ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я буквально на роздоріжжі:
    Чи мені послухатися Коломойського і знову відправити Гудмана в ігнор, чи зробити як @Gyppsy і послати його нахер.
    Сидіти днями і спілкуватися з якимось чумрилом з Росії, якому нічим зайнятися, крім як тролити на ЛФ, у мене немає великого бажання.
    Замість того, щоб сказати, як правильно пишеться: "Путін - Хубло", чи "путін - хубло", він розводить демагогію про ролики Зеленського.
    Ще раз повторюю:
    Якщо Порошенко матюкався на свого підлеглого, то Зеленський - імпровізував на багато відеокамер, щоб потім показати це в Кварталі і тим самим підняти кількість переглядів, популярність і рейтинг каналу.

Тільки круглий ідіот може сприймати це за чисту монету.
    Гудмане , Ви - зовсім круглий? Овальних послали боротися з Навальними? Чи як?

2. Good man

Good man Обычный человек

Делай выбор смелее, мне приятен любой из двух заслуженных. Оба справедливы.

3. Це відео раджу подивитися тим, у кого є багато претензій до Порошенка. Може їх стане менше

View: https://youtu.be/1qqy49JqxYo

4. medwedo berlogsoni

Хомчине, а від себе можете щось сказати? Чи Ви можете ретранслювати лише чуже?

Я Вас запитую конкретно: Як, на Вашу думку, вижене Порошенко балабола Ганапольського чи ні?
    Ви давали цитату чиюсь, що має вигнати.
    А як Ви вважаєте особисто?

5. Я за, але я не власник каналу, це раз. По-друге я не дивлюся телебачення, за винятком CNN, FOX news, BBC. І то під час якихось важливих подій.

6. Знову, як і кожен рік, у стрічці купа дописів штибу "Порошенко винний в тому, що після Майдану не створив в Україні казку!" Слово "казка" звісно не застосовують - натомість розповідають про Україну багату, заможну, без олігархів, де всі - чесні й сумлінні, де роботи - до схочу та з з/п вищими ніж у Німеччині, про Україну до якої поляки їдуть, замість українців до Польщі.....

Казку, коротше. Весь мій досвід інженера-виробничника говорить: "Це казка". Так буде дуже не скоро. Не вірите? Зберіть бригаду, яка не п'є, не краде і сумлінно ставиться до роботи. Знайдіть людей, для яких в їхніх бідах винні вони самі, а не влада. Слабо?

Проте - ці люди твердо переконані що казку зробити було можна, а Порошенко не зробив! Хоча Порошенко - давно вже не президент.

Другий рік при владі президент, якого привели до влади замість Порошенка, аби він створив от ту казку, яку не створив Порошенко. Цьому президенту що зараз при владі, повірила феноменальна кількість людей - 73 % тих хто прийшов на вибори. У нього були практично диктаторські повноваження - він контролював виконавчу і законодавчу владу разом.

Як там з казкою? Зроблено? Міцнішає?

Ні. Казки нема. А винуватий - Порошенко. Бо не створив казку після Майдану.

Що вам сказати? Мабуть це окремий дар - бути людиною, яка точно знає, казок - не існує. Не всім дано.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Лживые циничные мерзавцы, которые бесконечно крали и не достроили за 5 лет ни один недострой, теперь, чтобы не дай Бог люди не оценили Охматдет, Запорожский мост, Широколановский военный полигон, множество школ, стадионов, мостов и прочих объектов, которые достроил Зеленский, с наглым цинизмом называют его проект "Велике крадівництво".

Лживые циничные мерзавцы, которые разворовали бюджет на строительство и за 5 лет не построили ни одной достойной дороги, теперь, чтобы не дай Бог, люди не оценили дороги, которые построил Зеленский, с наглым цинизмом врут, что в стране не хватает средств на борьбу с Ковид 19, потому что Зеленский "закатал все деньги из ковидного фонда в асфальт". (Из фонда, попрошу заметить, который он же сам и создал, и к которому они не имеют никакого отношения).

