ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. В Україні зафіксували другу смерть після вакцинації від коронавируса. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я в середу, 24 березня.
    24 березня о 7:10 в міській клінічній лікарні №3 м Чернівці зафіксована смерть провізора аптеки військового госпіталю.

2. View: https://www.facebook.com/100000817437246/posts/3794121473958396/

Досить написати, що ти голосуєш за Пороха, як до тебе в коментарі тут же прийдуть учинні опоненти і притягнуть авоськи з посиланнями про бариг на армії, зашквари губернаторів, судову реформу, нерозслідуваний Майдан, мальдіви і офшори.

Я спершу вступала в дискусії, бо частина - брехня й маніпуляції, частина має цілком об’єктивні причини, ну а частина таки справедлива, нікуди не дінешся.

Я в жодному разі не ідеалізую Пороха.
    Корінь усіх проблем - кадри. Звідси і пробуксовування реформ, і корупційні скандали, і багато іншого.

Але оце в процесі дискусій я раптом зрозуміла одну крамольну річ: мені на всі це байдуже. Байдуже на стільки глибоко, що викиньте зараз в інфопростір ще з десяток "розслідувань" Бігуса, - я навіть не полізу розбиратися, де правда, а де брехня.

Чому? Бо це все питання еволюції, а не виживання — ні-ні, не особистого, — виживання нації, народу, держави. "Тося зробить", як кажуть в Галичині. Воно прикре, неприємне, але від того не вмирають.

Натомість є інші речі, які важливі для мене особисто:

П͟е͟р͟ш͟е͟ і найбільше - держава нарешті відбулася в світі. Ми більше не "десь в Росії, Чорнобиль, Кличко і футбол". І нашу долю більше не вирішують без нас з нашими сусідами. Ми отримали суб'єктність в міжнародній політиці. Бонусом - такі приємні дрібнички, як безвіз, лоукости тощо.

Д͟р͟у͟г͟е͟ - цілісна національна, народотворча, якщо хочете, політика. Мова, квоти, церква, декомунізація. Окремим жирним пунктом у цьому контексті армія. І я не про фліски, гуртожитки чи харчування. І навіть не про зброю. Я про речі нематеріальні: "Слава Україні!", нові назви і символіка бригад, створення нових традицій і ритуалів із закоріненням в українській історії, а не радянській. І це інколи попри шалений спротив. Для обивателя це смішно, а от ті, хто розуміють роль ідеології у формуванні нації, не можуть не відзначити епохальності цих подій. При чому робить все це дуже цивілізовано, без скочування в печерний націоналізм.
    Ще один не менш жирний плюс - Томос. Господи, та ще в 16му би покрутили біля скроні, якби хто вголос обмовився. А робота велася з самих початків. Оте його вміння не пороти гарячку, йти довгим і ефективним шляхом замість яскравим коротким, з якого багато шуму і пшик, - мене особисто захоплює.

Т͟р͟е͟т͟є͟ - послідовний і незмінний курс від Москви. На межі наявних сил. А часом за межею. Судові позови, дипломатичний тиск, збройний опір. Розрив культурних, ідеологічних, економічних зв'язків, злізання з газової голки. Чітка й однозначна позиція про відмову поступатися агресорові хоча б на йоту.

Оці три пункти для мене визначальні. Бо це питання долі держави. Питання виживання і майбутнього. І в жодному з них Порох ні разу не дав приводу сумніватися в його мотивах і незмінності курсу.
    І жоден з решти претендентів не зможе гарантувати оцих трьох пунктів (деякі обіцяють, але на практиці вже показували свою недієздатність і популізм).
    От саме за оце я буду голосувати.
    І на цьому етапі до всіх решту закидів мені байдуже.

Відвоюємо державу, то з рештою впораємося. І не з таким собі давали раду. З Порохом, чи без - вирішимо в 2024му.
    А зараз - країні таки потрібен Порох. Бо ці глобальні здобутки треба закріпити і зробити незворотніми.

