"Я підпишу закон, щойно він надійде мені на підпис" - Порошенко про мовний закон. View: https://youtu.be/9TjrtcLtSrA
Сударыня, вы неоднократно приносили сюда новости с сайта страна.уа, сейчас принесли слова Азарова. А когда вас прямо спрашивают, поддерживаете ли вы тех, кого цитируете, вы прячете голову. На самом деле мой вопрос риторический, но вот ваша реакция показательна. Вам стыдно признаться в объективном факте.
Порошенко, як президент вже вчорашній день. І коли я бачу, що на Порошенка і далі наїжджають, то це говорить одне: опоненти не впевнені у Зеленському.
Хе-хе... Теперь это его крест. Даже когда Порошенко посадят, на него будут наезжать. Всё-таки пятый президент (звучит почти как - пятый элемент) Украины, как-никак.
"Хочуть посадити Порошенко". Створено групу з розслідування злочинів президента В Україні і за кордоном створена група фахівців, які будуть займатися залученням до суду президента Петра Порошенка і людей з його оточення. Про це в ефірі програми "Протистояння" на Newsone заявила Світлана Крюкова, заступник головного редактора "СТРАНА.ua". "Є неформальна група людей, яка буде займатися планомірним і системним переслідуванням поки ще чинної еліти при владі. З тим, щоб змусити українські суди в подальшому і правоохоронців посадити президента (Порошенко - ред.) І його найближче оточення", - заявила журналістка. За її даними, ця група володіє достатнім інтелектуальним та фінансовим ресурсом. "Наскільки я знаю, вони вже почали залучати великі приватні детективні підприємства, які займаються розслідуванням офшорів, нерухомості і рахунків президента і його найближчого оточення за кордоном", - сказала Крюкова. "Це люди, які розуміють, як працює українська система правосуддя, всі ці інтриги, договорняки, в яких може потонути хто завгодно. І без оглядки на них і на рішення президента (Зеленського - ред.) Вони хочуть вести свою кампанію і посадити Порошенко" , - заявила заступник головного редактора "СТРАНА.ua". Вона уточнила, що частина учасників цієї команди знаходиться в Україні, а частина - за кордоном. "Це люди максимальної ефективності і непублічного сорти - тобто, їм плювати на репутацію", - підсумувала Крюкова.
Начальника охорони президента Федорова, якого Гриценко звинувачує в організації нападу в Одесі, відправлено у відставку УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №179/2019 Про звільнення Ю.Федорова з посади заступника начальника Управління – начальника Служби безпеки Президента України Управління державної охорони України
А хтось тут вякав, що Гриценко сам на себе напав. Людина назвала звання та прізвища тих, хто віддавав накази. Ось і прилетіло.Далі буде.
Чекаємо на обіцянку Порошенка виключити з переговорного мінського процесу Медведчука. Чого добився Медведчук? Що в ОРДЛі почали видавати російські паспорти? Сумнівне досягнення...
А й справді - Порошенко взяв і анонсував такий грізний наїзд на Медведчука, і шось все зійшло на шипунчик зі Сьогодні зустрівся зі сестрою тотої сєпаратістки з Алчевська. Вони собі говорили на свята по телефону. Каже, що жителі ОРДЛО в шоці від Зеленського, бо вони хотіли Порошенка. За паспортами рашки в ЛНР ще не б"ються, але бажаючх дуже багато. Бо безнадьога - повний занепад, і моральний і матеріальний.
А що дає російський паспорт? На теріторії ОРДЛО точно нічого. Бо російської прописки в ньому не буде. Тільки перспектива втратити українське громадянство і виплати. Я дивуюсь, як можна не розуміти небезпеки, що їм уже дав і ще даватиме руський мир. Якийсь СПІД головного мозку.