Лживые циничные мерзавцы, которые уничтожили санитарную службу, разворовали бюджет на медицину, довели состояние лабораторий, больниц и зарплату врачей до краха, с треском провалили реформы, теперь, чтобы не дай Бог люди не оценили те титанические усилия, которые приложил Зеленский, имея уничтоженную медицину, чтобы наполнить медучреждения всем необходимым, сработать мгновенно с началом пандемии и спасти людей от катастрофы, с наглым цинизмом врут, что Зеленский не справляется с пандемией.

Лживые циничные мерзавцы, которые обесценили за годы своего правления и пенсии, и зарплаты в десятки раз, с наглым цинизмом сейчас орут, что поднятие пенсии, минимальной зарплаты, зарплаты медикам и военным, оказание помощи пенсионерам и предпринимателям во время пандемии - этого мало.

Лживые циничные мерзавцы, которые распродали своим ручным олигархам всю энергетическую отрасль страны, сейчас с наглым цинизмом орут о том, что Зеленский поднял тарифы.

Лживые циничные мерзавцы, которые привели сюда ядро пророссийских сил и создали им тут все условия для их преступной деятельности, с наглым цинизмом кидаются к Зеленскому с претензиями, почему он раньше не закрыл их каналы, обвиняя при этом, что закрыл он их для того, чтобы не потерять свой электорат. (Это уже просто бред сивой кобылы).

Лживые циничные мерзавцы, которые за 5 лет не остановили войну, упрятали тысячи добровольцев за решётку, мерзавцы, за срок правления которых погибли более 13 тысяч украинцев, мерзавцы, которые тешились парадом в то время, как наши ребята погибали в котлах, мерзавцы, которые взрывали военные склады с боеприпасами и поставляли на фронт бракованые бронежилеты, сейчас с наглым цинизмом обвиняют Зеленского в каждой новой жертве войны и в том, чтобы вместо того, чтобы бегать с автоматом в руках на передовой, он, видите ли, выполняет ещё свои президентские обязанности.

Лживые циничные мерзавцы, которым не удалось добиться ни одного действующего перемирия, (хотя они, заметьте, пытались), теперь, чтобы люди, не дай Бог, не сказали Зеленскому "Спасибо" за сохранённые жизни, с наглым цинизмом заявляют, что перемирие - это сдача интересов и врут, что нашим воинам под страхом штрафов запрещено открывать огонь в ответ.

Лживые циничные мерзавцы, которые опустили Украину на последнее место развития среди стран Европы, понимая прекрасно, как это работает, и почему теперь "благодаря" им Украины нет в списке приоритетных стран на получение вакцины, чтобы люди, не дай Бог, не увидели, что благодаря, действительно, усилиям Президента, Украина всё таки достаточно быстро получает уже первую партию вакцины, с наглым цинизмом орут, что виноват Зеленский в том, что мы не получили вакцину в числе первых.

Другие лживые циничные мерзавцы, которые и есть тем самым ядром в Украине той самой страны агрессора, которая при преступном пособничестве первых, уничтожила более 13 тысяч украинцев, мерзавцы, которые разделили и разобщили страну, которые своей пропагандой подрывают изнутри её национальную безопасность, и видят мир только при варианте сдачи Украины России и возврата в совок, с наглым цинизмом врут, что они тут, видите ли, переживают за Украину и, подгавкивая "своим собратьям" первым, обвиняют Зеленского во всём выше перечисленном.
    И всё бы ничего, если бы наши люди не велись на этот шизофренический абсурд.
    А дальше у нас с вами есть только два варианта развития событий:
    Не думать и дальше. Требовать всего от одного. Не меняя себя, привести в 24-м году к власти снова лживых циничных мерзавцев, и жить, как жили. И тогда эта страна очень скоро может просто прекратить своё существование. Или стать рядом с первым честным Человеком, ставшим у руля этой страны, которому не хватает 24 часов в сутки, чтобы везде успевать, на всё реагировать, расхлёбывать последствия того, что натворили лживые циничные мерзавцы, затыкать собой дыры на теле экономики этой страны, проеденном коррупцией, которую они расплодили. Стать рядом с Человеком, который старается выше своих сил, несмотря на то, что выборы давно прошли. Не терять память и всегда помнить, до чего лживые циничные мерзавцы довели страну, включить мозг, начать мыслить логически, не верить лживым циничным мерзавцам, а искать правду и пахать рядом с Президентом, на благо страны. И тогда... и только тогда у Украины есть шанс на достойное будущее.

