ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. ХТО ВКРАВ СУДДЮ ЧАУСА?

3 квітня стало відомо про викрадення у Молдові скандального українського судді Миколи Чауса. Соцмережі до теми залишилися дещо байдужі – витівки судді Чауса відбувалися давно і встигли дещо забутися. Проте – низка зливних бачків, включаючи Шарія і Бойка (закадичного приятеля адвокатеси Монтян) заголосили ніби Чауса викрали «люди Порошенко» бо той, мовляв, на нього був готовий дати показання (які – невідомо). Чи правда це? Наразі вилазять нові й нові подробиці.

Для початку. Хто такий суддя Чаус? Це суддя Дніпровського райсуду відомий тим, що він виносив вироки проти Автомайдану але уникнув люстрації – явно завдяки своїм широким зв’язкам. Загалу суддя Чаус став широко відомий після того як він відправив за грати Геннадія Корбана. Фан-клуб Корбана тоді кинувся копирсатися в минулому судді – і натрапив на справжній детектив. До справи підключилося НАБУ і в серпні 2016 р. суддя Чаус був затриманий під час отримання хабара у $150 тис. А далі – цікаво. Суддя Чаус якось перетнув кордон з Молдовою, оголосив там себе політичним біженцем і зажадав притулку. 11 листопада 2016 р. Інтерпол оголосив Чауса в міжнародний розшук, але 18 вересня 2020 р. призупинив розшук на час розгляду звернення самого Чауса. 15 березня поточного року САП зажадала екстрадиції Чауса. І от – 3 квітня суддя Чаус був викрадений. Хто це зробив?

Міністр внутрішніх справ Молдови Павло Войку повідомив, що Чауса викрали особи, які вели між собою переписку українською, і що суддя Чаус нині перебуває в Україні. Молдовське МВС оперативно затримало співучасника викрадення. Різку заяву зробила президент Молдови Майя Санду. Тим часом в Україні почали ганяти байку ніби до вивезення Чауса в Молдову у 2016 р. дотичний нині колишній керівник ГУР МО Василь Бурба. Краще б цю тему не піднімали – від справи зразу засмерділо, позаяк Бурба відомий тим, що дав свідчення у справі «вагнерівців».

Все це сильно нагадує «шум», створений з метою відволікти увагу від справжньої причини викрадення. Наприклад такої – журналісти проекту «Слідство.Інфо» стверджують, що існує судова ухвала за якою особою що безпосередньо вивозила суддю, названий адвокат Андрій Смірнов. Хто це такий? Па-бам!

Це нинішній заступник голови Офісу президента України Андрія Єрмака. Смірнова називають реальним кандидатом на посаду генпрокурора, а разі відставки Венедиктової. Але це не все. Смірнов відомий тим, що був адвокатом Олени Лукаш та Олександра Єфремова. Не приховує Смірнов своїх зв’язків з Андрієм Портновим.

Віщую заперечення – перед втечею судді Чауса Смірнов був адвокатом Геннадія Корбана. Хіба могла людина працювати на дві сторони водночас? Відповідь – ще й як могла. У 2014 р. Смірнов був засновником ГО «Трибунал», документував деталі загибелі «Небесної сотні» і співпрацював з «Правим сектором». Стати адвокатом Олени Лукаш йому це не завадило. А ви чого добилися у житті?

Те, що доля судді Чауса Смірнова сильно турбувала, свідчать «плівки Труби». Справа в тому, що історія з Чаусом для Смірнова це вкрай смердючий скелет у шафі, а справу Чауса веде НАБУ, все ще непідконтрольне ОПУ. З «плівок Труби» ЗМІ зробили висновок, що Смірнов – куратор правоохоронних органів від ОПУ. Ну, знайомець Портнова – хіба не зрозуміло? На записах Смірнов конкретно давав вказівки Трубі давити на Чауса – допитувати дружину, мати, адвоката.

