ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не мій текст.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я бачу по курсиву, що не Ваш.
    Просто згадалося.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. 20210224_114413.jpg

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А тепер уявіть, що Порошенко чистий як божа роса, святіше Папи римського))
    Дуже стараємось, кеп, але ніяк не уявляється. :)))
    Аж смішно, Міхуіл. Що за мантри ви тут постите?

7. medwedo berlogsoni

Я знаю про цей штришок.
    Але уявіть собі, що Стерненко дійсно катував того депутата. І тепер той суддя потирає руки від задоволення: є нагода тикнути правосєків у лайно, причому - заслужено.
    Вам потрібна аналогія?
    У мєня іх єсть.
    Згадаймо, як роздували епізод із Зеленським противники Зеленського, коли він сказав "Я тебе не лох". До цих пір згадують.
    Тому що ця фраза стала подарунком для порохоботів.
    Так само подарунком для ригів міг стати вчинок Стерненка.
    Скажете, не може бути? Всі члени Правого сектора - янголи божі?
    Ви особисто були присутні, коли правосєки взяли у заручники того депутата? Вони взяли його, щоб угостити кавою?
    Давайте, дочекаємося проходження цієї справи всіма інстанціями.

А те, що хтось об"являє себе невинним... Так усі, за кого взялося правосуддя, кажуть, що "взяли ні за що".
    Я наприклад, не знаю винен Стерненко чи ні. І напевне ніхто не знає - наприклад, в Житомирі, де люди вийшли на захист Стерненка.
    Хто коли із тих, що вийшли, бачив його чи знайомий з ним, чи знає, що він за хлопець?

Можливо, слід починати жити по законах, а не по стадних інстинктах: зареченские наших бьют.
    Буде апеляція, суди наступних інстанцій. Порошенко, - який стає на захист Стерненка, хоча Стерненка кинули в СІЗО саме за його, Порошенка, президентства, - виділить певну суму на європейські суди з прав людини.
    Розберуться.
    І зовсім не слід штурмувати Офіс Президента. Який не має жодного впливу на суди. Навпаки, я вже казав: суддівський корпус ігнорує Зеленського.
    У ті тупі голови, що пішли з файєерами на Банкову, це якось доходить?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. medwedo berlogsoni

СБУ оголосила Шарія в державний розшук

При Порошенкові органи "не помічали" Шарія - відвертого російського агента. Шарій був вигідний для Порошенка у плані підстраховки - відбирав частину голосів тих, хто путінпріді: у найвигіднішого конкурента на президентських виборах - Бойка.

Тому за Шарія взялася лише нинішня влада.
    При Порошенкові навіть у шаріях розібратися не могли, ху із них ху. На одного партію за 500 доларів зареєстрували, другий із телевізора не вилазив. А Порошенко вперто тих шарікових не помічав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1

10. View: https://www.facebook.com/724192162/posts/10157507846052163/

11. Ні кацалапий, тут трішки інакше виглядає. Тут доречна східна приказка: "Собаки гавкають, а караван іде."
    Порошенко просто не звертав уваги на той гавкіт, а тягнув Україну подалі від твого кацапстану.
    Віслючок же, боже створіння і помилка природи, шарахається від любого звуку. А тут гавкіт собак. Ось і попросив свого шкільного друга Баканова утопити Му-му, тобто шарика.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленському вигідний Єфремов?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якось дивно. За 3е проголосувати знайшлося аж 73%, а щепитися вакциною, про яку він домовився, не знаходиться і 7,3%. А думалося, що його виборці ринуться до медустанов з криками "3робимо це разом!". Та не так то було.

14. medwedo berlogsoni

Трохи німб вбік відскочив, а так - вилитий святий Петро.

• Смішно Смішно x 1
  15. Порошенко - державник.
    Під цим поняттям я розумію протилежність популізму.
    Тобто здатність приймати непрості, часом неочевидні рішення. Дуже часто непопулярні, але завжди на користь інтересів держави. Обрати кращий, рятівний для держави варіант в критичній ситуації, коли хороших варіантів немає. А так буває дуже часто. Мати розум, мудрість, досвід, волю щоб знайти таке рішення. І силу та політичні засоби щоб реалізувати його.
    Наведу найбільш болючі, непрості приклади:
    1. Державницьким рішенням були мінські угоди. Тому що армія, економіка, держуправління були практично зруйновані, підтримки заходу ще не було. І кремль йшов ва-банк, відкрито вводячи війська. Критично потрібен був час. Щоб просто оговтатись від удару в спину і встати на ноги. Підняти армію. Зібрати союзників, довести їм факт російської агресії. Підняти економіку, фінанси. Примусити РФ підписатися під угодами і тим самим зняти маску «ми ні прі чьом». Порошено це рішення прийняв.
    2. Ситуація з Медведчуком була дилемою: витягати наших солдат з полону, з ординських підвалів? Тоді тільки через Медведчука – категорична умова Путіна. З дальнім прицілом. Чи залишити їх там, зберігши політичну цноту? Порошенко наплював на власні рейтинги і обрав витягати солдат. Через Медведчука. Кремль досі гарно розігрує цю карту, за допомогою Арєстовічей, Подоляків, Лєщенків, Богуцьких, Свободи, нацдружин та нших із цієї когорти типу кацалапого, прохвессорші, француза Дебіла, різних кугутиків.

