ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

"Штирлиц подумал. Ему понравилось, и он подумал еще раз" -
    Порохоботы, помните, был такой старый анекдот, глядишь, и вам понравится думать.
    Потому и предлагаю.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Зеленського рейтинг виріс на 4 пункти.
    Порошенко в другому турі знову міг би перемогти лише Бойка.
    Зеленський у другому турі переміг би кожного, хто потрапив би до другого туру.

Втім читайте і аналізуйте самі.
    Президентский рейтинг Зеленского поднялся выше 25%

Зеленський же впевнено перемагає Порошенка в другому турі.
    Тому Порошенка садити не треба, чіпати не треба, нехай собі бовтається на другому місці, щоб відтісняти з цього другого місця Бойка, Тимошенко та інших.
    На наступних виборах, якщо Зеленський продовжуватиме в тому ж дусі, що і протягом останнього місяця, він цілком може стати "однотуровим"

Так що інтрига зараз може бути лише в одному: Якщо Зеленський іде на другий термін, то він перемагає за два тури чи за один?

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А на маєш

Колишній президент України, лідер партії "Європейська солідарність", нардеп Петро Порошенко написав заяву про взяття на поруки обвинуваченого у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненко, який знаходиться в СІЗО.

Про це стало відомо в ході трансляції засідання суду на YouTube-каналі "Судова влада" у вівторок, 16 березня.

В ході засідання суду захисник Антоненко розповів йому, що вже велика кількість людей написали заяву про взяття на поруки.

Крім Порошенко це готові зробити депутати "Європейської солідарності": Олексій Гончаренко, Максим Саврасов, Яна Зінкевич, Михайло Бондар, Володимир Ар'єв, Ростислав Павленко, Марія Іонова, Ніна Южаніна, Максим Величкович та Ірина Фриз.

Справа Шеремета: Порошенко написав заяву про взяття на поруки Антоненка, засідання перенесли на 23 березня - новини Еспресо TV | Україна

зі

Після вбивства Шеремета у 2016 році тодішній президент Порошенко назвав розслідування злочину справою честі й обіцяв зробити все, щоб винних покарали. Пізніше він зізнався, що чекав від слідства кращого результату.

Останнє редагування: 16 бер 2021
  4. А в нас виборори? Чи чим би дитина не бавилась, тільки не плакала. Не плач кацапчику, не плач. Принесе киця калач.

5. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас ЕС полноценно приостановит астру, а от индийской астры пойдут смерти и рейтинг Зеленского не только вернётся к своему уровню, но и просядет дальше. А это неизбежно. Ибо экономика требует снятия карантина, а для этого необходимо ускорение вакцинации. Ускорение приведёт к смертям на фоне приостановки астры в европе. А отсутствие ускорения вакцинации приведёт к падению экономики на фоне её роста в Европе.
    Зеленский сам себе загнал в ловушку.

6. ДЕМОНОЛОГІЯ ПОРОХОНЕНАВИСНИКІВ

Я регулярно спілкуюся з порохоненависниками. Мені їх навіть не треба шукати – вони приходять до мене в коменти самі. Звісно, мене завжди цікавило – що ж їм не так? На дискусії з ненависниками Порошенка і його політсили, я витратив не один десяток годин. І схоже я зрозумів, чим насправді вони керуються. Ні не кривдами які вони озвучують, на кшталт родича загиблого під Іловайськом або родички що збирала пляшки в той час як «свинарчуки»… Це – так би мовити «інтерфейс», привід для кривди зрозумілий іншим. Якщо цей привід не розбивається логічними доводами – значить справа не в ньому. Ми маємо справу з переконаннями набагато більш глибокими. Мій власний досвід дозволив розділити порохохейтерів на кілька груп. От вони.

НЕОБІЛЬШОВИКИ. Суть їхніх претензій: Порошенко – мільйонер. Ці люди далеко не завжди є
    шанувальниками Леніна, але в кожному з них сидить переконання за Марксом – в основі великих статків лежить злочин. А відтак – гасло Шарікова «відняти і поділити» актуальне й досі. Шаріковські гасла всіляко підігріває демократична українська преса. Репортажі про «олігархів-корупціонерів» - сухий хмиз у палаючий вогонь необільшовизму. Часто прихованими необільшовиками бувають і ідейні націоналісти, і навіть підприємці. Вони теж бувають щиро переконані, що крупний капітал це зло. Найсмішніше те, що ніхто так не підтримує необільшовицькі погляди громадян, як ЗМІ олігархів – в боротьбі один проти одного.

ВАТА. Знову таки, різноманіття тут повне. Порошенка ненавидить водночас і відкритий шанувальник Стрєлкова та Захарченка, і особа переконана що «Порошенко почав війну аби нажитися», і «у мене родич в Росії – що мені стріляти в нього?» Звісно, ненавидять Порошенка ті хто втомлювався від війни на дивані, бо «за кого воювати – за олігарха?» Окрема тема ненависті до Порошенка – помісна церква. Доводилося бачити людей, що вважають себе патріотами України але ходять до храмів УПЦ-МП, бо «то церква благодатна».

