ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А чому Ви не робите це добро вже і зараз?

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Та я наче в семінаріях теж не вчився, а попи нічого не кажуть про історію, крім поодиноких. А от в КП на кожному кроці політузують богослужіння, прапора націоналістичні та могили гегоїв(с)
    Вибачайте, херню зморозили)
    Що заслужили, те й отримали. Вони теж ображають російського президента, хоча і правильно, але не припустимо для політики. Але ж тупим все прощається)). Вони не менше зла принесли у світ, ніж росіяни, тому я їх однаково люблю))

3. Коммунарец

А як ви думаєте, акби воно було так, то чого не роблю вже і зараз?

4. Gyppsy

Взагалі-то я думаю, що Ви з тими байками про своє віронавернення і ізбраніє просто прикалуєтеся)
    Але Ви трохи промахнулися, коли вибрали за основу своїх казок християнство.
    У християнській вірі все побудоване на тисячоліттями встановлених канонах і догмах. І відступати від них не є айс, бо ми народ в основному християнський і трохи в тому петраємо. Так що Ваші роздуми ні разу не сприймаються серйозно)

Воно би більше пасувало, якби Ви стали послідовником якогось Кришна чи тотих Вуду з Тау-Кита. Тоді б це було щось нове і екзотичне. Хоча, в принципі, також нафік нікому не потрібне)

Але якщо це заняття Вам подобається - то чого ж, флудіть і дальше. Прикольно читати ;)

Останнє редагування: 12 кві 2021
    • Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Львівцю @Мих -уїле - так потрібно звертатися. Боремося за красу і чистоту української мови.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Gyppsy

Та це ж комп сам таке підтягує, я лише тисну зелену кнопку)
    А щоб було так, як Ви кажете, то мені тоді прийдеться кожного разу редагувати це звернення, а лєнь :blush:

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А взяти карантинні обмеження. Якими лютими словами лають владу базарники, ресторатори та розважальний бізнес! Люди мруть як мухи, а їм давай заробіток. У Франції якщо полісмен зупиняє авто подивитись документи, то вертає їх разом з папірцем на штраф за те, що людина визирнула до нього без маски.
    І штраф величенький.
    І ніхто не протестує.
    А як за Януковича голосували? Сидів два рази, малограмотна людина, заяву без помилок не напише, в географії не петрає, а Донбас за нього проголосував. І це зіграло з ним настільки поганий жарт, що сиділи в підвалах, а зараз не мають де жити самим, ні що робити з своїми старими та дітьми.

• Подобається Подобається x 1
  8. Gyppsy

А на маєш )))
    Міську, це мусет знову свіжий пройоб політологів ЄС, шо нє? ;

Конфеты "Гордон в шоколаде" продаются в Киеве по цене в 6 раз дороже, чем "Рошен"

Цукерки "Гордон в шоколаді", які випустив український журналіст Дмитро Гордон, коштують 200 гривень за 170 грам.
    Це значно дорожче, ніж "пташине молоко" інших марок. Незважаючи на це, цукерки користуються попитом.

Про це "Страна" розповіли в магазині "Коло", на прилавках якого з'явилася новинка від Гордона.
    "Це тепер наша візитна картка. Вчора тільки надійшли в продаж, а деякі навіть не купують, а просто заходять сфотографуватися", - повідомила співробітниця на касі.

Вартує Гордон фантастично дорого для цукерок типу "пташине молоко". "Рошен" і подібні українські - 30-35 гривень за 150 грамів, а "Гордон в шоколаді" - 200 гривень за 170 грамів.

Цікаво, що в квітні 2021 року журналіст заявив, що хоче також випустити морозиво під назвою "Гордон на паличці".

