ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я скоріш за все за Львівщину на виборах ще скажу.
    Але трошки пізніше, бо воно мене ще болить...

2. ІгорМ

"Я підпишу закон, щойно він надійде мені на підпис" - Порошенко про мовний закон.

View: https://youtu.be/9TjrtcLtSrA

3. Good man

Good man Обычный человек

Сударыня, я не пойму, вы поддерживаете Азарова или нет?

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це соромно визнати.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

о_О Щось Миху соромно??

• Тупо Тупо x 1
  6. ІгорМ

7. Good man

Good man Обычный человек

Сударыня, вы неоднократно приносили сюда новости с сайта страна.уа, сейчас принесли слова Азарова. А когда вас прямо спрашивают, поддерживаете ли вы тех, кого цитируете, вы прячете голову. На самом деле мой вопрос риторический, но вот ваша реакция показательна. Вам стыдно признаться в объективном факте.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко, як президент вже вчорашній день.
    І коли я бачу, що на Порошенка і далі наїжджають, то це говорить одне: опоненти не впевнені у Зеленському.

9. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Хе-хе...
    Теперь это его крест.
    Даже когда Порошенко посадят, на него будут наезжать.
    Всё-таки пятый президент (звучит почти как - пятый элемент) Украины, как-никак.

10. ІгорМ

Каятися!
    Відпокутувати!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відпукуй-відпукуй...ТЕ.:)))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ігор_М - брехло?

13. ІгорМ

"Хочуть посадити Порошенко". Створено групу з розслідування злочинів президента

В Україні і за кордоном створена група фахівців, які будуть займатися залученням до суду президента Петра Порошенка і людей з його оточення.

Про це в ефірі програми "Протистояння" на Newsone заявила Світлана Крюкова, заступник головного редактора "СТРАНА.ua".

"Є неформальна група людей, яка буде займатися планомірним і системним переслідуванням поки ще чинної еліти при владі. З тим, щоб змусити українські суди в подальшому і правоохоронців посадити президента (Порошенко - ред.) І його найближче оточення", - заявила журналістка.

За її даними, ця група володіє достатнім інтелектуальним та фінансовим ресурсом. "Наскільки я знаю, вони вже почали залучати великі приватні детективні підприємства, які займаються розслідуванням офшорів, нерухомості і рахунків президента і його найближчого оточення за кордоном", - сказала Крюкова.

"Це люди, які розуміють, як працює українська система правосуддя, всі ці інтриги, договорняки, в яких може потонути хто завгодно. І без оглядки на них і на рішення президента (Зеленського - ред.) Вони хочуть вести свою кампанію і посадити Порошенко" , - заявила заступник головного редактора "СТРАНА.ua".

Вона уточнила, що частина учасників цієї команди знаходиться в Україні, а частина - за кордоном. "Це люди максимальної ефективності і непублічного сорти - тобто, їм плювати на репутацію", - підсумувала Крюкова.

• Інформативно Інформативно x 2
  14. ІгорМ

Начальника охорони президента Федорова, якого Гриценко звинувачує в організації нападу в Одесі, відправлено у відставку

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №179/2019
    Про звільнення Ю.Федорова з посади заступника начальника Управління – начальника Служби безпеки Президента України Управління державної охорони України

15. Silver bullet

А хтось тут вякав, що Гриценко сам на себе напав. Людина назвала звання та прізвища тих, хто віддавав накази.
    Ось і прилетіло.Далі буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чекаємо на обіцянку Порошенка виключити з переговорного мінського процесу Медведчука.
    Чого добився Медведчук? Що в ОРДЛі почали видавати російські паспорти? Сумнівне досягнення...

17. ІгорМ

А й справді - Порошенко взяв і анонсував такий грізний наїзд на Медведчука, і шось все зійшло на шипунчик :)))

зі

Сьогодні зустрівся зі сестрою тотої сєпаратістки з Алчевська. Вони собі говорили на свята по телефону.
    Каже, що жителі ОРДЛО в шоці від Зеленського, бо вони хотіли Порошенка.

За паспортами рашки в ЛНР ще не б"ються, але бажаючх дуже багато. Бо безнадьога - повний занепад, і моральний і матеріальний.

18. Silver bullet

А що дає російський паспорт? На теріторії ОРДЛО точно нічого. Бо російської прописки в ньому не буде.
    Тільки перспектива втратити українське громадянство і виплати. Я дивуюсь, як можна не розуміти небезпеки, що їм уже дав і ще даватиме руський мир.
    Якийсь СПІД головного мозку.

19. ІгорМ

Беруть паспорти в основному молодь і єдут за туманом і за запахом тайгі

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

а де твій аватар? :)