ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. "НИЩИВНИЙ УДАР" ПО ПОРОШЕНКО

"Українська правда" повідомила, що "Слуга народу" готує проти Порошенка страшний-страшний удар! Такий, що остаточно зруйнує неухильне зростання рейтингу Порошенка! Знаєте який? Вони проти Петра Порошенка через два роки перманентних переслідувань... відкриють кримінальну справу! Тобто - 59-ту. Або 60-ту. Я вже збився їх рахувати - все одне всі вони висять з одною єдиною перспективою. Бути закритими, як ті справи де фігурував Байден.

Але "Українська правда" заявляє, що то буде не просто справа, а... пристебніться! Справа про "газову трубу Медведчука". До якої нібито дотичний Порошенко!

Вас вразило? Мене - ні. Не вразило тому, що по цій справі нема підозри САМОМУ Медведчуку. Тому що не існує жодних доказів того, що ця труба взагалі належить Медведчуку. Бо єдине, на підставі чого ця казочка взагалі існує, це "розслудування" чорноротих брехунів з програми "Схеми. Корупція в деталях". Отих самих, які звинуватили Гончаренка в "сприянні гастролям російських артистів", бо Гончаренко відправив запит про претензії України щодо групи артистів, до СБУ. Які "докази" чорнороті брехуни зі "Схем" натягали про Порошенка - я обіцяю розібратися окремо. Раніше ніяк руки не доходили.

Натомість тепер - дійдуть. Раджу "служкам" не зупинятися. Перебрати в деталях треба всю брехню про Порошенка. Без залишку. Я вже писав, пункт неповернення - пройдений. Кожен їхній крок - їм же зашкодить.
    Дмитро "Калинчук" Вовнянко

2. Найсумніше, що все це ми вже проходили - і зовсім недавно, коли проффесіанали Януковича, прийшовши до влади, за три роки розпродали й майже втричі знизили ЗВР і в на стільки ж підняли рівень державних запозичень (зате показово тримали для лохів рівень долара й тарифи на газ). А потім, коли країна внаслідок цієї мудрої політики полетіла в прірву й Яценюк-Порошенко-Гройсман, рятуючи нас від дефолту, змушені були піти на непопулярні кроки, плебс звинуватив їх, що вони його обікрали. Тобто, не Тимошенко з її газовим договором, не Януковича із бандою, навіть не Путіна з війною, економічним ембарго та захопленням чи не найважливішого промислового регіону - а саме тих людей, котрі витягнули країну з небаченої кризи.
    Команда клоунів і злодіїв Зеленського за неповних два роки наростила державний (і гарантований державою) борг більше, ніж на 12 ярдів баксів. Але завдяки мовчанню основних телеканалів (купленому за рахунок частини цих грошей) мудрий нарід навіть не підозрює, в якій глибокій сраці він опинився. А коли зрозуміє?
    Тоді, коли зелені повністю збанкрутують, на зміну їм знову прийдуть притомні компетентні люди, котрі дадуть по руках олігархам (і по зубах Москві), тоді машина пропаганди знову ввімкнеться на повну силу. І тупе бидло, котре в 2019 році прирекло країну на цей глобальний День байбака, знову заверещить, що його обікрав Порошенко з командою.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Гордон на Эхе. Рекомендую.
    Соединенные Штаты Америки это реальный центр силы, и я очень надеюсь, что эта сила будет использована для охлаждения взбалмошной головы кремлевских руководителей. Решения вопроса о Донбассе сегодня нет. Решение его одно: как Путин захочет. Ключи от мира на Донбассе в кармане у Путина, — от Украины ничего не зависит. Украине Путин говорит: выполняйте то, что мы вам скажем.

Я рискну предположить: больше этого не будет. Больше колабораций, уступок не будет. Порошенко уже нет. Порошенко имел большие договорняки с Путиным в силу того, что он очень жадный человек и его подвесили за его бизнес как кота за яйца. Поэтому у него работало прекрасно практически все годы войны Липецкая фабрика, его сраные конфеты продавались по всей России и на оккупированных территориях в частности, и в Крыму.

Мыслимо ли это? – представим себе, что у Сталина во время Второй мировой войны продолжает где-то под Мюнхеном какая-то фабрика или заводи работать, и Гитлер ее не закрывает? – это абсурд.

Поэтому время этих договорняков проходит. Дальше будет суровая реальность. И дальше Россия, которая технологически, на столетие уже отстала от всего цивилизованного мира, будет делать выбор: или выживать и жить нормально, но вести себя цивилизованно, или становиться на тропу войны, где она неминуемо проиграет. Потому что война уже давно ведется не ракетами, ракеты это позапрошлый век, тем более, когда они ржавые.