Якщо версія дотичності до справи Андрія Смірнова підтвердиться, це буде новий вагнергейт. Це означатиме, що ЗЕкоманда в мудрості своїй додумалася влізти спецслужбами України на територію іншої суверенної держави. А це – категорично зіпсовані стосунки з Молдовою, як мінімум. Про репутацію України в світі я просто мовчу – псувати більше уже нема куди. На тлі військової загрози з боку РФ – як раз цього нам і бракувало.

2. Ми з Вами прожили 7 років війни.
    За ці роки у нас було 2 президента.
    Ось порівняльна таблиця.
    Втратили всі, навіть ті, хто отримували гроші за популяризацію Зеленського. Втратив навіть Коломойський, і він взагалі ймовірно сяде.

Тепер питання. А воно вам було треба, дебіли?
    Ви призвели своїм голосуванням до ще більшої війни та смертей? Задоволені? Ви ж своїх дітей позбавили нормального майбутнього. Ви згаяли час своїх дітей, ідіоти.
    FB_IMG_1617524279230.jpg

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Опять харьковская зебуинка хочет потрясти народ своим могучим интеллектом. Чтобы ткнуть ее зебильной мордой в дерьмо мне не потребуется даже лезть в Гугль.
    Все тезисы пропитаны нечеловеческой, зебильной тупостью. Действительно, зебилы это генетический мусор.
    Итак, наденем перчаточки и приступаем к погружению тупого рыла в соответствующую субстанцию:
    Наверняка автор знает массу случаев в истории, когда внешнее вторжение способствовало подъему жизненного уровня населения. Но даже эта мразь не смогла не отметить оздоровления банков.
    Меня не перестает поражать абсолютная умственная отсталость олигофренов, которые вылизывают клоунячью задницу Гниденыша.
    После того как суд признал отсутствие правонарушений в "Роттердаме+", а премьер-зебил признал эту схему экономически выгодной, я думал что даже тупорылые зебилы не будут лишний раз ее вспоминать, чтобы не позориться в очередной раз. Как я ошибался! Наверное я слишком хорошо думаю о людях. Хотя зебилы это не люди, это нечто среднее между цыганами и обезьянами.
    Ой как интересно! Кто сейчас руководит СБУ? Случайно не тот гражданин, который в 2012 году руководил студией "Квартал 95"? Эх, какие могли быть расследования! Какие посадки! Быдло любит, когда кого-то сажают. Ну и где все это?
    Тем более, если автор точно знает что выкачивания были в пользу Президента, пусть вывалив прыщавый язык бежит с документиками к ДБС Венедиктовой! Падлоклоун его в задницу поцелует и повесит медальку.
    Я не понял! Это компромат на Зеленского?
    Посадить кого-либо за Майдан проблема: Аваков плюет гаденушу в морду, а гаденыш только облизывается. А ведь Аваков сам майдановец. Разве что была попытка посадить Таню Черновил.

Ну что, Буля харьковская, каково оно, быть опущенной зебильной харей в дерьмо и пускать пузыри? В заключении могу добавить что тезисы, которые Вы процитировали, рассчитаны на люмпенов. И дело даже не в их тупости. Вы поняли почему, или пояснить?

4. Blaberus

Интересно, Вы можете назвать интересы Порошенко, которые противоречат интересам государства? Или автор процитированного Вами дерьма может?
    Но даже этот унылый клоуноскот не может отрицать тот факт, что Порошенко поддерживает именно национально и демократически ориентированная интеллигенция. Тогда возникает закономерный вопрос: кто поддерживает Соплю? Из кого состоит стадо клоуноскота? По принципу исключения можно предположить что клоуноскот состоит из пророссийски ориентированного люмпен-пролетариата, желающих сильной руки.
    И еще не может не возникнуть вопрос: какие интересы падлоклоуна противоречат интересам Украины, какие совпадают? Ответ прост: сам факт существования падлоклоуна противоречит интересам государства.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