16. medwedo berlogsoni

Не сумніваюсь, Хомчине, ні трішечки не сумніваюсь.
    Особливо коли послухати перехоплену телефонну розмову Суркова з Медведчуком у 2014 році, коли Порошенко літав за кордон, здається, в Австралію.
    І Сурков, і Медведчук погоджуються, що Порошенко - хороший. А мені що залишається, нещасному кацалапому?
    Також погоджуватися, що Порошенко - хороший (перевертень).
    Чому порохоботи не виклали в ЛФ (та й не тільки) цю бомбу?
    Адже розмова путінського куратора по Україні Суркова і зрадника України Медведчука - це дійсно бомба, чи не так?

Я поставив ролик перехопленої розмови саме в тому місці, ще Сурков і Медведчук дійшли згоди про те що Порошенко - хороший.
    Насолоджуйтесь.
    Засідання РНБО, назначене на сьогодні, обіцяє бути приємним для декого.

View: https://youtu.be/rVoNDTXcpiY?t=202

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Ідіот. Любитель граблів.де плівки Деркача? Де щаписи Онищенка. Там і ці будуть

18. Таким чином, сьогодні минуло 23 (двадцять три) дні з моменту введення санкцій проти Тараса Козака і телеканалів Zik, 112, NewsOne
    Таким чином, сьогодні минуло 7 (сім) днів з моменту введення санкцій проти Медведчука і Марченко.

В обох випадках санкції вводили за фінансування тероризму, тяжкого злочину проти держави і суспільства.

Фактично:
    - всі 3 підсанкційні канали спокійно вели мовлення в інтернеті
    - нікого з "журналістів" чи керівників телеканалів за 23 дні не допитали з приводу фінансування їх каналів терористами
    - "журналісти" цих телеканалів від безкарності створили новий телеканал
    - "журналісти" цих телеканалів за гроші Медведчука купили телеканал в патріотичного патріота зі Свободи і тепер відновлять мовлення там і будуть забивати баки людям знову і безперешкодно
    - зі 100 підприємств зазначених в декларації Медведчука санкції введені проти 2 підприємств, які є резидентами росії і на них санкції ніяк не впливають. На жодне з українських підприємств Медведчука і Марченко санкції не накладені. А отже вони працюють в звичному режимі і далі можуть фінансувати тероризм в повному обємі (за це ж вводили санкції)
    - в декларації медведчука не зазначено багато підприємств, якими він володіє і НАЗК в цьому плані абсолютно бездіє. Теж свідомо
    - Зеленський підписав рішення РНБО на наступний день після його прийняття, що дало можливість і Медведчуку і Марченко вивести кошти з рахунків. Хоча, напевне, вони було виведені ще до того, бо:
    - літаки Медведчука перегнали в Швейцарію до введення санкцій
    - за 23 дні жодних обшуків в людей, які фінансують тероризм
    - за 23 дні жодних підозр людям, які фінансують тероризм
    - за 23 дні жодних арештів людей, які фінансують тероризм

Можна спитати де ті всі прекрасні дякули, лідєри мнєній, політіки і проча мєрзость, яка дякувала патріотові Зеленському за санкції?
    Не хочете зараз вибачитись перед людьми, що ввели їх в оману і за те, що піарили недомірка, який відмазує Медведчука від покарання і робить з нього і його самки переслідувану жертву режиму нічого не змінюючи ні в плані його медійних можливостей, ні в плані фінансових можливостей ні в плані його волі?

19. View: https://www.facebook.com/100010534627825/posts/1320413764986432/

20. Тут кажуть, Порошенко розмовляв із Медведчуком, про що останній спиздонув Суркову? І це є зрадою?
    То я вам ще зради підкину.
    Порошенко розмовляв і з Новинським. Та ще й російською. У мене навіть відеодоказ є.
    "Сука ти, - каже, - православна".

а де твій аватар? :)