ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Помаленьку, але у вірному напрямку.
    Я навіть дозволю собі невеличку крамолу. Попереду хоча і віслюк, але він веде Україну у вірному напрямку.
    Це видно по реакції мокрих гульфиків.

Як колись мовилося в класичній комедії: "Профессор, конечно, лопух, но аппаратура - при нём, при нём."
    Скільки там разів Зеленського називали лопухом? Рахувати - не перерахувати.

Он і Хомчин уже лігши о п"ятій, а проснувшись о дев"ятій, почав сміятися і прочитав мій пост. Чи навпаки - прочитав мій пост і почав сміятися. Уже не так важливо, що - первинне, а що - вторинне.
    Головне, що, як мовиться в народі: "Сміх - запорука здоров"я".

2. medwedo berlogsoni

позов

3. Good man

Good man Обычный человек

Самое смешное, это огромный поток мыслей, но совершенно без конкретики. Сплошные женские эмоции. Я ему чётко и конкретно разложил по полочкам в отношении каждого участника форума. Вместо аналогичного ответа последовал словесный понос.

4. Good man

Good man Обычный человек

Конкретика, кацалапый.
    Конкретика
    Логика
    Здравый смысл
    Факты
    Причинно-следственные связи

Без всего этого ты так и останешься глупой истеричкой относительно меня.

5. medwedo berlogsoni

Бажано давати джерело. Бо Хомчин-хохотун каже, що то - з Однокласників.
    В приципі, нічого в тому поганого немає. Та Наташа може бути вимушена проживати не в Україні, а наприклад, десь поряд із нашими модераторами, але мріє повернутися в Україну. Там, в Європі, Однокласники не заблоковані. Вона там може бути зареєстрована ще до російської агресії, от і пише.
    Але і це не важливо. Хомчин-реготун, звертає увагу не на те, що сказана правда, а на соціальну мережу.
    Прямо як у покійного Жванецького "Искусство ведения спора".

6. medwedo berlogsoni

Хомчине, невеличке запитання.
    А як Ви взнали, що процитоване Сільвер Булліт - з Однокласників? Ви там зареєстровані, чи хтось із членів Вашої братії підкинув?
    І ще, я чомусь спочатку вважав, що Ви - дятел.
    Але тепер я починаю схилятися до думки, що Ви - хохотун.

7. medwedo berlogsoni

Черговий абзац правди, який доказує, що з часом Порошенку може наступити абзац.

8. Знову, як і кожен рік, у стрічці купа дописів штибу "Порошенко винний в тому, що після Майдану не створив в Україні казку!" Слово "казка" звісно не застосовують - натомість розповідають про Україну багату, заможну, без олігархів, де всі - чесні й сумлінні, де роботи - до схочу та з з/п вищими ніж у Німеччині, про Україну до якої поляки їдуть, замість українців до Польщі.....

Казку, коротше. Весь мій досвід інженера-виробничника говорить: "Це казка". Так буде дуже не скоро. Не вірите? Зберіть бригаду, яка не п'є, не краде і сумлінно ставиться до роботи. Знайдіть людей, для яких в їхніх бідах винні вони самі, а не влада. Слабо?

Проте - ці люди твердо переконані що казку зробити було можна, а Порошенко не зробив! Хоча Порошенко - давно вже не президент.

Другий рік при владі президент, якого привели до влади замість Порошенка, аби він створив от ту казку, яку не створив Порошенко. Цьому президенту що зараз при владі, повірила феноменальна кількість людей - 73 % тих хто прийшов на вибори. У нього були практично диктаторські повноваження - він контролював виконавчу і законодавчу владу разом.

Як там з казкою? Зроблено? Міцнішає?

Ні. Казки нема. А винуватий - Порошенко. Бо не створив казку після Майдану.

Що вам сказати? Мабуть це окремий дар - бути людиною, яка точно знає, казок - не існує. Не всім дано.

9. medwedo berlogsoni

Бачу, що вже і Гудман на форумі з"явився.
    Ну що ж, Гудмане, скажіть щось, а я послухаю.
    monkey.JPG

10. Суть сперечання з кацалапим:

FB_IMG_1613910103170.jpg

11. medwedo berlogsoni

Так Ви ще й інженер-виробничник? Вітаю. А я думав, що Ви - вищий недоофіцер.
    Так чому Ви вимагаєте казки від Зеленського. Через місяць бажаєте, щоб він підняв зарплату вчителям, як обіцяв, пересадив усіх корупціонерів за два місяці, наладив медицину, та так, щоб вона відповідала європейським стандартам?

