ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Кінобізнес Зеленського збільшує потужності... в РФ
    Найвища державна посада в Україні не заважає Володимиру Зеленському заробляти гроші на території країни-агресора.

Його кіностудія "Green Films", яку "гарант" торік переписав на свого першого помічника Сергія Шефіра, нарощує бізнес-активність у РФ.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Давай сюди інфу про кіностудії віслюка, які діють зараз в кацапстані.
    Мені аж цікаво стало

3. Найвища державна посада в Україні не заважає Володимиру Зеленському заробляти гроші на території країни-агресора.

Його кіностудія "Green Films", яку "гарант" торік переписав на свого першого помічника Сергія Шефіра, нарощує бізнес-активність у РФ.
    Кінобізнес Зеленського збільшує потужності... в РФ

4. Gyppsy

Міську, я з тобою не витримаю)))
    Це ти називаєш гідним уваги?

Хто така є вітчизняна журналістка і політичний технолог Олеся Яхно?
    Ти би вже краще шось дав від лємбєрга)))

Спробуй ще раз;

5. Я тобі дав останню інфу. ТРИМАЙ ЗА 2019
    Після розслідування «Схем» Зеленський зрештою визнав, що має кінобізнес в Росії

6. Gyppsy

Старе. Після тієї заяви Зе був вибраний президентом.

Давай інфу про бізнес Зе вже за часи його президентства. Бажано з лінками на фіскалів з рашки.

7. Я не зрозумів. Порошенко володів фабрику ще до президенства. Зрада.
    Віслюк володів кіностудіями,. То все нормально.
    Циган зніми хрестик. Труси можеш не одівати. І так похвалитися нічим. Ні мозгів, ні причандаль

8. Gyppsy

Міську, не бреши і не викручуйся.

Я ні слова не сказав про те, що Порошенко володів фабрику ще до президенства.
    Я сказав за 2016-2017 роки.

Також я нічо не сказав про те, що Віслюк володів кіностудіями до президентства. Лиш зауважив, що то стара інфа.

Міську, давай інфу про фінансову діяльність фірм Зеленського в рашці після обрання його президентом.
    Мені і справді цікаво, що ти тут запропонуєш;

Останнє редагування: 28 бер 2021
  9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

10. Циган, ти вже як той вьюн на пательні. Тут 100% паралелі з тою різницею, що хуйло після 2014 заарештував фабрику і зробив її рупором в поваленні Порошенка, а кіностудії процвітають і навіть отримують дотації з бюджету роісії.
    Доречі, фабрика все ще під арештом. Піди продай.
    Скільки там металу вивезли з кіностудій.

11. Студія «Квартал 95» за сприяння Міністерства культури України та Офісу Президента України розпочала зйомки багатосерійного драматичного серіалу про трагічну долю найчеснішого патріота і реформатора Голобородька в протистоянні з ліваками-фашистами-екстремістами-анархістами та їхнім ідейним натхненником зловісним Сивочолим Гетьманом.
    Робоча назва серіалу - «Двері»

12. Gyppsy

Бла-бла-бла

Бла-бла-бла

зі

Міську, ти зовсім не можеш тримати розмову)))

13. Що, не виправдав твоїх сподівань. Ти моїх теж. Порох два роки вже не президент. Віслюк і його оточення сцить вам в очі, але для вас то божа роса.
    Вже ніхто не показує фільми про алкоголізм Порошенка. Немає потреби. На-рот два роки тому заковтнув наживку. Немає сенсу тратити більше грошей до наступних виборів, тому що на-рот сам буде звинувачувати пороха у своєму виборі.
    До речі, чому ніхто не закидує у вину Пінчуку торгівлю трубами, ахметці - вугілля, коломойському- електроенергію.
    Але всі до цих пір переймаються карамельками і льодяниками. Стратегічний продукт.
    Як ти там любиш писати: "Йди в сраку". Так ось йди в сраку зі своїм стокгольским синдромом вибору коміка на посаду президента.

14. Це в тебе бла-бла і тільки б не Порошенко. Вас ідійотів розвели як котят.
    Два дебіла ето сіла. Але в росії перед виборами навіть не приховували: любой - ліш би не Порошенко! Хуже нє будіт!

В результаті вибору нікчеми замість Президента у нас зникла зовнішня політика, дипломатія просрана, реформ нема, Президент України - нерукопожатний.
    Росія просуванням коміків і шоуменів в істеблішменти країни просто зв'язує цим країнам ноги.

Але все про все попереджалося прямим текстом. Просто засліплені телебаченням олігархів не хотіли бачити.

View: https://www.facebook.com/babaandkit/videos/268542240690089/
    Це відео від березня 2019
    Відео дня
    Охлобистін і Порєчєнков - за Зеленського
    Росія зробила ставку на свого кандидата - Зеленського. Вони вже цього й не приховують. Щодня все більше нових фактів

15. Gyppsy

Міську, чо ти скавулиш? )))
    Ти ж сам зачепив ліпецкій Рошен
    ,
    а потім замість розмови про ліпецкій Рошен почав переводити стрілки на Зеленського)))

Сиди, Міську, рівно на попі і, перше ніж щось ляпнути, вчи матчасть ;

• Подобається Подобається x 2
  16. Циган, роззуй очі і читай все, а не те, що виправдовую твою дурість дворічної давнини:

20210328_120618.jpg

17. Gyppsy

Міську, ну от нахрена мені читати якісь люзні коментарі?
    Повторюю, за діяльністю ліпецького Рошена під час війни за президентства Порошенка я пильнував по звітах кацапських податківців.
    У мене є своя думка, і нічиї пусті слова її не змінять.

18. І Я ПРО ТЕЖ. Важко визнати, що тебе взули як лоха. Але нагадати лишній раз про те, що ти лох незашкодить.

19. Gyppsy

Чому ж мені важко визнати, що мене взули як лоха? Я це цілком усвідомив ще в 2016 році)))

а де твій аватар? :)