ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Ви відвідали гаївки? [​IMG]:)

4STUDIO.COM.UA

Як Петро Порошенко з дружиною та сином відвідав Шевченківський гай (ФОТОРЕПОРТАЖ) - Четверта студія
    Сьогодні, 29 квітня, у другий день Великодніх свят, до Львова завітав Президент України Петро Порошенко з дружиною Мариною та молодшим

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я сі не спішу... Може прокуратура шось скаже ;) :)))

4. ІгорМ

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

як кожному брехлію.

6. ІгорМ

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не брешіть, хто вас силує.

кому ті плітки потрібні?

9. medwedo berlogsoni

СБУ начала следствие в отношении Сергея Семочко по наличию русской родни

Логічно напрошуються два висновки:
    1. Зрозуміло, чому під час виборів проти Зеленського не розігрувалась антисемітська карта.
    2. Ясно і те, чому Порошенко побудував фабрику в Липецьку, а те що теща (!) із Липецька - випадковий збіг.

Ну, і ми не станемо звертати уваги на національність майбутнього президента. Була б хороша людина.

• Подобається Подобається x 1
  10. ІгорМ

То не брехня і не плітки.

Я там в дописі сказав: сказали запостити.
    Я ж на службі :pardon: :windie:

11. ІгорМ

Львів отримав політичний оргазм, але втратив гідність
    Богдан Панкевич

Львів отримав політичний оргазм. Порошенко його гаряче покохав. Хтось в ейфорії навіть додумався порівняти пані президентову з Мадонною.

Я розумію людей - потішилися на Великдень щиро як діти, не пригадуючи президентові нічого поганого. Бо не випадає при Святі все те його паскудство випоминати. Краще щиро подякувати за все добре, що він таки зробив.

Але я не побачив гідності. Тієї гідності, з якою дякують за добре, пам'ятаючи про погане. Я вкотре побачив то саме радянське чинопоклонство, яке гнуло людям хребти навіть на зустрічах з Януковичом. Одні готові плазувати, інші - розпинати. Для одних він янгол, для інших - абсолютне Зло.

Частина суспільства є жертвою маніпуляції очорнення, інша частина - маніпуляції восхваляння.

А люди з почуттям власної гідності на маніпуляції не піддаються. Вони здатні бачити і погані вчинки, і добрі - в однієї і тої самої політичної постаті.

Нам бракує гідності, бракує тверезого розуму.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Згадується анекдот, як вовк покОхав Червоного Кептурика. Та й іздох.
    Мораль казки: не шляйся, лярво, по лісу. Бо вся фауна повиздихає...

• Смішно Смішно x 2
  13. ІгорМ

14. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А шо тут можна сказати?
    Вибори пройшли, а в опонентів тічка ніяк не завершиться.:haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. ІгорМ

А Порошенко не вибачився ні за клоуна, ні за бидло, ні за наркомана, ні за маріонетку кремля і Коломойського, ні за ватника і малороса. А бере і щось пропонує...

Каятися!
    Спокутувати!

Петро Порошенко

3 год ·
    Як чинний глава держави щойно подзвонив до Володимира Зеленського і привітав його з офіційними результатами виборів, які сьогодні оголосила Центральна виборча комісія.

Зараз ми маємо продемонструвати усім нашим партнерам єдину українську позицію в той час, коли роздаванням російських паспортів на окупованих територіях Кремль здійснює черговий етап гібридної війни проти України. В такий спосіб Путін готує обгрунтування нового витка військової агресії під приводом нібито захисту прав громадян Росії.

Російська Федерація заслуговує на істотне посилення санкцій проти неї. Це питання буде головним, чому присвячу останні тижні своїх президентських повноважень. Але продовжити і завершити вирішення цієї проблеми - це вже відповідальність нового президента. Тому вважаю, що ми мали би скоординувати наші зусилля.

Суперництво на виборах залишилося в минулому.

Користуючись нагодою, хочу подякувати більш ніж 4,5 мільйонам виборців, які проголосували за мене. Але тепер ми, всі українці, всі разом спільними зусиллями не маємо дати Путіну жодного шансу скористатися перехідним періодом в Україні, нашим демократичним процесом передачі влади. Розраховую, що така позиція знайде підтримку і у обраного Президента.

Володимир Зеленський і я під час телефонної розмови домовилися зустрітися найближчим часом.

View: https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/1945604902206943/

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Азіров Кіля вас підтримує!

Николай Азаров
    15 год ·
    Внимательно посмотрите на эту карту второго тура Президентских выборов, состоявшихся 21 апреля 2019 г.

Она четко показывает, что за пять лет, прошедших после госпереворота, практически вся Украина получила прививку от бандеровщины. Но, как говорится, в семье не без … (сами знаете кого). И один очаг инфекции все же остался – Львовская область.

Это не только яркая иллюстрация сокрушительного поражения Порошенко, но и Евромайдана, и партии войны, и пяти угрюмых лет бандеровской оккупации Украины.

Переглянути переклад

1,2 тис.1,2 тис.

636 коментарів3

:haha::haha::haha:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гляньте на себе в дзеркало: ви теж не вибачилися.

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну і шо, що там Азіров сказав? Коли б не позичив свободівське гасло "армія.мова. віра", то ні в якій області не мав би перемоги. Просто западенці не могли фізично і психічно такі слова не взяти до уваги. Але хіба це значить, що Порошенко настільки близьке свободівське гасло? Абсолютно не значить. Виборчий тактичний хід. Зеленський зовсім без гасел, без зустрічей з виборцями, без покатушек по Україні, без перерізання стрічок, без обіцянок-цяцянок, без ботів з ботоферми, які що тільки творили в інтернеті - це ж армагедон! взяв три четверті голосів. Тому що Порошенко не вірили ні патріоти, ні ватники, ні помірні, ні радікали. Всі вважали, що досить, крапка.

Last edited: Apr 30, 2019
    • Тупо Тупо x 1
  20. ІгорМ

Так я ж і не прошуся до когось в радники :)))

а де твій аватар? :)