ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, в цьому переліку забули про Медведчука.
    Медведчук прекрасно почувається під санкціями США – “Український вибір”
    Писалося в січні 2018 року. Медведчук був під санкціями, але за часів Порошенка придбав трубу для нафтопродуктів і три телевізійні канали. Ну, і там ще - по мєлочам.
    Так що не потрібно примазуватися до санкцій з боку США.

А-а-а!!! Я зрозумів! Медведчук НЕ псував життя Петру ПорошенкУ.

Блін, ну коли Ви вже навчитеся відмінювати прізвище свого кумира!?

2. medwedo berlogsoni

Ну, і стосовно санкцій з боку США проти Коломойського.
    Чому лише тепер?
    Тому що лише тепер в Україні серйозно взялися за вище колишнє керівництво Приватбанку.

Силовики змусили посадити літак з ексчленом правління Приватбанку - BBC News Україна

Якби не це вручення підозри, Коломойський аргументував би всі закиди проти нього з боку США словами
    "Да ви шо, рєбята? Бєлєни абьєлісь? Мєня на родінє нікто нє бєспакоїт. У мєня в планє закона - всьо чікі-пікі"

Хронологічно так: Спочатку - підозра вищому керівництву Коломойського в Україні, потім - санкціі США.
    "Дньом дєньгі, вєчером - стулья".

От мені цікаво: Чи був подібні випадки із розворотами літаків неподалік від кордону за часів Порошенка?
    Чи баригам вдавалося спокійно втікати з України, після того, як вони домовлялися з Баригою?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

(1) Facebook

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

бздун, ти Медведо, рідкісний.

Коломойський при Порошенку накивав пятами і втік з України у Швейцарію. А коли і там стало небезпечно, злиняв в Ізраїль.
    А коли до влади прийшов клоун, Беня спокійно повернувся в Україну.

Коли США зараз обявило Коломойського злодієм, ми з нетерпіннями чекаємо, що зробить ваш клоун, віддасть Беню в руки правосуддя, чи ні.

От, як віддасть - тоді поговоримо, а зараз, краще не тріпайтеся.

5. medwedo berlogsoni

Ага, Хомчине, значить, Порошенко таки вжив слово "гімно". Дійшло з п"ятого разу.
    Навіщо ж тоді мене, чесну людину, обзивати брехлом?

У мене тоді наступне запитання: Чому Порошенко не сказав, що Харківські угоди - гімно, а навіть навпаки, поставився до них із розумінням?
    Порошенко похвалив Януковича за Харківські угоди і китайські інвестиції

Якось призабулося, правда, Хомчине?

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  6. medwedo berlogsoni

Миху, я недарма задав запитання: "А чи при Порошенку літаки завертали?"

Адже напевне Коломойський вилетів у Швейцарію на власному літаку.
    Чому при Порошенку літак із Коломойським не завернули?
    У мене така підозра, що Коломойський із Порошенком "поділився".
    Стосовно того, що "пізніше побалакаємо" - цілком згоден.
    А от із тим, що Коломойський " накивав п"ятами" погодитися ніяк не можу. Відбулося полюбовне вирішення питання виїзду Коломойського за кордон. Між Порошенком і Коломойським. Про це свого часу казав Саакашвілі.
    Думаю, згодом буде доведена роль Порошенка в безперешкодному виїзді Коломойського і Дубілета за кордон.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як розбіглись вояки УПА, так розбіглись і мобілізовані. Але УПА тиснули зі всіх сторін, а сучасні "партизани" побачили, що з майданутою владою краще не звязуватись, бо обдурять, обкрадуть і оббрешуть...

8. medwedo berlogsoni

Мих мені поставив оцінку "Баян"
    МихБаян.JPG
    І правильно поставив. "Баян" ставлять, коли наводять інформацію, вже давно всім відому.
    Всім відомо, що Порошенко похвалив Януковича за Харківські угоди. Причому - на своєму п"ятому каналі. Щоб, бува, не перекрутили.
    У Миха заперечень з даного приводу немає. Просто дехто забувся і продовжує вважати Порошенка українським патріотом.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, та великий бізнесмен не може бути патріотом за визначенням. Йому болить свій бізнес найбільше за все: за друзів, за партнерів, за обов'язки дані напередодні, навіть за свою політичну партію та Батьківщину. Інакше він би не був великим бізнесменом!
    Тому для нього учорашня послуга нічого не варта, тому для нього усілякі гасла нічого не варті, партія сьогодні одна - завтра інша. Все, що він не робить, треба розуміти з тільки однієї точки зору - це вигідно для його бізнес-імперії чи ні. Захистить це його бізнес-імперію чи ні.
    Яскравий приклад дав Коломойша - такий був патріот патріотів, "Укроп" і все таке, патріотичний губернатор, який не дав полізти їхтамнєтам далі...І подивіться, що сталося, коли його трохи примусили грати по правилам. Повний розворот. Йой, йой.

