ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Як ви вважаєте, в Україні цей фільм заборонять, як про віслюка?

2. Горіла дупа-палала!
    Прагнучи не допустити виходу фільму, офіс преЗЕдента просив заступника директора британської розвідки Лоуренса і посла Сіммонс зупинити вихід фільму про Вагнергейт.
    Під час зустрічі на «острові» (штаб-квартира ГУР МО) керівник військової розвідки Кирило Буданов і заступник голови ОП Роман Машовець намагалися переконати Лі Лоуренса, щоб МІ-6 вплинула на Bellingcat («адже це пов'язана з вами структура») і не допустила виходу фільму.
    Через день високопоставленому британському розвіднику, цього разу в компанії із запрошеним на зустріч послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс, довелося вдруге вислуховувати від Буданова та Машовця настійні прохання Банкової.
    У відповідь британці нібито сказали: хлопці, вибачте, нічого не можемо зробити, це мас-медіа, а в нас свобода слова. ZN.UA.
    А напередодні був особистий дзвінок голови ОП Андрія Єрмака автору фільму Христо Грозєву...

Тож коло замикається, історія з Коломойським і впровадженими проти нього американськими санкціями демонструє, що буває, коли глобальні гравці втомлюються очікувати від України вирішень її ж власних проблем, а у ЗЕленського досі так і не відбулася його телефонна розмова з Джо Байденом.

Р.S.Якщо операцію по "вагнерівцям" за словами Люсі Обдристович з ОП міг злити Порошенко, то чому Офіс преЗЕдента просив у МІ-6 завадити виходу фільму Bellingcat про "вагнерівців"?

3. Горіла дупа-палала!
    Прагнучи не допустити виходу фільму, офіс преЗЕдента просив заступника директора британської розвідки Лоуренса і посла Сіммонс зупинити вихід фільму про Вагнергейт.
    Під час зустрічі на «острові» (штаб-квартира ГУР МО) керівник військової розвідки Кирило Буданов і заступник голови ОП Роман Машовець намагалися переконати Лі Лоуренса, щоб МІ-6 вплинула на Bellingcat («адже це пов'язана з вами структура») і не допустила виходу фільму.
    Через день високопоставленому британському розвіднику, цього разу в компанії із запрошеним на зустріч послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс, довелося вдруге вислуховувати від Буданова та Машовця настійні прохання Банкової.
    У відповідь британці нібито сказали: хлопці, вибачте, нічого не можемо зробити, це мас-медіа, а в нас свобода слова. ZN.UA.
    А напередодні був особистий дзвінок голови ОП Андрія Єрмака автору фільму Христо Грозєву...

Тож коло замикається, історія з Коломойським і впровадженими проти нього американськими санкціями демонструє, що буває, коли глобальні гравці втомлюються очікувати від України вирішень її ж власних проблем, а у ЗЕленського досі так і не відбулася його телефонна розмова з Джо Байденом.

Р.S.Якщо операцію по "вагнерівцям" за словами Люсі Обдристович з ОП міг злити Порошенко, то чому Офіс преЗЕдента просив у МІ-6 завадити виходу фільму Bellingcat про "вагнерівців"?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І Порошенко вперше опустив Україну на останнє місце в Європі за економічними показниками

.
    Україна посіла останнє місце за рівнем економічної свободи в Європі

• Інформативно Інформативно x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Недоофіцерик.

6. О французик Дебіл протверезів. Налийти йому похмелитися.

7. Good man

Good man Обычный человек

Офицер, скажи, пожалуйста, почему ты сначала одобрил мой пост по поводу ВМС и ВМФ Украины, а через несколько дней убрал это одобрение? Разве быстро менять свое мнение достойно офицера? Или метаться теперь признак офицера?

8. ПУНКТ НЕПОВЕРНЕННЯ ПРОЙДЕНИЙ

Знаєте, а вже можна сказати вголос. Перелом – стався. У протистоянні з ватно-зеленими «Європейська солідарність» вийшла на той рівень, коли пункт неповернення вже категорично пройдений. Назад повороту – не буде.