На фото: Аеропорт Бориспіль, Верховний Головнокомандувач ЗСУ, вночі по прибутті з ОАЭ, (де було підписано угоду про розширення військово - технічного співробітництва на понад 1 млрд доларів США), збирає Міністра Оборони та Головнокомандувача ЗСУ - почути доповідь щодо загиблих військових та дати відповідні розпорядження.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Silver bullet

Ничего необычного.
    Просто очередное направление на Одесщине, превратилось в новую, комфортную и ровную ДОРОГУ.

9. Нічого не видавало в Штирліці кацапського шпійона: ні червана зірка на кокарді, ні парашют, який штірліц тягнув за собою по берлінським вулицям.....

Одноклассники
    НАТАША НЕСТЕРОВА Лживые циничные мерзавцы, которые бесконечно крали и не достроили за 5 лет ни один недострой, теперь, чтобы не дай Бог ...

10. Silver bullet

Анатолій Гриценко
    2 год ·
    Вистава «Порошенко купив сам у себе канал» - на кого розрахована? Всім і без вистави було ясно, чий це канал і кого він щоденно рекламує. Хочу інше Вам нагадати, бо забувається. Пригадуєте резонансне журналістське розслідування Panama Papers, про топ-чиновників різних держав, які через приховані офшори відмивали брудні кошти, чи фінансували різні схеми, недоплачуючи податки своїм власним державам? Там і прізвище мародера прозвучало з його офшором Prime Asset Capital, згадали? Так от зараз, під час вистави з «купівлею» каналу сказано чітко і ясно, із його вуст: «новим» власником Прямого каналу стала Prime Asset Capital, яка на 100% належить Порошенку Петру Олексійовичу. Коли в перші патріоти країни лізе офшорник, який десятиліттями працював і зараз працює через офшори, аби недоплачувати податки своїм солдатам, своїм учителям і лікарям, своїм пенсіонерам і ветеранам АТО - його виборці, знаючи це, і надалі будуть його обожнювати?

11. Silver bullet

12. Тримайте злодія завжди кричить злодій!!!

Злодій, який розпродав армію звинувачує того, хто змушений був її відбудовути після полковника-злодія Аталотія:

ГРИЦЕНКО ПРОГРАВ СУД, ДЕ ВИМАГАВ СПРОСТУВАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО РОЗПРОДАЖ АРМІЇ ЗА ЧАС СВОГО КЕРІВНИЦТВА МОУ – ПОЛІТОЛОГ
    19.02.2021 09:36
    Як повідомляв Іван Вінник, Гриценко за 9 місяців перебування на посаді перевів 919 танків Т-72 у статус надлишкового майна

Народний депутат VIII скликання Іван Вінник виграв суд в Анатолія Гриценка, який вимагав спростувати інформацію про розпродаж армії за час його перебування міністром оборони з 2005 до 2007 року. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив політолог, колишній депутат Віктор Уколов.