Вам більше пасує не плести дурниці, а просто сміятися.

12. medwedo berlogsoni

Кацалапий, я так розумію - Гудман. Тому що я українець.
    Чи Ви візьмете на себе сміливість ствреджувати, що Гудман - українець, причому начитаний?

І, до речі, про книжки в голові українця.
    Ви вже почали читати, як я радив "Зоряний корсар" Олеся Бердника, одного із засновників Української Гельсінської Спілки?
    Чи у Вас одні чорноволохи в голові ворушаться? Та максилемберги?

Візміться за українську класику, за літературну мову, щоб писати грамотно, а не відбріхуватися, що то, мовляв, не полукацапський суржик, а діалект.
    Дерзайте.

Якщо Вам ліньки знайти зазначену вище книгу, даю посилання.
    Зоряний корсар — Олесь Бердник, повний текст твору

Останнє редагування: 21 лют 2021
  13. Кацалапий, ніхто в тебе першості кацалапості відбирати не буде.
    Добрий чи не добрий - я у ваших сортах гівна розбиратися не хочу. Вже вирішіть самі котрий з вас гавнистіший.

14. medwedo berlogsoni

Хомчине, а чому я маю виконувати Вашу роботу?
    Чому Ви не навели фрагмент фейсбука Порошенка?
    Вже пройшло 16 годин.
    Ну, добре, тоді я за Вас.
    Бачте, Порошенко підтримує рішучі кроки Зеленського, а Ви до цих пір пірнаєте у чані з лайном, намагаючись дістати з дна зерно істини.

Продовжуйте далі вигороджувати Гудмана - московського провокатора.

• Смішно Смішно x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не маю джерела. Можу дати посил на пост одного дописувача Харків-форума - взяла відтіля..
    Про однокласників нічого не знаю. Одначе лаконічно сказано, і все як є.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Silver bullet

Це одно з правил цієї ботоферми - не можеш спростувати - накидуйся на джерело чи на дописувача.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Правило дуже просте - просуваєш наративи ворожої пропаганди значить ворог!

FB_IMG_1613910103170.jpg

18. medwedo berlogsoni

Звертаюся до @Good man зрозумілою йому рідною мовою.
    Гудман, Вы уже опрокинули шкалик? Есть неплохой повод - Ваши двухлетние усилия по поддержке порохоботов и ПорошенкоцэЙэвропы не прошли зря.
    Сегодня главный порохобот нашего форума, одним словом, Порохобот с прописной буквы назвал Вас говном, употребив при этом сравнительную форму прилагательного "более говнистый"

Итак, выкладываю по порядку.
    Сначала я написал.
    Хомчин, добрая душа, отреагировал
    Естественно, у меня возникло непреодолимое желание (укр. непереборне бажання - произносится легче) узнать, как говорится, кто из тех двоих на картине есть who.
    На что Хомчин, - хохотун с самого утра, - очень простенько ответил.
    Я возьму на себя труд и переведу на русский, что ответил мне Хомчин-смехуюн:

"Кацалапый, никто у тебя первенства забирать не будет. Добрый ты или не добрый - я у ваших сортах говна разбираться не хочу. Уже сами решите, который из вас говнистее". Конец цитаты.
    Ну, отношение порохоботов ко мне давно известно.
    А вот для Вас такое, не сомневаюсь, - приятный результат двухлетних усилий по поддержке "Михаилов", заслуживающий на то, чтобы "пропустить" рюмочку-другую.

Если вдруг возникнет желание выяснить, кто из нас говнистее, милости прошу.
    Хотя, мне кажется, добряк Хомчин желал исключительно узнать, добрый я кацалапый или нет, а остальное я уже домыслил сам.

Да, кстати, спросите других порохоботов, может, у них относительно Вас вообще никаких сомнений не наблюдается.

Закусите соленым огурцом.

• Смішно Смішно x 1
  19. Silver bullet

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)