Тобто звісно, я розумію що зараз в коменти набіжить батальйон «Нитик» і почне натхненно намотувати шмарклі на кулак та розводити нюні, через те що «вони зараз оберуть Медведчука-а-а-а-а!», «вони проголосують за Шарія-я-я-я!» та «їх не переро-о-о-о-обиш!» Я навіть припускаю що перелогінена ЗЕботва складає лише половину бату «Нитик» - решта, це свої рідні брати-патріоти, які якщо у день три рази не пониють – день пропав, а вони втратять свою споконвічну українську сутність. Тим не менше.

Факт – є факт. Перелом – стався. Далі – час твердо і упевнено працює на нас.

Згадайте, що ватно-зелена ботва нам розповідала весною 2019-го? Я нагадаю – вони просторікували про те як 2/3 порохоботів перевзуються, а решта відправиться мести вулиці. Що Порошенко виїде за кордон, а його партія розсиплеться сама. І що? І як? Побачили ми масове перевзування? Ні. Ми побачили що за 2 роки у «ЄвроСолідарності» не виникло жодної тушки. Ми побачили як до ЄС приєдналися Маруся Звіробій та Юлія Кузьменко. Ми бачимо як «ЄвроСолідарність» проводить своїх депутатів в місцеві ради. Бачимо як кандидати від ЄС виграють вибори мера. Ми побачили як з фракції «ЄвроСолідарності» виставили депутата за порушення мовного закону – попри всі попередні заслуги, яких до речі, було немало. Позаяк – або принцип, або ні.

«ЄвроСолідарність» вистояла. «ЄвроСолідарність» не розпалася. І зараз мені як аналітику, чиє захоплення – досліджувати і аналізувати, очевидно. «ЄвроСолідарність» повертається у владу. Це помітно з цілого сузір’я відзнак. Треба лише їх бачити – і складати докупи.

Пункт неповернення пройдений – і саме тому рейтинги уже ставлять «ЄвроСолідарність» на перше місце.

Пункт неповернення пройдений – і тому влада вже не обіцяє посадити Порошенка, бо чудово розуміє, нічого не вийде. Вже колишній зелений генпрокурор Рябошапка заявляє, що доказів проти Порошенка – нема. Про що це говорить? Про те що всі оці їхні «Порошенко обікрав» були звичайнісінькою брехнею. Вже очевидною.

Пункт неповернення пройдений – і тому зелені заходилися ударно відмазувати своїх. Юрченка, Татарова, Єрмака. Бо вскриваються оборудки вже близького кола президента.

Пункт неповернення пройдений – і тому влада дійшла до того, що засилає козачків аби вмовляти представників Заходу вплинути на їхніх журналістів, аби не дати вийти фільму Billingcat про «вагнерівців».

Пункт неповернення пройдений – і тому зелені натхненно вводять санкції проти Шарія, Якименка та Захарченка яких в Україні нема, натомість їм слабо впровадити санкції проти Коломойського і Портнова, які в Україні є.

Пункт неповернення пройдений – і тому ЗЕботва в висловлюваннях проти Порошенка все більше скочується до рівня сленгу дрімучої гопоти з запорізьких околиць. Довелося почути в дитинстві.

Пункт неповернення пройдений – і тому до відвертого грубіянства проти Порошенка і його команди опустилася прес-секретар президента Зеленського Юлія Мендель.

Пункт неповернення пройдений. Що б там не розповідала ЗЕботва, але кожен їхній крок тепер лише шкодитиме їм самим. Вони самі завели економіку країні в ситуацію коли не збільшувати тарифи та ціни вони більше не зможуть, а там – дай Боже аби якомога довше протрималася пузир ОДВП і щоби нас не накрило ще й гіперінфляцією. Владі цього вже не виправити.

Пункт неповернення вже пройдений. Звісно до перемоги ще неблизький шлях. Це чудово розуміють ті, хто уже готовий боротися – і хто уже працює на перемогу.

А нитики? Толку з них?