10. medwedo berlogsoni

Коломойський захищав не Україну, а свої гроші.
    Створили б Дніпропетровську народну, і його грошам був би гаплик. Тому він швидко зорієнтувався, кинув гроші на Укроп, добровольців, ловлю агітаторів за руський мір.
    Потім його Порошенко добре пощипав. Можливо, якби ситуація в Україні була прогнозована, він би і не виводив капітали з України.
    Приватбанк - найкращий банк в Україні, будувався таким не для того, щоб урвати і втекти за кордон, а щоб тут працювати і мати величезні прибутки
    Але "рибак рибака видит издалека". Він моментально збагнув, що Порошенко буде на нього насідати, прибирати до рук бізнеси Коломойського, або примушувати "ділитися".
    Тому і почалося виведення грошей із України. Ну, а за свою шкірку, щоб відпустили у Швейцарію, майже напевне довелося розраховуватися.
    Колись буде, не сумніваюсь, розписано хронологічно, що за чим.
    Для талановитого письменника написати трилогію про Коломойського, подібну до всевітньо відомої трилогії Драйзера, це золоте дно.
    І колись така трилогія буде написана.

11. Кацап, де цитата? Брехло. Стан душі кацапів - збрехати і вкрасти.

12. А чому при віслюку Коломойський нікуди не літає?

13. В якому році розбіглися? Що з цього приводу скаже француз Дебіл?

14. medwedo berlogsoni

Хомчине, ну так же не можна!
    Вчора Ви вимагали цитату Порошенка про гімно і називали мене брехуном.
    Коли ж я вказав, де Порошенко говорив про гімно, Ви почали казати, що його довели нинішні події в Україні.
    Тобто, визнали, що я - не брехун, а Порошенко - краснобай.
    Даю скріншот статті в УП від 2011 року.
    Жодного спростування з боку Порошенка, що він цього не казав (про Харківські угоди) не було.
    Архіви 5 каналу могли потерти.
    Ви можете не вірити Українській правді, але тоді це повідомлення з"явилось. Не я його придумав.
    Або ж в Українській правді працюють кацапи-брехуни. Один Порошенко - кацап -небрехун, або некацап-брехун.
    Порошенко компроміс.JPG

15. Про Порошенка запускали вже цілу купу брехні та маніпуляцій.
    -Ліпєцкіє фабрікі – маніпуляція;
    - Офшори Порошенка – брехня;
    - Збагачення у 86 разів – брехня;
    - Справа Свинарчуків – розвалилася;
    - Справа Ротердам+ - розвалилася;
    - Справа "Кузня на рибальському" - порушень немає;
    - Контрабандні картини – розвалилися;
    - Звинувачення в розкраданні – спростовані за відсутності предмета розслідування.
    І т.д. і т.п. – далеко не повний перелік.
    Було вже два епізода з "пльонками" : Оніщенка та Деркача. І те і інше запущене кремлівською агентурою, активно тягалося «експєртами», «журналістами» та «націоналістами» і виявилось брехнею чи маніпуляцією.
    Тобто ведуться абсолютно очевидні, системні спроби дискредитації Порошенка способами оббріхування або маніпуляцій фактами.
    Зараз вкинуті чергові, зліплені невідомо з чого «пльонкі». Вже треті. Тепер вже Суркова-Медведчука. За допомогою яких розгорнута чергова брудна кампанія. За допомогою яких Порошенка намагаються так само маніпулятивно, як і в усіх без виключення попередніх випадках, звинуватити в співпраці з Медведчуком.
    Звинуватити в цьому людину яка організувала та реалізувала:
    - ефективний військовий опір РФ;
    - асоціацію та безвіз з ЄС;
    - ефективну підтримку міжнародної спільноти проти РФ;
    - санкції проти РФ;
    - незалежність української церкви;
    - декомунізацію;
    - мовний закон.
    Тобто ряд потужних ударів в саме серце московської імперії.
    Все це в співпраці з Медведчуком? Серйозно?
    Тому в мене 3 питання:
    1. Чому ви (політики, експерти, коментатори, «позітівниє блогєри», націоналісти) вирішили, що чергові, вже треті, "пльонкі" Суркова-Медведчука не є продовженням тієї ж тактики? Не є черговою гебешною маніпуляцією? Чи ви очікуєте після тонн спростованої брехні раптом отримати правду з того самого брудного джерела?
    2. З яких причин ведеться системне оббріхування Петра Порошенка політиками та представниками таких політичних сил, як СН, ОПЗЖ, Батьківщина, Свобода, Нацдружини, та пов’язаними з ними політиками, ЗМІ, експертами, блогерами, актівістами, коментаторами в соцмережах?
    3. Скільки ви вже будете брехати? І будувати на брехні своє політичне існування, задурюючи при цьому українців?
    Костюк Олександр.

