ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся.
    Далі - буде. (Продолжение следует, російською для парі особисто)

2. medwedo berlogsoni

Те, що Сєня не ввів в дію рішення РНБО, ніяк не виправдовує Гройсмана (ставленика Порошенка), який своїм Кабінетом міг спокійно ввести в дію це рішення.
    Яценюк Арсеній Петрович — Вікіпедія
    Гройсман Володимир Борисович — Вікіпедія

Як Ви вважаєте, Хомчине, міг Порошенко сказати Гройсману:"Ти, скотиняка, я попер Сєню з крісла прем"єра, щоб поставити тебе, а ти все ніяк не розродишся, щоб ввести в дію рішення РНБО, яке ухвалили під керівництвом Пастора Кривавого?"
    Рада національної безпеки і оборони України — Вікіпедія

3. medwedo berlogsoni

Бачте, @Gyppsy , Хомчину настільки сподобалася моя фраза

що він услід за Вами також оцінив її і поставив смішно.
    Мабуть, уявив собі потемнілий гульфик матні Порошенка і почав сміятися. Не виключено, що вголос.

• Смішно Смішно x 2
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Все йде нормально.
    А собаки хай хоть виють - караван іде. От тільки як він іде?

5. Спасибі за цей крик душі на одноглазніках. Ну справжній крик кацапської душі викликав відгук в душі кацаполапого.
    І чого я не здивований.

6. Знову, як і кожен рік, у стрічці купа дописів штибу "Порошенко винний в тому, що після Майдану не створив в Україні казку!" Слово "казка" звісно не застосовують - натомість розповідають про Україну багату, заможну, без олігархів, де всі - чесні й сумлінні, де роботи - до схочу та з з/п вищими ніж у Німеччині, про Україну до якої поляки їдуть, замість українців до Польщі.....

Казку, коротше. Весь мій досвід інженера-виробничника говорить: "Це казка". Так буде дуже не скоро. Не вірите? Зберіть бригаду, яка не п'є, не краде і сумлінно ставиться до роботи. Знайдіть людей, для яких в їхніх бідах винні вони самі, а не влада. Слабо?

Проте - ці люди твердо переконані що казку зробити було можна, а Порошенко не зробив! Хоча Порошенко - давно вже не президент.

Другий рік при владі президент, якого привели до влади замість Порошенка, аби він створив от ту казку, яку не створив Порошенко. Цьому президенту що зараз при владі, повірила феноменальна кількість людей - 73 % тих хто прийшов на вибори. У нього були практично диктаторські повноваження - він контролював виконавчу і законодавчу владу разом.

Як там з казкою? Зроблено? Міцнішає?

Ні. Казки нема. А винуватий - Порошенко. Бо не створив казку після Майдану.

Що вам сказати? Мабуть це окремий дар - бути людиною, яка точно знає, казок - не існує. Не всім дано.

7. Циган як тій мавпі - хоч розірвись. І красивою хочеться бути, і розумною.

8. Gyppsy

Міську, ти яким був таким і залишаєшся.

Кави хочеш?

9. Та піду заварю

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:haha:От краса, понаходились великі військові експерти і знавці в партії ЄС - політологи:)))
    Що знають які танки НА ТОЙ ЧАС вирішив Генштаб потрібними, які - ні.
    Чого не зробиш заради виборів! По-перше, треба прочитати, що за іск подав Гриценко, і бачити рішення суду, а не інтерпретацію куплених політолухов - мерзотників.
    Ніколи міністр оборони не розпоряджається самостійно таким майном як танки, тим більше його не розпродає. Для цього є Укрспєцекспорт.
    Він тільки знає де і що знаходиться, виконує рішення Генштабу і переймається військовими училищами.
    Саме противне, що Порошенко це і знав, і тим більш знає як побув в президентах.
    Гриценко не став бовтатися в цій багнюці і відійшов.
    Тепер спостерігатиме як до Пороха вертається його підлість - що посієш...

11. Silver bullet

те, що я даю курсивом - те писано не мною, взято. Але я повністю підтримую.

12. Gyppsy

Важєй, не пий гарячої, бо обпечес си писок і дзявкати буде складно :haha:

13. Ой краса, пані думає що як вміє триматися за дуло, то стала військовим експертом. По піпіськам військових, допускаю, але по військовій техніці - маю великий сумнів

14. Налякав їжака голою задницею, або львівянина гарячою кавою. Циган, не сміши мої тапочки

15. Gyppsy

Пішов до буди!

16. Циган, тримай дупцю, може тя попустить
    20210220_194212.jpg

Циган, які лінії, які вигини, а заокруглення. І зовсім немає целюліту

17. Silver bullet

18. Silver bullet

:))) йой, і ще вмію читати) не так вже багато сторінок в посадовій інструкції міністра оборони. Це не військова тайна, і я ще коли прочитала. А ви?

19. А якого міністра? Яких років?

20. Щодо сумнівів. Я нічого на смітнику не знаходив, щоб пхати куди попало.

а де твій аватар? :)