View: https://www.facebook.com/255166884925570/posts/1228443514264564/

9. medwedo berlogsoni

Порошенко вдруге не з"явився як свідок до СБУ з приводу перехопленої розмови Медвечук-Сурков.
    Хоча навпаки, навіть якщо б його не запрошували в якості свідка, мав би сам визватися.
    "Допитайте мене про того паразита Медведчука та ту гниду Суркова! Я таке знаю, таке знаю! Після того, що я вам розкажу, Медведчука відразу можна буде на основі неспростовних доказів брати під білі руки і в Лук"янівку, а Суркова Путін полонієм нагодує, щоб менше калякав"
    Не йде Сивочолий на допит, не допомагає українському правосуддю покарати Медведчука-зрадника.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. А коли віслюк сам визветься розказати як злили операцію вагнерівців?

11. medwedo berlogsoni

Хомчине, Вам зовсім бракує логіки.
    Якщо припустити, що Порошенко - чесний і порядний громадянин України, він мав би всіляко допомагати слідству у викритті зрадників.
    А Ви його чомусь із якимось віслюком порівнюєте. Який, по-Вашому - "зрадник, запутінець, клоун, маріонетка" і всьо такоє прочєє.

Якщо припустити, що Зеленський злив операцію вагнерівців і не йде сам давати свідчення, тоді, по-Вашому, Порошенко сам не йде давати свідчення, тому що злив Крим і Донбас. Я вірно Вас розумію?
    Чи Вам важковато мислити логічно?

Чи Ви хочете сказати, що Порошенко не йде давати свідчення, бо у нього рило в пуху? Тоді я погоджуюся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

И ще не хватает IQ для уверенного чтения - замечала не раз. Еще возраст, нехватка сна..)

• Подобається Подобається x 1
  13. medwedo berlogsoni

І що цікаво: Хомчин навіть не зрозуміє, яку дурницю він написав. Сказати нема чого, тому відреагував класичним "самдурак".

14. Слідуючи вашій логіці, я тепер можу стверджувати, що віслюк брехливий і непорядний громадянин України, адже відмовляється всіляко допомагати слідству у викритті зрадників, або самого себе у зраді.

15. Я вірно розумію, що кацап не може логічно мислити, бо справа вагнерівців відбулась під час виконання віслюком обов'язків президента. Тоді як земляки кацапа захопили Крим коли Порошенко не був президентом і навіть не кандидатом, а донбас, коли йли виборчі перегони.
    Я вас вірно розумію
    Чи кацап і логічне мислення поняття не сумісні.
    Про прохвессоршу помовчу. Там діагноз.

16. Good man

Good man Обычный человек

Наш кацалапый теорему о неполноте узнал несколько дней назад, а мне смел перечить. Да его умнее какая-нибудь тупая борщеварочка оказалась.:hi:

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

18. View: https://www.facebook.com/watch/?v=192161575617924
    Минулий, 2020, рік – перший повністю самостійний бюджетний рік нової влади. Повнота влади у Зе-команди не викликає питань: монобільшість у парламенті, свій уряд і генпрокурор. Бюро аналізу політики досліджує, як нова влада, голосів партії якої вистачало для прийняття бюджету, розпоряджається бюджетними коштами.

До вашої уваги, відео Віктор Бобиренко про те, як Зе-влада розподілила гроші субвенції на соціально-економічний розвиток територій у 2020 році.

19. За даними російської "Новой газеты" на підтримку в Україні своїх політиків за 20 років Кремль витратив 103 мільярди доларів США. Це без витрат на терористів ДиРи та Луганди. І на війну.

Це трохи менше за всі списані Москвою борги СРСР (116 мільярдів) і майже удвічи більше ніж Москва витратила на суперзатратну "Силу Сибіру" ($55,4 млрд).

Ви питаєте, як сталося що Петро Порошенко програв вибори? В мене зустрічне питання - а як ми досі існуємо? Як ми стоїмо на своєму, дрючимо владу, примушуємо її вдавати патріотизм? Ви розумієте ЯКІ башли витрачає Москва, аби в очах наших же громадян виставити нас потворами? І таки добиваються результатів.

А ми стоїмо. Стоїмо за те, у що віримо. Не можемо інакше. Тому й переможемо. А ті хто взяв гроші Москви... Будуть тремтіти - довго. Аби ніхто не дізнався. Страх без кінця часто гірший за пекло.

а де твій аватар? :)