View: https://www.youtube.com/watch?v=gGRwqHGNhJM

Останнє редагування: 11 бер 2021
    • Подобається Подобається x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Уже доказывал тут. Гордон держит всех за лохов. Он и журналист, который выслушивает обе стороны, и патриот и миллионер и за украинский язык и всё на русском. В общем, смотреть его - не уважать себя.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet, у Порошенка, можливо, не лише паталогічне прагення до наживи (здавалося б, завів кондитерське виробництво, дуже вигідну справу, навіщо тобі оті Ленінські кузні, автомоблілебудування, одним словом - усе, що чого руки "шаловлівиє" можуть дотягнутися?).
    Цілком можливо, що на нього в архівах КДБ є дещо "не дуже приємне". У всіх спецслужб улюблене заняття - взяти когось потрібного їм на гачок, а потім шантажувати.
    Тому він і був керований. Тому і Мінські угоди, тому і просування Медведчука, тому і "чим би займатися, аби нічим конкретним не займатися".
    Ні літаків, ні військових баз, нічого конкретного.
    До речі, Сільвер Булліт, як гарно аватар парі зараз поміж нами примостився... Паря - свой в доску. А про те, що Путін - Хубло, так ніколи і не скаже. Буде ритися в моїх старих дописах. Турецьку вчитиме, щоб і там щось знайти, але ніколи не скаже, що Путін - диктатор, що з"їхав з глузду і скрізь воює, неугодних труїть всякою гидотою.

6. Silver bullet

Паря вже пояснював це тим, що не може казати погані слова, що йдуть йому в карму, бо він джентльмен, він дуже вихований, делікатний мужчино).
    І на Путіна не каже, і на Порошенко не казав неделікатних слів.:)))
    Одначе, його викинуто з Харків форума, аж засвистів, бо там "русский дух" чують на раз. Надіюся і тут не затримається, бо таке хворе створіння, та ще з-за поребрика. Це занадто.

• Смішно Смішно x 1
  7. Silver bullet

Щодо бізнеса Порошенка, то він став таким великим і розхристаним ще з його посади секретаря РНБО, а до того він мав бізнес татусевий, не такий великий.
    Аж Зинченко, царство йому небесне, був вимушений піти на скандал і на всю країну розказати, що РНБО ставить свою контору вище Кабміну, Петро навіть запросив аж 74 генерали до себе в підлеглі.
    Коли Ющенко його знімав, той аж плакав. Є свідки)
    Нічого, потім пішов в міністри до Азірова, і цей час був для нього зірковим: він подвоїв свою бізнес-імперію.
    Порох такий як та донецька влада, однієї крові, одних принципів. Тільки чуйка краща: в потрібний час не схибити, збігти і перевзутися.
    Вся країна зробила непоправну помилку, коли його вибрала в 2014 році.
    Я в тому числі. А як же цей милий друзь мені не подобався...
    Піддалася на заклик "вадинтур".

8. Good man

Good man Обычный человек

А что же ты не написала, что я единственный из сторонников Порошенко ни одного плохого слова лично о президенте Зеленском не сказал?;)

9. Good man

Good man Обычный человек

Вот смотри, чтобы приготовить хороший борщ, нужно ...первое, второе, третье и т.д. Всё просто, понятно, а главное, однозначно. Но это мир вещей. Он действует по одним законам. Но мир людей живёт немного по другим. Да, тотальный лжец будет иметь статус лжеца, и в этом есть схожесть с миром вещей. Но, например, действительно самый благородный из людей не будет иметь такой статус в обществе. В этом законы мира людей приходят в противоречие с законами мира вещей. С Зеленским ты и остальные сделали ту же ошибку.
    С кем из кандидатов в президенты мне хотелось бы сидеть за столом и отдыхать? С Зеленским.
    С кем я проведу время на рыбалке? С Зеленским.
    С кем пообщаюсь по душам? С Зеленским.
    И т.д.

Но президент это не друг. В политике действуют другие законы, чем в обычной жизни. Например, президент обманул другого президента и на этом поимел условную прибыль для своей страны? Да он красавчик. Его страна будет целиком за него. А в жизни это не так, а иной раз далеко не так. За такой поступок от тебя могут отвернуться люди, ты можешь заплатить за это своим здоровьем и т.д.