Захист ділової репутації: суд змусив Гриценка виплатити компенсацію екснардепу від "ЄС""Мене дивує нахабство Гриценка, який вирішив заперечити загальновідомі речі, підкріплені документами. Оскільки про звернення Гриценка до суду свого часу написали всі, давайте зробимо відомою інформацію і про те, що він програв справу", – написав Уколов.
    Нагадуємо, раніше на засіданні ТСК Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у ЗСУ Іван Вінник заявив, що колишній міністр оборони Анатолій Гриценко за 9 місяців перебування на посаді перевів 919 танків Т-72 у статус надлишкового майна з подальшою їх реалізацією на зовнішні ринки.

13. То есть если вчитаться в официально озвученные данные по вчерашнему РНБО, сеня должен уже добегать до канадской границы. А вместо этого он по телевизору, в присутствии Данилова, рассказывает как ему Порошенко мешал бороться с медведкой.

14. medwedo berlogsoni

Гудмане, будучи не взмозі зробити свій вибір, я вирішив надати Вам подівійне задоволення.
    Я Вас посилаю нахер і в ігнор.
    А тепер трохи не про себе.
    Для майбутнього України абсолютно байдуже, чи Медведто - маразматик, тріпло чи виродок, як Ви дуже "дотепно" тут мене обзиваєте.
    І значну увагу приділяєте чомусь саме мені (подивіться на свій підпис).
    Я абсолютно на Вас не серджусь. Нема на кого. "Собаки гавкають, каравани йдуть".
    Для майбутнього України важливо, що зараз Президент України - мужик з яйцями. (Авторське право цього виразу належить не мені, але вже з"явилося в соціальних мережах). Він не побоявся виступити проти Медведчука - кума і соратника Путіна (ака Хуйла).
    Знаючи, яких ворогів він собі наживає, особливо враховуючи те, що Путін недавно отримав ще одне прізвисько - Отравітєль Трусов.

В той час як Порошенко вчергове здав аналізи, на цей раз - з переляку і прямо в штани, Зеленський продовжує боротися із проросійським кланом, який дуже довго окопувався на теренах України.

Путін - така скотина, що навіть зможе загострити війну на Донбасі.
    І перший дзвіночок уже пройшов. Пєсков, унітазний йоршик Путіна, сказав, що Зеленський може почати вирішувати ситуацію на Донбасі силовим методом.
    Про Порошенка таке ніколи не говорилося.
    А коли почнеться гаряча фаза протистояння, "озабочєнние" європейці не стануть розбиратися, хто почав першим.
    Уже було подібне з Грузією. Там якусь мадаму просили розібратись, хто першим почав, і вона "розібралася". Вона сказала, що Москва каже, що першими почали грузини, а Тбілісі каже, що першими почали російські війська.

Коли Гітлер напав на Польщу, він також говорив, що першими почали Поляки.
    От і зараз, коли Путін (ака Хуйло) віддасть команду завезти вчергове свіжих бурятів на засмажку, він скаже, що Зеленський почав першим.
    Можливо, саме тому Зеленський так довго намагався утримувати перемир"я, щоб нікому навіть в голову не могло прийти, що Зеленський почав першим.

Тому я, старий маразматик, що розмовляє сам із собою, відволікся на хвильку від цього приємного діалогу і тепер кажу Вам.
    Зеленський - Мужик з яйцями, Порошенко - Сцикливий Барига, Путін - Хуйло.

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Ото наступили кацалапому на феберже, що в нього словесна діарея настала. Дайте йому якусь пігулку.
    А то в нього вже все змішалось: кров, гівно і цукор.

16. medwedo berlogsoni

Спасибі за цей крик душі справжнього патріота України.
    Я буду, з Вашого дозволу, цитувати періодично абзаци цього поста, щоб ті, хто часто каже "ніасіліл, многабукав" міг хоча б дещо "асіліть".
    Добре, що російською - нашому парі буде легше розуміти, про що мова.
    До речі, російські мєрзавці так само розграбували Росію. Тільки тамтешній мєрзавеєць продовжує керувати з Кремля, а наших мєрзавців, сподіваюся, Зеленський потріпає-таки добряче.

а де твій аватар? :)