ІДЕАЛІСТИ. Їх претензія до Порошенка примітивна: він не був ідеальним керівником. Ідеалістам властиво надмірно ідеалізувати Захід, європейські цінності, тощо. По-хорошому ідеаліста не влаштує ніяка влада – ідеальної влади не буває, будь-яку владу можна знайти за що критикувати. Подекуди ідеалізм стає професійним – ідеалістів повно серед демократичних журналістів та активістів грантових організацій. І перші і другі мають чималий вплив на громадськість.

ЗНЕХТУВАНІ ЛОМи. Цієї публіки повно на соцмережах. Не секрет, частина лідерів думок намагалися запропонувати партії Порошенка взаємовигідне співробітництво. Були послані – в ЄвроСолідарності обирають мати справи з прибічниками, а не з найманцями. Тепер такі лідери думок вивалюють ЄвроСолідарність в багні скрізь де можуть. Про принципи не ідеться – вони просто творять вендету. Почасти – вендета непогано оплачується.

АДЕПТИ ІНШИХ ПОЛІТИКІВ. Теж неймовірно поширений тип порохоненависника. Він може мати схожі переконання. Може поділяти погляди більшості порохоботів. Але – він з іншого клану, тобто політпроекту. А якщо так – свій лідер завжди правий, а інший – завжди лівий. В українських реаліях де персоніфіковано категорично все, іншої політичної культури не буває як таке. Хто не з нами – той проти нас, і не цікавить.

Звісно це не повний перелік. Існують інші групи людей, які ненавидять Порошенка з якихось своїх причин. Та загалом, звести порохоненависників можна до перелічених. Якщо ви стикаєтеся з порохоненависником на якого не діють логічні доводи – копніть глибше. Ви побачите один з перелічених мною типів.

Від себе додам просто. Я терпіти не можу ідеалістів, я не вірю в щирість з боку Москви, і я ненавиджу більшовизм у всіх його проявах. Навіть якщо ідеями дрімучого марксизму фонтанує щирий патріот – на жаль маю такі приклади. І ще я не розумію людей, які своє власне его ставлять вище за інтереси країни. Хоча згоден – інтереси країни я і вони можемо розуміти категорично по-різному.

View: https://www.facebook.com/255166884925570/posts/1233433623765553/

7. Silver bullet

Поздоровляємо Петра Олексійовича з перемогою - зайняв перше місце в рейтингу "Недовіри". :uanew:
    Позаду нього Медведчук. На третьому - Аваков. З третім місцем я не згодна, мабуть, когось його вірменське походження бентежить ("миру-мир, вірменам-гроші" )). Краще б там виглядав Бойко. Ну то таке.
    Все ж таки показовий рейтинг. Тимошенко за Аваковим)

8. Gyppsy

Порошенко прийшов до влади на крові. І зрадив сподівання народу.
    А тепер він ще й байки розказує.

• Подобається Подобається x 1
  9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А 73% куди поділись?

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви циганська потвора. Пусте місце. І не маєте права казати за народ. Бо я це теж народ.

11. Це щоб не показувати реальний рейтинг віслюка почали засерати прохвессорші мізки антирентингом. А що будете міряти коли і тут віслюк вийде на перше місці. Розмір віслюкового нацюцюрника?

12. Циган, а Порошенко і при Янику був президентом. Він вже тоді вам в штани срав.
    Це щось новеньке в методичках довбойобів.
    Ти вже тоді членом був?

13. Степанов каже, що Порошенко відлякав людей від вакцинації, назвавши вакцину негарним словом.
    Так за даними опитувань у Порошенка 73% недовіри. Як ви можете йому повірити?

14. Gyppsy

Міську, не тужся.

Порошенко ніколи не відмиється від своєї ганьби - він просрав карт-бланш на створення якісно нової держави.
    Бо він брехун, поц і барига по жізні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Ти скільки дітей маєш? Скільки років їх робив? Скільки років пройшло перш ніж вони стали самостійними.
    Чи то все сусід робив, а ти через соцмережі казав йому куди пхати?

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тужиться?

17. Gyppsy

Тиснеться)))
    Так справа в тому, що Порошенко п"ять років нічого і не робив для того, щоб щось змінити на краще.
    У нього немає почуття патріотизму і національної ідеї. Бреше і шукає вигоду для себе.
    Навіть наша славна орлиця Фаріон колись обізвала його злодієм.
    Карочє, барига.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Silver bullet

А воно йому треба було - робити? Забагато захотіли з бариги.
    Бджоли не будуть проти меду, а олігархи проти системи розкрадання казни, яка будувалась і підтримувалась роками. На своїх партнерів, неважливо в якій вони партії сидять, теж не буде котити бочку. А в долю увійде обов'язково, коли що.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)