Геть від Москви!

#думати_боляче
    #порох_в_порохівницях

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Петро і Марина їдять вакцину проти коронавірусу.

• Смішно Смішно x 1
  4. 20210325_161419.jpg

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

чиїсь шльопки демократично засвітились під столом.

6. medwedo berlogsoni

Немиті ноги під столом створювали демократичну атмосферу.

• Смішно Смішно x 1
  7. Кацапа видно зразу: у нього все немите. Як не росєя, то ноги.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, у вас мозгів, як в курки. Хто би не сидів за цим столом. Де доля.

9. medwedo berlogsoni

Трьом членам «Українського вибору» Медведчука повідомили про підозру в держзраді

Якось навіть незручно запитувати порохоботів, чому все це не було виявлено, так би мовити, по свіжих слідах за часів президентства Порошенка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

понюхайте сандалі Порошенка, може дійде? Ваш клоун в цей час розважав публіку в Москві, нє?

11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, не скачи, вивчай матчасть ;
    Це, що робиться в Ліпецьку зараз - це нормально.
    Подивися, що там робилося в 16-17 роках.

Згідно з річним звітом, у 2016 році липецька кондитерська фабрика "Roshen" виробила майже 40 тисяч тонн кондитерських виробів. Також надано послуг по переробці давальницької сировини на 1,25 мільярда рублів

А от фінансові результати виробничої діяльності в 2016 році у фабрики виявилися кращими, ніж у 2015 році: замість збитку від продажу 31 млн. з'явилася прибуток від продажів 88 млн. рублів. І це при тому, що виручка знизилася з 1,53 до 1,25 мільярда рублів.

Липецька фабрика Roshen принесла бюджету Росії мільярд рублів

А от за 2017 рік

У 2017 році Липецька кондитерська фабрика "Рошен" (ЛКФ "Рошен") продовжувала платити податки в бюджет Російської Федерації, а також обов'язкові збори в державні фонди. Про суму податків і зборів, сплачених ЛКФ "Рошен", дає уявлення опублікований Звіт про рух грошових коштів.

Згідно з цим документом, липецька фабрика "Рошен" в 2017 році заплатила в бюджет Росії 59 мільйонів рублів податку на майно, 5 мільйонів інших податків, а внески в державні позабюджетні фонди склали 41,7 мільйона рублів:
    Липецька фабрика ROSHEN продовжила платити податки в бюджет РФ

12. Циган, не скачи. А читай там же, що пишуть кацапи.

13. І відколи якісь Волинські новини стали достовірним джерелом інформації

14. Gyppsy

Кацапи пишуть шо хочуть.
    Ти посиди над офіційними документами

Там є скріни звітності і лінки на офіційні джерела. Мені зараз в лом заходити на .ru, а кілька років тому я тут на форумі приводив ці дані.

Працюй, Міську, трохи головою)))

15. Так ти і попрацюй. Ти мені даєш посилання на кацапські звіти"гнилий оселедць" 2017 року якихось Волинських новин, які навіть посилань не роблять на першоджерело.
    І всі ви дуже стороною обходите тему, а що віслюк робив всі ці роки. Звідкіля у нього оце все:

20210324_111414.jpg

16. Gyppsy

Я так розумію, що це все Зеленський придбав ще до президентства?
    Які можуть бути до нього претензії? Він ж не був на державній службі.

17. А липецька фабрика була придбана коли?
    А кіностудії в Москві припинили свою роботу як фабрика чи отримують дотації з кацапського бюджету?
    Циган, ти труси одінь або хрестик зніми.

18. Gyppsy

Розмова не про коли придбана фабрика, а розмова про фінансову діяльність липецького Рошену в роки війни за президентства Порошенка.

19. Розмова не тільки про фабрику, але і про кіностудії віслюка, які діють зараз в кацапстані.

а де твій аватар? :)