську, а ти колись чисту воду бачив?)

20. Gyppsy

Не переживай, Міську, Порошенко в головній методичці у топ-списку числиться)

а де твій аватар? :)