16. medwedo berlogsoni

Я шукав пряму мову Порошенка про Харківські угоди на п"ятому, але на жаль не знайшов.
    Втім я не сумніваюся, що сказане Українською правдою - правда.
    Але знайшов обіцянки Порошенка від 2014 року про повернення Криму.
    Цікаво, що кажучи про "велику ціну" Кримської авантюри, він спочатку згадує Росію, а потім - Україну.
    Виставляю ролик саме в цьому місці. Зберігається на ютьюбівському каналі П"ятого.

View: https://youtu.be/cpRt6U8fbfg?t=127

Ролик невеликий, можна послухати, як "процвітатиме" Херсонська область у порівнянні з Кримом. Завдяки Порошенку-президенту.
    І дійсно, стараннями Порошенка Україна опустилася нижче Молдови.
    Я вже колись казав, і зараз повторю: Для Зеленського буде досягненням, коли Україна в економічному плані підніметься з останнього місця, на яке вона впала при Порошенку, на передостаннє.
    А до цього йде. Про переміщення України вверх по кількох показниках я вже казав

17. Я смотрю, меньше чем за 20 часов, прямо-таки акробатика в информационном поле началась. Для зеленой паствы начали продвигать месседж, что Зеленский круто взялся за олигархов и сделал то, что не смог сделать самизнаетекто. А в сторону Порошенко начались пока робкие закидоны, что это якобы с его назначения Коломойский стал главой ДнепрОДА и с его попустительства стал таким злодеем, что аж США санкции вводят.
    Я не специалист по коломойсковедению и не эксперт по его активам. Но у меня хорошая память и мозги. Поэтому я сейчас немного восстановлю картинку. Назначение Коломойского главой ДнепрОДА, это, пожалуй, самое эффективное решение, на тот момент, для задач, которые стояли перед и.о. президента Украины Турчиновым. Не было тогда ни времени, ни людей. Насколько эффективен в этом был Коломойский, настолько неудачным было назначение к примеру того же Таруты. Была задача удержать Юго-Восток в Украине и не дать превратить его в "новороссию". И методы в то время работали совершенно другие. Я напомню, что Коломойский был назначен главой ОДА 2 марта. А за день до этого, 1 марта, над зданием Харьковской ОДА, ватники и россияне подняли российский флаг. Кстати, поднимал россиянин, москвич. И Коломойский со своими соратниками в Днепропетровской области с этой задачей справился. Ну, там всякое было. И об этом можно долго рассказывать. Там на целую книгу хватит. Но он не просто справился. Какой же Игорь Валерьевич не использует такой благоприятный момент? И он решил, что в благодарность за спасение имеет полное право "грабить корованы". Ну, как на диком западе, "Банки в Техасе должны грабить только техасцы", ну точнее ИВК и его люди. И «техасом» должна была стать вся Украина.
    При этом, при поддержке и содействии команды Коломойского, в то же самое время, когда добробатовцы и ПС учились воевать и погибали, другие люди под лозунгами и личиной добробатовцев и правого сектора, на полную включали "режим отжим" и становились и фермерами и соучредителями предприятий и бизнесов. Одни волонтеры продавали свои фирмы, машины и недвижимость и все вкладывали в помощь армии, а другие привозили в ЗСУ "продовольственные наборы" и просили принять их по актам с ценой в три раза выше, чем в розничном магазине. Или привозили в армию просрочку фурами, требуя акты приема передачи. Всякое было.
