ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. WowkS

WowkS Well-Known Member

Реалії такі, що ідеального президинта в нас не буде... В принципі, може Бубочка САМ не краде... А толку?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Щоб був ідеальним президент потрібно, щоб "ідеальною" була хоча би більшість населення.
    А ми вимагаємо бути хорошим від когось, при цьому забуваючи починати з себе. В цьому і всі наші біди.

Але ми потрохи міняємося на краще)

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ні, не обізнаний більше них, " але Бог вибрав немудре світу, щоб засоромити мудрих, і немічне світу Бог вибрав, щоб засоромите сильне, і незначне вибрав Бог, аби значне знівечити".
    Папи і Патриархи майже за 2000 років нічого не досягли в плані очеловечіванія людства (тільки ворожнеча від них серед людей ) , то може у мене вийде?))
    На хфорумі багато базікалок, мудрих і гордих). Ви ж їх слухаете, то я чим гірший за них. Тут головне - що брати до серця, а що ні...

4. Gyppsy

@Коммунарец, то Ви хочете за своє життя досягти в плані очеловечіванія людства того, чого не досягли Папи і Патриархи майже за 2000 років? о_О
    Круто!)

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це не моє лайно. Я не акціонер Г+Г та іншої гидоти і не дивлюсь.
    Не блазнюйте: завдяки вибору наріда ми вже маємо блазня.
    Це Ваи розповіли московські попи? Бо ця гіпотеза занадто дебільна.
    Якшо це правда, навіщо США врятували Совок під час Другої Світової війни? Чому не знищіли Росію в дев"яності, а годували "ніжками Буша"?
    Тобто, МП дав Вам можливість зберегти грошенят, щоб не витрачати на готелі та буфети?

6. Коммунарец

От що я вам скажу на це...
    Я почав працювати в конструкторських програмах з 1995 року. Останні 15 років в програмі solid з 3D моделюванням. Ото дають мені завдання : за тиждень розробити і видати креслення і починають бігати вже с першого дня і питати, "ну що, коли?". А це ж творча робота. Дні 3 з п'яти уходить на промальовки, перевірки і креслення за день вискакують ну і так на відпочинок собі щось залишаю.
    То не було - не було, і враз зробилося.
    Отак і життя, крутиш-вертиш, підганяєш, стикуєш і оформляєш і бац! За кілька днів робиться новий світ)
    Ви, як ніхто відстежував мої походеньки по світу і чи не вам ге задуматися над тим, що побачили і почули від мене. Так от... повиганяли нас з робіт, а куди податися?
    Вирішив до Бога. А Він і каже:"Ну що ж, випробую тебе на придатність до моєї справи. " і так все закрутилося)
    Дещо показав, дещо підказав. Я і повірив. Іноді здається, що зв'язався з дияволом, а мене на антихриста готують. Я напевно так само перевіряв усе, серйозна справа.
    То не круто, то суперкруто!

7. Коммунарец

"Ну и тупьіе они!"(с)
    То вам англо-американці розказали, що врятували совок?
    "Жадность америкацев прокатила"
    До речі, попи не кажуть, то тільки в релігіозних брошурах так пишуть. Тільки от не кажуть хто є Росія. А росія є тою блудницею, яку порве звір. Росія незабаром отримає те, чого варта. А далі по сценарію)
    Звісно, на печі не лежав. Трудником працював в теплицях, дрова рубав, в полі на грядках овочевих. І на совість, а не аби як))

Останнє редагування: 11 кві 2021
  8. Blaberus

Ні. Я, на відміну від Вас, трохи вчив історію.
    Але Ви проігнорували наступне:
    Вам нема чого відповісти? Ви розумієте жалюгідність своїх аргументів?
    І, до речі, цитування Вами бидляка Задорнова багато що каже про Вас особисто.
    Тобто, московські попи Вас експлуатували. І не соромно Вам було працювати на церкву ворога?

9. Blaberus

Це капець... Зебіл має нахабство щось розповідати про не таке населення...
    Циган, запам"ятай просту річ: ти зебіл; нижча істота; порожнє місце; генетичне сміття.

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  10. Коммунарец

Воно й видно, що трохи))
    Я ж кажу, що тупі вони)) могли б і розбити... але вони тупі)) тому що бздуни і тупі)) ... як таргани))
    Ні, не соромно. На небі зарахується), апостол Павло вчив, що працювпти треба так, ніби робиш для Бога, а ворога возлюбити треба)
    От і робив, як книжка пише і Господь казав.

Останнє редагування: 11 кві 2021
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

блін, 73% і ще мало.:))):))):)))

12. Коммунарец

З кінця:
    1) то називається : шаг вперед, два назад(
    Тут або мінятися, або ні. Найгірші ті, що вагаються, бо наче клянуться, а віри не мають(
    2) люди хочуть, аби задовільнили їхні бажання і потреби, але ще не з'явилась та людина, яка буде робити людям добро за їхньою потребою. Це можливо тільки тоді, як зміняться цінності, мораль і шана до Бога. Ну, і коли зникнуть таргани-паразити))
    3) коли кара Божа винищить зло, тоді буде шанс на ідеальне суспільство. А кара вже крокує планетою.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що таке робити добро для людей за їхньою потребою?

От наприклад, питання бляхів.
    Люди хочуть привозити авто, але при тому не платити податків, на відміну від інших. Вони вже ввезли авто. Тепер хочуть, щоб їх позбавили податків, інакше, вони на виборах оберуть, зауважте, не справедливого, чесного, а того, хто їх позбавить розмитнення. Люди проголосують не за справедливого і чесного, а того, хто дозволить їм возити сигарети закордон контрабасом.Люди проголосують не за справедливого і чесного, а того, хто дасть їм роботу в Буковелі - бути прислугою.

Тому у нас влада така, як і сам народ. Заслуговують одне одного. Бувають виключення, але то рідко.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли кара знищить, тоді то ми називаємо кінець світу. А зараз Бог дає людині вільний вибір. І ми маємо те, що собі обираємо.

15. Blaberus

Трохи або ні, мова не про те: мова про те, що мене вчили історії не попи Московського патриархату.
    Взагалі, саме завдяки американцям Ви живете, працюєте на московських папів і пишете дурню.
    Бачу, ви лицемір.
    Якшо ви любите ворога, чому принижуєте американців за те, що вони не знищіли Росію?

16. Blaberus

Да невже? Але в Письмі сказано що дату знає лише Бог, навіть ангели не знають.
    Ви Бог або поденник московських попів?

17. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, Ви зовсім не розумієте суті волевиявлення виборців)
    Яких ще 73%? о_О
    Там було чуть більше 30%

От у Порошенка в 14 році такий "ідеальний" результат був, але він його взяв і успішно просрав.
    А все тому, що він сам так і не захотів ЖИТИ ПО НОВОМУ. Хоча до цього закликав українців.
    Короче, він патологічний брехун. ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Gyppsy

@Коммунарец, як це але ще не з'явилась та людина ? о_О
    А Ви?

19. Коммунарец

Та я ж не Санта Клаус, класти під ялинку те, що хочуть люди( або бляхарям зменшити податок, аби вони заробляли на тому, як пише @Мих .
    Я буду робити добро людям не за потребою, а по заслугам їх і вірі в божого помазаника, через якого Бог робив добро людям у минулому і буде робити у майбутньому.

20. Коммунарец

Коли настане мир і радість від того, та не стане буржуїнів і їхнії могильщиків, тоді я скажу, що боагодать крокує по планеті)

а де твій аватар? :)