йой, яка істерика від насєкомого)). Навіжене насєкомоє - це занадто навіть для нашого сумбурного світу:))) Але я б вам за цю істерику не заплатила б. Вас довбанули фейсом об тейбл, а ви - нічого конструктивного, самі лайки.
    Лайки не діють - приміть пигулку і "тікайте з села") :haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. У нас тут зібрались: особливо тупий - тупий і тупа плюс піп незрозумілогії конфесії. Циган - і вашим і нашим. І чужий серед чужих - француз Де Біл.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Silver bullet

Вот и молодец, притих, сам задал вопрос -сам ответил. Продолжайте в том же духе.
    Кто с вами, черноротыми, будет нормально общаться?

8. Blaberus

Тобто, Ви не маєте чим заперечіти. Хамством Ви намагаєтесь прикрити свою ганебну неспроможність аргументувати свої тези.

9. Blaberus

А что мне еще остается, если у Вас не хватает ума отвечать на разумньіе и логичньіе вопросьі?
    Слово "черноротьіе" следует воспринимать как "интеллигентньіе люди, которьіе ставят вопросьі и поднимают темьі неудобньіе для генетического мусора"?

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви будете "в заключении"? І за що ж Вас посадять? Коли буде суд? Скільки дадуть? Чи буде у Вас інтернет? Будемо дуже сумувати без Вас і Вашого порохогенія.
    В заключение или в заключении как правильно?

• Смішно Смішно x 1
  11. medwedo berlogsoni

@Silver bullet, у Вас сьогодні цікаве спілкування. Якби не Ваша реакція, я б цього "інтелектуала" і не читав.
    Але Бляберусю коли немає чим зайнятися, тому він яйця не тільки лиже, але попередньо розкладає їх по полицях. Дуже "творча" натура.

• Смішно Смішно x 1
  12. Silver bullet

Перечитайте, Блаберус, що ви написали з вашими питаннями, інтелигентна людина.:facepalm:Там серед бруду можна знайти ваші питання? Хтось їх буде шукати?:)))
    Подумайте, логічна людина: вам на таке будуть відповідати?
    Чи вас найняли просто дискредитувати прихильників Пороха з ним разом, а більш нічого? Ну то працюйте, раз прийшли.

13. medwedo berlogsoni

14. Silver bullet

Щось він зовсім втратив береги, бідолага. Так лається))

А що з Василем, щось нема. Хоч би нічого не трапилось.

15. Blaberus

Яка знервована зебуїнка! Зараз почне монітор гризти. Прикольно.

16. Blaberus

Вважайте це харківським діалектом, Мавпа Японська.

17. Blaberus

Яка бурхлива злоба! Весело.

18. Blaberus

Мавпо, якшо Ви лижете яйця, не факт що це роблять всі навколо. Дивиться на світ ширше. Люди бувають різні і не всі з них зебіли.

19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Хотілось би якось втішити вас... Мабуть немає кращого засобу, ніж особистий досвід.
    Після того, як підняли мінімалку в 2016 році, нас всіх звільнили, і з того часу я не працюю офіційно. Здавалося, що болячки і невдачі обступили з усіх боків. Але звернувся до Бога за допомогою і з того часу все змінилося. Немає ні розпачу, ні страждання, іноді тільки журба, що мало нормальних людей(
    Саме головне те, що попереду бачу світле майбутнє, а впевненність надають спілкування, навчання і странствія з Богом.Заісно, Він не явний, але відчувається через різні проявлення. Він розкрив мені багато чого про мене, що мене непокоїло з самого дитинства. І тепер я спокійний і впевненний, що Бог має через мене круту справу.
    Свої пошуки, догадки і знахідки описував у темі Хроніки апокаліпсису.
    Шкода, що люди не вірують в Бога так, як я... Може не довели б цей світ до зубожіння, або ж дивилися на все не так, що " все пропало!", і не просили б врятувати їхнє майно, а просили б стати вартим у виконанні Його волі у Його справі.

а де твій аватар? :)