    Но вернемся к ИВК. Он же краев и берегов никогда особенно не видел. После того, как все относительно устаканилось, в благодарочку за спасение, Игорь Валерьевич при мощной медиаподдержке (в том числе Бутусова) как великого патриота и «спасителя Востока Украины», включил пылесос галактического масштаба. И если бы Порошенко не схлопнул этот пылесос, превращающийся в черную дыру и не уволил Коломойского, то вполне мог бы стать президентом на второй срок. Но все в Украине было бы отжато Коломойским. Вот вообще все. Был бы частный курорт "ИгорьВалерьевщина" со столицей в Днепре. Все заправки и магазины тоже были бы его. И каждая лампочка в каждом доме, не говоря об электричестве. И вода. И газ. И унитазы. Он не умеет останавливаться.
    И вот тогда, после увольнения Колмойского, и началось тотальное мочилово Порошенко. На всех каналах, во всех СМИ. И продолжается это до сих пор. И под прикрытием этого мочилова и рассказов о том, какой Коломойский патриот, он продолжал тянуть из Украины и украинцев везде где только мог. И миллиарды из привата тоже ведь он украл. И часть вывел через оффшор 95 квартала.
    Именно тогда и появились те, кого позже стали называть "порохоботами". Люди с критическим мышлением, которые понимали какую опасность представлял для Украины Коломойский и пачками купленные им патриоты. А основная масса тех, кто сейчас ходят поднимать на вилы несогласных с каждым словом ПП, тогда заглядывали в рот Бутусовым, Семенченкам, Парасюкам, Мосийчукам, Найемам, Соболевым, Антонам Геращенко и Корбанам с Филатовыми. И так же клеймили "порохоботов", которые поддержали расправу с "патриотами". И многие пошли в политику с подачи Коломойского, чтобы взять реванш. Помните же "укропов" рейдернувших шеврон? Это потом многие сделали вид, что поссорились с Коломойским, потому что чувак явно попер за буйки и начал выстраивать мосты примирения с путинской властью. Но Зеленский - это чисто его продукт.
    Турчинов правильно сделал, назначив его в 14 году. Это было блестящее и эффективное назначение для решения тех задач и вызовов. И так же правильно Порошенко сделал, уволив его и начав потихоньку "кончать" и отрывать от бюджетных денег. И так же правильно организовал борьбу с Коломойским на всех фронтах. Но все имеет свою цену. Все мы платим сейчас цену за это правильное решение. Зеленский и его власть, это продукт ИВК.
    Я не очень разбираюсь в том, что дают санкции США против Коломойского. Но я очень хорошо понимаю, что, во-первых, Коломойский с санкциями, это лучше, чем без санкций. И все-таки надеюсь, что его посадят. А украденные деньги вернут в Украину. Но самое главное. Санкции - это сигнал. Для всех тех кто работал и работает на Коломойского. Это сигнал Зеленскому, это сигнал всей власти. Это сигнал тем, кто принимал решение в ДнепрОДА по Иловайску. Это сигнал Авакову. Это сигнал всем борцунам с "барыгой", которые оплачивались деньгами Коломойского. Это сигнал охуевшим от вседозволенности меаблядям с 1+1.
    И с этим сигналом, намного лучше чем без него. А сейчас просто давайте получать удовольствие и наблюдать, как начнут вертеться на пупах, "журнализды", расследователи, активисты, медибляди и политики из околоколомойского пула
    Роман Донік

18. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn
    Хомчине, мене завжди цікавив процес Ваших відповідей на мої пости.
    От я щось написав, Ви процитували мене, а потім дали допис якогось Костюка.
    Це що: Ви пересилаєте написане мною Саші Костюку, він читає, відповідає мені, пересилає Вам, а Ви як попка-дурак повторюєте сказане Сашею?

• Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Баян, бо то було у 2011 році, тобто 10 років тому. А тоді я не підтримував Порошенка.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам знайду обіцянки всіх президентів України і там теж море чого не виконано у кожного.

а де твій аватар? :)