Нельзя натягивать законы обычной жизни на политиков. Ты придёшь к неверным выводам, точно также, как при попытке натянуть законы мира вещей на мир людей.

10. medwedo berlogsoni

З іншого боку, як то я люблю повторювати "Еврі клауд хез ітс сільвер лайнінг" (ота Ваша тезка - то дуже добре).
    Постійна присутність парі на форумі вказує на те, що і у Порошенка, і у його кремлівських прихильників справи йдуть дуже швах.
    Порошенко, звичайно, уже мертвий політичний труп. Його вже наверх не витягнути жодним чином. Але за інерцією гроші на підривну діяльність проти України продовжують освоювати.
    І не стільки - заради Порошенка, скільки - заради підриву довіри до нинішньої української влади.
    Причому, по суті нема що сказати: ні земель Зеленський не віддав, ні під дудку Коломойського чи інших олігархів не танцює.
    Тому паріні зусилля спрямовані (прямо по-Жванецькому "Стиль спора") на особистості опонентів. Обісрати, знайти, до чого вчепитися.
    Не стану кривити душею: мені навіть подобається, що паря приділяє мені стільки уваги. Значить, мої аргументи крити нічим, крім як згадувати старе, ритися в моєму походженні тощо.

А тим часом, сьогодні відбулося дуже серйозне засідання РНБО. Треба буде почитати, що ж там вирішили.

І, до речі, вчора Сергій Лещенко повідомляв, що на скількись мільйонів оштрафували фірми Ахметова, а точніше
    biz.liga.net/ekonomika/tek/novosti/ugol-na-tes-nkreku-maksimalno-oshtrafoval-tri-kompanii-dtek-ahmetova-i-obratitsya-v-snbo
    Звідси робимо два висновки:
    Перший: Зеленський воює зі всіма олігархами: Коломойський, Медведчук, Ахметов - це вже факт.
    Другий: При Порошенку я щось не пригадую, щоб штрафували Ахметова.

П"ять з лишнім мільйонів гривень -це, звичайно, комариний укус для Ахметова, але для бюджету це - також якась копійка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Судячи по всьому кацап продав логін серлєщу?

12. Путін настільки прихильний до Порошенка, що його в 2019 влаштовував любий кандидат, тільки б не Порох.
    Порох уже настільки труп, що у віслюка і його зедовбойобів при згадуванні Порошенка починається діарея і щикавка да всрачки

13. Свіжий анекдот від зедовбойобів.
    США наклали санкції на Коломойського.
    ЕС наклав санкції на Коломойського.
    Віслюк наклав на США і ЕС, а підприємства обох як працювали так і прцюють.

Як я й писав: кацап і логіка поняття не сумістні. А ось брехати, красти - наше все.

14. medwedo berlogsoni

15. Good man

Good man Обычный человек

Мне нравится Лещенко.

Зарплата депутата в 15 000 гривен.
    Караул! Вся страна погрязла в коррупции! Везде барыги и воры!

Зарплата на выдуманной должности зам директора по этике (Кацалапый может проверить, на Западе,кроме узкоспециализированных фирм, такой должности не существует в природе) в 300 000 гривен.
    Всё отлично. Коррупцию победили!

Лещенко своим поведением отлично показывает и свою продажность и гнилую основу нынешнего режима, когда критики власти просто покупаются.

16. Good man

Good man Обычный человек

Не стану кривить душой, мне нравится ты-кать тебя в твои собственные слова, выставляя напоказ твою глупость. На тебя это не действует, но я и не рассчитываю, а вот люди читают. Для них я готов постараться, снова и снова доказывая твоё двуличие.
    Не стану кривить душой, мне нравится на вас интеллектуально разминаться и нравственно доминировать. Ты с борщеварочкой даже моё обращение к тебе, паря, взяли в оборот. Сами не способны придумать своё. Это лучшее доказательство моего интеллектуального превосходства над вами.

17. Пройшов тиждень після накладання санкцій на Коломойського з боку США, ми почули багато багато слів від Мендель про «величність» найвеличнішого у поротьбі з олігархами, але жодного разу не почули прізвище Коломойського від Зеленського.

18. Silver bullet

Цікавий розклад.
    До речі, на 112 перед виборами час трансляції було розподілено - так Порошенко домовився з Медведчуком. Медведчуку потрібен був президент Порошенко.
    Якщо Бойко програє.

19. А ми не знали що брехуха буля посередником мертвечука працює.
    Що не день, то нові відкриття.
    А фільм про зраду віслюка все одно вийде

а де твій аватар? :)