[​IMG][​IMG]

9. Коммунарец

То Зеленський прикалується, бо йому все похj.
    Ви схожі на еврея 2000-літньої давнини... живете догмами і канонами, а 70% іншого населення не петрають в тому)). А от по грішності христіянство нічим не поступається іншим.
    Європа, Росія, США - скільки вони зла наробили іменем Господнім!? Нехай Бог милує... а ви мені кажете(с)
    Святий дух зійшов на Землю, аби навести нарешті лад. І навчить, і доведе, і покарає.

10. Gyppsy

@Коммунарец, то це ж коли Святий дух зійшов на Землю, аби навести нарешті лад? Невже в 2017 році? :scratch_one-s_head: ;)

11. Цигане, а я що винен, що ви, зедовбойоби, віддає перевагу гімну в шоколаді замість нормальних конхвет. То вам хочеться посміятися, то гівна поїсти. А я чим вам можу допомогти, коли вас і лікувати немає сенсу.

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, як буде добре коли повиздихають всі, хто не відповідає Вашим високим стандартам! Оте буде "боагодать"!

13. Blaberus

Ні, блеать, в 2019.

• Смішно Смішно x 1
  14. Коммунарец

Ні, раніше, 12.01.1965 року.
    Якщо їх правильно скоасти, як підказали мені зверху, то вийде число 316.
    Відчуваєте ?
    І знаю де явився...)) в Комунарську , на 48 широті.
    Це лист Нострадамуса до короля Генриха.
    Бачите, перед явленням була ВЖСР, СРСР проіснував приблизно 73 роки, а потім муж з'явиться на 50 широті і змінить звичну релігію і буде мир у всьому світі.
    Я от зараз на 50-й широті. А меридіан теж визначнй - на однім з островом Патмос)
    А ви кажете...(с)

15. Коммунарец

Ви знаєте, я зараз стараюся жити, по заповідях і нічого складного не бачу. Трішки треба себе переробити, і то чистосердечно, а не так, що може чи подивлюся....
    От скажу честно: мені дали можливість усього спробувати, але так, на грані фола і я не переступив ту лінію, але повторювати те випробування не має бажання.
    Але буде, як в часи Ноя - усякий отримає по заслузі.

16. Blaberus

Яке воно смішне!
    Комунарець, як легко відкривається Ваше справжнє обличчя! Але далі по пунктах.
    Московські попи бздять торкатися політичних тем Чому? Тому що в 2014 році вони вони чекали з нетерпінням кацапських загарбників і закликали здавати кацапам переміщення техніки ВСУ. Що кінчалося тим, що віряни сдавали їх в СБУ наче склотару. В казематах СБУ їх катували в кращіх традиціях КДБ. Таким чином, володарі Ваших думок не дуже бажають постраждати за віру.
    Стосовно хєрні: Ви, напевне, не в курсі про жорстке ембарго, накладене на СРСР в 1933 році? Про суда з вантажом для СРСР що були заарештовані в портах Флоріди? В зв"язку з чим мали місце такі дії? Напевне Ви не в курсі. Бо цього московські попи не пишуть в своїх брошюрках.
    Вам шкода російського президента? А мені не шкода. І на якій підставі Ви стверджуєте що американці тупі? Може ви тупий, з того що слухаєтесь бидляка Задорнова і московських попів?
    А тепер детальніше: що поганого зробили США?

17. Blaberus

Ві вірите в Нострадамуса? Який Ви прикольний!

18. Blaberus

Погано намагаєтесь. Хєр Вам, а не "боагодать"!

19. Gyppsy

Міську, та ціхо, не кіпішуй... Бо ми всі знаємо, нема нічого кращого, ніж совіцкій "Світоч"
    Але тут не тільки смак дитинства і бізнес, тут пройоб із нав"язливою рекламою;
    Йно ж вже пізно, політологи ЄС знову мух не ловлять, і Гордон шустрішим виявився.

Але ж ще можна випустити когутики з цукру. І назвати їх або "Пєтька на патичку", або "П"ятий екс-президент на патичку". Прикольно було би, шо нє? ;

а де твій аватар? :)