ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Покажи вже те "не раз" хоч один раз. А то тільки бла-бла виходить.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, тебе що, вуйки нахєр послали? )

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А циган як був лайном, так їм і залишився.

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

То може тіко клоун.:))):))):)))

А давайте порівняємо податки.

5. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, значить з тим, що Порошенко стільки років або незаконно проводив свій бізнес, або незаконно перебував на держслужбі Ви погоджуєтеся?

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я погоджуюся, що Gyppsy-хуїл в законі розбирається, як пес в балеті.:))):))):)))

7. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, ну хай Вам буде і так;

А за Порошенка можете щось по суті розмови сказати?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Gyppsy-хуїл, досить гальмувати. Читайте законодавство перед тим, як писати фігню:
    :facepalm:

циганські понятія використовуйте у своєму середовищі.:)

9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Всі названі належали до МП, але за часів атеїстичного СРСР їх переслідуаали і знущались з них, та й інших церков не було. Але то справді були праведники і їх боялися совєти навіть після їхньої смерті. То не сьогоденні жироморди(
    В тому, що ви гірше за атеїста - то ваші проблеми)
    Я от, до початку 2017 року не мав взагалі ніякої релігійної орієнтації. Ніяких емоції. Але я запросив Бога в гості, поговорив з ним і мабуть, повірив мені. А може, просто чекав, поки я не дозрію сам для того моменту, щоб пізнати себе. Хто я і що мене чекає.

Доживемо - побачимо, хто є хто)

У Бога багато засобів привернути увагу людини, якщо Йому буде потрібно. У мене багато було різних ситуацій і кожний з них не схожий на решту, але по своему цікавий.

Мене він теж не звабив, бо я готуввся до цього часу. А на рахунок вас я не в курсі, що хоче зробити з вами Бог))

10. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, короче, Ви не можете нічого сказати по суті.
    А берете і кажете)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. Не моє, але дуже влучно:
    1. Кравчук.
    Комуняка. "Подарував" Україні "кравчучку".
    2. Кучма.
    "Червоний директор". "Подарував" Україні олігархат.
    3. Ющенко.
    "Відродив" пам'ять про Голодомор. Все робив для того, щоб світ зрозумів, що Голодомор - це Геноцид українського народу.
    4. Янукович.
    Зек. Мафіозі. "Проффесор".
    Намагався "повернути" Україну із Заходу на московію, і перетворити її на малоросію.
    Пролив багато крові. Убив Небесну Сотню.
    5. Порошенко.
    Допоміг Україні отримати Томос, про який вона мріяла сторіччями.
    Багато зробив для відродження української мови і культури.
    Відродив ЗСУ і зупинив окупанта, зруйнувавши путінські плани.
    6. Зеленський.
    Бачить Україну акторкою із "німецьких фільмів", що "приймає з усіх боків".
    Висміював українство.
    Цинік, котрий може насміятися навіть над Голодомором.

А тепер уважно:
    Кого з цих шести найбільше ненавидить "мудрий вкраїнський нарід"?
    І ви помітите, що найбільше з шести нарід ненавидить двох: Ющенка і Порошенка.
    Тобто тих, хто поправді щось зробив, чи намагався зробити для цього народу.
    І прозріння цього "мудрого народу", може початися лише тоді, коли він збагне, що ним маніпулюють, задумається, хто саме вкладає в їхні макітри цю дурню, і ніжно скаже "українським" (насправді рашистським чи малороським) геббельсам:
    Прошу пана(пані) до гілляки!

Коли створили з блазнів ми героїв,
    Тоді ми світ на горе прирекли

12. Blaberus

Попів МП під час СРСР не преслідували. Вони активно співпрацювали з КДБ та передавали до ісполкомів списки тих, хто хрестився та вінчався.
    Але зараз є. Я так зрозумів що вони досі підпорядковоні Гундяєву і моляться за перемогу російської зброї?
    Так. Розумію.

View: https://www.facebook.com/watch/?v=748369612027083

Це Ваша біографія. Я теж маю свою.
    Хіба бракує даних для остаточного висновку?
    В мене теж.
    Для мене це було жахливою несподіванкою. Найгірше те, що я розчарувався в Україні та українцях.

13. Коммунарец

Різні люди зустрічаються.

Людина мають здатність помилятися. І навіть провидці не завжди бачуть та трактують правильно суть події. Лише Бог знає, хто є хто і що воно таке.

У мене напрацьоване відторження до усіляких уподобань, кумірів, гасел. Я не такий, як інші - сьогодні одне вподобає, завтра інше, в залежності від того, добре йому чи погано жити.

14. Blaberus

Розумієте в чому справа: згадайте комуняк; якшо людина була в складі КПРС, вона або дурень або гніда або жертва промивання мізків (бо вважає ідею комунізму чимось добрим), або вона вступила до лав КПРС для карьєрного росту та накопичення матеріальних цінностей. І чим вона займається зараз.
    Теж саме з МП. Згадайте ким, коли і навіщо була створена ця організація.
    Тобто я теж провидець? Якшо
    чим я гірший будь-якого провидця?
    Я теж визнав справедливими висліви Самюєля Клеменса та Єдгара По про те, що більшість завжди помиляється, поскільки більшість завжди дурна. Я, зі свого боку, хочу додати що більшість може бути правою тоді і лише тоді, коли її думка не протирічіть моїй.

15. Коммунарец

Цікавий ви тіпчик....
    С погляду на ваші попередні дописи, у вас крім потологічної ненависті до всіх людських надбудов, типу УПА, НКВС, НСДРП, всіх релігій, у вас любов тільки до образ всіх і вся))
    Нічого не можу сказати... не бачив і не читав ваших видінь)
    Все вже давно сказано, аби жити не тужити, та люди не хочуть вчитися ні на мудрощах, ні на помилках.

Останнє редагування: 10 кві 2021
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Розвели тут мракобєсіє...
    А так щоб по-простому сказати: Порошенко - барига, то так ніхто і не догадається.

Порошенко, до речі, в рай не попаде. Тому що, по-перше, бреше, по-друге, не пролізе в вічко голки.
    Верблюд, наприклад, пролізе - раз плюнути (це я - про верблюда), а Порошенко застрягне.
    Амінь.

17. Blaberus

Знаю.
    Я можу перепустити, що Ви палко любите МП, КПРС, КГБ, НКВС, НСДАП та іншу наволоч.
    І до речі, процитуйте, будь ласка, де я висловлював ненависть до УПА?
    Бо вони дурні.
    Нарід дурний і п"є багато(С)

18. Blaberus

Вельмишановна японська мавпа! Я є палким шанувальником Вашого літературного таланту. Бо в своїх несінитницях Ви якраво демонструєте всю дурість та духовну слабкорозвиненість зебілів.
    Зате Зєлєчка не барига! Все крадене віддав наріду на бухло. А зараз харчується харчовими відходами, які нарід що зажерся викидує на сміття. Лєнка, яка була в базі "Миротворця", вимушена займатися проституцією, щоб прогодувати виводок своїх єврейських дітей.
    Ось как Зєлєчка любить нарід!
    Кому попадати в рай вирішує Бог, але ніяким чином не слабкорозвинений зебуїн.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

20. Blaberus

Так. Ви - мавпа японська. Слабкорозвинений зебуїн.

а де твій аватар? :)